JanisJanez je napisao/la:Samo ne volim Buckse zbog ovog Antetokounmpo-a dok bi mu izgovorili prezime prođe tekma na forumu.![]()
Ali mi Bosanci bi to skratili našli bi neku rezervnu varijantu.
![]()
![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
JanisJanez je napisao/la:Samo ne volim Buckse zbog ovog Antetokounmpo-a dok bi mu izgovorili prezime prođe tekma na forumu.![]()
Ali mi Bosanci bi to skratili našli bi neku rezervnu varijantu.
![]()
![]()
Idi Mirza ako ti garantuje minute i ofanzivnu igru.muhamedkonjic je napisao/la:TWITTER: " Jason Kidd just said he wants Mirza Teletovic to come to the Bucks from Nets "![]()
KIDD![]()
muhamedkonjic je napisao/la:TWITTER: " Jason Kidd just said he wants Mirza Teletovic to come to the Bucks from Nets "![]()
KIDD![]()
Momci izvinjavam se malo sam previse euforican bio nocas kada sam procitao ,bilo je kasno i euforija me ponjelarisingforce je napisao/la:muhamedkonjic je napisao/la:TWITTER: " Jason Kidd just said he wants Mirza Teletovic to come to the Bucks from Nets "![]()
KIDD![]()
"Kidd just said he wanted Mirza Teletovic to come to the bucks from nets "
promjenio si tweet, tj promjenio vrijeme, Kidd je rekao da je od igraca Netsa jedino bio zainteresovan da dovede Mirzu..
Hahaha hebiga brate moja greska i ja sam se ponadao i brzo procitao pa me spucala euforija i donjeo svoje emotvine zakljuckeJanez je napisao/la:E što nas kolektivno zaheba i ponada![]()
![]()
Ubuduće prije bombastičnih naslova 10 puta check![]()
ToooooooooooooooooGifron je napisao/la:Deron se vraca veceras
Skines MX player, ACE stream i Torrent Stream Controller.bianconer je napisao/la:imal iko rijesenje kako da se gleda na androidu ????![]()
![]()
![]()
![]()
To je super rješenje kada postoji ace stream. Međutim često ga nema, pogotovo za utakmice Netsa i zato ti je najlakše instalirati FlashFox player na kojem možeš gledati ove regularne streamove koje Janez svaku noć vrijedno postavljaGifron je napisao/la:Skines MX player, ACE stream i Torrent Stream Controller.bianconer je napisao/la:imal iko rijesenje kako da se gleda na androidu ????![]()
![]()
![]()
![]()
I onda preko Wiziwiga trazis neki ace stream i bices u mogucnosti da ga pustis, s tim da kad ti bude nudio opciju za player, odaberes ovaj MX.
Takodjer, kada pokrenes Stream Controller ima odredjenu listu kanala (Sky, ESPN, BT i one ruske) pa mozes pratiti i ostale sportove.
ja ne znam kako vi gledate preko flashfox-a, ali meni to ne fercera uopste...android je 5.0...a prije kad sam imao stari telefon sa mescini 2.3 androidom, islo sve kao po loju...heski je napisao/la:To je super rješenje kada postoji ace stream. Međutim često ga nema, pogotovo za utakmice Netsa i zato ti je najlakše instalirati FlashFox player na kojem možeš gledati ove regularne streamove koje Janez svaku noć vrijedno postavljaGifron je napisao/la:Skines MX player, ACE stream i Torrent Stream Controller.bianconer je napisao/la:imal iko rijesenje kako da se gleda na androidu ????![]()
![]()
![]()
![]()
I onda preko Wiziwiga trazis neki ace stream i bices u mogucnosti da ga pustis, s tim da kad ti bude nudio opciju za player, odaberes ovaj MX.
Takodjer, kada pokrenes Stream Controller ima odredjenu listu kanala (Sky, ESPN, BT i one ruske) pa mozes pratiti i ostale sportove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.