Hocemo Mensura Mujdzu u reprezentaciji BIH !
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Hocemo Mensura Mujdzu u reprezentaciji BIH !
Pandza je gospodin na osnovu ovih dvozumih isprdaka.I tu se sva prica zavrsava. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mujdža danas počeo od 1. min. za Freiburg protiv Mainza dok Pandža čeka priliku sa klube za Hajduk protiv Lokomotive

Poceo je i Roberto Carlos u svom timu u Brazilu pa sta.Isti klinac stranac i jedan i drugi.Mrgood je napisao/la:Mujdža danas počeo od 1. min. za Freiburg protiv Mainza dok Pandža čeka priliku sa klube za Hajduk protiv Lokomotive![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobro jutro svima a i tom Mujdzi ,hehe...
- velez_mostar
- Kontakt:
Evo i mrtvi Mujdza igra protiv Hoffenheima,cesto je u duelu sa Salihovicem ,nije los igrac 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto mrtvi??velez_mostar je napisao/la:Evo i mrtvi Mujdza igra protiv Hoffenheima,cesto je u duelu sa Salihovicem ,nije los igrac
Dobar je igrac. Nije los. Mogao bi dosta toga pokazati i u reprezentaciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BlueSharks
- Kontakt:
Bgm ovaj Mujdza nije loš. Ovo je prvi put da ga gledam ove sezone i mene je zadovoljio i ako ima želju zaigrati za nas treba ga obavezno pozvati, jer bi nam bio veoma koristan, a u slučaju da su mu kockasti prvi izbor treba ga odhebati za sva vremena.
Strauss Junior
U kojoj jaroomerbavarac je napisao/la:Zasto mrtvi??velez_mostar je napisao/la:Evo i mrtvi Mujdza igra protiv Hoffenheima,cesto je u duelu sa Salihovicem ,nije los igrac

Ovaj kako rece samo mu lijepa njegova na oci dolazi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Ma ,"mrtvi" sam rekao sa moralnog aspekta ,moje misljenje je da Mensur ne moze biti ono cime se smatra ,a u igrackom smislu nije los ,jak je u duelima ,ima solidan centarsut ,i zna igrati ,dobro bi nam dosao.omerbavarac je napisao/la:Zasto mrtvi??velez_mostar je napisao/la:Evo i mrtvi Mujdza igra protiv Hoffenheima,cesto je u duelu sa Salihovicem ,nije los igrac
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma u nasoj, BH reprezentaciji.harishp je napisao/la:U kojoj jaroomerbavarac je napisao/la:Zasto mrtvi??velez_mostar je napisao/la:Evo i mrtvi Mujdza igra protiv Hoffenheima,cesto je u duelu sa Salihovicem ,nije los igrac
Dobar je igrac. Nije los. Mogao bi dosta toga pokazati i u reprezentaciji.![]()
Ovaj kako rece samo mu lijepa njegova na oci dolazi.
Ma doci ce njemu i lijepa BiH nista se ne brini, samo opusteno. Jedan poziv od strane Saje i on nas je.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neznam ko ovog covjeka gura,ili on sam pravi svoju promociju!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Mislis na Mensura ,je li ? Pa ,ne igra u ManUtd-u ,igra u timu koji se bori za opstanak u Bundesligi ,sasvim dovoljne kvalitete ima da igra beka u tom klubu.cena je napisao/la:Neznam ko ovog covjeka gura,ili on sam pravi svoju promociju!!
Mujdza prolazan danas...Nista bolji od Silicavelez_mostar je napisao/la:Mislis na Mensura ,je li ? Pa ,ne igra u ManUtd-u ,igra u timu koji se bori za opstanak u Bundesligi ,sasvim dovoljne kvalitete ima da igra beka u tom klubu.cena je napisao/la:Neznam ko ovog covjeka gura,ili on sam pravi svoju promociju!!

Rotor Volgograd...
-
- Kontakt:
Joj jeste dosadni,te dobar je te nije te on hoce samo za kockaste te igro bi za Bosnu,momka bi trebalo pozvati na prijateljsku utakmicu i isprobati,gledo sam ga 2 puta i solidan je igrac a to dali bi mogo igrati za reprezentaciju tu je Pape da odluci a ne mi,u svakom slucaju nebi bilo lose da pojaca konkurenciju Dzemici ili nedaj boze ako se povrijedi da uskoci umjesto njega a znamo da ce Jahic igrati najvjerovatnije na lijevom beku umjesto Salihovica 4 utakmice tako da nemamo zamjenu za Dzemu.
Ma ko što neki ovde govore
"Šta će nam Mensur imamo mi bolje (Pandža - rezerva u Hajduku)"
Mensur je kapacitet i za prvih 11 !
U kockastim vijerovatno da,u BIH je sam rekao da nece.Mrgood je napisao/la:Ma ko što neki ovde govore
Uostalom frajer uopste nema drzavljanstva BIH a to po nasim uslovima traje jedno godinu dvije ako neko ne urgira.
Posto nece niko urgirati od te ljubavi nema nista.
Neka Bilica pojacava.Da je htio davnih dana bi sam promijenio drzavljanstvo ili makar predao za to.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bude li čekao Bilića načekat će se, zato treba igrati za nas sumnjam da bi odbio Sušićev poziv jer je valjda i sam svjestan da kod Bilića nema šanse ...
- velez_mostar
- Kontakt:
Ma,da nema noga nikako od Dzeme je bolji ,ali je pitanje kako on razmislja ,nemoj samo da igra za nas jer "nema mjesta" u njegovoj Hrvatskoj ,uostalom malo mi nije jasno otkud Mense tamo ,jeb'o ga Markovic u pakash!bh fanatik je napisao/la:Joj jeste dosadni,te dobar je te nije te on hoce samo za kockaste te igro bi za Bosnu,momka bi trebalo pozvati na prijateljsku utakmicu i isprobati,gledo sam ga 2 puta i solidan je igrac a to dali bi mogo igrati za reprezentaciju tu je Pape da odluci a ne mi,u svakom slucaju nebi bilo lose da pojaca konkurenciju Dzemici ili nedaj boze ako se povrijedi da uskoci umjesto njega a znamo da ce Jahic igrati najvjerovatnije na lijevom beku umjesto Salihovica 4 utakmice tako da nemamo zamjenu za Dzemu.
Bogami kod Papeta jos manje su mu sanse.BiH je mozda kod Cire bila zavod za izgubljene stvari.Mrgood je napisao/la:Bude li čekao Bilića načekat će se, zato treba igrati za nas sumnjam da bi odbio Sušićev poziv jer je valjda i sam svjestan da kod Bilića nema šanse ...
U kockastim bi imao mnogo vise sanse.Posto su davnih dana svoje otprdili.
Nije to vise ni blizu repka kao sto je bila.
Neka mjenja Lovrena ionako se ne sijeca kad je zadnji put igrao.

Djemo za pet klasa bolji od tog pakasa.I ljudski i fudbalski.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da kraj Srne, Lovrena i Ćorluke Mujdža će igrati
Pa prije će kraj Džeme j

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.