FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jan 2015, 00:03

Nisam ranije imao neke ideje pa sam stavio Ranocchiu mozda ocekujuci neki značajan doprinos večeras,ali evo korigirao sam avatar.Da damo podršku jednom od najinteligentnijih Interovih igrača ikada koji se sada bori za ostanak u Premiershipu sa simpatičnim Leicersterom,a koji će u doglednoj budućnosti,nadamo se,voditi ovu ekipu sa trenerske klupe :kafa:

Hernanes completed four dribbles, more than any other team-mate.
Podolski, despite playing only 40 minutes, had two key passes, more than any other player on pitch.
Mauro Icardi has now scored five goals in four appearances against Juventus in Serie A.
Inter have conceded 7 goals in first 15 minutes of play, only Cagliari(11) have conceded more.
Gianluigi Buffon has let in more goals(43) against Inter than any other club in his professional career.
Mancini's record against Juventus in Serie A during his time at Inter (2004-2008): 1W 3D 3L.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 07 jan 2015, 09:23

Po ko zna koji put od prelaska u Inter je najbolji na terenu, a niko da napise nista pohvalno o njemu, dok se svaka prilika koristi da se pljuje iako je izmislio fudbal za Kuzmanovica,Medela i slicne talente..

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jan 2015, 09:32

7 Guarinu,a 5.5 Hernanesu.Tko daje ove ocjene...

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 07 jan 2015, 10:49

Ambrozije 6 :)

Ovo ko da je Guarin14 ocjenjivao. :)
Amar Osim selektor BiH

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 07 jan 2015, 11:01

Nisam, da sam ja Medelu bi dao 0 i dalje se cudim kakva prevara od igraca..fuj..

Koliko bi ti dao Danilu ? Od cetvorice pozadi, ubjedljivo nas najbolji igrac.

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 07 jan 2015, 11:11

7 brate, minimalno, uz Handu najbolji pojedinac sinoc.
Amar Osim selektor BiH

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 07 jan 2015, 11:28

Beppe je napisao/la:7 brate, minimalno, uz Handu najbolji pojedinac sinoc.
Pobrkao si onda nesto :mrgreen: i meni je Danilo bio najbolji uz standardne Samira i Freddya..
Momak definitivno mora biti prvi izbor na beku, izmislio fudbal za japansku ublehu.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 07 jan 2015, 11:58

Jesam se smijao ocu sinoć. Čitavu utakmicu on govori: "ko je ona 13-ka, pa taj nema pojma". Nakon našeg gola, on će: "ko je onaj što mu je onako dobro asistirao, svaka mu čast on je zaslužniji za gol nego napadač", pa rekoh: "pa onaj 13-ka" :urnebes:.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jan 2015, 12:06

Al znaci iz prve je skuzio koliko je beskoristan :mrgreen: Malo je asistencija da opravda sta taj covjek radi 90.min...

Ambrozije solidan,ali su ga centarsutevi zezali:1/13.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 07 jan 2015, 12:59

Handa je MOTM, D'Ambrosie odmah do njega... odigrao je mozda najbolju utakmicu u dresu Intera.. još da je bio na desnoj strani pa da i centaršutevi budu opasniji eh... Medel je prvo pol bio loš (kao i čitav tim), a drugo pol bio jedan od najboljih.. stoperi ponovo loši... Ranocchia kriminalan prvo pol, drugo malo bolji, JJ pogubljen.... nadam se da će Vidić protiv Genoe pokidat' jer nam treba u nastavku sezone!

Kuzmanović i Campagnaro najgori sinoć, nadam se da ih uvalimo sad u siječnju nekome....
#SuningOUT

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 07 jan 2015, 13:53

Biscione je napisao/la:Jesam se smijao ocu sinoć. Čitavu utakmicu on govori: "ko je ona 13-ka, pa taj nema pojma". Nakon našeg gola, on će: "ko je onaj što mu je onako dobro asistirao, svaka mu čast on je zaslužniji za gol nego napadač", pa rekoh: "pa onaj 13-ka" :urnebes:.
Ja imam druga koji je redovno poceo pratit inter zbog guarina..kaze ni uz sta se ne ismije tih 90 minuta ko uz njega :lol: dobro protiv stresa, ko nije navijac intera :D
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 07 jan 2015, 15:47

Bayern traži 17mil za Shaqirija, a naša oficijalna ponuda je 2mil za posudbu i na ljeto + 12miliona za otkup (13mil ako se plasiramo u LP) :? ako momak ode u Liverpool stvarno treba zapalit Thohira koji se tu prenemaže radi 2mil, a TSS se kao kupuje za 4-5mil :crazy:

DiMarizo reports as well that an official offer has been made to Bayern and the Inter leadership is waiting for their response. They are ready to fly to Munich if the response is positive.
#SuningOUT

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 07 jan 2015, 16:15

JJ 4 tekme bana zbog laktanja, Ranko i Kova po jednu.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jan 2015, 16:16

4 utakmice da dobije zbog onoga?!Koliko sam ja vidio nije uopće namjerno bilo,valjda bi to trebalo igrat nekakvu ulogu.

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 07 jan 2015, 16:22

SiamoNoi je napisao/la:4 utakmice da dobije zbog onoga?!Koliko sam ja vidio nije uopće namjerno bilo,valjda bi to trebalo igrat nekakvu ulogu.
Nešto prečesto taj vaš JJ slučajno laktaje ljude okolo :D

Dakle Juventus oštećen za crveni karton, a mislim da je lopta bila u igri pa s toga i za penal :kafa:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 jan 2015, 16:26

Itekako je bilo namjerno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 07 jan 2015, 16:33

Nek je, tako mu i treba kad je glup. Svaku utakmicu na rubu crvenog kartona. Taman sansa za Vidica da se ustali u prvih 11
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jan 2015, 16:45

korisnikforuma je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:4 utakmice da dobije zbog onoga?!Koliko sam ja vidio nije uopće namjerno bilo,valjda bi to trebalo igrat nekakvu ulogu.
Nešto prečesto taj vaš JJ slučajno laktaje ljude okolo :D
Vidio od Chiellinija.

Inter have just one win in their last 8 league games (4D, 3L)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 07 jan 2015, 17:10

S obzirom da je igrao Guarin nije ono sinoc toliko lose.
Neki iz prevelike mrznje prema njemu nece da vide da pod Mancinijem raste iz meca u mec, a uz njegov potencijal koji je neupitan ako dobije potrebno samopouzdanje i jos popravi formu mi dobijamo vrhunskog igraca kakvog sebi ne mozemo priustit na trzistu, moje je misljenje da ga vrijedi istrpit jer puno mozemo dobit a drago mi je da je i RM istog razmisljanja.

Vecinu ste rekli za tekmu, kompletna odbrana je u prvom poluvremenu imala najmanje po 3 individualne greske, pa je mozda i dobro sto od 4-ce u slijedecoj 3-cu necemo gledat.
Krivo mi je sto ih nismo dotukli jer su bili zreli za poraz ali kad se sve sabere remi sasvim realan, mogli smo poslije prvog pakovat se.
Tek nakon ovih par tekmi pod RM vidimo kakva ubleha nas je vodila prije, individualno ovo nije losa ekipa i spremna je za borbu za 3-ce mjesto ali ocigledno da je trebao neko ko ce promjenit pristup, jos nadam se da ce doci ta 2-3 igraca da Mancini u potpunosti radi stvari po svom.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jan 2015, 17:27

slika

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.