FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar ima nesto vece od dolaska V. Tan?
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ne veće nego drugo po reduNord1987 je napisao/la:Zar ima nesto vece od dolaska V. Tan?
U INAT SVIMA 1946
Pa sta je u pitanju pobogu?Nece valjda pisanje po forumu otjerati Turke,Arape,Kineze ili koga vec,a pogotovo ako su u pitanju neki zavrsni razgovori i potpisivanje istih.Fakat mi nije jasno,ovo je pravo podjebavanje
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Nema šta pokvariti jer je to već gotovo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Pa recite nam onda bar preko ppHigh je napisao/la:Nema šta pokvariti jer je to već gotovo.
U INAT SVIMA 1946
uugovor ce biti potpisan sa turskom avio kompanijom i to je to
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Istog sam mišljenja, barića i džemu da spojiš opet ne mogu prismrditi hebiboviću! Da je po meni ovu dvojicu nogirati a hebiboviću ponuditi nešto veću platu samo da potpiše na 2-3 god. jer će nam biti provjereno pojačanje, uz to slabimo konkurente iz lige, a mogli bi i zaraditi na njemu kasnijom prodajom! Ovako od barića samo očekuješ kada će opet ispasti levat i skriviti penal a od džeme kada će ti pasti na sred terena i lipsati usljed cuganja i cigara!simon je napisao/la:Baric je igrac koji ne zasluzuje da igra u FK Sarajevo sto se mene tice, igrac zbog kojeg smo izgubili protiv Mladosti jer je skrivio penal pa nakon toga napravio penal protiv Zrinjskog i krivac za gol na istoj utakmici, dali su mu bezbroj prilika i vecinom je odigrao lose a licno sam se i nadao da ce on biti jedan od prvih igraca koji ce nas napustiti.lafomamone je napisao/la:Baric na pocetku i pred kraj polusezone nebo i zemlja, znaci poredit ih ne mozes. Pozicija desnog beka je popunjena, ja ne znam sta ovaj jos moze igrati, ali cisto sumnjam da je u bilo kakvim ozbiljnim planovimasimon je napisao/la:Hebibovic je jedan od rijetkih igraca iz nase lige koji za nas mogu biti pojacanje, kao sto sam nedavno govorio momak moze odlicno igrati na poziciji desnog beka a ta je pozicija nama i pored 3 igraca (Berberovic,Baric,Kallasi) jos uvjek kriticna .
Odlicno igra i u ofanzivi i ima dobar centarsut a pored toga i mlad igrac tako da sigurno bi nam bio pravo pojacanje.
Hebibovic moze pokriti 2-3 pozicije d.bek, sredina i krilo.
Dali je ovo jos jedna mahalska ili nije vidjet cemo ali kontakta je i ranije bilo tako da se nadam da bi mogao zaigrati za nas.
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 07 jan 2015, 17:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta je gotovo? o cemu se konkretno radi? ima li neko tacnije informacije???
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Pa sto onda svi nesto kao znaju a niko nece konkretno da napise sta je u pitanju i da se ne igramo bezvezeHigh je napisao/la:Nema šta pokvariti jer je to već gotovo.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Šta se brinete ba, neće oni ima ih još koji jedva čekaju da sponzorišu INSTITUCIJU i dovedu se u vezu s istom, jer ipak sada ne ovisimo ni od koga i svaka para koja uleti je samo "bonus" a pošto već imamo redovan godišnji budžet bez obzira na sponzore!

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 07 jan 2015, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Brate rodeni,ko sada nece,sta nece,ovo **** lud zbunjenogBordoArmy88 je napisao/la:Šta se brinete ba, neće oni ima ih još koji jedva čekaju da sponzorišu INSTITUCIJU i dovedu se u vezu s istom, jer ipak sada ne ovisimo ni od koga i svaka para koja uleti je samo "bonus" a pošto već imamo redovan godišnji budžet bez obzira na sponzore!![]()
Re: Odg: FK Sarajevo
E fakat napisite nam na PP sta je gotovo.?Bar ovim sto su duze na ovom forumu.Da kazem provjerenim forumasima.
Pa sta vam nije jasno **** ga.Sarajevo potpisuje sponzorski ugovor sa turskom avio kompanijom
-
lafomamone
- Kontakt:
Ti jos ludji, zar mislis da se ne bi utrkivali za post da bilo sta tacno i konkretno znajuamypitar je napisao/la:E fakat napisite nam na PP sta je gotovo.?Bar ovim sto su duze na ovom forumu.Da kazem provjerenim forumasima.
I to si u pravu,ja zadnje dvije stranice ko da sam u dzamiji pa molim da neko napise konkretno sta je,ali sve uzaludlafomamone je napisao/la:Ti jos ludji, zar mislis da se ne bi utrkivali za post da bilo sta tacno i konkretno znajuamypitar je napisao/la:E fakat napisite nam na PP sta je gotovo.?Bar ovim sto su duze na ovom forumu.Da kazem provjerenim forumasima.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sponsor_%28commercial%29" onclick="window.open(this.href);return false;Ado76 je napisao/la:I to si u pravu,ja zadnje dvije stranice ko da sam u dzamiji pa molim da neko napise konkretno sta je,ali sve uzaludlafomamone je napisao/la:Ti jos ludji, zar mislis da se ne bi utrkivali za post da bilo sta tacno i konkretno znajuamypitar je napisao/la:E fakat napisite nam na PP sta je gotovo.?Bar ovim sto su duze na ovom forumu.Da kazem provjerenim forumasima.
To je to! Valjda skontate sada?
Dobro Turska avio kompanija.E sad nije isto da potpisujemo(to znaci da nema jos potpisa),a opet drugi kazu gotovo je(znaci potpisano).Pa sta je od ovoga tacno?
Hvala na odgovoru.
Hvala na odgovoru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.