FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
sergejevic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nek neko objasni levatima da niko nece bacati pare. Ulagacima ce se se isplatiti na neki nacin mozda marketing prostorom, mozda jedan postane generalni sponzor, mozda dobije prostor na sjever. Niko ne baca tek tako pare u rupu. A sto se tice odlucivanja pa nece tu sjediti kauboji i indijanci spremni na krvopolice. Mozda ste nekad culi za razgovor i prnalazenje najboljeg rijesenja
Sest stranica kitarskog polemisanja ....
ne kontam zasto uopste ulazite u bilu kakvu raspravu sa njima, bespotrebno sve, sest stranica obicnig gluposti sa 90% kitarskih postova, ocito da se u njihovoj avliji nista ne desava, dok moderacija suti i gleda ....
Dok se ovo ne pobrise i ne serdi samo cu reci Tomic
Dok se ovo ne pobrise i ne serdi samo cu reci Tomic
1921'
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
Haris Alihodzic imenovan za tim menadzera 
1921'
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Interesantno svakako, sad me jos vise zainteresovalo kako ce da izgleda taj statut. Mada iz moje perspektive, onako iskreno, mi ne djeluje obecavajuce. Ali dok se ne mogne iscitati ni ne mogu tacno znati na koji fazon ce da funkcionise. Vidjet cemo...FKZ1921 je napisao/la:Budi siguran da sam ja skontao. Ti nisi.Ali nije problem,odnosno,nije čudno jer se radi,za naše u slove o novoj stvari.Hordas Doboj je napisao/la:Ovo sto pisete je cista glupost.
Mislim daj Boze da se nađu investitori. Ali tesko cete naci covjeka pogotovo iz BiH da ce uloziti bubam 3.000.000,00 KM da bi imao 7-8% dionica.Ja mislim da je to malo pogresno skontao ovaj FKZ1921. Ako je tako kao sto ti pises @FKZ1921, onda sam 100% siguran da od te ljubavi nema nista.
Mislim budimo realni... Cuj nema vise ulaganja i cao. Podsjeca me na ono "daj mi moju loptu, necu se ja vise igrati".Kako sam već napisao,obzirom na vrijednost kluba,možda se nikad neće doći do ulaganja u visini 49%vrijednosti kluba.Mozda to neće ni biti potrebno, a možda će u neko doba,rukovodstvo kluba reci da nema više ulaganja...
Dakle,kao što sam napisao,u klub će ulagati više ljudi ili pravnih lica. Ta ulaganja će trajati duži period. To je proces koji će prakticno uvijek biti otvoren. Ili će biti otvoren do momenta do kad emitent(u ovom slučaju klub)ima interesa da bude otvoren.
Kad je u pitanju cijena, tu su važna mišljenja onih koji bi ulagali,a ne moje i tvoje.Kako će to biti,vidjecemo.
Skupstina vam je difinitivno sad kljucna. Da li ce to neko opstruirati jer se nece moci ugraditi u svemu tome, je kljucno. Nista ne treba da vas cudi sada od ove skupstine. Pogovoto ako se pronasao model za bilo kakav napredak. Tek tada bi mnogi htjeli da se kako ugrade i uzmu svoj dio kolaca.
Hajd' ne bil' napokon krenula naprijed ova liga. Amin
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidjet cemo kako ce to sve izgleda u praksi.
Nego, u sta bi se te investicije mogle uloziti?
Nego, u sta bi se te investicije mogle uloziti?
Sta Tomić, jel ode?
De manite se objašnjavanja, mene interesuje kad i ako budu pare ubacio sta ce se uložiti, mi smo imali u proteklih nekoliko godina par finansijski injekcija tipa transfer Dzeke i pare od Višce, al smo samo ulagali u ekipu i očekivali da nam se od ekipe i od igrača da će nam se vratititi, dakle kockali.smo se i nismo dobro prošli, nismo prodali nikog sem Sehe a kapitalni igrači su nam se povrijedili, mislim da smo Hodžića pustili za klikere ali eto, sada i ako budu pare u sta ce se trošiti, sreds kad obezbjedis treba pametno trošiti l, infrastruktura nije nam nije losa imamo dva terena treba nam jos nekoliko popratnih stvari tipa vlastite teretane bolje svlačioniceza djecu i omladince, i treba očistiti dugove prema osoblju i igračkom i radnom to bi bio odličan temelj za koji ne treba mnogo.
De manite se objašnjavanja, mene interesuje kad i ako budu pare ubacio sta ce se uložiti, mi smo imali u proteklih nekoliko godina par finansijski injekcija tipa transfer Dzeke i pare od Višce, al smo samo ulagali u ekipu i očekivali da nam se od ekipe i od igrača da će nam se vratititi, dakle kockali.smo se i nismo dobro prošli, nismo prodali nikog sem Sehe a kapitalni igrači su nam se povrijedili, mislim da smo Hodžića pustili za klikere ali eto, sada i ako budu pare u sta ce se trošiti, sreds kad obezbjedis treba pametno trošiti l, infrastruktura nije nam nije losa imamo dva terena treba nam jos nekoliko popratnih stvari tipa vlastite teretane bolje svlačioniceza djecu i omladince, i treba očistiti dugove prema osoblju i igračkom i radnom to bi bio odličan temelj za koji ne treba mnogo.
Ne znam kolko je to pametno, ali et bio je u omladinskom koordinator valjda bude dobroJIJoe je napisao/la:Haris Alihodzic imenovan za tim menadzera
Imas li onaj revizorski izvjestaj iz 2012. sto si spominjao, ZPS sto je radio?JIJoe je napisao/la:Haris Alihodzic imenovan za tim menadzera
SLOBODA NAVIJAČIMA
- invincible1921
- Kontakt:
Ma jarane ne udjes pola sata i havariju zateknesinvincible1921 je napisao/la:nisam uso danima i haj reko da vidim sta ima kad ono havarija....
ennis je napisao/la:Imas li onaj revizorski izvjestaj iz 2012. sto si spominjao, ZPS sto je radio?JIJoe je napisao/la:Haris Alihodzic imenovan za tim menadzera
Odakle meni klupski revizorski izvjestaj ?? pomenuo sam onaj iz 2009. da imam kopiju jer sam prisustvovao skupstini, za Tomica je jucer stigla ponuda iz Austrije, da li ce biti prihvacena, sta i kako neznam, medjutim znajuci da je Kvesa na pragu odlaska, od odlaska Tomica mi se cini da nece biti nista, mada se nikad nezna ...
1921'
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Kako bolan ulagali u ekipu i kockali se. Nismo se kockali nego uradili jedini ispravan potez ulaganjem u ekipu. Vrailo nam se sve što smo uložili čak i pride pa smo mogli i vratiti neke dugove. U suprotnom bi samo vratili te dugove i do sada možda napravili nove. Jedino je bilo pitanj koliko će nam se vratiti manje od uloženog, više ili duplo više. Nama se vratilo više, ali da smo imali sreće sa tim povredama i sa žrijebom bar jedne godine mi bi sad imali i dugove vraćene i sve. Izvini ako te nisam dobro razumio, ali morao sam napisati.lisander je napisao/la:Sta Tomić, jel ode?
Ne znam kolko je to pametno, ali et bio je u omladinskom koordinator valjda bude dobroJIJoe je napisao/la:Haris Alihodzic imenovan za tim menadzera
Slažu se kockice na Grbavici: Željezničar dobio novog tim menadžera
Haris Alihodžić tim menadžer Željezničara
Za svega 20-ak dana stvari u FK Željezničar su se drastično promijenile.
Klub je napustio Amar Osim, promijenjen je stručni štab, novi trener je postao Milomir Odović, a u međuvremenu klub sa Grbavice je najvjerovatnije dobio i novog tim menadžera.
Funkciju koju je u posljednjih godinu dana obnašao Osim preuzet će njegov bivši pomoćni Haris Alihodžić te će biti zaudežn za komunikaciju između stručnog štaba i Izvršnog odbora najtrofejnijeg bh. kluba.
Alihodžić je proteklih godina radio na sličnim poslovima u omladinskom pogonu sarajevskih Plavih.
I sve se vise spominje da bi nam mogao Djelmic doci...
Haris Alihodžić tim menadžer Željezničara
Za svega 20-ak dana stvari u FK Željezničar su se drastično promijenile.
Klub je napustio Amar Osim, promijenjen je stručni štab, novi trener je postao Milomir Odović, a u međuvremenu klub sa Grbavice je najvjerovatnije dobio i novog tim menadžera.
Funkciju koju je u posljednjih godinu dana obnašao Osim preuzet će njegov bivši pomoćni Haris Alihodžić te će biti zaudežn za komunikaciju između stručnog štaba i Izvršnog odbora najtrofejnijeg bh. kluba.
Alihodžić je proteklih godina radio na sličnim poslovima u omladinskom pogonu sarajevskih Plavih.
I sve se vise spominje da bi nam mogao Djelmic doci...
Pa sam si napisao da nismo imali sreće, a sreća je ništa drugo nego kocka, jer ne možeš drugačije, samo se nadam da ćemo imati više i konstantnije pare za tu kocku
Zasto Djelmic,koliko sam ja gledao,nista posebno. Nagomilavat ekipu a sa tim ne donlbit posebno nesto,ne znam ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Pa sreća je sastavni dio sporta kao isvega drugog. To nije kocka. Ovo se prije može zvati investiranje.lisander je napisao/la:Pa sam si napisao da nismo imali sreće, a sreća je ništa drugo nego kocka, jer ne možeš drugačije, samo se nadam da ćemo imati više i konstantnije pare za tu kocku
Uf da se Dzekson nije povrijedio, pa da se proda sad. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
vama je jasno da su tri titule bez ikakvog iskoraka bile 3 x 375.000 eur samo od uefe, to je jedan prosječni godišnji budžet. i bez transfera (kome bi prodao i za koju lovu bekrića sa 26 godina da je klub bio četvrti ili peti?) i bez karata (zamislite posjetu protekle četiri godine da se nastavilo tavoriti). pa iako su se one svakako mogle mnogo bolje iskoristiti, jasno je da bi bez tih ulaganja u ekipu sada bili u još goroj, a ne boljoj situaciji.
Poznavajuci njega samo moze da produzi ugovor, a da se proda tesko.AsharaK je napisao/la:Uf da se Dzekson nije povrijedio, pa da se proda sad.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ljetos je produžio na četiri godine, nema šta više produžavati.
JIJoe je napisao/la:Haris Alihodzic imenovan za tim menadzera
Realno, trenutno i nismo imali nekog sposobnijeg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Navodno, Benjo bi trebao u Gruziju (mahalska).
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.