Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Dubrovnik@ ne zanimaju me te ocjene , ja imam svoje vidjenje fudbala kao igre i kvalitete pojedinaca. Taj decko je usao u reprezentaciju iz samo jednog razloga , adzo selektor. Nema drugog razloga. Ali posto ne volim da se vodim predrasudama u zivotu , hajde rekoh sebi da ga vidimo , mozda ima nesto u sebi Susicevsko , igracko .
Nula drug . Bar nula iz reprezentativnog ugla . Moze igrati u Hajduku , biti medju boljima a i to zato sto je Hajduk tanak pretanak , za najboljeg skoro da i nemas konkurencije.
Nula drug . Bar nula iz reprezentativnog ugla . Moze igrati u Hajduku , biti medju boljima a i to zato sto je Hajduk tanak pretanak , za najboljeg skoro da i nemas konkurencije.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jesi li primjetio da je u zadnje vrijeme i Pjanic los u repki i Lulic a boga mi i vecina ostalih. Mozda nije samo do igraca. Citam Lulicu raste cijena, Pjanic mozda i najbolji veznjak lige ili blizu. Nije zar samo do njih. Slicno je i sa Tinom iako je on daleko od toga da staje u istu recenicu sa Miralemom. To je valjda svakom jasno.Neandertalac je napisao/la:Dubrovnik@ ne zanimaju me te ocjene , ja imam svoje vidjenje fudbala kao igre i kvalitete pojedinaca. Taj decko je usao u reprezentaciju iz samo jednog razloga , adzo selektor. Nema drugog razloga. Ali posto ne volim da se vodim predrasudama u zivotu , hajde rekoh sebi da ga vidimo , mozda ima nesto u sebi Susicevsko , igracko .
- Neandertalac
- Kontakt:
Gledam ja i Hajduka i Romu i Lacia , ne samo reprezentativne nastupe. E care svaka tebi cast , ali fakat se nemam vise namjeru ubjedjivati oko kvaliteta doticnog . Zivio ti meni , dosta si korektan u postovima , i dabogda Tinki dobio ballon d'or ...dubrovnik je napisao/la:Jesi li primjetio da je u zadnje vrijeme i Pjanic los u repki i Lulic a boga mi i vecina ostalih. Mozda nije samo do igraca. Citam Lulicu raste cijena, Pjanic mozda i najbolji veznjak lige ili blizu. Nije zar samo do njih. Slicno je i sa Tinom iako je on daleko od toga da staje u istu recenicu sa Miralemom. To je valjda svakom jasno.Neandertalac je napisao/la:Dubrovnik@ ne zanimaju me te ocjene , ja imam svoje vidjenje fudbala kao igre i kvalitete pojedinaca. Taj decko je usao u reprezentaciju iz samo jednog razloga , adzo selektor. Nema drugog razloga. Ali posto ne volim da se vodim predrasudama u zivotu , hajde rekoh sebi da ga vidimo , mozda ima nesto u sebi Susicevsko , igracko .
ps. jedan od razloga losijih igara ostalih reprezentativaca je Tinki i Susicevo izivljanje nad taktikama , pozivima itd ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
SjeverniVjetar
Mislim da bi Hajduk i porodica Susic,trebali prihvatiti ponudu Seville od 5.5 miliona. To je siguran transfer, veca lova, a i Tin bi imao zagarantovano mjesto u prvih 11.
@Zamora
nastavis li trollati temu zaduzit' ces kartu za Banovice, a ti gledaj kako ces dalje..
isto vrijedi i za ostale.
nastavis li trollati temu zaduzit' ces kartu za Banovice, a ti gledaj kako ces dalje..
isto vrijedi i za ostale.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
SjeverniVjetar
Ima li novosti po pitanju transfera ? Je li zgotovljen, vidim Tino se pojavio na pripremama, vjerovatno ce agent potpisati ugovor ?
Lijepo napisano Virto, svaka cast. Susic se drzao stava da se tesko ulazi i jos teze izlazi ali je bio previse istrajan u tom svom stavu sto ga je kostalo otkaza.bhsport je napisao/la:Virtu4l je napisao/la: Sušić je uveo najmanji broj 'prolaznika' u naš tim, mnogo manje od svih prethodnih selektora.
Njegovi promašaji su Hadžić i Vršajević. Niti jedan drugi igrač ne može biti promašaj. Dodao bih još i Avdukića na tu listu, ali on je irelevantan.
Avdije je daleko najveci promasaj koji je beskrajno forsiran na mjestu na kojem ne moze igrati.
Hadzic je takodjer promasaj ali ruku na srce obojica su se borili kada bi dobili sansu, samo sto ih druge stvari sputavaju.[/quote
cuj avdija najveci promasaj
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cuj hajde nadji pa evo nasao ti je Bazdarevic za mjesec dana vec novog beka. Za godinu ce naci 5..
Pored ovog, svi citiraju njegovu izjavu da je pitanje vremena kad će pasti potpis.
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sempreinter.com/2015/01/07/p ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sempreinter.com/2015/01/07/p ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Tino veceras otputovo u Milano. 
Zadnja izmjena: Head, dana/u 07 jan 2015, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
TINO SVEN SUŠIĆ blizu je prelaska u milanski Inter, no iz Hajduka su potvrdili kako transfer još nije dogovoren.
"Milanski Inter je ozbiljno zainteresiran za našeg igrača Tina Sušića, te su tom prigodom danas u Milanu održani i razgovori s predstavnicima ovog uglednog talijanskog kluba. Službene ponude još uvijek nema, a razgovori oko realizacije transfera će se nastaviti i tijekom idućih dana", kazao je nakon večeras završenog sastanka sportski direktor Bijelih Goran Vučević.
To je znak da Inter spusta cijenu i u najmanju ruku ne odvija se dobro. Vucevic je bio u Milanu danas i ako Tino ne ode potpisat ovo dan dva sve je najverovatnije pod znakom pitanja. Nadam se da se varam.Goalgetter je napisao/la:TINO SVEN SUŠIĆ blizu je prelaska u milanski Inter, no iz Hajduka su potvrdili kako transfer još nije dogovoren.
"Milanski Inter je ozbiljno zainteresiran za našeg igrača Tina Sušića, te su tom prigodom danas u Milanu održani i razgovori s predstavnicima ovog uglednog talijanskog kluba. Službene ponude još uvijek nema, a razgovori oko realizacije transfera će se nastaviti i tijekom idućih dana", kazao je nakon večeras završenog sastanka sportski direktor Bijelih Goran Vučević.
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja predpostavljam da je kod toga problem. Hajduk trazi 5M, oni nude manje, pa cemo vidjeti kako ce zavrsiti.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 jan 2015, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Realno gledano 5 mil je puno i nikad to Inter nece uplatit za ne provijerenog igraca na visokom nivou! Pa za jednog Saqiria iz Bajerna se natezu za 15 milldubrovnik je napisao/la:To je znak da Inter spusta cijenu i u najmanju ruku ne odvija se dobro. Vucevic je bio u Milanu danas i ako Tino ne ode potpisat ovo dan dva sve je najverovatnije pod znakom pitanja. Nadam se da se varam.Goalgetter je napisao/la:TINO SVEN SUŠIĆ blizu je prelaska u milanski Inter, no iz Hajduka su potvrdili kako transfer još nije dogovoren.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Znas kako to ide realna je ona cijena koju klub isplati za igraca. Nekad ona zvuci nerealno ali hebi ga. Svakako ako trakavica krene a Vucevic se vrati neobavljenog posla to ce biti los znak za Tina i sve nas koji smo prizeljkivali ovaj transfer. Neki ce ipak i biti zadovoljni. Kao uvijek. 
Ako bi doveli Shaqirija nasao bi nacina da prijedjem preko dovodjenja Susicadubrovnik je napisao/la:Neki ce ipak i biti zadovoljni. Kao uvijek.
Aaaaaaa ne bi nikad u to sam uvjeren. Ma znam ja da to ne ide kod tebe ali ti ne zamjeram. Ustvari da li si navijac BIH repke ili si samo radi Intera na forumu. Ako je Inter jedini razlog ne zamjeram ti nimalo. Ali hebem mu zivot nije Tino rupa od igraca ima ih i sada losijih a znatno starijih u Interu.SiamoNoi je napisao/la:Ako bi doveli Shaqirija nasao bi nacina da prijedjem preko dovodjenja Susicadubrovnik je napisao/la:Neki ce ipak i biti zadovoljni. Kao uvijek.
Ali bit ce ti krivo jedan dan ja ti kazem ako ovo propadne.
-
SjeverniVjetar
Druze, radi tebe ce mi biti zao ako se transfer ne realizujedubrovnik je napisao/la: Aaaaaaa ne bi nikad u to sam uvjeren. Ma znam ja da to ne ide kod tebe ali ti ne zamjeram. Ustvari da li si navijac BIH repke ili si samo radi Intera na forumu. Ako je Inter jedini razlog ne zamjeram ti nimalo. Ali hebem mu zivot nije Tino rupa od igraca ima ih i sada losijih a znatno starijih u Interu.
Ali bit ce ti krivo jedan dan ja ti kazem ako ovo propadne.![]()
![]()
Ali valjda ti je jasno da, i ako potpise za Inter, to ce biti za sumu do 2 mil, a znas kakva mu je onda perspektiva...posudba iza posudbe, dok ga se ne rijese, Inter pravi ekipu za titulu.
Zasto ovo tvrdim? Zato sto sam otpocetka siguran da TSS nema klvalitet za igranje u ligama 5. On je nesto poput Stilica, ima dobar potez, dobar sut , ali fizicka sprema, brzina, defanziva su mu kriticne. Moze igrati samo u timu koji ce raditi za njega, na nivou HNL i Poljske.
Ma sve ok ja o cijeni nikad nisam govorio i cuo sam cijenu od 5 miliona nekoliko dana prije nego je postalo zvanicno. Bio sam zaprepasten i nisam smio to iznijeti na forumu da ne budem popljuvan.Ipak ja mislim da se fizicka sprema moze popraviti a boga mi ni Miske nije igrao neku odbranu mislim da ce Tino biti puno bolji u ovom segmentu igre. Ima dug korak i super lijevicu. Znas, kad bi Tino dotakao nivo Misimovica iz najboljih dana ja bi bio presretan. Uvjeren sam da moze i mozda sam slijep i nerealan. Ali ja mu vjerujem. Pa taman bio jedini na forumu. Ako mi vjerujes to nema nikakve veze sa Hajdukom. Ako mi ne vjerujes ne mogu te uvjeriti. Svakako respect za postovanje prava na drugaciju misao.SjeverniVjetar je napisao/la:Druze, radi tebe ce mi biti zao ako se transfer ne realizujedubrovnik je napisao/la: Aaaaaaa ne bi nikad u to sam uvjeren. Ma znam ja da to ne ide kod tebe ali ti ne zamjeram. Ustvari da li si navijac BIH repke ili si samo radi Intera na forumu. Ako je Inter jedini razlog ne zamjeram ti nimalo. Ali hebem mu zivot nije Tino rupa od igraca ima ih i sada losijih a znatno starijih u Interu.
Ali bit ce ti krivo jedan dan ja ti kazem ako ovo propadne.![]()
![]()
![]()
Ali valjda ti je jasno da, i ako potpise za Inter, to ce biti za sumu do 2 mil, a znas kakva mu je onda perspektiva...posudba iza posudbe, dok ga se ne rijese, Inter pravi ekipu za titulu.
Zasto ovo tvrdim? Zato sto sam otpocetka siguran da TSS nema klvalitet za igranje u ligama 5. On je nesto poput Stilica, ima dobar potez, dobar sut , ali fizicka sprema, brzina, defanziva su mu kriticne. Moze igrati samo u timu koji ce raditi za njega, na nivou HNL i Poljske.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 07 jan 2015, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Benko123, Edincapitano, General505, Goalgetter, L-Train, Micron, RacioEmocionalan, rukometubih23, Sheyi, signalidunapark i 75 gostiju.