Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Imp
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Imp » 29 mar 2010, 00:17

@trasimaco
ajde kad se tako zna u Seriji A odigraj jedan listic pa ga skeniraj i stavi ovdi da i mi prepisemo i dobijemo...lako je lupit nesto pa ako prodje pricat :roll: ;)

inace jedan moj listic koi sam odigrao 1.12.2007 i sad ga cuvam skeniranog na PCu :geek:
Fiorentina-Inter(P.P) 2 2.45
Atalanta-Napoli 1 2.35
Cagliarni-Livorno X 3.10
Parma-Empoli z1 1.70
Siena-Lazio z1 1,60
Roma-Udinese 1 1.60
Totham-Brimham 1 1.40

uplata marka dobitak 108 km, svi parovi igrali u 15:00 samo zadnji u 17:00 i svi u 15:00 prodju ja u glavi vec potrosio pare 8-) kad ono hladana tus...od tad ne podnosim engleze pogotovo ova 2 kluba s listica :twisted:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 mar 2010, 00:30

Nista ja nisam lupio. Znalo ce da ce Chievo biti X. Kvota je bila 3.2 na taj tip. Onda je pala na 2.8 koju sam ja odigrao, a onda odjednom na 1.7 Mislim, po cemu si ti zakljucio da ja nesto lazem? Jesam li lijepo preporucio da se to sto prije odigra dok kvota nije skroz pala?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 mar 2010, 00:35

Trasimaco je napisao/la:Nista ja nisam lupio. Znalo ce da ce Chievo biti X. Kvota je bila 3.2 na taj tip. Onda je pala na 2.8 koju sam ja odigrao, a onda odjednom na 1.7 Mislim, po cemu si ti zakljucio da ja nesto lazem? Jesam li lijepo preporucio da se to sto prije odigra dok kvota nije skroz pala?
nije rekao niko da lažeš, al ti si rekao da se zna dosta rezultata unaprijed pa drugi put nam UNAPRIJED na piši DOSTA dobitnih parova da iskoristimo to,
tako prije nekoliko godina igrala parma s nekim(ne mogu se sjetiti s kim) i x bio 1,6 boj drug se zaletio i natrpo pravo puno keša na to u singlu u dublu, kombinovo na tiketima i sl. i na kraju utakmica završi 4-0
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 mar 2010, 00:39

Pa vjerujem da si shvatio da je to provokacija kad sam rekao se u Serie A mnogo rezultata zna unarpijed. :lol:

Ali ozbiljno, ovo je bilo tako ocito. I proslo kolo se ista stvar desila. Bas cekam sad da vidim da li ce se ponoviti i u narednom kolu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 mar 2010, 00:49

Ljudi jel istina da je na mec Chievo-Parma na nerijesen rezultat uplaceno preko 2 000 000 eura da se odigra nerijeseno
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 mar 2010, 01:29

harry_90 je napisao/la:Ljudi jel istina da je na mec Chievo-Parma na nerijesen rezultat uplaceno preko 2 000 000 eura da se odigra nerijeseno
To je dva miliona za koje se zna ... a koliko su mafijasi uplatili to je pitanje
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 29 mar 2010, 03:23

L'Avvocato je napisao/la:Javi se interov navijač i spominje Zanettija

Javi se juventusov i spomene Alexa

Nakon toga se ubaci i milanista sa Maldinijem

Jos samo fali navijač rome da ubaci u pricu Tottija :mrgreen:
Tu nema sta se raspravljat,Totti je jednostavno.....
Evo samo jedan primjerk..u repki italije,vas "veliki" Del Pijero sijedi na klupi dok majstor Totti igra....u repku Del pijera ne zele....dok Tottije mole da se vrati :D
---------------------
Joj sace Juventusovci da.....bolje da idem spavat...prslo je ebote 3h.... :D hehehehehehe
-------------------------------------

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 mar 2010, 09:08

harry_90 je napisao/la:Ljudi jel istina da je na mec Chievo-Parma na nerijesen rezultat uplaceno preko 2 000 000 eura da se odigra nerijeseno
A samo 200 000 hiljada je uplaćeno na rezultata 1:1

i Kažu Seria A se ne štima :D :lol:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 29 mar 2010, 09:19

sta dizete frku oko toga? pa sta su trebali odigrati 1 ili 2?.. 1? Chievo nije toliko jak da bi mogao pobjediti Parmu, a Parma ove sezone igra promjenjivo plus sto je to gostovanje.. da sam igrao ovaj vikend i ja bi stavio x 100%..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 mar 2010, 09:22

Nije igrala Parma nego Catania :) i nije čudno da se zna da če završit 1:1 i da je Chievo vodio do 70-te minute i Cataniji dosuđen penal i oni dali i tako ostalo ?! :D :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 29 mar 2010, 09:35

ovog vikenda su igrali Chievo - Parma, a Napoli je igrao protiv Catanie

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 29 mar 2010, 10:03

proslo kolo catanija x bio 1.70 i svak ziv to govorio jedan je ulozio 200 hiljada funti :lol: u britaniji u nekim kladionicama nisu htjeli isplacivati taj par evo jucer chievo :roll: i ako si ga dobio nego ti fino vrate novac koji si ulozio :roll: sramota na sta seria A spala
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 mar 2010, 10:38

daffy je napisao/la:ovog vikenda su igrali Chievo - Parma, a Napoli je igrao protiv Catanie
Niko ne govori za ovaj vikend, nego za prošli kad su se i uplaćivale na tu tekmu, i kad je odigrana ta tekma... Ma, dobro je neko rekao, talijanska posla... Al sve je to kriv Moratti :?

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 29 mar 2010, 10:39

aha.. mislio sam da si se nadovezao na Trasimaca.. ;)

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 29 mar 2010, 14:19

De nam onda recite ko ce osvojit ligu da ne budem u neizvjesnosti
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 29 mar 2010, 15:40

kurdt je napisao/la:De nam onda recite ko ce osvojit ligu da ne budem u neizvjesnosti
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
8-)
neki se mecevi namjestaju i to uglavnom ova sirotinja a titulu ce osvojiti inter to se zna i bez stimanja :lol:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 mar 2010, 17:39

tony-mortale je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Nista ja nisam lupio. Znalo ce da ce Chievo biti X. Kvota je bila 3.2 na taj tip. Onda je pala na 2.8 koju sam ja odigrao, a onda odjednom na 1.7 Mislim, po cemu si ti zakljucio da ja nesto lazem? Jesam li lijepo preporucio da se to sto prije odigra dok kvota nije skroz pala?
nije rekao niko da lažeš, al ti si rekao da se zna dosta rezultata unaprijed pa drugi put nam UNAPRIJED na piši DOSTA dobitnih parova da iskoristimo to,
tako prije nekoliko godina igrala parma s nekim(ne mogu se sjetiti s kim) i x bio 1,6 boj drug se zaletio i natrpo pravo puno keša na to u singlu u dublu, kombinovo na tiketima i sl. i na kraju utakmica završi 4-0
:D sjecam se te utakmice kao juce,Empoli-Parma,svi se zaletili na x , 1.6 ,ja stavim keca kvota 2.5 ili 3 .tako nesto i pogodim ,te od tada ne padam na te fazone x 1.6 ,pa i po cijenu da se dese :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 29 mar 2010, 18:31

prosle sezone su iksevi bili na malim kvotama pred kraj sezone. . . na palermo pogotovo
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 29 mar 2010, 21:29

slika
trening intera pred sljedecu utakmicu :D

salu na stranu, bez meneza i perrotte (dva bitna igraca) al' s tottijem (neki ciko sto zna igrat fudbala) u sastavu i naravno noseni pobjedom protiv intera idemo u bari . . . dosta teska utakmica al' ako zelimo ove snove o scudettu pretvorit u stvarnost moramo dobit (kao i ostale tekme do kraja) . . .
medjutim, nekako u sjeni svih ovih (pozitivnih) desavanja za vikend dogodile su se dvije stvari koje su me poprilicno iznervirale, jedna dolazi iz tabora rome dok je druga iz obecane zemlje svih bosanaca (i hercegovaca) - njemacke . . .
1. izgleda da ona prica s pocetka sezone 'ako izborimo ligu prvaka, nema potrebe da prodajemo igrace (ko sto je to bio slucaj proslih sezona)' je bila samo lafina i da ce ove sezone najvjerovatnije mexes napustit klub - ranieri ga ne koristi osim ako juan il' nico su pod suspenzijom il' ako protivnik nije triestina il' neko pedeseti . . . svi mi navijaci rome znamo ko je mexes i sta on predstavlja tako da bi njegova eventualna prodaja bolila vjerovatno jednako kao aquilanijeva (ako ne i vise) . . . nadam se da su to samo medijske spekulacije
2. bayern munchen :evil: znaci frajer ne igra pola godine, trenira sa rezervnim timom i dobije nogu (privremenu doduse) i posudbu u romu gdje znamo svi kako se snaso i sta radi . . . da bi sad gospoda iz bayerna rekla kako im je to bila mozda najveca greska sezone (imaju strasan napad predvodjen klozetom i nekim likom od 30 miliona evrica) i da bi ga rado vidjeli opet u svom sastavu - sto ce rec il' da ga nece htjet prodat il' da ce mu nabit cijenu koju mi kokuzi ne mozemo platit :roll:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 29 mar 2010, 21:42

Mexes je zvijer ba, bolji od Juana i onog levata Burdissa zajedno!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.