samo pripazi da ti se to cesce ne pocne desavati
jer je od oca prijatelj mislim imao, ne sjecam se bas najbolje sad, slicnu situaciju, jedno vrijeme racuni nisu dolazili, covjeku onako fino, pa kad jedan mjesec dodje naplata
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakvi su klošari u telecomu mogli bi mu poslati specijalce na vrata!QUARESMA 18<<< je napisao/la:doci ce i taj racun jednog dana![]()
jer je od oca prijatelj mislim imao, ne sjecam se bas najbolje sad, slicnu situaciju, jedno vrijeme racuni nisu dolazili, covjeku onako fino, pa kad jedan mjesec dodje naplata
Pokušaj promjeni kanal wifiaAA23 je napisao/la:Da li je moguce da mi wifi konekcija nestaje nakon nekog vremena zbog rutera, pisao sam vec o problemu ( Acer Liquid z500 )
Odnio sam ja telefon al nisu ga jos valjda pogledali 7 dana evo, handri me jesam li mogao rijesiti belaj jer sam citao da moze bit do postavki rutera, ali I do verzije androida
QUARESMA 18<<< je napisao/la:doci ce i taj racun jednog dana![]()
StrasanBordoArmy88 je napisao/la:Kakvi su klošari u telecomu mogli bi mu poslati specijalce na vrata!QUARESMA 18<<< je napisao/la:doci ce i taj racun jednog dana![]()
jer je od oca prijatelj mislim imao, ne sjecam se bas najbolje sad, slicnu situaciju, jedno vrijeme racuni nisu dolazili, covjeku onako fino, pa kad jedan mjesec dodje naplata![]()
Inače, evo konkurencije za lumie u istom cjenovnom rangu:
[youtube][/youtube]
oko 200 dolara!
JoseMourinho je napisao/la:Pokušaj promjeni kanal wifiaAA23 je napisao/la:Da li je moguce da mi wifi konekcija nestaje nakon nekog vremena zbog rutera, pisao sam vec o problemu ( Acer Liquid z500 )
Odnio sam ja telefon al nisu ga jos valjda pogledali 7 dana evo, handri me jesam li mogao rijesiti belaj jer sam citao da moze bit do postavki rutera, ali I do verzije androida
A sto se tiče mobitela ja prije godinu uze sebi jeftini, bezvezni, francuski alcatel idol, i bgm ubodo pravo, evo godinu dana mobitel radi predobro, odradio sam i restart sigurno 4-5 puta, al mene sluša bez problema
Ne znam meni iskreno se ne svidja wp, nekako mi je preogranicen, na ovom sam naviko, al jbg realno je da bez 1gb rama na androidu nemas sta tražiti, sa 512 ne možeš bas očekivat da leti
Gmail!thekoplegend je napisao/la:koja je app najbolja da se koristi za e-mail na androidu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
u bht ja odnio svoju lumiu 1020, dobio u zamjenu s3, nakon 7 dana se vratim po telefon.JoseMourinho je napisao/la:Ako je bht cekat ces još
Gledam sliku pa gledam telefon i nista mi nije jasno. Vidim da je telefon na slici isti kao i moj samo sto na slici pise Sony a kod mene na telefonu Nokia.QUARESMA 18<<< je napisao/la:toliko inovacija na ovom CESu 2015![]()
Jest, jeftinije je.ejs je napisao/la:U vezi student paketa, sto se tice poziva prema brojevima koji nisu naj, je li tarifa manja od standardne tj. jesu pozivi i poruke jeftinije nego inace ?
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 3 gosta.