Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Miralem Pjanić
Sjeo bi im ko ovim Pjaninim kriticarima samar, al cim osvoji italijansku gledat cemo ga u nekom od najvecih svjetskih klubova. Ja sam za Englesku i United, il Chelsea zbog jednog njihovog velikog navijaca koji ga obozava 
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjaniceva cijena na transfermarktu je sad 30.000.000 €
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Evil Genius II
doveden za 11, a otici ce za 30+ i time obezbijediti makar dva dobra pojacanja. sabatini 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma otici ce najmanje za 30 000 funti (sto je otp nekih 38 000 €). Ima ugovor do 2018., pruza odlicne partije te igra vrlo zahtjevnu i trazenu poziciju, tj. libero.. 
- Ed Woodward for Prime Minister !
- invincible1921
- Kontakt:
- DonCorleone
- Kontakt:
Najbolji igraci, najvise i vrijede. Svaki ranking vrijednosti igraca predvode Ronaldo i Messi i to sa razlogom. Kod nas predvodi Miralem Pjanic pa onda svi ostali. Lijepo je vidjeit kako su se kockice poslozile
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
120 najskupljih igraca na trzistu trenutno, Pjanic i Dzeko su na listi.
Pjanic po njima vrijedi 35 a Dzeko 23 miliona €. Obojici ugovor istice 2018.
http://www.football-observatory.com/IMG ... 93_eng.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudi me da nema Ibrahimovica, vjerovatno zbog godina, napunio je 33 i blizi se kraj karijere...
Pjanic po njima vrijedi 35 a Dzeko 23 miliona €. Obojici ugovor istice 2018.
http://www.football-observatory.com/IMG ... 93_eng.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudi me da nema Ibrahimovica, vjerovatno zbog godina, napunio je 33 i blizi se kraj karijere...
- DonCorleone
- Kontakt:
Dakle jos jedna statistika/ranking koja se ubuduce ne priznaje
. Lista je svakim danom sve veca
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/liverpo ... ura/150055
Ako je ovo istina mislim da bi Pjanic ovo trebao da prihvati. Liverpool je veliki klub i veci od Rome. A igrac kao sto je Pjanic je bas ono sto njima treba da se umijesaju u borbu za prva 4 mijesta. Ako bi ga kupili za te pare onda bi bila sigurna pozicija Pjanica kao startera. Mislim da bi trebao ovo prihvatiti ako je istina.

Ako je ovo istina mislim da bi Pjanic ovo trebao da prihvati. Liverpool je veliki klub i veci od Rome. A igrac kao sto je Pjanic je bas ono sto njima treba da se umijesaju u borbu za prva 4 mijesta. Ako bi ga kupili za te pare onda bi bila sigurna pozicija Pjanica kao startera. Mislim da bi trebao ovo prihvatiti ako je istina.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Liverpool mu nije izazov, ako ga zele klubovi, kao sto su Bayern, Barcelona, Man United.
Pjanic nije zeljan para a ni otoka. Njegov San je igrati za Real Madrid. On samo njih ceka.
Pjanic nije zeljan para a ni otoka. Njegov San je igrati za Real Madrid. On samo njih ceka.
Pa normalno da su Barcelona, Real, Chelsea i Bayern veci klubovi od nabrojanih samo tamo moze jos uvijek preci. Samo ako uporedimo klubove Liverpool i Romu ipak je Liverpool veci klub koji ima samo trenutnu krizu rezultata. Ljudi su osvajali ligu prvaka. I ako cemo realno pricati nije ni toliko Roma jaka koliko je Seria A losa. Liverpool je najtrofejniji Engleski klub. Znaci naravno da je bolji izbor Bayern ili Real. Samo ako bi ja birao Romu ili Liverpool ja bi izabrao Liverpool a ugovor od 30m. bi mu vjerovatno garantovao poziciju novog Gerarda - znaci starter. A i zaradio bi vjerovatno vise posto su tamo igraci puno placeniji nego u Italiji.
http://www.sportingintelligence.com/wp- ... 6.2.12.jpg
http://www.sportingintelligence.com/wp- ... 6.2.12.jpg
-
Evil Genius II
od transfera nece biti nista ali kad vec pisemo liverpool je definitivno klub sa uspjesnijom historijom od rome, a i dolaze iz lige koja je nemjerljivo jaca od talijanske. medjutim, u ovom trenutku ako uporedite dva kluba lahko je vidjeti kako je roma dosta zdravija sredina sa jednim pozitivnim nabojem i planom o konacnom osvajanju lige. imaju solidno popunjen roster prepun mladih igraca koji bi u buducnosti mogli postati neko i nesto na svjetskoj sceni, a imaju i par vec sad legendarnih, iskusnih, prekaljenih veterana, kao i trenera koji to sve fino komponuje i drzi pod kontrolom. s druge strane liverpool prolazi kroz rezultatsku, igracku i trenersku krizu. rogers je pod konstantnim pritiskom, rezultati su daleko od onoga sto se ocekivalo i predvidjalo pred pocetak sezone, a upravo su saznali da ostaju bez kapitena i vodje sto je svakako jak udarac za sve u i oko kluba.
ja da sam pjanic i da biram izmedju rome i liverpoola uopste ne bih imao dileme. ostao bih u italiji, izgradio si jos vece ime (a napredak iz sezone u sezonu je evidentan i svakako garantuje dalji interes velikih klubova) i onda se lansirao negdje u samu kremu evropskog fudbala.
sto se zarade tice, ako je vjerovati ovim pisanjima zaradjivao bi 400 000 (godisnje) vise u odnosu na ugovor koji ima sa romom sto, po meni, nije dovoljno za ovako veliku promjenu u vjerovatno kljucnim momentima nejgove karijere.
ja da sam pjanic i da biram izmedju rome i liverpoola uopste ne bih imao dileme. ostao bih u italiji, izgradio si jos vece ime (a napredak iz sezone u sezonu je evidentan i svakako garantuje dalji interes velikih klubova) i onda se lansirao negdje u samu kremu evropskog fudbala.
sto se zarade tice, ako je vjerovati ovim pisanjima zaradjivao bi 400 000 (godisnje) vise u odnosu na ugovor koji ima sa romom sto, po meni, nije dovoljno za ovako veliku promjenu u vjerovatno kljucnim momentima nejgove karijere.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Para Miralem ima, ponuda takodjer. Ima svu slobodu izbora buduceg kluba. Da se njemu igra u srednjem klubu sa bogatom tradicijom i velikim uspjesima prije skoro 10 godina, mogao bi vec sada igrati u Liverpoolu. Mozda bi ti rado igrao za Liverpool, koji ce tesko izboriti Ligu Prvaka pored Arsenala i Tottenhama, ali Pjanic sigurno nece. U Romi ima trenera sa kojim dobro saradjuje, igra u ekipi koja ce biti sudionik Lige Prvaka iduce sezone i zivi u jednom od najljepsih gradova svjeta. Liverpool bi mu bio sa konja na bose noge, uz svo postovanje prema Liveepoolu.
da je to liverpool od prošle sezone, dalo bi se razmisliti.
ovako prelaskom u liverpool ne bi značio neki pomak u karijeri. ne bi igrao u ligu prvaka, a s obzirom na to kakvo je stanje u klubu teško će liverpool do lige prvaka u narednih par godina.
najbolja opcija po meni je manchester, ali pravi manchester
ovako prelaskom u liverpool ne bi značio neki pomak u karijeri. ne bi igrao u ligu prvaka, a s obzirom na to kakvo je stanje u klubu teško će liverpool do lige prvaka u narednih par godina.
Taj "pravi" Manchester ima Matu kojega su jako skupo platili i nema mjesta za Pjanica i Matu u prvih 11. Posebno jer Rooney igra povucenije nebi li van Persie i Falcao bili starteri. Jedino ako prodaju Matu u sta sumnjam jer bi tesko dobili i pola para koje su ulozili u njega a i Mati se najvjerovatnije ne ide iz Uniteda koji se polako dize i jaca. Ili Liverpool - Roma ili stvarno da ceka na ponude ovih 5 najboljih svijetskih klubova. Koje mogu doci ali i ne moraju. Za Liverpool je ove sezone igrao njihov prvi napadac Sturridge samo tri utakmice i to je jedan od glavnih razloga losijih rezultata. Liverpool ima pare i bice jak svake sezone igracki samo je pitanje vremena kada ce opet igrati ligu prvaka. U svakom slucaju teska odluka za Pjanica.jasmin10 je napisao/la:da je to liverpool od prošle sezone, dalo bi se razmisliti.
-
SjeverniVjetar
Pjana treba sacekati slijedecu zimu i otici u Barcelonu, to je klub za njega i tamo bi mu najbolje bilo, a i Barcelona bi dobila igraca po mjeri. Nije nemoguce da se to i dogodi, Xavi ide u penziju, Rakitic nije na nivou, ovi mladi nisu taj tip igraca...
Treba li jos statistike za ovo desetljece????DonCorleone je napisao/la:Dakle jos jedna statistika/ranking koja se ubuduce ne priznaje![]()
. Lista je svakim danom sve veca
.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
@ajax, mata ne igra istu poziciju kao miralem. mata je ofanzivni vezni, koji moze igrati i krilo.
jedina konkurencija miralemu bi bio ander herera.
za pjanića bi svakako bilo mjesta, jer bi vjerojatno činio trougao na sredini terena sa hererom i jos jednim zadnjim veznim.
jedina konkurencija miralemu bi bio ander herera.
za pjanića bi svakako bilo mjesta, jer bi vjerojatno činio trougao na sredini terena sa hererom i jos jednim zadnjim veznim.
Manchestuer United igra 3-5-2 ( znaci 3-1-4-2 ) sa jednim pravim zadnjim veznim najcesce Carrick a ofanzivni vezni su Rooney i Mata. A ispred njih dvojice van Persie i Falcao. Tako da nemaju klasicnog centralnog veznog a Pjanic nije ni klasicni razbijac-defanzivni vezni. Posto ce Rooney igrati 100% kao i najvjerovatnije napadacki duo van Persie - Falcao ostaju jos samo Mata ili krila. Poznato je da Pjanic nije klasicni ofanezivni vezni samo United igra na taj nacin. Mada ponekad i igraju sa dvojicom zadnjih veznih ( 3-2-3-2 ) tada bi mu bio konkurencija mogao biti Herrera ili cak Fellaini. Samo u zadnje vrijeme igraju kao sto sam rekao na pocetku sa jednim defanzivnim veznim i dvojicom ofanzivnih veznih. U svakom slucaju United trenutno nije ni aktualan nego Liverpool.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Elddar, L-Train, rukometubih23 i 32 gosta.