FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ceze
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 08 jan 2015, 17:55

Pa isto sam i ja napisao u zadnja dva posta. :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 jan 2015, 18:17

Kugla u Inter za 18 miliona? PEH na posudbu u Augsburg, nije lose :mrgreen:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 jan 2015, 18:19

NYKnicks Fan je napisao/la:Kugla u Inter za 18 miliona? PEH na posudbu u Augsburg, nije lose :mrgreen:
+ da dodam da smo od svih klubova najvise zaradili ciji su igraci igrali na SP u brazilu ,blizu dva miliona .Sto bi se reklo ,para kaplje sa svih strana ,para na paru us na fukaru :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 jan 2015, 18:23

PEP je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Kugla u Inter za 18 miliona? PEH na posudbu u Augsburg, nije lose :mrgreen:
+ da dodam da smo od svih klubova najvise zaradili ciji su igraci igrali na SP u brazilu ,blizu dva miliona .Sto bi se reklo ,para kaplje sa svih strana ,para na paru us na fukaru :mrgreen:
Ima s,e moze se :mrgreen: koga cemo umjesto Šačira? :think:

Del Piero: Ronaldo is the future but Neuer will win Ballon d'Or :zviz:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 08 jan 2015, 18:52

Reufa :D
Mia San Mia

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 jan 2015, 18:59

R32 je napisao/la:Reufa :D

ne znam momci stvarno vec sad pomalo se pocinjem brinuti oko toga ko bi mogao naslijediti roberija zista.Danas se igraci ne njihovog kalibra (takvih po meni nema izuzev mozda reufa ali njemu jos treba da bi bio ono sto je ovaj dvojac) nego pribliznu kvlaitetu ne mozes uzeti bez 50 mil. pa nadalje .Ruku na srce ja trenutno na trzistu izuzev reufa, ne vidim ko je jos to dostojan da popuni jos jedno preostalp krilo ,pored reufa ako bi dosao.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 08 jan 2015, 19:10

PEP je napisao/la:
R32 je napisao/la:Reufa :D

ne znam momci stvarno vec sad pomalo se pocinjem brinuti oko toga ko bi mogao naslijediti roberija zista.Danas se igraci ne njihovog kalibra (takvih po meni nema izuzev mozda reufa ali njemu jos treba da bi bio ono sto je ovaj dvojac) nego pribliznu kvlaitetu ne mozes uzeti bez 50 mil. pa nadalje .Ruku na srce ja trenutno na trzistu izuzev reufa, ne vidim ko je jos to dostojan da popuni jos jedno preostalp krilo ,pored reufa ako bi dosao.

Pitao sam se i prije par godina, koga kad njih ne bude? :roll:

Ni u jednom igracu nisam nalazio idealnu zamjenu.
Uvijek ima i bilo je onih koji zele da su svi poređeni njemu, ili da je njemu najbitnije njegov licni uspjeh.

Nikad nisam vidio nekog slicnog ovoj dvojci, sto kazes ruku na srce sad niko sem Reufa nema, ustvari i jest tako, nazalost.
Mia San Mia

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 jan 2015, 20:16

Shaqu sve najbolje, da se snadje u Interu, hvala mu za sve, ipak se nije uspio nametnuti kak smo ocekivali, al ostat ce upamcen naravno.. Kugla hehe

A za Hojbjerga ce ovo biti odlican potez kao i za Bayern... Ocekujemo ga nazad kao jos kvalitetnijeg igraca ako nista sa vise iskustva :cool:
FC Bayern !!!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 08 jan 2015, 21:14

Draxler je najbolje rjesenje, i vjerujem da ce to i uraditi, vec ovo ljeto, uz simbolicnu klauzulu od 40mil.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 jan 2015, 21:31

Kugla poprilicno neslavno zavrsio svoje u Bayernu.
Misljenja su podijeljena da li je mogao vise, nije ni puno dobio prilka da se dokaze.
A i ono sto je igr'o bolje da nije...
Sretno mu bilo u Italiji, Inter taman klub po mjeri za Kosovara.

Sto se tice nasljednika za Riberya ( Robben jos moze 3 god. igrati na ovom nivou), raduje cinjenica da je onih koji su za Reusa sve manje, cak ih nema vise od trojice :P
O imenima je tesko nagadjat', imaju ljudi koji su zaduzeni za to. (Hazard najbolje moguce rijesenje).

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 08 jan 2015, 21:37

Mah nisam ni ja toliko za Reufika Refku, da ima vise izbora sigurno ne bih bio nikako. Jos se cojk ne vraca sa bolovanja.
Mia San Mia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jan 2015, 22:19

slika
Sretno i ovoj momcini, da se vrati tri puta bolji. :thumbup:
Klare je napisao/la:Draxler je najbolje rjesenje, i vjerujem da ce to i uraditi, vec ovo ljeto, uz simbolicnu klauzulu od 40mil.
Salis se?

Znam da ponekad volis da nameces totalno razlicito misljenje u odnosnu na druge ali ovdje si brate mili pretjerao ono bas. :D
Draxler je nekada bio zanimljiv Bayernu i to je to a s obzirom na povrede i njegovu stagnaciju mislim da nema sanse da dostigne onaj nivo koji je potreban za Bayern.

Ja bih prije uzeo Wernera. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 jan 2015, 22:39

anele znam na sta poteniras,bez obira na dugorocna bolovanja reufa u zadnje dvije sezone on ima kvlaitet i to dobar kvalitewt,sjeti se samo robena ,kad je doso u bayern uslijedilia je povjest sa gorkim pocetkom ali slatkim nastavkom .

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 08 jan 2015, 22:45

Eto dobrog povoda za diskusiju. S obzirom da za udarni dvojac na krilima postoji jedan put, a to je put dolje. Mlađi, brži, bolji a bgm ni zgodniji ne mogu biti, koga vi vidite kao zamjenu za Robberya (ako se neko trenutno i moze tako okarakterisati)..
Koga će od njih dvojice biti teže zamjeniti. Ovo mi je prije bilo nepojmljivo, ali Robben je trenutno barem meni jedna stepeenica više u odnosu na Billala. Tendencija je takva od zadnje Juppove sezone, da bi na WC i u prvom dijelu sezone Robben igra kao da je u struju uključen. Vjerujem da će u drugom dijelu sezone biti još bolji i ne bi me čudilo da sezonu završi kao Bayernov najbolji strijelac.

Da se vratim na zamjenu, tu sam stava da će Francuzu biti lakše naći zamjenu, jer Robben trenutno nudi mnogo, jer tempo kojim Bayern igra sa njim i bez je kao nebo i zemlja, a i uvijek je bio bolji realizator od Francuza..Mada Billalu ne mogu osporiti da je bolji asistent, a i tu je igra sa obe noge..
Trenutno ne vidim baš neku super opciju, što se tiče obojice, ali nekog koga bi volio vidjeti tu na lijevom krilu su:
Brahimi iz Porta i Konoplyanka iz Dnipra(njemu i ističe ugovoor na kraju sezone). Nekako me ovaj Ukrajinac podsjeća na Francka, zbog jednostvanosti u igri, bez nekih sminkerskih driblinga, oni mi nekako na old-school način lome kičmu suparniku.
Brahimi je fantasičan dribler, i fizički potentan, ali kada je on u pitanju pošto igra u Portu, cijena bi bila sigurno paprena.

Što se tiče ostalih opcija: za Reisa nisam nikako, dosta je više igrača iz BVB (neko bi pomislio da im namjerno uzimaju igrače :D)...Neko stalno spominje Depaya, meni se svidjelo ono što sam vidio na WC..
Tu je i Sterling, iako su mu engleski igrači generalni antipatični i ne sviđa mi se da ih gledam van Engleske, on isto nije loša opcija....Ostale Njemce neću spominjati jer oni su u svakom slučaju čim počnu karijeru već jednim tabanom u Bayernu, samo se moraju malo izdići od ostatka i to je to.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jan 2015, 22:46

Nakon Riberya bih volio vidjeti neko krilo koje je brzo i prodorno kao što su on i Robben. Krilo u pravom smislu te riječi, a Reus mi nije takav, kao ni Draxler.
Naravno, mislim na Hazarda :mrgreen:
Mada ima još sličnih igrača koji još nisu dostigli taj nivo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 jan 2015, 23:00

PEP je napisao/la:anele znam na sta poteniras,bez obira na dugorocna bolovanja reufa u zadnje dvije sezone on ima kvlaitet i to dobar kvalitewt,sjeti se samo robena ,kad je doso u bayern uslijedilia je povjest sa gorkim pocetkom ali slatkim nastavkom .
Dobro i to je jedan od razloga, to njegovo stalno izbivanje sa terena.
On nas je jednom odbio, i izabrao naseg najveceg rivala, i jos neke ne bas lijepe izjave o Bayernu...
O igrackim kvalitetima nema potrebe raspravljati.

Kugla stig'o..

slika

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jan 2015, 01:45

Ribery je drasticno kompletniji i BOLJI igrac od Robbena!!!
Robben je u boljoj formi, te sto Robbenu daje plus u odnosu na Riberya jeste sto zabija vise golova te sto je bezobrazniji i sebicniji...

Jos jedna stvar jeste sto Robben kad god se povrijedio nakon oporavka uvijek je igrao isto,nije mu bilo potrebno 6mjeseci da udje u formu,frajer igra sad isto kao i nakon oporavka od povrede poslije SP2010.

Sto se tice zamjena,prerano je govoriti o njima, Bayern ce zasigurno uci u jednu mini krizu kada se njih dvojica oproste a to ce biti za neke 2ipo godine. NE vjerujem da ce im se nuditi ikakav ugovor,pa cak ni onaj na 1+

Depay je bio dobar na SP, kako ce se dalje razvijati ostaje da vidimo...Sterling je dobar, volio bih ga vidjeti kod nas,al njemu treba posvetit paznje da bi se od njeg izgradio igrac kakav je ovom klubu potreban
Stern des Südens

robben
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la robben » 09 jan 2015, 11:26

proFCB je napisao/la:Ribery je drasticno kompletniji i BOLJI igrac od Robbena!!!
Robben je u boljoj formi, te sto Robbenu daje plus u odnosu na Riberya jeste sto zabija vise golova te sto je bezobrazniji i sebicniji...

Jos jedna stvar jeste sto Robben kad god se povrijedio nakon oporavka uvijek je igrao isto,nije mu bilo potrebno 6mjeseci da udje u formu,frajer igra sad isto kao i nakon oporavka od povrede poslije SP2010.

Sto se tice zamjena,prerano je govoriti o njima, Bayern ce zasigurno uci u jednu mini krizu kada se njih dvojica oproste a to ce biti za neke 2ipo godine. NE vjerujem da ce im se nuditi ikakav ugovor,pa cak ni onaj na 1+

Depay je bio dobar na SP, kako ce se dalje razvijati ostaje da vidimo...Sterling je dobar, volio bih ga vidjeti kod nas,al njemu treba posvetit paznje da bi se od njeg izgradio igrac kakav je ovom klubu potreban
Bgt drasticno kompletniji ne bi se ja bas slozio sa ovim bayern je 40% opasnija ekipa sa robbenom al naravno i bilalu svaka cast jest igracina al arjen je trenutno stepenica iznad
joj hamo vidi mu glave

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 jan 2015, 13:13

Naša četiri igrača u najboljih 11 sa proteklu sezonu: Neuer, Alaba, Lahm i Robben. Ujedno i najviše :kafa:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jan 2015, 14:33

robben je napisao/la:Bgt drasticno kompletniji ne bi se ja bas slozio sa ovim bayern je 40% opasnija ekipa sa robbenom al naravno i bilalu svaka cast jest igracina al arjen je trenutno stepenica iznad
Ja sam mozda neko ko najvise gotivi Robbena na ovom podforumu, ali samo kad ti kazem kako je limitiran na lijevu nogu,sve tvoje pada u vodu...
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.