AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Inzaghija mi nedirajte ;
To je rasan strijelac koji je ujedno i najbolji strijelac EURO Kupova ikada uz Raula. Malo je u padu forme jer je u godinama i jer mu Leonardo ne daje dovoljno prilike. To je prava Legenda Fudbala.
To je rasan strijelac koji je ujedno i najbolji strijelac EURO Kupova ikada uz Raula. Malo je u padu forme jer je u godinama i jer mu Leonardo ne daje dovoljno prilike. To je prava Legenda Fudbala.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
počnite opet kupovati utakmice..u tome ste sa juBentusom najbolji 
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad
To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"Nisde77 je napisao/la:počnite opet kupovati utakmice..u tome ste sa juBentusom najbolji
Spammer
dovedi Yebesa a debil galiani kaze necemo Ballotellija ma to sve po kratkom postupku,ejjj ja sam totalno iznerviran,najtalentovaniji igrac u italiji nam se nudi sam,govori kako mu je zelja da igra za nas i oblaci nas dres i ona pi*ka galiani kaze ne treba,cekaju da malo odsluzi interu pa ce vamo za 20tak god,dok udje u prave fudbalske godine
..Siamo l'armata Rossonera..
Milan je i prije bio osuđivan za namjestanje utakmica. Nije im ovo bio prvi put.AulleTa je napisao/la:To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
koje utakmice?Trasimaco je napisao/la:Milan je i prije bio osuđivan za namjestanje utakmica. Nije im ovo bio prvi put.AulleTa je napisao/la:To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"
kome je platio?
koliko je platio?
ko je platio?
nisam znao da se u ligi prvaka mogu kupiti utakmice i to tako 7 puta, ma da jest 100%
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ma pusti ih. jednom nas uzeli pa sad nesto pricaju. al neka ih. nesmeta mi nek buncaju.
izgleda da sam pogrešijo..pa vi NISTE NIKADA KUPOVALI UTAKMICE...AulleTa je napisao/la:To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"Nisde77 je napisao/la:počnite opet kupovati utakmice..u tome ste sa juBentusom najbolji
da ne bi bili smiješno bilo bi žalostno
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad
Nisde77 je napisao/la:izgleda da sam pogrešijo..pa vi NISTE NIKADA KUPOVALI UTAKMICE...AulleTa je napisao/la:To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"Nisde77 je napisao/la:počnite opet kupovati utakmice..u tome ste sa juBentusom najbolji![]()
decko malo si zalutao..
..Siamo l'armata Rossonera..
izgleda da sam pogrešijo..pa vi NISTE NIKADA KUPOVALI UTAKMICE...
[/quote]
decko malo si zalutao..[/quote]
curice istina boli
...pa niste đabe bili 2x u serie B...
decko malo si zalutao..[/quote]
curice istina boli
Nisde77, poli se vrelom vodom po glavi. 
Spammer
- _forzamilan_
- Kontakt:
haj umij se dijete. nadam se da nemaš više od 10 godina u protivnom to bi bilo žalosno.Nisde77 je napisao/la:izgleda da sam pogrešijo..pa vi NISTE NIKADA KUPOVALI UTAKMICE...AulleTa je napisao/la:To nije istina, Milan nikad nije kupovao utakmice, niti ce kupovati. Kad bi to radio, Milan bi bio na tronu Evrope, a i svijeta, sto je i bio slucaj. Kad se sjetim zlatnog doba "Rossonera"Nisde77 je napisao/la:počnite opet kupovati utakmice..u tome ste sa juBentusom najbolji![]()
usput danas je u sastav zbog silnih povrijeđenih igrača pozvan simone romagnoli, kapiten primavere, bilo bi fino vidjeti kako igra, 90. je godište.
Milan Squad to Face Lazio:
Dida, Roma, Abate, Antonini, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Romagnoli, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Seedorf, Streasser, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Verdi, Zigoni
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- el_fenomeno
- Kontakt:
Ako danas uzmu bod, bit ce dobro ..
- TheManiacs
- Kontakt:
Uzima milan 3 boda danasel_fenomeno je napisao/la:Ako danas uzmu bod, bit ce dobro ..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- el_fenomeno
- Kontakt:
Pogledaj im sastav ..TheManiacs je napisao/la:Uzima milan 3 boda danasel_fenomeno je napisao/la:Ako danas uzmu bod, bit ce dobro ..
AulleTa je napisao/la:Nisde77, poli se vrelom vodom po glavi.
izgleda da sam pogrešijo..pa vi NISTE NIKADA KUPOVALI UTAKMICE...
[/quote]
haj umij se dijete. nadam se da nemaš više od 10 godina u protivnom to bi bilo žalosno.
ok kako ti kažeš INTERNET HULIGAN
MILAN CAMPIONE D' SERIE B

haj umij se dijete. nadam se da nemaš više od 10 godina u protivnom to bi bilo žalosno.
ok kako ti kažeš INTERNET HULIGAN
MILAN CAMPIONE D' SERIE B
Koliko samo Inter prilika daje ostalima. Ovo je nevjerovatno. Dobro, Roma je počela da koristi pomalo to, iako je loše startala u sezoni, a Milan je konfuzan. Gledao sam malo utakmicu, mislim vidio sam kada su gol primili.
Nekako bi na kraju da ovo Roma uzme, jer dolazi kao ekipa iz drugog plana sa igračem koji se zove Luca Toni. Drag mi u Violama bio, pa u Bayernu, sada Roma. Čovjek je stroj za postizanje golova.
Nekako bi na kraju da ovo Roma uzme, jer dolazi kao ekipa iz drugog plana sa igračem koji se zove Luca Toni. Drag mi u Violama bio, pa u Bayernu, sada Roma. Čovjek je stroj za postizanje golova.
ja sam prezadovoljan rezultatom. bez 4 glavna igraca ovo je odlicno. borit se za drugo mjesto i kraj price.
evo vidim pise se uveliko o nekim pojacanjima a kao glavno ime se spominje torres. nisam za to. on je ponajbolji napadac danasnjice al vrijedi 70 miliona mozemo za te pare dzeku dovest,onog lukakua i hernanesa iz sao paula. kad bi ova 3 transfera ostvarili onda dovesti jos 2 odbrambena i osvajamo scudetto 100%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.