FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Iako nema veze sa temom, zna li neko ima li negdje u Tuzli bilo kakav termin odbojke, ili da se rekreativno trenira odbojka u nekom klubu? Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Iz nacrta novog Statuta FK "Sloboda", član 31 proizilazi da se članstvo u Skupštini ostvaruje na osnovu plaćanja članarine Klubu.(prva slika)
Iz usvojenog Statuta FK "Sarajevo" član 22 proizilazi da se članstvo u Skupštini ostvaruje sticanjem upravljačkih odnosno glasačkih prava.(druga slika)
(Jedno mjesto u Skupštini 30 000 KM puta 150 mjesta jest jednako 4,5 miliona).
U nacrtu novog Statuta "Slobode" je prepisan član iz starog Statuta, dakle ne postoji kategorija upravljačkog prava!!!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 6591caac0a
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... f80efe3e28
Iz usvojenog Statuta FK "Sarajevo" član 22 proizilazi da se članstvo u Skupštini ostvaruje sticanjem upravljačkih odnosno glasačkih prava.(druga slika)
(Jedno mjesto u Skupštini 30 000 KM puta 150 mjesta jest jednako 4,5 miliona).
U nacrtu novog Statuta "Slobode" je prepisan član iz starog Statuta, dakle ne postoji kategorija upravljačkog prava!!!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 6591caac0a
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... f80efe3e28
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 jan 2015, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Znaci dobili smo odgovor da li predsjednik ostaje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Brate trebo si nam postavit šta je novina, šta će se izmijeniti
ovdje nije ništa drugačije

Znaci nista od nas .
-
- Kontakt:
Znaci glabenzi tuzlaci
E steta, mislio sam da cete izgurati to do kraja

E steta, mislio sam da cete izgurati to do kraja
Isti ovaj lik je skoro sa uzvicnicima pisao da Sloboda nije uvrstena u budzet, da ne idu vise na racun RSD, tako da cu uzet sebi za pravo da mu opet ne vjerujem.
Ovdje je vrlo lako manipulisati jer ce neko procitati pa ispricati jaranu pa ovaj slijedecem i ode prica u nedogled pa ce nekom naumpast da napravi belaj, zato kazem samo polako u donosenju zakljucaka.
Niko ovdje nista ne zna, uzmite to jedino kao sigurno.
A ako vec @sloboda72 imas prijedlog novog statuta u rukama podjeli ga ovdje pa da vidimo svi o cemu se radi, ja ti ne vjerujem ni rijeci.
Ovdje je vrlo lako manipulisati jer ce neko procitati pa ispricati jaranu pa ovaj slijedecem i ode prica u nedogled pa ce nekom naumpast da napravi belaj, zato kazem samo polako u donosenju zakljucaka.
Niko ovdje nista ne zna, uzmite to jedino kao sigurno.
A ako vec @sloboda72 imas prijedlog novog statuta u rukama podjeli ga ovdje pa da vidimo svi o cemu se radi, ja ti ne vjerujem ni rijeci.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Čuj medecinu,koji je talenat sastavljao poziv. Teško nama.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=5535A688" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Bezze ovaj statut totalno, doduse onako letimicno sam ga procitao. Prvo sto mi upada u oci da se mozete zvati, recimo, Sloboda-Olimpic, dalje ovo oko clanstva ne moze da ide na ruku onome ko zeli da ulozi i upravlja
Ta komisija za clanstvo svaku budalu moze poturiti tom Azmiru da mu zabija noz u ledja

Ta komisija za clanstvo svaku budalu moze poturiti tom Azmiru da mu zabija noz u ledja
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako bude onih koji ce dignut glas protiv Azmira I nrce se protiviti ovome sto nam drugi namecu.monda zelim covjeku da sto prije ode spasi sebe , porodicu I vodi Slogu iz Simin Hana , jer veoma brzo moze sa njima mozda I do PL...svakako ce dobit stadikn Tusanj na koristenje ...kad smo budale ebiga 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Statuta i kuurca. Puno sam očekivao od statuta, al' ovo je žešće sranje . . .
Zahvaljujem sto si postavio nam ovo, nemam sada dovoljno vremena da detaljno ovo iscitam ali po ovom sto sam preletio mislim da je ovo blizu rjesenja da zadovolji obje strane.
I Azmir je sam rekao da mu nije cilj da privatizuje Slobodu a sa ovim ima se mogucnosti da se ogradi, po meni je bitno da Upravni odbor odlucuje kolika je clanarina da se postane clanom kluba i tu treba odredit neku vecu cifru koju nece niko platit da bi se zajebavao a narocito likovi koji hoce da se okoriste.
Taj clan 31. koji si prije postavio, vrlo bitan je stav 2. u kojem se iz clanova kluba biraju clanovi skupstine, po meni je znaci sva mudrolija da se postavi visok prag clanarine i da onda Azmir ima mogucnost i da ulozi preko svojih ljudi i da zastiti sebe.
Moguce da sam nesto bitno preletio ali s obzirom da me ovo jako interesuje sutra cu ovo detaljno pregledat.
Vi ste svjesni da kod nas ima ljudi koji i pored svega sumnjaju u Azmirove namjere pa zamislite da se islo na to da mu se novim statutom ostavi apsolutna moc upravljanja, ovako se islo sistemom blokada i jedne i druge strane, ali jedva cekam da se i predsjednik ocituje o ovom, nadam se sto konkretnije.
I Azmir je sam rekao da mu nije cilj da privatizuje Slobodu a sa ovim ima se mogucnosti da se ogradi, po meni je bitno da Upravni odbor odlucuje kolika je clanarina da se postane clanom kluba i tu treba odredit neku vecu cifru koju nece niko platit da bi se zajebavao a narocito likovi koji hoce da se okoriste.
Taj clan 31. koji si prije postavio, vrlo bitan je stav 2. u kojem se iz clanova kluba biraju clanovi skupstine, po meni je znaci sva mudrolija da se postavi visok prag clanarine i da onda Azmir ima mogucnost i da ulozi preko svojih ljudi i da zastiti sebe.
Moguce da sam nesto bitno preletio ali s obzirom da me ovo jako interesuje sutra cu ovo detaljno pregledat.
Vi ste svjesni da kod nas ima ljudi koji i pored svega sumnjaju u Azmirove namjere pa zamislite da se islo na to da mu se novim statutom ostavi apsolutna moc upravljanja, ovako se islo sistemom blokada i jedne i druge strane, ali jedva cekam da se i predsjednik ocituje o ovom, nadam se sto konkretnije.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Nevezano za Azmira, mislim da se ovim prijedlogom ne mijenja ništa posebno, ne mijenja se suština koju je FK Sar. izmijenilo i kojoj treba težiti. Da dođemo do toga takvih promjena, 100% sam uvjeren da bi privatnici sa TK rado željeli uplatiti svoj udio za komad, znači nevezano za Azmira i bez njega. Ovako niko ne žele da se upušta u džunglu.
Statut je totalno zastario, i u ovom vremenu je samo politička igračka, i ako sam dobro primjetio skoro ništa nije izmjenjeno u odnosu na postojeći.
Statut je totalno zastario, i u ovom vremenu je samo politička igračka, i ako sam dobro primjetio skoro ništa nije izmjenjeno u odnosu na postojeći.
Kako saznaje Tuzlanskiba nekadašnji predsjednik UO FK Sloboda Davud Zahirović vlasnik farmaceutske kompanije “ZADA” dobio je sudsku presudu po kojoj treba da od Slobode naplati dug u iznosu od oko 550.000 KM.

Što se statuta tiče, žestoko smo donji.

ovaj je kod nas u upravi ...NKMramor je napisao/la:Kako saznaje Tuzlanskiba nekadašnji predsjednik UO FK Sloboda Davud Zahirović vlasnik farmaceutske kompanije “ZADA” dobio je sudsku presudu po kojoj treba da od Slobode naplati dug u iznosu od oko 550.000 KM.![]()
a sta je problem sa statutom? Nista posebno nije ili ?
ako je tako, ocigledno se neki nece dovojiti od "sise" dok ne dobiju po glavi, imali smo i mi takve kod sebe..
u svakom slucaju , SRETNO
Jbg...i meni ovo clanstvo jos neku nadu daje da nismo donji skroz.Nadam se da ce bit cifra sto Pupi04 kaze,i da moze Azmir pokupovat clanstvo i barem tako imat sigurnost neku.
A za statut ko u FKS treba radikalnije mjere da se urade od strane nas navijaca i simpatizera od dosadasnjih
na jednoj utakmici transparent i pljesak za Azmira!!!Slabo nam je to...
A za statut ko u FKS treba radikalnije mjere da se urade od strane nas navijaca i simpatizera od dosadasnjih

Zlatan Nalić sin tuzlanski
To si u pravu druze navijaci FKS i Bordo Prijatelji su uradili veliki posao,svakakvog sljama je bilo i kod nas u skupstini ali velikom borbom i mudroscu su rastjerani jer niko nece da ulaze svoje pare gdje su se nakotili svakojaki likovi koji samo traze korist za sebe a boli ih neka stvar za klub,u svakom slucaju neka vam je sa srecomemirzlaTu je napisao/la:Jbg...i meni ovo clanstvo jos neku nadu daje da nismo donji skroz.Nadam se da ce bit cifra sto Pupi04 kaze,i da moze Azmir pokupovat clanstvo i barem tako imat sigurnost neku.
A za statut ko u FKS treba radikalnije mjere da se urade od strane nas navijaca i simpatizera od dosadasnjihna jednoj utakmici transparent i pljesak za Azmira!!!Slabo nam je to...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.