AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Hattrick123
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Hattrick123 » 07 jan 2015, 16:53

Koje bi vi igrace voljeli tj koji su u skladu sa nasim mogucnostima vidjeti do kraja ovog zimskog prelaznog roka?

neke moje zelje:Nastasic,luiz adriano i neki kreativac (ovu trecu poziciju svi trebamo da se molimo:D ).. sad na tebi liverpoola vidi Suso da je pristao kod nas da dodje, kakav je on da li je neko gledao?
Zadnja izmjena: Hattrick123, dana/u 07 jan 2015, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 jan 2015, 17:29

Hattrick123 je napisao/la:Koje bi vi igrace voljeli tj koji su u skladu sa nasim mogucnostima vidjeti do kraja ovog zimskog prelaznog roka?
Thiago Motta i Santon, mozda Luiz Adriana ako ga Schaktar pusti ako ne onda na ljeto.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 jan 2015, 18:01

Hattrick123 je napisao/la:Koje bi vi igrace voljeli tj koji su u skladu sa nasim mogucnostima vidjeti do kraja ovog zimskog prelaznog roka?

neke moje zelje:Nastasic,luiz adriano i neki kreativac (ovu trecu poziciju svi trebamo da se molimo:D ).. sad na tebi liverpoola vidi Suso da je pristao kod nas da dodje, kakav je on da li je neko gledao?
Najviše bih volio vidjeti 4-2-3-1 formaciju, novog lijevog beka i pravog centarfora. Kvalitetan veznjak i štoper nisu isto na odmet ;)

A što se tiče imena ne znam šta su naše mogućnosti, samo free igračii ništa više tako da ne mogu ni reći koga bih volio vidjeti. Kad bi birao vjerovatno Rose iz Tottenhama ili Bertrand iz Sotona za bekove a napadači Luiz Adriano ili Jackson Martinez.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jan 2015, 18:29

Najveće pojačanje će biti Suso ako odmah eksplodira i pokaže se kao dobar igrač, iz prostog razloga jer igra poziciju koja je u Milanu od Kakinog prvog odlaska najdeficitarnija. Drugi razlog je taj što ne očekujem dolazak bilo kojeg WC igrača koji ima "ono nešto" što bi povuklo tim.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 07 jan 2015, 18:33

Odmah da ti kažem da od Susa nema hljeba, zbog takvih igrača smo i propali. Gori su navijači koji se raduju takvim "pojačanjima" i očekuju nešto veliko. Bez odličnih i dokazanih igrača nema napretka. Suso samo može da se uklopi u sivilo i raspad sistema koje vlada kod nas.
Forza Milan!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jan 2015, 18:38

Maestro21 je napisao/la:Odmah da ti kažem da od Susa nema hljeba, zbog takvih igrača smo i propali. Gori su navijači koji se raduju takvim "pojačanjima" i očekuju nešto veliko. Bez odličnih i dokazanih igrača nema napretka. Suso samo može da se uklopi u sivilo i raspad sistema koje vlada kod nas.
Savršeno jasno znam da Suso nije igrač koji na papiru donosi prevagu, niti nešto pretjerano očekujem od njega, zato sam i naveo ako kojim slučajem eksplodira i pozitivno nas iznenadi. Naravno da te bez odriješene kese nema nigdje u modernom fudbalu, to smo ponovili jedno milion puta na ovoj temi i ne vidim zašto se to ponovo dovodi u pitanje.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 jan 2015, 19:01

Vidim niko da čestita rođendan jednom našem igracu iako je to ovdje redovna praksa.
Sretan rođendan našem Michlenagelo Alberatazziu!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jan 2015, 20:10

E jakog li mi igraca, zadnji put sam cestitao Abateu tamo u novembru. Ko zasluzi - cestitam. :mrgreen:

zelim mu da sto prije nadje srecu negdje drugo, decko je rupa, izgubljen slucaj...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 jan 2015, 20:33

i Rami-ju neki dan bi rodjus pa niko da cestita (osim mene :mrgreen: ) ako cemo tako :cool:

Milan’s joint-CEO Adriano Galliani says he’s confident that Dutch midfielder Nigel De Jong will stay with the club
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 jan 2015, 21:22

rope11 je napisao/la:E jakog li mi igraca, zadnji put sam cestitao Abateu tamo u novembru. Ko zasluzi - cestitam. :mrgreen:

zelim mu da sto prije nadje srecu negdje drugo, decko je rupa, izgubljen slucaj...
možda, ali ipak momak nije odigrao ni minute u službenoj utakmici, da mu se da konkretna prilika možda bi od njega i bilo nešta. U jedno sam siguran gori od ovih naših odbrambenih igraca ne može biti, samo može biti bolji a uz to je mlađi. Ako bi ovom momaku dali šansu u jedno 5-6 tekmi možda bi i bilo od njega nešta a od bonere, zapate, eseina i slicnih sigurno neće biti ništa, iako im se daje i previše šansi. Prošle sezone u Veroni nije uopšte bio loš, solidno odigrao sezonu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jan 2015, 21:41

Kad god je igrao, odigrao je katastrofalno bez trunke naznake da u njemu uopste cuci neki skriveni talenat, a nije bas da je toliko mlad, 24 godine u fudbalu su vec ozbiljne godine. I ako dosad nista znacajno nije uradio u karijeri nece ni odsad, Verona mu je vrh vrhova i neka se drzi nje.

A protiv Reala me je bilo neugodno u njegovo ime gledati ga, katastrofa.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 07 jan 2015, 21:50

Albertazzi zajedno sa Bonerom i sličnim panjevima neka se goni u 3pm. Lik ima 24 god i još se čeka da on nešto pokaže, on da ima talenat do sada bi razvaljivao. Isto važi i za mrtvog Šilja.
Forza Milan!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 jan 2015, 23:13

slika Ovo nekako i najbolje pokazuje stanje u klubu..Znaci u top 50 igraca Milana nema niti jednog....Stari bi Milan imao u top 10 barem 2-3 igraca...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 jan 2015, 12:36

Galliani is in contact with Nastasic's agent and Manchester City, trying to convince him to join Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jan 2015, 12:45

Pa kupi bolan kakvog lijevog beka, pa napadača klasičnog, pa solidnog veznjaka e pa tek onda na red može doći stoper.

Yeboga kralj Rami, Alex, Mexes, Zapata, Bonera. Znači 5 stopera (upitnog kvaliteta istini za volju) oni još dovode šestog a na drugim pozicijama škripi :oops:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 jan 2015, 12:48

¸ Thiago Motta has been linked with Milan in the past days but according to ‪#‎Repubblica‬ he's not a name that convinces Galliani or Inzaghi.

Mexes is back in training with the rest of the squad at Milanello now (first time since his knee injury).

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 08 jan 2015, 12:56

Nastasic (Y) ali brate zasto Motta ? pa lik ima 32-33 godine igra na poziciji na kojoj smo popunjeni i previse :S
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jan 2015, 13:01

Ma neka prodaju Mexesa i Zapatu, usput nesto zaradis i ustedis od plate (sam Mexes ima 4 miliona plate, pa ti racunaj koliko je otislo para za 4 godine ugovora, preko 30 miliona) i dovedes Nastasica. Za lijevog beka Santon ili Darmian, yeboga pita ponudi malo para i dovedi igraca koji ti treba, ne vrijede 50 miliona pa da cigancis oko nekih posudbi i klinaca palaca, ne vrijede vise od 10 sigurno (a to je pi*ckin dim za Berlu ako cemo realno, samo sto konjina ne da).

Ma haj taj napadac vise manje, cak bi se i bez veznjaka moglo ako promjenis formaciju i automatski sutnes Essiena/Polija/Muntarija na klupu, al' kod nas se zapelo igrati sa ovom 433 i bog, nema dalje. Priznajem, i ja sam na pocetku bio za to, ali vec je prosla polusezona i vec se jasno vidi da nista zivo ne funckionise s tim jer ti za to prvenstveno treba jaka sredina, a mi to nemamo. A sa slabom sredinom odmah ispasta i napad, dzabe ti Cerciji, Saraviji, Menezi i ostale pm ako im nema ko loptu dati, a problem se sigurno nece rijesiti dovodjenjem novih napadaca iznova i iznova. Jos evo citam hoce opet Saravija na klupu, pa haj bas da vidim kako ce to rijesiti problem ako opet isti veznjaci pocnu. Jos on ispade kriv sto mu niko ne daje loptu, jedino da ubacimo i drugu loptu na teren, jedino tako ce nam napadaci proigrati.

Jednostavno je vrijeme za neke promjene, ima fin roster i samo je potrebno lijepo ih rasporediti na terenu i time izvuci maksimum iz nekih igraca koji realno ne pruzaju ni pola onoga sto mogu zbog nekih taktickih zamisli. Yebem ga ja Pippo, budi pametan malo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 jan 2015, 13:02

Hattrick123 je napisao/la:Nastasic (Y) ali brate zasto Motta ? pa lik ima 32-33 godine igra na poziciji na kojoj smo popunjeni i previse :S
pa druze vidis da ga nece :D

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 08 jan 2015, 13:08

milanist je napisao/la:
Hattrick123 je napisao/la:Nastasic (Y) ali brate zasto Motta ? pa lik ima 32-33 godine igra na poziciji na kojoj smo popunjeni i previse :S
pa druze vidis da ga nece :D
uhh dobro je samo sam preletio ocima pa nisam dobro procitao :D treba nam kreativac bemu misa zar niko ne vidi da nam tu skripi najvise, pa na poziciji spica bi se mogli mijenjati Menez - Saravi mora jedan se pronaci tu.
FORZA MILAN

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.