Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Bihac96
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Bihac96 » 08 jan 2015, 00:17

Znal se ko starta :D Ma da ne vjerujem da ce Juka poceti vjerojatno Hickson ide na centra
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 jan 2015, 00:19

Kad je tekma?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jan 2015, 00:23

Sarajlijc@ je napisao/la:Kad je tekma?
Neki ce reci u 03:00 ali cu ja reci 03:10

Recimo NE laznim satnicama :!: :!: :!:

#AmerikaNauciNaSat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 08 jan 2015, 00:25

Ako ove zadnje Jukine tri utakmice nisu neka rijetka slucajnost sto se tice licnih i ako uspije da cuva prosjek licnih dole, kanite se vi ucestvovanja u all-star rookie igri ili da li ce Juka biti u jednom od rookie timova sezone... On ce biti ozbiljan kandidat za Rookie of the Year. Biti ce interesantno vidjet kako ce reagovat u vecerasnjoj igri. Orlando nije jedan od jacih ekipa.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jan 2015, 00:28

ZgemboAdislic je napisao/la:Ako ove zadnje Jukine tri utakmice nisu neka rijetka slucajnost sto se tice licnih i ako uspije da cuva prosjek licnih dole, kanite se vi ucestvovanja u all-star rookie igri ili da li ce Juka biti u jednom od rookie timova sezone... On ce biti ozbiljan kandidat za Rookie of the Year. Biti ce interesantno vidjet kako ce reagovat u vecerasnjoj igri. Orlando nije jedan od jacih ekipa.
Nije ekipa, ali Vučević jeste ozbiljan centar.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 08 jan 2015, 00:28

ima tezak matchup vs vucevic...bice interesantno

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 jan 2015, 00:31

VanBasten je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Ako ove zadnje Jukine tri utakmice nisu neka rijetka slucajnost sto se tice licnih i ako uspije da cuva prosjek licnih dole, kanite se vi ucestvovanja u all-star rookie igri ili da li ce Juka biti u jednom od rookie timova sezone... On ce biti ozbiljan kandidat za Rookie of the Year. Biti ce interesantno vidjet kako ce reagovat u vecerasnjoj igri. Orlando nije jedan od jacih ekipa.
A sta su bili braca Gasol? Neozbiljni? :lol:

Za mene je taj Vucevic "izvikan", dobar, al ne toliko koliko se prica.
Don't believe the hype.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 jan 2015, 00:36

Ovo sto se desava je tako veliko da to covjek nekako ne moze ni da skonta niti da svari koliko je ovo veliko.
Ovakve stvari se desavaju samo na filmu a jos momak Bosanac.
E sada kada se ovako nosi sa NBA centrima sta ce da bude kada prodje kroz cijeli trenazni program (teretana,ofanzivna tehnika).... Brrrrr .... Steta nema SHAQA da ih vidimo da se poguraju malo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 08 jan 2015, 00:36

U jednu ruku mi drago, a u drugu opet skepsa koliko moze nurkic fizciki biti na parketu igrajuci svako drugi dan...cak bih rekao, da bi dobro bilo da se mcgee sto prije vrati.

juki je odlcno kako god, odlcian posao za denver, jer prvi pick iz 2016 od memfisa je vjerovatno s ruba lutrije

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jan 2015, 00:36

akisarajevo92 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
A sta su bili braca Gasol? :lol:

Za mene je taj Vucevic "izvikan", dobar, al ne toliko koliko se prica.
Nema veze. Težak je metch up Vučević za bilo kojeg centra u NBA.

Teško je i od Juke očekivati da u svakoj tekmi izađe kao pobjednik. Ruki je on još uvijek. Odličan je bio protiv familije Gasol, al sumu recimo Big Al i Biyombo par dana prije zadavali velike probleme
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 08 jan 2015, 00:37

kimbo je napisao/la:Ovo sto se desava je tako veliko da to covjek nekako ne moze ni da skonta niti da svari koliko je ovo veliko.
Ovakve stvari se desavaju samo na filmu a jos momak Bosanac.
Bas to !!!!!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 08 jan 2015, 00:39

vucevic je prilicno tanak u odbrani, to mu je ponajveca mana...iance ima mekanu ruku i ubada s poludistance, bice zanimljivo kako god

kad juka pocne startat moce se komotno igrat under na sve centre koje cuva :)

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 08 jan 2015, 00:39

Apsolutno dijelim isto mišljenje. Ako Bog da, da ga povrede zaobiđu, Juka će dogurati daleko, daleko.
Juka ima nevjerovatnu perspektivu da postane ne samo najbolji košarkaš nego i sportista naše zemlje
od njene samostalnosti.

Što se tiče Vučevića, pogledajte mu brojke u prvoj sezoni dok je igrao za Philadelphiju, Juka ga je već sada nadmašio
po mnogim segmentima u toj prvoj sezoni. Međutim, slažem se da će biti teško, Vučević sa 24 godine i svojih 213 cm itekako može parirati Juki što se tiče snage. Iznenadi nas ponovo majstore :bih:

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 08 jan 2015, 00:42

VanBasten"
Teško je i od Juke očekivati da u svakoj tekmi izađe kao pobjednik. Ruki je on još uvijek. Odličan je bio protiv familije Gasol, al sumu recimo Big Al i Biyombo par dana prije zadavali velike probleme
Al i Cousins su tehnicki najbolji centri lige.zato je juka nasjedao na svaki trik...logicno, prva je sezona

dok ovi sto igraju na snagu,ala howard, budu strpani u dzep od juke ili prilicno osujeceni

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 08 jan 2015, 00:49

Imam neki osjecaj da ce Juka veceras brzo na klupu jer mislim da ce Vucevic znati kako da iskoristi njegovu volju i zelju za dokazivanjem(fauli).

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 08 jan 2015, 00:55

kinder_jaje je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce Juka veceras brzo na klupu jer mislim da ce Vucevic znati kako da iskoristi njegovu volju i zelju za dokazivanjem(fauli).
Meni se ipak cini da ce Vucevic na klupu jer ce Juka sa svojom snagom, talentom da ga svaki put ga izgura iz reketa.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 08 jan 2015, 01:00

sigurnoable je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce Juka veceras brzo na klupu jer mislim da ce Vucevic znati kako da iskoristi njegovu volju i zelju za dokazivanjem(fauli).
Meni se ipak cini da ce Vucevic na klupu jer ce Juka sa svojom snagom, talentom da ga svaki put ga izgura iz reketa.
Vjerujem da bi to svaki od nas volio ali daj Boze,vjeruj da binajvie volio da se varam.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 jan 2015, 01:01

To što je starter sa sobom nosi i loše stvari, jer sigurno da je lakše igrati protiv second unita neke ekipe, nego li protiv najjačih, a i on je sa second unitom uzimao puno više lopti nego što će sad pored Afflaloa, Farieda, Lawsona i Chandlera, gdje će praktično biti zadnja napadačka opcija. Isto tako, njegovi problemi s faulovima će sad još više dolaziti do izražaja (napredna statistika kaže da Juka pravi 8 faulova ( :!: ) za 36 minuta na parketu) tako da će ova novonastala situacija, osim ogromnog boosta u minutaži, Juki donijeti i mnogo prostora za napredak i učenje.
Sjajna stvar za Jusufa je to što se Denver odlučio na ovaj korak, s kojim su Juki pokazali ogromno povjerenje već u prvoj sezoni, ali isto tako jasno su pokazali da će svoju budućnost graditi upravo oko Juke. Na njemu je sad da to povjerenje iskoristi i nastavi se dalje razvijati, u što ne sumnjam.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 08 jan 2015, 01:16

Možda Shaw ako bude dao priliku Juki kao starteru vidi ovaj meč kao test za njega da li se može nositi sa tim pritiskom, ako ne bude išlo skontati će nešto drugo. Ali vjerujem da je i on uvidio i smatra da je Juka blago i da se može uspješno nositi sa svime i da će bolje igrati kao starter uz ovo što je @CLutch lijepo napisao i objasnio. :thumbup:

Sretno Jukaaa :bih: :bow:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 jan 2015, 01:23

Ova vijest mi je popravila dan. Dosao maloprije iz prve smijene, sutra opet prva konto sam fakat veceras prespavati tekmu. Al ovo nesmijem propustiti. :mrgreen: Juke sto se tice obicna raja u Denveru ga bas voli i siguran sam da ce iskoristiti priliku koja mu se pruza. Mozda sam pisao negdje vec, al meni je Juka u kosarci ko Besic u repki. Borben, fajter, ima damu sto je u svakom sportu i najbitnije. Zna napraviti glup faul ali i jedan i drugi otkako su presli u velike timove mnogo pametnije igraju i nenormalno brzo napreduju. Juka ovako ako nastavi, bice nezamjenjiv. Ajde Juka za nas koji vjerujemo u tebe. :bih: :bih: Sutra ce na poslu biti :zzz: :zzz:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, perun i 23 gosta.