Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Sad je najbitnije da mu trener vjeruje, bit ce tu losih utakmica i ne bi valjalo da psihicki padne u nekom trenutku. Ipak se ovo sve prebrzo razvija za momka koji je loptu prvi put pipnuo prije 5 godina.
Ja bi da McGee bude prvi centar i da podjele minute. 23 minute su Juki sasvim dovoljne u rookie sezoni.
Ja bi da McGee bude prvi centar i da podjele minute. 23 minute su Juki sasvim dovoljne u rookie sezoni.
Pa McGee ce najvjerovatnije i bit prvi centar. Na kraju prosle sezone su pokusali njega prodati ali bezuspjesno pa su najvjerovatnije kad su dobili ponudu za Mazgova odlucili da njega prodaju. Inace 2 igraca koje Nuggetsi pokusavaju prodati ali je jako tesko zato sto su malte ne stalno povrijedeni su McGee i Galinari. Najvise zbog njihovih plata koje su astronomske a oni samo klupu griju.Mozambik je napisao/la:Sad je najbitnije da mu trener vjeruje, bit ce tu losih utakmica i ne bi valjalo da psihicki padne u nekom trenutku. Ipak se ovo sve prebrzo razvija za momka koji je loptu prvi put pipnuo prije 5 godina.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nie dobro sto je Mozgov otisao jer je ovako bilo perfektno za Juku u prvoj sezoni u nba ligi .Mozda sad prtisak bude veci i ocekivanja da on bude taj VELIKI CENTAR i nije se bas lako nositi sa takvim stvarima a znamo da je do prije nekoliko tekmi imao ogromne probleme sa faulima.
Mislim da mi na forumu imamo veća očekivanja nego ljudi u Nuggetsima i njihovi navijači. 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ovo je definitivno mac sa dvije ostrice. Trener mu daje priliku (dok se McGee ne oporavi) da pokaze i dokaze da je igracina. Ako je iskoristi, samo nebo je granica. Ali moze se dogoditi i da padne pod pritiskom. Medutim meni Juka izgleda kao neko ko je previse drzak o previse je gladan uspijeha da bi tek tako dopustio da ga unisti taj pritisak. Bezobrazan je mali samo tako i ja mislim da ce dokazati da je igracina. Isto tako smatram da trener sigurno zna mnogo vise od nas tako da, da on ne misli da Juka ovo breme ne moze nositi, nebi ni pravio ovaj potez sa Mozgovom.BosnaSTL je napisao/la:Nie dobro sto je Mozgov otisao jer je ovako bilo perfektno za Juku u prvoj sezoni u nba ligi .Mozda sad prtisak bude veci i ocekivanja da on bude taj VELIKI CENTAR i nije se bas lako nositi sa takvim stvarima a znamo da je do prije nekoliko tekmi imao ogromne probleme sa faulima.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ko da prvi put cujete za Juku, tek ce se sad on pokazati u najboljem svjetlu kad je pod pritiskom 
žedru, ja idem toliko daleko da sam siguran da će Juka u budućnosti biti ponajbolji, ako ne i najbolji centar u NBA i to na oba kraja parketa! da mu Bog sačuva zdravlje, momak ima sve u svojoj igri, samo da to usavršava, jelteVanBasten je napisao/la:Mislim da mi na forumu imamo veća očekivanja nego ljudi u Nuggetsima i njihovi navijači.

Ajmo za muštuluka častite
MashAllahJanez je napisao/la:
![]()
![]()
Ajmo za muštuluka častite![]()
![]()
Ja sam nervozan !
Janez je napisao/la:
![]()
![]()
Ajmo za muštuluka častite![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eto ide na Vucevica, ako bude kao sa Marcom bar ce znat sta da kazu jedan drugom
Bitno je da odigra dobru odbranu, bude solidan u napadu i bez glupih faula ovih prvih par utakmica da trener vidi da moze na njega racunati u prvoj petorci
Bitno je da odigra dobru odbranu, bude solidan u napadu i bez glupih faula ovih prvih par utakmica da trener vidi da moze na njega racunati u prvoj petorci
Mislio sam konkretno na ovu sad situaciju, odnosno ovu rookie sezonu.Chinaglia je napisao/la:žedru, ja idem toliko daleko da sam siguran da će Juka u budućnosti biti ponajbolji, ako ne i najbolji centar u NBA i to na oba kraja parketa! da mu Bog sačuva zdravlje, momak ima sve u svojoj igri, samo da to usavršava, jelteVanBasten je napisao/la:Mislim da mi na forumu imamo veća očekivanja nego ljudi u Nuggetsima i njihovi navijači.
A za budućnost, sigurno da ga vide kao budući temelj ekipe Inače ne bi radili ovaj trejd.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ajde Jusufeee
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne daj se kraljuuuuuTracy3McGrady je napisao/la:Spava mi sejedva gledam
Gojko Cimirot
-
MeshaIzVaresha
- Kontakt:
Mene uoпće ne zanima hoće li Juka ići na all star rookija. Meni je samo važno da on u svojoj budućoj dugogodišnjoj karijeri poruši sve rekorde što ih je postavio veliki Karim i postane najbolji NBA centar svih vremena. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.