Не ' ' ? $ % " $ " 2.000, " не % " $ него је $ $ је то са ' урађено.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
' % $ ' срозају посјету, ? " је ? 6.500 а $ је ? " $ 100%.
$ се $ се '. 
"" ПУТ ""
Ja sam imao MP3 player i povremeno sam ga slušao jer me zanimao rezultat iz Tuzle i promjene na evropskim utakmicama koje reporter na BH radiju isprati sve i jednu,i stvarno je reporter iz Banjaluke Bojan Božić rekao da utakmici prisustvuje 2000 gledalaca
...smiješno.ali istina živa...
cuj to bilo 2000 gledalaca pa samo je na zapadu bilo vise od 2000.
Kajkut se prema publici ponio krajnje nekorektno i amaterski, tj njegovo je bilo samo da izađe jer je evidentno da ovo nije bio njegov dan, prema onom što je pokazao danas a posebno ću apostrofirati nezalaganje, zasluženo je izviždan, o ostalom imaju organi koji rukovode klubom ako već ne reaguje trener, očekujem od njih da ga novčano kazne...
O igri malo detaljnije ću samo o prvom poluvremenu koje je pokazalo da imamo dobar tim, koji zna igrati odličan fudbal, ali onda neshvatljiv pad u drugom poluvremenu, pa se možemo duboko nakloniti golmanu koji nas je danas dobro pogurao i spasao patnje, iako je prema onom što sam ja čuo igrao sa bolovima u leđima, kako li brani tek kada je zdrav...
Vule je pokazao kako je igrao u daleko jačem takmičenju i kada je u drugom poluvremenu bez problema istrčavao kontre, pokazao je da je fizički besprekorno pripremljen...
Sakan, takođe očekujem da bude novčano kažnjen za glupost koju je napravio...
O igri malo detaljnije ću samo o prvom poluvremenu koje je pokazalo da imamo dobar tim, koji zna igrati odličan fudbal, ali onda neshvatljiv pad u drugom poluvremenu, pa se možemo duboko nakloniti golmanu koji nas je danas dobro pogurao i spasao patnje, iako je prema onom što sam ja čuo igrao sa bolovima u leđima, kako li brani tek kada je zdrav...
Vule je pokazao kako je igrao u daleko jačem takmičenju i kada je u drugom poluvremenu bez problema istrčavao kontre, pokazao je da je fizički besprekorno pripremljen...
Sakan, takođe očekujem da bude novčano kažnjen za glupost koju je napravio...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
bas sad se prijavi...rekoh da to prokomentarisem... bilo je oko 7 000...EastStand je napisao/la:& $ $, јесу " ??killer je napisao/la:Citam sad ovaj clanak na portalu vezano za Borcevu pobjedu ,i iznenadih se :
Borac - Zvijezda 2:0
Stadion: Gradski u Banja Luci. Gledalaca: 2000.
Ja bih rekao da je bilo barem 3 hiljade a mozda i vise
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Svaka cast Borcu ali ja ipak vjerujem da je samo pitanje dana kada ce vas Zeljo prestici na prvo mjesto.
Pozdrav sa Grbavice
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
mak_033 je napisao/la:Svaka cast Borcu ali ja ipak vjerujem da je samo pitanje dana kada ce vas Zeljo prestici na prvo mjesto.Pozdrav sa Grbavice
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Borčevci, trka se nastavlja rame uz rame sve do fotofiniša 
Moram konstatovati da smo mi sa ovom pobjedom danas i rezultatima ostalih klubova skoro 99 poszto obezbjedili evropu, znači skoro smo na pragu da napravimo ono o čemu su mnogi stidljivo pričali na početku sezone...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
opustenoBL
- Kontakt:
citam u nezavisnim,spominju frcu i nesto kao,Stevanovic mladi reprezentativac BIH odigrao dobro itd...
e sad mene interesuje jel to stvarno istina ili su se presli i ako jeste od kad je on u mladom timu???
e sad mene interesuje jel to stvarno istina ili su se presli i ako jeste od kad je on u mladom timu???
DUPLA MAJSTORE
- zvijezdica
- Kontakt:
Momci čestitamo na pobjedi. Sretno u Evropi!
Cestitke na novoj pobjedi!!!
A nemojte se obazirati na izvjestaje o broju gledalaca, bitno je da je igra bila ok, da je Borac ponovno dobio i da je bila dobra atmosfera na stadionu...
A nemojte se obazirati na izvjestaje o broju gledalaca, bitno je da je igra bila ok, da je Borac ponovno dobio i da je bila dobra atmosfera na stadionu...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- zli mrkvić
- Kontakt:
Čestitke na zasluženoj pobjedi!mak_033 je napisao/la:Svaka cast Borcu ali ja ipak vjerujem da je samo pitanje dana kada ce vas Zeljo prestici na prvo mjesto.Pozdrav sa Grbavice
Kajkut je danas bio definitivno najslabija karika u Borcu. Lik hoće da šuta penal i bog, otjera igrača i promaši. Sebičnost je pokazao i slažem se da ga treba kazniti. Nije igrao Vukelja i to se osjeti, borac je jako slab u napadu.
Pizigaća ne zna na koju stranu treba trčati gubi se po terenu i kad ima loptu odmah je izgubi i pada da bi sudija svirao prekršaj.
Ostali su svi dobri. Stevanović se ističe i odličan je. Svaka čast na zalaganju!
Niko nije pomenu pa moram ja- Vratio se Petrić sad je odbrana od granita tu je Borac stvarno prejak- Vule, Leo, Petrić.
E sad da odgovorim štrumfiću.
Ja se stobom kladim ovde javno da Željezničar neće pobjediti Borac na Grbavici ako bude iole normalno suđenje a ne onakvo koje vas je dovelo dovde!
Imate prednost što sad idu dve utakmice kod kuće mislim travnik i idete pjetlićima iz modriče u goste ali Borac nećete pobjediti! Borac ima isto dve kod kuće. Sljedeća tekma u mostaru za borac će biti presudna, moje mišljenje je da se tu lomi prvenstvo tj. ko će biti šampion.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
Evo i ja da se kladim javno da cemo vas dobiti u dolini...ne idemo pjetlicima Modrice,dolaze nam...tamo su nas dobili ako nisi znao.A vjerujem da ce ti i vi dobiti "samar" kao i svi do sada,vjerovatno duplizli mrkvić je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi!mak_033 je napisao/la:Svaka cast Borcu ali ja ipak vjerujem da je samo pitanje dana kada ce vas Zeljo prestici na prvo mjesto.Pozdrav sa Grbavice
Kajkut je danas bio definitivno najslabija karika u Borcu. Lik hoće da šuta penal i bog, otjera igrača i promaši. Sebičnost je pokazao i slažem se da ga treba kazniti. Nije igrao Vukelja i to se osjeti, borac je jako slab u napadu.
Pizigaća ne zna na koju stranu treba trčati gubi se po terenu i kad ima loptu odmah je izgubi i pada da bi sudija svirao prekršaj.
Ostali su svi dobri. Stevanović se ističe i odličan je. Svaka čast na zalaganju!
Niko nije pomenu pa moram ja- Vratio se Petrić sad je odbrana od granita tu je Borac stvarno prejak- Vule, Leo, Petrić.
E sad da odgovorim štrumfiću.
Ja se stobom kladim ovde javno da Željezničar neće pobjediti Borac na Grbavici ako bude iole normalno suđenje a ne onakvo koje vas je dovelo dovde!
Imate prednost što sad idu dve utakmice kod kuće mislim travnik i idete pjetlićima iz modriče u goste ali Borac nećete pobjediti! Borac ima isto dve kod kuće. Sljedeća tekma u mostaru za borac će biti presudna, moje mišljenje je da se tu lomi prvenstvo tj. ko će biti šampion.
1921-2011
- Probisvjet
- Kontakt:
Mozete da pogledate plasmane FK Borac na temi FK Sloboda od 1969-1989.
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 69#p395769
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 69#p395769
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Prije svega sve pohvale Miliju na odbrana, ali bih istakao ucinak Stupara , Stevanovica, Jandrica i sakana koji je sve pokvario crvenim kartonom.
puza je van forme to je ocito. nije ni spreman cini mi se potpuno. ONo sto raduje je igra u prvom dijelu. Osam prilika hej toliko nismo napravili u citavoj proljecnoj polusezoni. Jedna stvar me brine a to je da ne sutiraju prema golu. Malom STevanovicu se mora reci da moze sutirati da ne smije u svakoj situaciji dodavati.
Smijem se opkladiti da je Vukelja danas igrao da bi bilo 3 - 0 nakon prvohg dijela
u drugom potpuno druga prica. puno problema Yvijeyda opasnija i da nije bilo odlicnog golmana svasta bi bilo.
puza je van forme to je ocito. nije ni spreman cini mi se potpuno. ONo sto raduje je igra u prvom dijelu. Osam prilika hej toliko nismo napravili u citavoj proljecnoj polusezoni. Jedna stvar me brine a to je da ne sutiraju prema golu. Malom STevanovicu se mora reci da moze sutirati da ne smije u svakoj situaciji dodavati.
Smijem se opkladiti da je Vukelja danas igrao da bi bilo 3 - 0 nakon prvohg dijela
u drugom potpuno druga prica. puno problema Yvijeyda opasnija i da nije bilo odlicnog golmana svasta bi bilo.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi, evo lijepo je tekma odigrana na osnovu prošle godine. Svaka čast na pobjedi i sretno u nastavku šampionata.
Dragon Town
mislim izvini,nemoj se ljutis al zasto istices ucinak stupara....momak je igra posljednjih 15-ak min..ne znam jeli dirnuo loptu...BrigateBL je napisao/la:Prije svega sve pohvale Miliju na odbrana, ali bih istakao ucinak Stupara , Stevanovica, Jandrica i sakana koji je sve pokvario crvenim kartonom.
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
-
borcev_navijac
- Kontakt:
šta je tebi rade? pa Stupar je odigrao maestralno cijelu utakmicu zabio evrogolčinu, i tih zadnjih 15 min kad je čitava ekipa bila koncentrisana na odbranu sa deset igrača. Čovjek je u tih 15 minuta zadnjih odradjivo defanzivne zadatkeradebl je napisao/la:mislim izvini,nemoj se ljutis al zasto istices ucinak stupara....momak je igra posljednjih 15-ak min..ne znam jeli dirnuo loptu...BrigateBL je napisao/la:Prije svega sve pohvale Miliju na odbrana, ali bih istakao ucinak Stupara , Stevanovica, Jandrica i sakana koji je sve pokvario crvenim kartonom.
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 28 mar 2010, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !
" ¥ $ је Ступар " ' 15 ",па он је " " $...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.