Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Lillard
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Lillard » 07 jan 2015, 23:56

jasmin10 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ko hoce nek vjeruje, ko nece ne mora, ali zasto neko ima dirati nekom drugom nesto drago?
Covjece gdje ti zivis?
Pa danasnji svijet je takav, meni je to sasvim normalno. Zasto nekoga boli qurac za te karikature? To je njihovo pravo i kraj price. 12 ljudi ubit radi toga je.. Mater im jbem odreda.
naravno da pravom muslimanu nije svejedno kada vidi te karikature. ismijava se nesto za sta on zivi, u sta vjeruje, cemu je zivot posvetio.
bas me zanima da li bi tebe bolio qurac da sutra izadje karikatura neke osobe koju ti volis ?
Izlazila je i karikatura Isusa, Marije, pa me boli briga za to.
Nek rade sta hoce, njihovo pravo, ne osvrcem se na to.

Kad bi se osvrcao na sve sto smatram losim, gdje bi zavrsio jbte...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 jan 2015, 23:59

vjerovatno nisi vjernik.
nisi upoznat sa islamom, jer lik Muhammeda s.a.v.s. nije nikada prikazan i ovi kreteni su se nasli da to ismijavaju.
ja te opet pitam. da ti sutra prolazis ulicom i vidis karikaturu osobe koja ti mnogo znaci, kako bi reagovao ?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 jan 2015, 00:00

Ako te jedna karikatura moze izbaciti iz takta onda se stvarno trebas zapitati.... :)
Ali opet treba reci prilicno velika je razlika izmedju "nije mi svejedno kada vidim karikature" i ovih fanatika i ekstremista koju odu i kukavicki poubijaju ljude na svom radnom mjestu. Boze sacuvaj...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jan 2015, 00:03

naravno da ne branim nasilje.
ali ne mozes ni ismijavati nesto sto ti je sveto i da ne ocekujes nikakve reakcije. naravno normalne reakcije su nekakvi protesti i tako to, a ne ovo sto su oni uradili.

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 08 jan 2015, 00:04

jasmin10 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ko hoce nek vjeruje, ko nece ne mora, ali zasto neko ima dirati nekom drugom nesto drago?
Covjece gdje ti zivis?
Pa danasnji svijet je takav, meni je to sasvim normalno. Zasto nekoga boli qurac za te karikature? To je njihovo pravo i kraj price. 12 ljudi ubit radi toga je.. Mater im jbem odreda.
naravno da pravom muslimanu nije svejedno kada vidi te karikature. ismijava se nesto za sta on zivi, u sta vjeruje, cemu je zivot posvetio.
bas me zanima da li bi tebe bolio qurac da sutra izadje karikatura neke osobe koju ti volis ?
Ovo ako su uradili muslimani posto jos nije dokazano jedni pisu da su to Francuzi krscani, drugi pisu da su muslimani znaci uzmimo da su to muslimani uradili oni nisu pravi vjernici (mislim na ovu trojicu ako ih je bila trojica posto ne znam ni sam sta je istina) ko je od nas isao na vjeronauku sigurno smo isto ucili ili barem slicno znamo kako su proganjali Muhameda a.s. i gadjali ga svim i svacim dal se on ikad zaletio i udario nekoga a tek ovi sto su se zaletili pa ubili 12. ljudi, a oni kao slijede Muhameda a.s. mislim stvar je smijesna mjesati vjeru u ovo posto ovo nije uradjeno radi toga nego radi necijeg licnog interesa.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2015, 00:04

Ko sto kaze jedan Švedski novinar. Ja se nisam izvinjavao nikom i nigdje zbog shizofrenika Skandinavca Breivika, ni muslimani se ne smiju osudjivati zbog par shizofrenika.

Zlo i terorizam nemaju vjeru, a psihoze ne biraju ! Zato nikom ništa ne govorim, ne znam kakvu ima psihičku boljku i sta mu se mota po glavi.

Samo sa dodam Ave Dantes. Ti hraniš um zdravim stvarima, zaista si bogat čovjek

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jan 2015, 00:06

jasmin10 je napisao/la:vjerovatno nisi vjernik.
nisi upoznat sa islamom, jer lik Muhammeda s.a.v.s. nije nikada prikazan i ovi kreteni su se nasli da to ismijavaju.
ja te opet pitam. da ti sutra prolazis ulicom i vidis karikaturu osobe koja ti mnogo znaci, kako bi reagovao ?
Jesam vjernik.
Opet ti kazem, i osobe iz krscanstva su bile ismijavane pa me ne briga. Posaljem ih u onu stvar i gotovo, nema tu velike filozofije. Znam da je lose, ali njihovo je pravo da prave karikature kakve zele.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jan 2015, 00:09

a ovo sto su ovo uradili nisu nikakvi vjernici da se razumijemo.
zvao se on said ili marko, ovo nisu vjernici.
ja sam samo govorio za ove karikature da nisu uredu i da razumijem zasto je to vjernike pogodilo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jan 2015, 00:19

I vjernici su reagovali. Izasli na proteste. Tako i treba reagovati.

Cinjenica je da u svijetu postoje ludi ljudi. Tako ima i onih koji smatraju da je Islam takav. Samo glupo da vise paznje privuce ovih 12 ljudi nego 10 ljudi u Meksiku(a isti dan).
Celik!3,2,2.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 jan 2015, 00:23

ali ako ovu trojicu ne uhvate ili ako ih prilikom hapšenja ubiju, kakve će tek tada teorije da nastanu :lolno: .
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 jan 2015, 00:23

Mi muslimani se uvijek moramo svima pravdati :yawn: .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 jan 2015, 00:26

AllGunsBlazing je napisao/la:I vjernici su reagovali. Izasli na proteste. Tako i treba reagovati.

Cinjenica je da u svijetu postoje ludi ljudi. Tako ima i onih koji smatraju da je Islam takav. Samo glupo da vise paznje privuce ovih 12 ljudi nego 10 ljudi u Meksiku(a isti dan).
Ovo je bilo u Parizu, jednom od stubova moderne civilizacije i napretka. U Meksiku ljudi ginu svakodnevno i u pola zemlje vlada mafija i bezvlasce.... Sranje, yebiga, ali nazalost, nista novo za njih.
Ljudski zivot je ljudski zivot, samo su dogadjaji drugaciji
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jan 2015, 00:29

...
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 08 jan 2015, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 jan 2015, 00:36

alan_kardec je napisao/la:ali ako ovu trojicu ne uhvate ili ako ih prilikom hapšenja ubiju, kakve će tek tada teorije da nastanu :lolno: .
ne smiju ih ubiti ni pod razno... stvoriće tako mučenike, heroje... ako im pobjegnu, e pa to što svako malo vidi Elvisa biće kamilica za ovo..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jan 2015, 00:47

Visoka ti peta za plesanjee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jan 2015, 00:57

odlicna :thumbup:
[youtube][/youtube]

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 jan 2015, 01:04

Ste vidili onaj incident u Podgorici na kosarkaskoj tekmi? Sto ga Turcin puce hahaha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2015, 01:17

AsharaK je napisao/la:Ste vidili onaj incident u Podgorici na kosarkaskoj tekmi? Sto ga Turcin puce hahaha
Navijač udario Turčina. Onaj Afroamer vratio navijača u 3. Osnovne. Iskreno ono meni vise tragi-komično.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 jan 2015, 01:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ste vidili onaj incident u Podgorici na kosarkaskoj tekmi? Sto ga Turcin puce hahaha
Navijač udario Turčina. Onaj Afroamer vratio navijača u 3. Osnovne. Iskreno ono meni vise tragi-komično.

Meni je ono komicno, kako ga momcina odvali. Alal mu vera hahaha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 jan 2015, 01:21

Nije Turčin, mislim da ga je neki Amer iz Banvita puko. E neka je vala, trebao ga je još koji put šutnuti dok je bio na podu, ali dobio je kroše i dok ga je murija izvodila iz dvorane :D . Ošišao se na keca i konta on huligan. :oops:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, lol89 i 97 gostiju.