FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
dal' tamo ima bingo u kladionicama, pitanje je sad...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
razmislite malo "navijaci"Željo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nešto kao curu. Kad mi dojade mogu ih **** i tražit novi tim.
PS. muku muče da nas spriječe...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 08858.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo fin turnir ima i nas
evo fin turnir ima i nas
SportPlus Gruzia, kažu redovno jackpot bacaChWilla je napisao/la:dal' tamo ima bingo u kladionicama, pitanje je sad...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Idu lijepe vijesti hvala Bogu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kako sam cuo Mema bi trebao postati sef omladinskog pogona.Ako sam dobro razumio to je do sada radio Alihodzic!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To bi bilo najpoštenije i najbezbolnije.pile87 je napisao/la:Kako sam cuo Mema bi trebao postati sef omladinskog pogona.Ako sam dobro razumio to je do sada radio Alihodzic!
Zadovoljan sam Odovićem, ali samo u slučaju da njegovo imenovanje u mnogome ne naruši atmosferu i harmoniju u i oko kluba.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
+1pile87 je napisao/la:Kako sam cuo Mema bi trebao postati sef omladinskog pogona.Ako sam dobro razumio to je do sada radio Alihodzic!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
u slučaju da ode Kvesić i Tomić, a realno i zaslužili su, a realno i Željo kao klub poslije svega što im je pružio treba da zaradi, očekujem neke nove igrače na Grbavici, iskreno najpotrebniji je neki bezobracni veznjak i napadač, a bgm i štoper da uđemo u drugi dio sezone ako ništa, kao konkurentni za Evropu.
Nisam nikad pisao ništa u vezi Gredića da li ga podržavam ili ne, ali imam osjećaj da upravo on, uz neke ljude može klub povući prema naprijed, nekako dobiva moje povjerenje!
Bilo kako bilo, dosta pozitivnih priča i komentara me mnogo raduju, poslije svih turbulencija!
Nisam nikad pisao ništa u vezi Gredića da li ga podržavam ili ne, ali imam osjećaj da upravo on, uz neke ljude može klub povući prema naprijed, nekako dobiva moje povjerenje!
Bilo kako bilo, dosta pozitivnih priča i komentara me mnogo raduju, poslije svih turbulencija!
Za U-19 selekciju dobili su poziv:
Memija
Hiroš
Beganović
Alihodžić
A za U-18:
Ćutahija
Hadžiahmetović
Osmanković
Ps.na proljece ja bi volio kada bi se pomalo uvodili u igru Beganovic i Hiros makar nekoliko minuta u slabijim utakmicama..momcima bi to puno znacilo,ko zna mozda bi i povukli ekipu naprijed.Treba im tako razbiti pritisak. I Memija je tako poceo lagano pa je sada zacementiran u prvoj postavi
Memija
Hiroš
Beganović
Alihodžić
A za U-18:
Ćutahija
Hadžiahmetović
Osmanković
Ps.na proljece ja bi volio kada bi se pomalo uvodili u igru Beganovic i Hiros makar nekoliko minuta u slabijim utakmicama..momcima bi to puno znacilo,ko zna mozda bi i povukli ekipu naprijed.Treba im tako razbiti pritisak. I Memija je tako poceo lagano pa je sada zacementiran u prvoj postavi
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 08 jan 2015, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Opa igramo sa Mariborom, dobra pripremna utakmica 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Drago mi je ovo za Odovica! 
- ficobahtic
- Kontakt:
Treba nam sto vise pripremnih utakmica i po mogucnosti jakih da se ekipa moze ustimati... Ne sumnjam da ce Odovic to sve posloziti na najbolji moguci nacin a najvaznije je da ce kompletne pripreme imati na raspologanju. Ima vremena da se upozna sa ekipom i da pronadje najboljih 11.
Memicu je mozda i bolje na novoj poziciji jer ko zna kako bi se nosio sa pritiskom u slucaju da nesto krene naopako. Ima on iskustva ali mi je dobro ostao u sjecanju jedan detalj sa derbija na Grbavici, kad on kod 1-0 za nas bez ikakve potrebe nabije jednu cistu loptu u aut negdje prema jugoistoku i iz tog auta nam pitari zabiju go, jos na kraju izgubimo utakmicu..Tako da ga ne pamtim bas po dobrom, dok je Hare Alihodzic k'o Klose bio u sesn'estercu...Kakav je osjecaj imao za gol pa to je nevjerovatno. Ne zna covjek da li je bolje sto je u karijeri bio stoper a ne recimo napadac..
Dva gola u finalu kupa sa pitarima kad smo okrenuli rezultat dva puta i trijumfovali 3-2 su nesto sto ne polazi mnogim igracima za nogom, ali odoh ja daleko od teme..
Sad ce i ta skupstina i nadam se da imamo dovoljno zrele svijesti i savjesti da znamo da nam je ovaj statut i novi model poslovanja prioritet ili neminovnost koja nas ceka kad tad...Zato bolje da sad uradimo neke stvari nego da ovo isto radimo za nekih 5 godina, kad svi vozovi prodju.. Ovakav model poslovanja koji je prije svega zasnovan na transparentnosti je nesto sto i nama svima sasvim sigurno vise odgovara.
Memicu je mozda i bolje na novoj poziciji jer ko zna kako bi se nosio sa pritiskom u slucaju da nesto krene naopako. Ima on iskustva ali mi je dobro ostao u sjecanju jedan detalj sa derbija na Grbavici, kad on kod 1-0 za nas bez ikakve potrebe nabije jednu cistu loptu u aut negdje prema jugoistoku i iz tog auta nam pitari zabiju go, jos na kraju izgubimo utakmicu..Tako da ga ne pamtim bas po dobrom, dok je Hare Alihodzic k'o Klose bio u sesn'estercu...Kakav je osjecaj imao za gol pa to je nevjerovatno. Ne zna covjek da li je bolje sto je u karijeri bio stoper a ne recimo napadac..
Sad ce i ta skupstina i nadam se da imamo dovoljno zrele svijesti i savjesti da znamo da nam je ovaj statut i novi model poslovanja prioritet ili neminovnost koja nas ceka kad tad...Zato bolje da sad uradimo neke stvari nego da ovo isto radimo za nekih 5 godina, kad svi vozovi prodju.. Ovakav model poslovanja koji je prije svega zasnovan na transparentnosti je nesto sto i nama svima sasvim sigurno vise odgovara.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Ima li nekih stopera na vidiku osim tog Asanovića? Crno nam se piše ako u proljetni dio uđemo sa dvojcem Kosorić-Bogdanović 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Alihodžić je bio koordinator, al' to je to u biti, inače jako korektan lik.pile87 je napisao/la:Kako sam cuo Mema bi trebao postati sef omladinskog pogona.Ako sam dobro razumio to je do sada radio Alihodzic!
Odović vam je i zvanično trener.
Odovic trener i zvanicno, pomocni trener Mulalic, team menager Alihodzic, sutra u plavom salonu predstavljanje, Memic odlazi u omladinski pogon, dok je Karic trener golmana pod upitnikom, na njegovo mjesto ce najvjerovatnije Eso Ibrahimovic.
1921'
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
Jok ostace Karic trener golmana.JIJoe je napisao/la:Odovic trener i zvanicno, pomocni trener Mulalic, team menager Alihodzic, sutra u plavom salonu predstavljanje, Memic odlazi u omladinski pogon, dok je Karic trener golmana pod upitnikom, na njegovo mjesto ce najvjerovatnije Eso Ibrahimovic.
Komplet garnitura Željovaca ako oni neće raditi za uspjeh i dobrobit Želje kao kluba i kolektiva ja onda ne znam ko bi drugi mogao 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Opusteno, nema potrebe da si nervozanpile87 je napisao/la:Jok ostace Karic trener golmana.JIJoe je napisao/la:Odovic trener i zvanicno, pomocni trener Mulalic, team menager Alihodzic, sutra u plavom salonu predstavljanje, Memic odlazi u omladinski pogon, dok je Karic trener golmana pod upitnikom, na njegovo mjesto ce najvjerovatnije Eso Ibrahimovic.
1921'
Ko ti kaze da sam nervozanJIJoe je napisao/la:
Opusteno, nema potrebe da si nervozan, kazem ono sto znam, covjek je glavni kandidat jer je dugo godina u klubu, mada nije iskljuceno da bude neko drugi.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 23 gosta.