Posteno od covjeka ..dacu pola halalim ali me I pratite ..kako opstina. Tako I navijaci..kad kazme navijaci batalit kazne pizde materine..sve pare ba koreografije davat I za put na gostovanja ..baklje zaboravit neko vrijeme ..osim na derbi utakmicama gdje vala mozemo I mi platiti kaznu taki sto kazemo predsjesniku da cemo palit da cemo placat marku skuplje ulaznicu I da se od toga odplati ..jednostavno nema nam druge ako zekimo jaku slobodu..samo teako ce opstina pristat na toemirzlaTu je napisao/la:Ima konkretno...ne zasluzujemo Azmiradjulba je napisao/la:Ima li ko kakve informacije sa skupštine?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trazi da ga opstina prati novcano...koliko on da toliko i opstina,garantuje 2017 evropu i Sloboda bez marke duga...jos trenutno prica predsjednik..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Netacno. Kaze da je zadovoljan saradnjom sa opstinom od prvoga dana pogotovo sada kada su povecali transu za 300% znak mu je da opstina stoji iza njega i kluba. Njegove rijeci. E sad, jedan od zahtjeva pored promjene amandmana u statutu jeste sto on zeli jos dodatnih 600.000 KM na sadasnjih 300.000 da se obezbjedi jer s njegove strane obezbjedjena su sredstva od 1 milion KM na godisnjem nivou.harry_90 je napisao/la:Paksu iz opstine nece na ovo pristat vjerovatno,jer znamo kakve su skrtice u vezi Slobode...molit Boga da se urazume ,inace nam ode Husic !emirzlaTu je napisao/la:Ima konkretno...ne zasluzujemo Azmiradjulba je napisao/la:Ima li ko kakve informacije sa skupštine?
Trazi da ga opstina prati novcano...koliko on da toliko i opstina,garantuje 2017 evropu i Sloboda bez marke duga...jos trenutno prica predsjednik..
samo Sloboda
Posteno od Azmira ako on moze izdvojit milion godisnje,moze vala i opstina 600 000..ne nadam se puno,valjda se sve zavrsi pozitivno.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ne 600 hiljada nego na dosadasnje pare dodaju jos 600000 sto je poprilicno nerealno ako uzmemo u obzir da je budzet grada 50 miliona, znaci trazi od grada milion godisnje 

Sloboda Tuzla
Teško je da će se ispuniti zahtjev na dodatna sredstva. Budžet Grada je u deficitu za 1,3 miliona zbog poplava ..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma jeste mnogo ali imamo dugove moramo vracati to polahko ...ipak klub je gradski nije privatni..covjek ce izdvatati milion svojih para ...vidis da drugi svoje pare traze pare jer oni kao predsjednici nisu bili duzni davat svije pare hahaha...ma neka nam opstina da 500km dosta ebigafukaratz je napisao/la:ne 600 hiljada nego na dosadasnje pare dodaju jos 600000 sto je poprilicno nerealno ako uzmemo u obzir da je budzet grada 50 miliona, znaci trazi od grada milion godisnje
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
AZMIR HUSIC
...KAKAV JE TO GOSPODIN I PRIJE SVEGA NAVIJAC SLOBODE
....sad sa skupstine..opsirnije cu kasnije....covjek daje svoj MILION MARAKA ZA SEZONU i trazi od grada isto toliko
...obecava evropu i SLOBODU bez dugova za 2 godine...
...sto covjek na skupstini rece ovakva Halajeva kometa nas nece pogodit ni za 100 narednih godina....ovog covjeka moramo sacuvat kako znamo....ima viziju i cilj....cisto sumnjam da ce mu jazavci iz gradske uprave a posebno Faraoncic dat vjetar u ledza...HVALA TI ZA SVE HUSICU AZMIRE
....bilo je portala i novinara u inace punoj sali privredne komore...snimano je sta je covjek sve rekao.....POGLEDAJTE OBAVEZNO I TRAJNO SACUVATI JER DRUGE PRILIKE NECEMO IMAT

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bacite koji link ako sta bude posti sam se izbrisao sa fb da ne palim ga opet beze neda mi se ..ugasio sam ga dok ova akupstina ne prodje skupstina da se ne zamjerim sa ljudima mislim sa onim koji su protiv Husica a dobri su momci neda mi se prijsteljstvo rusit lanut cu sta
...uglavno nadam se da ce sve bit ok

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Azmir Husic danas imao sastanak sa Imamovicem, u razgovoru mu rekao da ne zeli vise voditi Slobodu na ovakav nacin, vec da se pocne ulagati da se dug vrati i da se svi moraju pozabaviti Slobodom.
- Predlozio je gradonacelniku da grad izdvoji milion KM na godisnjem nivou (dakle, na postojeceih 400.000 jos da se izdvoji 600.000) , a da ce Husic izdvojiti jos milion KM od sebe, da za 3 godine dug Slobode ce biti 0 (nula) i igrat cemo 100% u Evropi. Spomenuo je jos i skracivanje lige kao definitivno, vec od naredne godine.
- Medjutim, gradonacelnik je i ovu svotu izdvojio uz mnoge probleme i negodovanja drugih koji o tome odlucuju, povecao transu za 300%, a npr. OKK Slobodi se izdvaja 60.000KM godisnje (najvise nakon FK Slobode), pa je i sam Azmir se zahvalio Imamovicu i naglasio da tih dodatnih 600.000 ne mora sam grad izdvajati, nego gdje su i drugi ljudi, firme, da bi se navukao milion. Dakle, Imamovicu hvala od srca sto pokusava pratiti Husica koliko-toliko.
- Otvorilo se i pitanje clanova Uprave kluba, kako gotovo niko nista ne radi, kako napokon treba odrediti koliko kosta cijena stolice clana UO, da ako zelis imati mogucnost odlucivanja i biti neki faktorcic u FK Sloboda, onda moras izdvojiti novca i pomoci klubu te poceti konkretno raditi za dobrobit kluba (ovdje se ne misli samo na licna novcana izdvajanja), sve ovo naislo je na odobravanje prisutnih i gromoglasan aplauz.
- Pocelo se na samom startu o Statutu i njegovim izmjenama, medjutim naislo se na odredjena nerazumijevanja i potrebne korekcije pa je dat rok od nekoliko dana da svi koji zele dostave prijedloge izmjena amandmana, clanova i svega ostalog, te se se onda odrzati sjednica, dijalog, glasanje, bla bla...
- Otvorilo se i pitanje dugovanja i potraznje para sudskim putem, pa se tako pokrenulo i pitanje "Zasto napokon Sloboda ne pokrene tuzbe protiv ljudi koji su doveli FK Sloboda u ovu situaciju, da svako odgovara za pronevjere, a ne samo nas klub da drugima isplacuje dugovanja, kao i da se postojece tuzbe preispitaju pod kojim uslovima je dolazilo do dugova (jer je ocito kako su mnoge cifre preuvelicane i mutnim radnjama se nagomilavao dug)...
Azmir je na pocetku sjednice bio vidno razocaran i iznerviran, jedva da mu se i govorilo, a i ono sto bi rekao ukazivalo je samo na jedno - sto ekspresniji odlazak sa te funkcije. Vremenom je i sam ulijevao vise nade svima nama da ipak voli ovaj klub i zeli ostati na toj funkciji, ali da se ne moze vise ovako. Pare se moraju naci, jos vise se moraju angazovati svi, dovesti jaci sponzori, i da ne moze samo on i jos 3 clana Uprave raditi svoj posao.
Sam se dotakao price oko Vugdalica, tvrdeci kako doticni Slobodu ne kosta gotovo ni kinte te kako svoj posao radi korektno, a da mnogi od nas nisu ni svjesni koliko je pomogao nasem klubu, od licenciranja, raznoraznih moljakanja Fudbalskog saveza BiH po pitanju mnogo cega, sabahile voznjom autobusom u Sarajevo da bi odrzavao razgovore sa FSBiH, da Vugdalic nije doveo niti jednog fudbalera u FK Slobodu (kao sto se po forumima i ulici prica o tome), i jos mnogo toga, ali nazalost niko od nas to nije znao, a Azmir je bio duzan to ranije obznaniti kako se ne bi vrsio pritisak na nekoga bezrazlozno.
Takodjer je spomenuo i Husaru, kako nije istina da podmece nam panjeve te pozvao sakoga ko zna koga je Husara utrpao nasem klubu da to i rekne javno.
Stanje u klubu je ovakvo zbog dugovanja, igraci se nisu dovodili skupi upravo zbog te cinjenice da ionako ne znamo kako dug vratiti, zbog toga je i Sadikovic doveden radi isplatnije varijante.
Ciro Blazevic je, koliko god to on pricao da nije, bio u Slobodi zbog novca, odradio je svoj posao i otisao.
Takodjer i igraci koji su nas uveli u PL.
Ulazak u PL nas je kostao nevjerovatnih milion KM.
Sve ovo, i jos ponesto, rekao je Azmir Husic na danasnjoj sjednici.
- Predlozio je gradonacelniku da grad izdvoji milion KM na godisnjem nivou (dakle, na postojeceih 400.000 jos da se izdvoji 600.000) , a da ce Husic izdvojiti jos milion KM od sebe, da za 3 godine dug Slobode ce biti 0 (nula) i igrat cemo 100% u Evropi. Spomenuo je jos i skracivanje lige kao definitivno, vec od naredne godine.
- Medjutim, gradonacelnik je i ovu svotu izdvojio uz mnoge probleme i negodovanja drugih koji o tome odlucuju, povecao transu za 300%, a npr. OKK Slobodi se izdvaja 60.000KM godisnje (najvise nakon FK Slobode), pa je i sam Azmir se zahvalio Imamovicu i naglasio da tih dodatnih 600.000 ne mora sam grad izdvajati, nego gdje su i drugi ljudi, firme, da bi se navukao milion. Dakle, Imamovicu hvala od srca sto pokusava pratiti Husica koliko-toliko.
- Otvorilo se i pitanje clanova Uprave kluba, kako gotovo niko nista ne radi, kako napokon treba odrediti koliko kosta cijena stolice clana UO, da ako zelis imati mogucnost odlucivanja i biti neki faktorcic u FK Sloboda, onda moras izdvojiti novca i pomoci klubu te poceti konkretno raditi za dobrobit kluba (ovdje se ne misli samo na licna novcana izdvajanja), sve ovo naislo je na odobravanje prisutnih i gromoglasan aplauz.
- Pocelo se na samom startu o Statutu i njegovim izmjenama, medjutim naislo se na odredjena nerazumijevanja i potrebne korekcije pa je dat rok od nekoliko dana da svi koji zele dostave prijedloge izmjena amandmana, clanova i svega ostalog, te se se onda odrzati sjednica, dijalog, glasanje, bla bla...
- Otvorilo se i pitanje dugovanja i potraznje para sudskim putem, pa se tako pokrenulo i pitanje "Zasto napokon Sloboda ne pokrene tuzbe protiv ljudi koji su doveli FK Sloboda u ovu situaciju, da svako odgovara za pronevjere, a ne samo nas klub da drugima isplacuje dugovanja, kao i da se postojece tuzbe preispitaju pod kojim uslovima je dolazilo do dugova (jer je ocito kako su mnoge cifre preuvelicane i mutnim radnjama se nagomilavao dug)...
Azmir je na pocetku sjednice bio vidno razocaran i iznerviran, jedva da mu se i govorilo, a i ono sto bi rekao ukazivalo je samo na jedno - sto ekspresniji odlazak sa te funkcije. Vremenom je i sam ulijevao vise nade svima nama da ipak voli ovaj klub i zeli ostati na toj funkciji, ali da se ne moze vise ovako. Pare se moraju naci, jos vise se moraju angazovati svi, dovesti jaci sponzori, i da ne moze samo on i jos 3 clana Uprave raditi svoj posao.
Sam se dotakao price oko Vugdalica, tvrdeci kako doticni Slobodu ne kosta gotovo ni kinte te kako svoj posao radi korektno, a da mnogi od nas nisu ni svjesni koliko je pomogao nasem klubu, od licenciranja, raznoraznih moljakanja Fudbalskog saveza BiH po pitanju mnogo cega, sabahile voznjom autobusom u Sarajevo da bi odrzavao razgovore sa FSBiH, da Vugdalic nije doveo niti jednog fudbalera u FK Slobodu (kao sto se po forumima i ulici prica o tome), i jos mnogo toga, ali nazalost niko od nas to nije znao, a Azmir je bio duzan to ranije obznaniti kako se ne bi vrsio pritisak na nekoga bezrazlozno.
Takodjer je spomenuo i Husaru, kako nije istina da podmece nam panjeve te pozvao sakoga ko zna koga je Husara utrpao nasem klubu da to i rekne javno.
Stanje u klubu je ovakvo zbog dugovanja, igraci se nisu dovodili skupi upravo zbog te cinjenice da ionako ne znamo kako dug vratiti, zbog toga je i Sadikovic doveden radi isplatnije varijante.
Ciro Blazevic je, koliko god to on pricao da nije, bio u Slobodi zbog novca, odradio je svoj posao i otisao.
Takodjer i igraci koji su nas uveli u PL.
Ulazak u PL nas je kostao nevjerovatnih milion KM.
Sve ovo, i jos ponesto, rekao je Azmir Husic na danasnjoj sjednici.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Znači stari grb se vraća, milion maraka, pojačanja od Kazimira
Merak ne znam jesil bio do kraja skupstine....Azmiru je obecano budzet od opcine 600 000,dali mu 300 000 KM,covjek je rekao ako se nenadje na njegov milion jos jedan milion on napusta Slobodu.
Prozivka igraca u ponedeljak je otkazana,u kasi nema para...ako ne nadju pare koje su potrebne do petka iduceg...gotovo.Trenutno upravni odbor Slobode cine samo dva covjeeka Azmir Husic i Amer Karabeg...teska situacija.
Prozivka igraca u ponedeljak je otkazana,u kasi nema para...ako ne nadju pare koje su potrebne do petka iduceg...gotovo.Trenutno upravni odbor Slobode cine samo dva covjeeka Azmir Husic i Amer Karabeg...teska situacija.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
U 18:00 predsjednik skupstine posao da privede kraju,A Azmir rece...ljudi kakav kraj skupstine ako treba veceras do 05:00 trebamo ostat da nadjemo rijesenje za Slobodu.staragarda je napisao/la:AZMIR HUSIC![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...KAKAV JE TO GOSPODIN I PRIJE SVEGA NAVIJAC SLOBODE
![]()
....sad sa skupstine..opsirnije cu kasnije....covjek daje svoj MILION MARAKA ZA SEZONU i trazi od grada isto toliko
![]()
...obecava evropu i SLOBODU bez dugova za 2 godine...
![]()
...sto covjek na skupstini rece ovakva Halajeva kometa nas nece pogodit ni za 100 narednih godina....ovog covjeka moramo sacuvat kako znamo....ima viziju i cilj....cisto sumnjam da ce mu jazavci iz gradske uprave a posebno Faraoncic dat vjetar u ledza...HVALA TI ZA SVE HUSICU AZMIRE
![]()
....bilo je portala i novinara u inace punoj sali privredne komore...snimano je sta je covjek sve rekao.....POGLEDAJTE OBAVEZNO I TRAJNO SACUVATI JER DRUGE PRILIKE NECEMO IMAT
GIGANT NAD GIGANTIMA

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovo za Vugdalica ja sam ovdje jednom pisao..ovako je covjek I meni rekao..jednostavno grijesili smo ali napises I kazes to odmah si drugaci pa vise nisam ni zelio pisat...jednostavno Vugdalic je radio korektno nije radio za pare kao sto mislimo..vec sam reko da je spomeno 6000km ..uglavnom nadam se da ce sve biti ok
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 09 jan 2015, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
...
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 14 jun 2019, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
TAKO JE.....covjek ne moze da vjeruje da ovoliki grad ne moze da sabere 600.000 maraka a na taj milion on ce dat SVOJ MILION MARAKA....NENADJEBIVOklma1 je napisao/la:koliko ja vidim iz ovih vasih komentara svela se prica na Azmira i Opstinu...
Toliko o tome koliko ko voli Slobodu i kome ona uopste treba...Nigdje firmi nigdje prijatelja nigdje k.p.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jeli ko predlozio covjeku kojeg privatnika vlasnika neke fitme da mu se pridruzi?..ako znte koga ebiga predlozite covjeku..ne mora sve opstina..nego svi da Sloboda bude oni sto svi ocekujemo godinama
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 09 jan 2015, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Takve stvari rade sportski menadzer kluba kojeg mi nemamo.SaltCityAttack je napisao/la:Jeli ko predlozio covjeku kojegnprivatnika vlasnika neke fitme da mu se pridruzi?..ako znte koga ebiga predlozite covjeku..ne mora sve opstina..nego svi da Sloboda bude oni sto svi ocekujemo godinama
samo Sloboda
Fuki autodijelovi je usto i reko na opcinskih 300 000KM ja dajem 300 000 KM,ako javna preduzeca potpisu ugovor o nabavci dijelova i ulja i maziva po NAJNIZOJ cijeni u gradu....POSTENOstaragarda je napisao/la:TAKO JE.....covjek ne moze da vjeruje da ovoliki grad ne moze da sabere 600.000 maraka a na taj milion on ce dat SVOJ MILION MARAKA....NENADJEBIVOklma1 je napisao/la:koliko ja vidim iz ovih vasih komentara svela se prica na Azmira i Opstinu...
Toliko o tome koliko ko voli Slobodu i kome ona uopste treba...Nigdje firmi nigdje prijatelja nigdje k.p.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
merak je napisao/la:Takve stvari rade sportski menadzer kluba kojeg mi nemamo.SaltCityAttack je napisao/la:Jeli ko predlozio covjeku kojegnprivatnika vlasnika neke fitme da mu se pridruzi?..ako znte koga ebiga predlozite covjeku..ne mora sve opstina..nego svi da Sloboda bude oni sto svi ocekujemo godinama
Ma znam ali I mi ako znamo nekog k zeli ko bi ulagao trebamo ih sastavit trebamo reci covjeku
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je sa binga, ebemu bingo?
Nadam se da ce se Jasmin malo pozabaviti ovim covjekom, da ce ga nekako uganjati da pogura Slobodu sa barem nesto novca.
Dodatnih 600.000 se mora naci s obzirom da Husic eto nudi nevjerovatnih milion maraka iz svog dzepa.

Nadam se da ce se Jasmin malo pozabaviti ovim covjekom, da ce ga nekako uganjati da pogura Slobodu sa barem nesto novca.
Dodatnih 600.000 se mora naci s obzirom da Husic eto nudi nevjerovatnih milion maraka iz svog dzepa.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.