Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Izbacilo mi je tu sliku na fejsu danas milijun puta 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Consigliere
- Kontakt:
Izbacio sam i ja nesto.... khm, khm...Lillard je napisao/la:Izbacilo mi je tu sliku na fejsu danas milijun puta
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od ove kandidatkinje za predsjednicu im je pametnija Jelena Rozga. Nevjerovatno kako ih uspali, kaze bila sam sad na kavi sa generalom Gotovinom nasim herojom i oni padnu u trans 
Nije bas da je glupa. Radila u NATO-u, bila veleposlanik u SAD-u...
Ali obojr su stetocine i kao takvi jao si onima u Hrvatskoj. Makar predsjednik nema neke ovlasti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali obojr su stetocine i kao takvi jao si onima u Hrvatskoj. Makar predsjednik nema neke ovlasti.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sretan Božić svim forumašima koji slave i sve najljepše vama i vašim porodicama, nemojte se prejesti 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jutro narode..
Hvala @rio.
Takodje svima koji slave ali i svim ljudima dobrog srca zelim sve najbolje za najradosniji hriscanski praznik.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sretan Bozic svim pravoslavcima sa foruma i sve najbolje nemoj te pretjerati sa hranom i picem 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Sta je sa onom Macom Senadom? Koliko kosta?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- alan_kardec
- Kontakt:
Hvala svima na čestitkama.
Upravo sad pogledah snimak onog napada u Parizu i mogu reći da sam šokiran.
Dvojica maskiranih na ulici pucaju u nekog lika, ovaj pada ranjen i stenje, prilazi mu ovaj maskirani, puca mu u glavu i ladno nastavi trčkarati kao da se ništa nije desilo.
Usred bijela dana na ulici. Strašno!
Pozadina svega je navodno to što je taj satirični časopis čiji su novinari ubijeni, 2012. objavljivao karikature Muhameda.
Upravo sad pogledah snimak onog napada u Parizu i mogu reći da sam šokiran.
Pozadina svega je navodno to što je taj satirični časopis čiji su novinari ubijeni, 2012. objavljivao karikature Muhameda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
" onclick="window.open(this.href);return false;alan_kardec je napisao/la:Hvala svima na čestitkama.![]()
Upravo sad pogledah snimak onog napada u Parizu i mogu reći da sam šokiran.Dvojica maskiranih na ulici pucaju u nekog lika, ovaj pada ranjen i stenje, prilazi mu ovaj maskirani, puca mu u glavu i ladno nastavi trčkarati kao da se ništa nije desilo.
daj taj videoalan_kardec je napisao/la:Hvala svima na čestitkama.![]()
Upravo sad pogledah snimak onog napada u Parizu i mogu reći da sam šokiran.Dvojica maskiranih na ulici pucaju u nekog lika, ovaj pada ranjen i stenje, prilazi mu ovaj maskirani, puca mu u glavu i ladno nastavi trčkarati kao da se ništa nije desilo.
1946
http://www.theguardian.com/world/live/2 ... are_btn_tw" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:daj taj videoalan_kardec je napisao/la:Hvala svima na čestitkama.![]()
Ima tu video, samo malo skrolaj prema dole.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ovo je profesionalno izvedena akcija, nisu ovo obicni "izaprani mozgovi" 
FORZA MARŠAL !!!
Jos jednom dokazano da je policija u Zapadnoj Evropi katastrofalno lose pripremljena.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- alan_kardec
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Jos jednom dokazano da je policija u Zapadnoj Evropi katastrofalno lose pripremljena.
Previše je dato i prava svakome, baš previše. Sad gledam te karikature koje je ovaj list objavljivao. Klasično provociranje, raspirivanje mržnje i međuvjerske netrpeljivosti. Francuska je multi-kulti društvo u kome značajan procenat stanovništa čine muslimani, te stoga treba biti osjetljiv i znati mjeru i granicu u svemu pa i u načinu izražavanja svog mišljenja u medijima. Čitam, nakon objavljivanja tih karikatura neke organizacije su tužile list, međutim tužbe su odbijene uz obrazloženje da su te slike umjetnička sloboda.
Ne smijem ni pomisliti šta bi se kod nas dešavalo da je neko objavio te slike. Yebo EU i njihova svakojaka prava
Opet, ovakav masakr se ne može ničim opravdati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Demokratija i njeni dvostruki aršini, su prouzrokovali ovo. Karikature koje vrijeđaju jedan narod i njihovu vjeru samo mogu dovesti do nečega lošega. Očigledno da pravnim putem se nije moglo zaustaviti to što oni nazivaju "umjetnost". Žao mi je što će se opet Islam u svijetu predstavljati kao nešto loše, jer i onako cionisti to odavno jako dobro rade a ovi radikalni islamisti im uveliko pomažu u tome. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.