Baš.Curry je napisao/la:Nidje veze
Lik napisa gomilu gluposti.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Baš.Curry je napisao/la:Nidje veze
Ma nije to nego prosle godine kad ste ga osvojili bio vam je dobar. Podsjecate me na navijace uniteda. Ipak nije sve gotovo,,jos uvijek vjerujem u prolaz reala.Dzoni je napisao/la:Baš.Curry je napisao/la:Nidje veze
Dobar je i sad samo nije broj 1 na listi prioritea,a gore sam napisao i zasto nije.Curry je napisao/la:Ma nije to nego prosle godine kad ste ga osvojili bio vam je dobar. Podsjecate me na navijace uniteda. Ipak nije sve gotovo,,jos uvijek vjerujem u prolaz reala.Dzoni je napisao/la:Baš.Curry je napisao/la:Nidje veze
Ne valjaj gluposti.madridist je napisao/la:Mi kad smo pod Joseom igrali imali smo najbolju kontru na svijetu,ovaj majmun na klupi atletica nema nista osim ludjackog trcanja 90 minutaa i igre na rubu kartona,Ramosova pogreska kod penala i yebeni korner.
Jel mi to ne mozemo dobiti 2:0 na Bernabeu?
Ekipa koja ne zna napadati(ni iz kontre) i igra na gresku protivnika je karrina od ekipe a trener koji to forsira je priglupi majmun .Naravno pobjeda je pobjeda makar i autogolom i tu nema price,bice yebeno stici ovo ali ne i nemoguce.soe je napisao/la:Ne valjaj gluposti.madridist je napisao/la:Mi kad smo pod Joseom igrali imali smo najbolju kontru na svijetu,ovaj majmun na klupi atletica nema nista osim ludjackog trcanja 90 minutaa i igre na rubu kartona,Ramosova pogreska kod penala i yebeni korner.
Ova bi ti priča druže imala smisla da vas je Atleti dobio samo jednom recimo u zadnjih 4-5 utakmica.madridist je napisao/la:Ekipa koja ne zna napadati(ni iz kontre) i igra na gresku protivnika je karrina od ekipe a trener koji to forsira je priglupi majmun .Naravno pobjeda je pobjeda makar i autogolom i tu nema price,bice yebeno stici ovo ali ne i nemoguce.soe je napisao/la:Ne valjaj gluposti.madridist je napisao/la:Mi kad smo pod Joseom igrali imali smo najbolju kontru na svijetu,ovaj majmun na klupi atletica nema nista osim ludjackog trcanja 90 minutaa i igre na rubu kartona,Ramosova pogreska kod penala i yebeni korner.

Jeste **** od trenera osvoji 5 trofeja za 3 godine u klubu i stigne do finala lige prvaka.To sto je prekide doveo do savrsenstva je valjda slucajno to su ipak greske protivnika.madridist je napisao/la:Ekipa koja ne zna napadati(ni iz kontre) i igra na gresku protivnika je karrina od ekipe a trener koji to forsira je priglupi majmun .Naravno pobjeda je pobjeda makar i i tu nema price,bice yebeno stici ovo ali ne i nemoguce.soe je napisao/la:Ne valjaj gluposti.madridist je napisao/la:Mi kad smo pod Joseom igrali imali smo najbolju kontru na svijetu,ovaj majmun na klupi atletica nema nista osim ludjackog trcanja 90 minutaa i igre na rubu kartona,Ramosova pogreska kod penala i yebeni korner.
madridist je napisao/la: Ekipa koja ne zna napadati(ni iz kontre) i igra na gresku protivnika je karrina od ekipe a trener koji to forsira je priglupi majmun .Naravno pobjeda je pobjeda makar i autogolom i tu nema price,bice yebeno stici ovo ali ne i nemoguce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.