FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rodjenisa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rodjenisa » 08 jan 2015, 00:20

Gomis99 je napisao/la:Ja sanjam da se negdje nadje lokacija za novi stadioncic od 22-23 milje mjesta, natkriven, nekako mi je onaj dio oko GRASA najsiri ne znam, s obzirom kakva nam je uprava ja se nadam da ce se i to u skorije vrijeme razmatrati ukoliko se kosevo ne uzme pod koncesiju. Najbolji primjer nam je gostovanje na otoci, nije ga bilo da nije krcato, nikome nije toliko daleko, nekako na sredini :D
Drug bez zelje da crnjacim ali mislim da to nije realno u danasnjem vaktu cak ni FKS kao vjerovatno finansijski najjacem klubu.Nedavno sam na tv-u cuo informaciju i syebo sam se,zemljiste firme gras procjenjuje se na cca
300 miliona km.Cak ima indicija da se presele negdje u Hrasnicu i da se zemlja proda nekim strancima.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 08 jan 2015, 00:30

Sad se sjetih jedne reklame i pjesmice iz te reklame, a ide ovako: we are turkish airlines, we are globally yours :)
Zadnja izmjena: MikaHakinen, dana/u 08 jan 2015, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 08 jan 2015, 00:51

rodjenisa je napisao/la:
Gomis99 je napisao/la:Ja sanjam da se negdje nadje lokacija za novi stadioncic od 22-23 milje mjesta, natkriven, nekako mi je onaj dio oko GRASA najsiri ne znam, s obzirom kakva nam je uprava ja se nadam da ce se i to u skorije vrijeme razmatrati ukoliko se kosevo ne uzme pod koncesiju. Najbolji primjer nam je gostovanje na otoci, nije ga bilo da nije krcato, nikome nije toliko daleko, nekako na sredini :D
Drug bez zelje da crnjacim ali mislim da to nije realno u danasnjem vaktu cak ni FKS kao vjerovatno finansijski najjacem klubu.Nedavno sam na tv-u cuo informaciju i syebo sam se,zemljiste firme gras procjenjuje se na cca
300 miliona km.Cak ima indicija da se presele negdje u Hrasnicu i da se zemlja proda nekim strancima.
Pa zato kazem da sanjam, hahha. Znam kakva je situacija. Lopovska firma na najboljoj lokaciji, ali kazem na onom prostoru poslije dzamije ima fina livada.. nekako od cijelog grada najvise ima ondje mjesta. Da se na stupu nisu pocele radjati one zgrade za duhove i ono bi fino bilo,ali eto oprase se necije pare. Ali eto fol mi sportska nacija, glasamo za iste 20 godina a znamo da nisu feninga dali za sport a kamoli stadion neki uljudan u glavnom gradu. A i kad bi sami htjeli nesto praviti oni bi kocili s lokacijom , daj im sto vise zgrada nikad siti nisu. Nekad kad se zamislis tuzno je kad vidim kakav stadion ima neki engleski petoligas a mi nemamo ni teoretske sanse za izgradnju neceg skromnog dok bagra ne omasti brk. izvinjavam se na ot, ali morao sam :D

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 08 jan 2015, 02:04

MikaHakinen je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Ja bi preuzo stadion od vucova uvjeren Sam da novi grad bi jedva ceko da najveca firma u BiH doseli kod njiha..I onako od vucova nikakve fajde.
Idealna lokacija za stadion, ali na zalost apsulutno nerealna opcija.
Misljenja sam ako se ikad bude pravio stadion, to ce biti negdje van grada, kakva je praksa inace u Evropi.
To da je praksa, to je upitno, ima bezbroj primjera ekipa koje su gradile na lokaciji gdje je ranije bio stadion (npr. Juve) ili su gradili u blizini (npr. Arsenal). Naravno ima i primjera koje ti navodis, ali nije bas da se kaze praksa, jednostavno se prilagođavas mogucnostima. Problem nije graditi negdje dalje od centra, nama je problem gradski prijevoz koji je kriminalno los. Recimo Bayernu je lokacija stadiona bila sekundarna buduci da imaju dobar prijevoz. Kod nas je kolaps tramvajskog saobracaja svakodnevan. Pored toga bi nepovoljna lokacija mogla utjecati i na posjetu. Ali to su sve stvari o kojima ce se pricati kada nekad dođe dan da se bude moglo investirati u takav projekat. Idealno bi bilo da se uzme Kosevo, i potpuno rekonstruise, prevashodno misleci na atletsku stazu koja kvari ugođaj. Ali ko sto rekoh, kada dođe vakat. :kafa:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 jan 2015, 09:16

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 08 jan 2015, 11:23

Fudbaleri Sarajeva, aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine pripreme za proljetni dio sezone počet će 15. januara, a od 2. do 16. će boraviti u Antalyji.
Preporuči

U Turskoj će izabranici Mehe Kodre odigrati četiri prijateljska susreta, a od danas su poznati i svi protivnici ekipe iz Titove 38/b.

Prvi prijateljski susret u Turskoj bordo ekipa će odigrati 4. februara sa Metalistom iz Kharkiva.

Tri dana kasnije odmjerit će snage sa Partizanom, 11. februara će se suprostaviti moldavskom Sheriffu, dok je za 14. februar planiran susret sa Akademijom Puskas.

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 08 jan 2015, 11:56

MikaHakinen je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva, aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine pripreme za proljetni dio sezone počet će 15. januara, a od 2. do 16. će boraviti u Antalyji.
Preporuči

U Turskoj će izabranici Mehe Kodre odigrati četiri prijateljska susreta, a od danas su poznati i svi protivnici ekipe iz Titove 38/b.

Prvi prijateljski susret u Turskoj bordo ekipa će odigrati 4. februara sa Metalistom iz Kharkiva.

Tri dana kasnije odmjerit će snage sa Partizanom, 11. februara će se suprostaviti moldavskom Sheriffu, dok je za 14. februar planiran susret sa Akademijom Puskas.
Zna li se satnica prozivke?
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 08 jan 2015, 13:05

Meho Kodro stize 13. januara.

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 08 jan 2015, 13:45

Sta je ovo mrtvo danas? ima li neko nove informacije, bilo sta? hajmo raja malo aktivniji biti.... pozzzzzzzzzz
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 jan 2015, 13:57

lisander je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:Turkish airlines ce uloziti par miliona eura za pocetak a sva flota Turkish airlinesa bit ce u dizajnu fk torpeda, prvo moraju ukloniti dizajn Barcelone i drugih.

:lol: :lol:
Razmišljaju da Cimija i Puzija stave sa Kobijem u reklamu, drage kone ako nemate teren sa plastičnom travom možete isti koristiti u Visokom, jedinstveni ste u svijetu gdje filijala ima vise svojih objekata od glavnog kluba.
A ko je rekao da su visocani nasa filijala, FK Sarajevo i NK Bosna su partneri i saradjuju.
Ali ocito je to nekim dzaba objasnjavati.
I da nemoj reci da je ovo s vase strane zezancija, jeste mozda na nivou osnovne skole.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 14:57

MikaHakinen je napisao/la:Neka meljovaca, nemojte ih tjerati.
Meni je bas drago samarati ih :kafa:

Samo ne znam odkud im obraz pricati o sponzorima i kao ismijavati TA? :?
jedan trol manje na forumu.

primjetim da ima još mušterija, pa navalite dok sam raspoložen.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 jan 2015, 14:59

Borjan produzio sa ciganima.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

033ns
Kontakt:

Post Postao/la 033ns » 08 jan 2015, 14:59

Imam ja jedno konkretno pitanje sto se tice akademije i novih upisa malisana. Ja ABD, od septembra sam htio jednog malisana da upisem u akademiju, btw imace 6 godina, i imam sljedecu problematiku, znaci radim do pola 5, i nemoguce je da napustim posao da bih ga odveo na trening. E sad, da li ce akademija imati neke vecernje termine, i da li ce u dogledno vrijeme organizovati prevoz malisana, jer ipak kad se sabere sve, bolje doplatiti 5 10 km vise za clanarinu pa slati malca organizovamim busom, nego se vozati do butmira i nazad, a ovo bi bas poskupo bilo roditeljima koji zive u starom gradu. Ipak je to sa kraja na kraj grada, cca 25 kilometara, puta koliko dana u sedmici i puta 4 heftebu mjesecu..... Nabere se velike kilometraze i potrosnje goriva, koja se moze pokriti i biti jeftinija za organizovani bus.

Eto toliko od mene, pa ako nekobzna neku informaciju bio bih mu zahvalan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
JTZ

Gazi selju malenog.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jan 2015, 15:03

Ovi nasi iz Uprave se zadeverali oko sponzora,vise niko pojacanja i ne spominje

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 jan 2015, 15:14

033ns je napisao/la:Imam ja jedno konkretno pitanje sto se tice akademije i novih upisa malisana. Ja ABD, od septembra sam htio jednog malisana da upisem u akademiju, btw imace 6 godina, i imam sljedecu problematiku, znaci radim do pola 5, i nemoguce je da napustim posao da bih ga odveo na trening. E sad, da li ce akademija imati neke vecernje termine, i da li ce u dogledno vrijeme organizovati prevoz malisana, jer ipak kad se sabere sve, bolje doplatiti 5 10 km vise za clanarinu pa slati malca organizovamim busom, nego se vozati do butmira i nazad, a ovo bi bas poskupo bilo roditeljima koji zive u starom gradu. Ipak je to sa kraja na kraj grada, cca 25 kilometara, puta koliko dana u sedmici i puta 4 heftebu mjesecu..... Nabere se velike kilometraze i potrosnje goriva, koja se moze pokriti i biti jeftinija za organizovani bus.

Nisam nesto kompetentan ali mogu ti dati neke smjernice.
Prvo ti malisana ne mozes upisati u Akademiju nego u skolu fudbala Asim Ferhatovic Hase koja je sastavni dio kluba, sa godinama on prelazi iz skole fudbala u omladinski pogon, a u Akademiju upadaju samo najbolji.

Sve dodatne informacije ti moze ponditi forumas @wwwfcsarajevoba, ili posalji sva pitanja na mail [email protected]
Imas i ovdje dosta informacija http://www.fcsarajevo.ba/bs/skola-fudbala" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 08 jan 2015, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 08 jan 2015, 15:14

033ns je napisao/la:Imam ja jedno konkretno pitanje sto se tice akademije i novih upisa malisana. Ja ABD, od septembra sam htio jednog malisana da upisem u akademiju, btw imace 6 godina, i imam sljedecu problematiku, znaci radim do pola 5, i nemoguce je da napustim posao da bih ga odveo na trening. E sad, da li ce akademija imati neke vecernje termine, i da li ce u dogledno vrijeme organizovati prevoz malisana, jer ipak kad se sabere sve, bolje doplatiti 5 10 km vise za clanarinu pa slati malca organizovamim busom, nego se vozati do butmira i nazad, a ovo bi bas poskupo bilo roditeljima koji zive u starom gradu. Ipak je to sa kraja na kraj grada, cca 25 kilometara, puta koliko dana u sedmici i puta 4 heftebu mjesecu..... Nabere se velike kilometraze i potrosnje goriva, koja se moze pokriti i biti jeftinija za organizovani bus.

Akademija pocinje od pionira to jeste od 15-e godine ti vjerovatno zelis dijete upisati u skolu fudbala a oni treninge drze na Kosevu.

033ns
Kontakt:

Post Postao/la 033ns » 08 jan 2015, 15:29

@Soe @hilmo hvala na brzom odgovoru, javicu se njima na mail sa svojim daljnim pitanjima.... budite pozdravljeni bordo braco

JTZ

Gazi selju malenog.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 08 jan 2015, 15:35

Joj @admine necu da te uvrijedim ali taj avatar tvoj mi daje glavobolju, e bas me zanima kako dodje do tog avatara. :D
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 jan 2015, 16:01

Kakve ja ovo glasove čujem da gradilišta Mercedes arene, ili su to bageri malo stali?!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 16:04

BordoArmy88 je napisao/la:Kakve ja ovo glasove čujem da gradilišta Mercedes arene, ili su to bageri malo stali?!
poslije ćeš se žaliti kako dopuštamo manijacima da vam troluju temu?

kakve veze ovo ima sa FK Sarajevo?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 40 gostiju.