FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Puma » 08 jan 2015, 14:17

Eto i zvanicno je sad. Momak iz Gjilana cija se vrijednost procjenjuje na 20 miliona eura novi je igrac Intera. Nema sumnje da ce ovakav igrac biti ogromno pojacanje. Rummenigge i Bayern. :tokralju: Gospoda.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 jan 2015, 14:19

u ovme transferu je itekako igrala povezanost rumeniga i intera iz proslosti ,uprkos ponudjenih 20 liverpoola ,on je presao kod vas za par miliona manje ,bez obzira sto je i kugla htio u inter bayern nije morao prihvtiti ponudi intera ,mogao ga je prodati pooolu dok si reko keks jer je najvise ponudio ,a bayern se u ovme transferu najvise pitao ,pa tek onda sacir.u svakom slucaju zelim vam sve najbolje sa sacirom zvanim kugal i da se sto prije vratite u najce evropsko takmicenje ipak inter je inter.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 08 jan 2015, 14:21

Ljudi moji koja radost :mrgreen: jos od Sneijdera nismo napravili ovakav transfer
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 jan 2015, 14:38

Dobar posao drugovi, nadam se da ce opravdati ocekivanja, poldi i sacir daju interu drugu dimenziju.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 jan 2015, 14:54

Fina ekipica, siguran sam da će Icardi najviše profitirati
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 08 jan 2015, 15:06

slika

Yea baby, ovo je veći transfer nego dovođenje Kovačića. A sve zasluge idu misteru Manciniju, niko ne bi dolazio u ovakav Inter da im nije Mancio garancija da ćemo se vratit u vrh. I drago mi je što smo konačno opametili pa na vrijeme dovodimo igrače, a ne kao prošlih sezona gdje smo dovodili igrače zadnjeg dana pa dok se oni uigraju ode pola sezone. Hvala E.T., hvala Bavarskoj gospodi, benvenuto Shaq :kralj:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jan 2015, 15:11

Cestitke drugovi, mozda je malo poglupo cestitat vama na ovom transferu, jer vi niste imali nikakav utjecaj na njega, ali nema veze, vi ste predstavnici Intera na ovom forumu. Stoga jos jednom cestitke.

Samo me interesuje formacija, i znaci li ovo da Palacio ide na klupu?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 08 jan 2015, 15:13

meho-medo je napisao/la:Samo me interesuje formacija, i znaci li ovo da Palacio ide na klupu?
4-2-3-1: Handa - Dodo, Jesus, Rano, Dambrosio - Medel, Hernanes - Poldi, Kova, Šaćir - Icardi
:opaopa:

Palacio naravno na klupi, ionako ima povredu da zaliječi a i već je u godinama tako da će on bit dobar igrač za ući s klupe i svojim iskustvom pomoći u zadnjih 30 min. po potrebi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jan 2015, 15:19

Biscione je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Samo me interesuje formacija, i znaci li ovo da Palacio ide na klupu?
4-2-3-1: Handa - Dodo, Jesus, Rano, Dambrosio - Medel, Hernanes - Poldi, Kova, Šaćir - Icardi
:opaopa:

Palacio naravno na klupi, ionako ima povredu da zaliječi a i već je u godinama tako da će on bit dobar igrač za ući s klupe i svojim iskustvom pomoći u zadnjih 30 min. po potrebi.
Dobra ekipa, samo bekovi malo skripe.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jan 2015, 15:20

ova 2 pojacanja su vrhunska za Seriju A, posebno jer u ligi nema krila...i sigurno ce vas puno unaprijediti

medjutim nema tu materijala za nesto vise dok se ne rijesi pitanje stopera, i veznog koji zna iznijeti loptu..onda odbrana posebno vam je sramotna
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Inter123
Kontakt:

Post Postao/la Inter123 » 08 jan 2015, 15:23

Ljudi dobili smo jednu klasu od igraca za 17 mil.Dugo sam pratio situaciju u vezi toga al sad malo da iznesemo optimizma :D ovdje na forumu . Radovao sam se puno kad je Poldi stigao ali upamtite da ce ovo biti najbolji transfer intera dugo.Momak 91 godiste,kalio se u bajernu sa ucinkom 19 golova i 17 assistencija tako da ocekujem svaki naredni mec dominaciju i borbu za to 3 mjesto.Napokon i mi dobismo ta dugo cekana krila i uz Icardia koji je pravi killer,kovacica,hernanesa ocekujem stvarno puno vise.Imamo ja mislim jedan od najmljadjih timova u seriji a i napokon i eto finih vijesti kod nas nerazzura.Mnogi su na forumu pljuvali dolazak Mancia ali ja mislim da se sada poprilicno kaju,jer smatram da niti Poldi niti Shakiri nebi dosli da se radilo o nekom dr italijanskom treneru. Eto sada formacije 4231 i gledanja nakon vise od 2 god normalnog fudbala.Forza Inter

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jan 2015, 15:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:ova 2 pojacanja su vrhunska za Seriju A, posebno jer u ligi nema krila...i sigurno ce vas puno unaprijediti

medjutim nema tu materijala za nesto vise dok se ne rijesi pitanje stopera, i veznog koji zna iznijeti loptu..onda odbrana posebno vam je sramotna
Hernanes?
Stoperi uopste nisu losi.
(İbn Qajjim)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jan 2015, 15:26

Hernanes kad god sam gledao Inter ove godine se nije vidio...a ono sto su im stoperi odigrali protiv Juventusa veci dio utakmice je u rangu najlosije odbrane serije A koju sam gledao ove godine...toliko pogresnih dodavanja, gresaka, ispadanja, sudaranja- nije to odbrana na nivou vrhunskog tima serije A
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 08 jan 2015, 15:29

odbrana je i dalje kriminalna, nema tu price...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 08 jan 2015, 15:31

Bekovi su solidni za ovu ligu, i siguran sam da ce ekipa rasti iz dana u dan sa ovakvim pojacanjima. Jer razlika je kada ti dodu ovakva dva igraca a ne neki anonimusi, trenutni kadar Intera zna igrati fudbal ali nema hemije ekipa nije izbalansirana na pravi nacin i mislim da sa Poldijem i Sacirem dobijamo mnogo! Kada imas ovakav napad i odbrana lakse moze da se koncentrise i mislim da ce napredovati!

Hvala E.T !!!!

Kao sto je SiamoNoi@ napisao, sad bi mu i TSS halalio :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jan 2015, 15:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:Hernanes kad god sam gledao Inter ove godine se nije vidio...a ono sto su im stoperi odigrali protiv Juventusa veci dio utakmice je u rangu najlosije odbrane serije A koju sam gledao ove godine...toliko pogresnih dodavanja, gresaka, ispadanja, sudaranja- nije to odbrana na nivou vrhunskog tima serije A
Mozda je i Hernanes bio utopljen u sivilo ekipe, vidjet cemo kako ce sada igrat.
Ja kada god sam gledao Inter bio sam zadivljen igrom Juana, snazan, brz, beskompromisan, slicno kao Manolas u Romi,
a tacno da mu se zna dogoditi trenutak kada kiksa, ali sam ja misljenja da vise ima uspjesnih intervencija nego neuspjesnih.
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jan 2015, 15:34

Svaka cast Saciru sto je odabrao Inter prije Liverpula, znaci momku je ipak prioritet fudbal. Ovako ce igrati i biti standardan sto se ne bi moglo reci da je odabrao suprotno. :thumbup:

Pozdravljam sto se liga pojacava jer ovo je jedina stvar koja ce nagnati konkurente da se pojacavaju (prvi Milan) i koja ce ligu malo dignuti na visi nivo. Jer kad dva puta zaredom propustis Evropu jer kaskas za ostalim, onda ces sljedeci put dobro razmisliti da li odrijesiti kesu i dovesti kvalitetnog igraca kojim ces se boriti za sto vecu poziciju na tabeli ili nekog polovnjaka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 08 jan 2015, 16:08

Drago mi je da vam je dosao Shaq,sad zapnite i u Evropu sljedece godine,vrijeme je da se vratite ;)

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 08 jan 2015, 16:29

:bih: ajmo jos Tino :P ...salu na stranu extra stvar za nas nadam se da ce se tako pokazat i na terenu!
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []