Pa dobro ako je Real tanak pomisli kako ste vi tanki kad ste izgubili od ove "lose" ekipeRomariooo je napisao/la:Opet se pokazalo da je Real vrlo tanak i da pobjedjuje samo zato sto su druge ekipe lose, cim nalete na ozbiljnog protivnika izgube se. Lako primaju golove, a nemaju neku igru, vise napadaju onako stihijski. Zato dragi kraljevi, sve su prilike da cete u el classicu opet fasovati.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
gubio je real i od losijih.
Sinoć, hmm, A.Madrid nek bude sretan što Real je onako šupalj, jer sa onakvom igrom oni nebi mogli da pobjede nit Almeriu al to je druga priča. Real Madrid, definitivno mora pojačat odbranu, jer šuplja je ko švicarski sir. Xabi Alonso pokaziva da je poslije C.Ronalda najbolje pojačanje ove godine, kakva lopta, još leđima okrenut, svaka čast. Također, za jednog beka, dobra kontrola igre i šut, svaka čast...
Dobro je, nastavlja se trka za prvaka
Dobro je, nastavlja se trka za prvaka
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- juzni vjetar!
- Kontakt:
prvo kakva koreogerafija
pravo mocna !! mislim da ne bismo izgubili tekmu da nam je reyes ostao on je nas glavni igrac i najbolji al eto
da imamo bolju odbranu siguran sam da bi se borili sa realom i barcom za titulu cestitke realu ! kakva nam je odbrana najbolje govori gol arbeloe
kad ih on pobaca na terenu sve je jasno 
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
trka se nastavlja.....real je jos jednom pokazao da kad gubi moze preokrenuti rezultat u svoju korist
sad treba pobijediti racing i onda dolazi el classico
sad treba pobijediti racing i onda dolazi el classico
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Nail for Real
- Kontakt:
Za razliku od ranijih ekipa Reala,ova ekipa ima jak karakter.To su pokazali u nekoliko utakmica u ovoj sezoni,i zato se nadam tituli.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve vam zavisi od derbija sa Barcom. Ako to rijesite u svoju korist, velike su sanse da cete osvojiti ligu.Nail for Real je napisao/la:Za razliku od ranijih ekipa Reala,ova ekipa ima jak karakter.To su pokazali u nekoliko utakmica u ovoj sezoni,i zato se nadam tituli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
madridista
- Kontakt:
ej ljudi, jaran me ponovo zajebava kako je franco donio sve one titule realu (znam i ja da nije), neko je od vas to dobro objasnio da nije pa eto ako može da ponovo napiše da spustim na zemlju one barcelonine nesretnike

Ma pusti to Talibanski Klub Barcelona sa LaPortom(ja zbog njega mrzim Barcu nikad mi nisu bili dragi,ali on je neviđen lopov)na čelu.Ja ne kažem da su oni loši ili da su nezasluženo osvojili,ali on je djubre.madridista je napisao/la:ej ljudi, jaran me ponovo zajebava kako je franco donio sve one titule realu (znam i ja da nije), neko je od vas to dobro objasnio da nije pa eto ako može da ponovo napiše da spustim na zemlju one barcelonine nesretnike![]()
![]()
Malo sam razmišljao užasno igramo u napadu imamo sreće što imamo najbolje igrače na svijetu i oni jednom po utakmici bljesnu i pobjedimo u odbrani katastrofa možda bolje,ako se Pepe vrati.Za sljedeću sezonu,ako osvoji ostavit Pellegrinija,a ako ne noga.Dovesti Kjaera,Basonga,Vermaleena ili Evansa dakle jednog od njih,Essiena i uz Canalesa i ovo do sad,ako ne dođu do 1/2 finala lp sve objesit.Glavna je stvar ipak trener Pellegrini je dobar,ali po meni nije klasa za Reala no svakako,ako osvoji primeru treba ga još jednu sezonu ostaviti.
I za kraj ja za GDB navijam jer su mi inače najdraži klub u Francuskoj,a one nešto mrzim u zadnje vrijeme
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- moustapha
- Kontakt:
@LBJ MVP,
Budi ljubazan pa nam objasni kako je to La Porta nevidjeni lopov. Jedino ako nisi mislio da krade Realu titule u posljednje vrijeme.
Budi ljubazan pa nam objasni kako je to La Porta nevidjeni lopov. Jedino ako nisi mislio da krade Realu titule u posljednje vrijeme.
#divovi
Milan hoce Ramosa...ozbiljno zagrizao....smijesno

ako mislis da milan nema pare grdno se varas.MElloo je napisao/la:Milan hoce Ramosa...ozbiljno zagrizao....smijesno![]()
![]()
![]()
![]()
Sumnjam da je Milan ozbiljno zainteresiran za nekog igrača ispod 40 godina...
1.mozda ima...mozda nema...A_d_0 je napisao/la:ako mislis da milan nema pare grdno se varas.MElloo je napisao/la:Milan hoce Ramosa...ozbiljno zagrizao....smijesno![]()
![]()
![]()
![]()
2.REal ga nikad nebi pustio
nebi al u panjevima.
how yes noWolverine je napisao/la:nebi al u panjevima.
Vraća se Ronaldo u MU vidio SAF da ne može bez njega

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
od kud toLBJ MVP je napisao/la:Vraća se Ronaldo u MU vidio SAF da ne može bez njega![]()
![]()
ivor
ja ovo ne vjerujem jos jedna novinarska patka.....
- -Barcelona-
- Kontakt:
1.aprilMElloo je napisao/la:od kud toLBJ MVP je napisao/la:Vraća se Ronaldo u MU vidio SAF da ne može bez njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ivor![]()
![]()
![]()
ja ovo ne vjerujem jos jedna novinarska patka.....
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.