Ne obracaj paznju na budalu ba. Misli da je nekom zanimljiv.Lillard je napisao/la:Isusati de popusti malo...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Link?
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
GameFKS je napisao/la:Link?
bez ronalda 60% manje opasniji real da ne povjerujes koliko imaju samopouzdanja kad je on tu,dvije razlicite ekipe
Šta je sa Ronaldom?
Kako legendarne reakcije gospodina Simeonea
Kako legendarne reakcije gospodina Simeonea
Pa druže pročitao sam ti post.PEP je napisao/la:o cemu ti totopnik1 je napisao/la:A da ne pričamo da si u prvoj verziji mi vrijeđao majku.
Tvoji su sigurno ponosni na tebe,sine nisi ti vrijedan bana ,kad budes malo zreliji i odrasliji i vaspitaniji onda sa mnom mozes diskutovati ,a sad ti predlazem da se vrasi u svoj g.y pdf i tamo svoje djecije gluposti prosipas .
Nisam ti odgovarao jer sam odgojen i vaspitan i idem na fakultet, i ne dotiču me te stvari razumiješ?osoba ženskog roda veoma bliska tebi ?
Piše ti dole kad edituješ post
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Kao i obicno...Sveti je napisao/la:Hamez nevidljiv
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Raja ima li ko kakav link za tekmu, ovaj link iznad ne fercera vise. Hvala unaprijed
Imaš tu bruku linkova, neki mora radit:
http://sportlemontv.eu/
http://sportlemontv.eu/
Uzas real samo kruzi a ovi iz atletika gori od stoke kao da ragbi igraju,daj ronalda da na nesto tekma lici,onda kad mi ovi realovci pocnu mogu bez ronalda,klanjajte da se momcina ne povrijedi inace ste pusiona
Obzirom da igramo sa igracem manje, fino je ovo.
James i Marcelo najzapazeniji
James i Marcelo najzapazeniji
Neki ko da nikad nisu gledali duele Reala i Atletica
Imas temu kladionicarski chat supljiranje pa tamo kukaj. Dosadan si. Zavrsit ce 0-0 i ti ces pasti aBdtajger je napisao/la:Uzas real samo kruzi a ovi iz atletika gori od stoke kao da ragbi igraju,daj ronalda da na nesto tekma lici,onda kad mi ovi realovci pocnu mogu bez ronalda,klanjajte da se momcina ne povrijedi inace ste pusiona
74% posjeda a ovi nek trce do sutra , pa cemo vidjet kome se manje zuri.
nego pusti utakmicu

nego pusti utakmicu

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jel to stigo 
Al kako marcelo pojede matorog torinja kod desnog kornera
naprijed rejal
GODO is in the house.Sveti je napisao/la:Jel to stigo
Treba ga Carlo ubacit u drugom tbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne znam sta kenjate za Jamesa najbolji je na terenu poslije Marcela
,trudi se momak al ga vazda sijeku
Velsanin opet nista los los
Dosao licno da se uvjeri kako igra najbolji klub u historiji
Velsanin opet nista los los
Dosao licno da se uvjeri kako igra najbolji klub u historiji
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.