Kvota je 58 pa eto ako neko pokusa barem neka isprati na markicu
Evo danas onako nabrzaka...
Angers-Nancy obadva tima postizu minimalno prosjeku gol po tekmi, pa isplati se probati ovaj par oba daju..
Huertas u posljednje vrijeme igra dosta- trpa, uzima sut...a skoro - posljedni put Pan. strpao 17 p.
J.Jo uzima dosta suteva a najmanje 7,8 puta sutne za tri u prosjeku dvije udju pa mislim da moze preci granicu od 16p.
Dijon-Tours, Dijon igra jako dobro kod kuce gol razlika 12-2, pobjede 8-0-0 (pa sada)

u dobroj su poziciji da budu i prvi nakon ovog kola u 2ligi dok je Tours ocajan u gostima 2 boda iz 9utakmica prosjeku haman 2 gola prima.
Rapperswil - Davos hokej, zadnji tim u ligi protiv prvog

donji...ili glatko prodje.
Levante-Depor borba na dnu tablice, mislim da ce biti malo golova na utkamici ali eto vuklo me nesto da odigram da Depor daje gol.
Monpelje- O.Marsej onako dvica nisu pobjedili u gostima vec 4 tekme zaredom uostalom favoriti su pa eto..
Par koji nisam odigrao a moze da prodje pa ko zeli... bio sam u dilemi njih ili Dijon-Tours (ili obadva para)
Orleans-Arles Avignon 1 1.85 Arles totalno los u gostima svega 2b iz 9 utkm u prosjeku 2 gola po utkm primaju u gostima, Orleans nije toliko dobar ali pobjedmom mogu do sredine tab. isto nisu odavno pobjedili kod kuce a dolazi im Arles