Statistika Nurkića :

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma licno meni je puno bolji kao igrac i NBA perspektiva od Noela, samo sto Noel ima konstantne minute od pocetka i bolje brojke u slabijem timu
Izvjesno je, samo eto čekamo službenu potvrdu.Belmin6 je napisao/la:Ajmo Mozgov ish veceras da Juka starta.![]()
Koja ludnica ce biti ako zvanicno objave trade veceras.
Nećemo sada pretjerivati, Noel je bio odličan koledž igrač i nije lako igrati nakon sto pauziraš više od godinu zbog povrede koljena. Već sada je puno bolji defanzivac od Juke, a amerikancima toliko važna statstika je isto na njegovoj strani još uvijek. Inače i ove godine vuče nezgodnu povredu članka koju nikako da zaliječilumani je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ma licno meni je puno bolji kao igrac i NBA perspektiva od Noela, samo sto Noel ima konstantne minute od pocetka i bolje brojke u slabijem timu
Jusuf je za njega izmislio kosarku u svakom pogledu.
Pogledao sam sigurno pet-šest utakmica Kentakija te sezone (jer sam ih zagotivio 2010. kada sam pratio više koledž košarku, njihova generacija sa Wallom, Patersonom , Rodjom ...) i Noel je bio dominantan u stvarima koje se ne vide kroz statistiku nego na terenu. Njegovu odbranu sa tog nivoa Juka još nije igrao u karijeri i pitanje je hoće li ikada.lumani je napisao/la:Tebi je ako je 10,5 ppg odlicno na collegu,meni nijei da je trpao po 20 meni to ne znaci nista,ja samo gledam ono sto vidim na terenu.Jusuf je za mene dosta kompetniji i jaci igrac.
hamzaTM87 je napisao/la:Pogledao sam sigurno pet-šest utakmica Kentakija te sezone (jer sam ih zagotivio 2010. kada sam pratio više koledž košarku, njihova generacija sa Wallom, Patersonom , Rodjom ...) i Noel je bio dominantan u stvarima koje se ne vide kroz statistiku nego na terenu. Njegovu odbranu sa tog nivoa Juka još nije igrao u karijeri i pitanje je hoće li ikada.lumani je napisao/la:Tebi je ako je 10,5 ppg odlicno na collegu,meni nijei da je trpao po 20 meni to ne znaci nista,ja samo gledam ono sto vidim na terenu.Jusuf je za mene dosta kompetniji i jaci igrac.
Da ne idemo dalje u off, nego mi je samo grubo zazvučalo toliko ponižavanje
Jusuf Nurkic is likely to get more playing time.
It sounds like Timofey Mozgov is headed to Cleveland, so Nurkic is going to benefit. In his last four games, he averaged 12.8 points, 8.5 boards, 1.0 assists, 1.5 steals and 3.5 blocks on 53.8 percent from the field and 75.0 percent from the line in 23.3 minutes per game. Nurkic also had a very impressive 23.1 usage rate and a 18.7 total rebound rate on the season. Find a way to add him right now.