what a dunkChinaglia je napisao/la:je l' to hoćeš prebacit' Sarajevo u ligu Farskih Ostvra, da konačno nešto osvojite?
na temi fm15
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
what a dunkChinaglia je napisao/la:je l' to hoćeš prebacit' Sarajevo u ligu Farskih Ostvra, da konačno nešto osvojite?
habib je napisao/la:poserem ti se majci u usta i nogama naguramAnex je napisao/la:Mozete se i vi posrat na svojusuper je napisao/la: mozda da vi s hadisona imate nekretninu u svom vlasnistvu i vasa cifra bi presla 5 miliona![]()
![]()
banuj nas admine zasluzili smo i ja i on
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Donnie Darko je napisao/la:
Jedini okus Italije koji ćemo Tino i ja osjetiti ove godine.
Naravno, maleni.Virtu4l je napisao/la:Presmiješno.
SjeverniVjetar je napisao/la:Da zavara trag. Istanbul, Tripoli, Milano.. doce im s ledja!Zamora je napisao/la:Pa kud ce u Istanbul
don_burza je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se onda bar da će moći Misimović i Vranješ nastupiti.....
Ma ja sigurno eto svi mi klanjamo Nafile namaz da Vranjes igra
John Matrix je napisao/la:ghostrider ja sam ti otac sto se tice fudbalski taktika, a ti si mi sin
admin je napisao/la:vuče, poštedi me gorskih vijenaca.
ako možeš napisati nešto koncizno, da shvatim šta želiš, napiši... a ovako, od 1. srpskog ustanka pa na dalje, jednostavno izgubim koncentraciju prije nego što uđeš u 20. vijek.
Rizah je napisao/la:Meni nikad neće biti jasno zašto postoji tema F.K. Sarajevo, kad već postoji tema najsmješniji postovi.
Saurman je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Meni nikad neće biti jasno zašto postoji tema F.K. Sarajevo, kad već postoji tema najsmješniji postovi.
bparena je napisao/la:YEBO VAS ARSENAL I OVAJ FORUM VISE - ETO VAM MODERATORI PA ZAJEDNO PRLJAJTE BARSELONIN DIO FORUMA - JA SE NE JAVLJAM VISE - OCITO DA SU MODERATORI NAVIJACI ARSENALA KOJI DOZVOLJAVAJU DA OVI KRKANI PRLJAJU FORUM. ETO JESAM MALI IZNANERVIRANI NAVIJAC, KOJEG POSTUJE NASA LEGENDA BARBAREZ.
ETO VAM PAJA I OSTALI KOMPLEKSASI KOJI BI NA NEKOM OZBILJNOM FORUMU BILI DAVNO BANOVANI. NO NASI MODERATORI NEMAJU POJMA DA VODE FORUM PA BUJRUM NEK SAD MENE I OSTALE BANUJU. SAMO SAM IMAO DOBRE NAMJERE NO FUJ NA KOREKTNOST I LOSE VODZENJE FORUMA OD STRANE "NJIHOVIH" ADMINISTRATORA. SRAMOTA I JAD ...![]()
![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
RASTJERAJTE SVE NORMALNE I DOBRONAMJERNE I NEK ADMINISTRACIJA BUDE ZADOVOLJNA![]()
![]()
king1000 je napisao/la:Sretno protiv Wigana jako simpatišem Arsenal uz liverpool budite vi prvi ove sezone kad već nemožemo mi sljedeća sezona će biti drugačija![]()
![]()
![]()
![]()
king1000 je napisao/la:poslije milwalla najdraži ste mi tim u championshipu šteta što niste prošli Arsenal kada se igra sljedeća utakmica i u kolko sati hvala unaprijed![]()
![]()
![]()
king1000 je napisao/la:poooz braćo ja sam veliki fan ovog kluba iz druge engleske lige naravno najgori mi je klub west ham utd kada igramo sljedeću utakmicu i u kolko sati hvala unaprijed na pomoći![]()
![]()
![]()
![]()
king1000 je napisao/la:najdraža ste mi ekipa u francuskoj uz lyon naravnodobro je što smo dobili 2-1
aaaaaaaaaaToxicity je napisao/la:Sjeća li se itko ovog, malo listao i naletih kad je @geronimo postavljao.
king1000 je napisao/la:Sretno protiv Wigana jako simpatišem Arsenal uz liverpool budite vi prvi ove sezone kad već nemožemo mi sljedeća sezona će biti drugačija![]()
![]()
![]()
king1000 je napisao/la:poslije milwalla najdraži ste mi tim u championshipu šteta što niste prošli Arsenal kada se igra sljedeća utakmica i u kolko sati hvala unaprijed![]()
![]()
king1000 je napisao/la:poooz braćo ja sam veliki fan ovog kluba iz druge engleske lige naravno najgori mi je klub west ham utd kada igramo sljedeću utakmicu i u kolko sati hvala unaprijed na pomoći![]()
![]()
![]()
king1000 je napisao/la:najdraža ste mi ekipa u francuskoj uz lyon naravnodobro je što smo dobili 2-1
Portillo je napisao/la:Udari ga cekicem.Homer Simpson je napisao/la:molim vas pomozite mi neznam kako da ugasim kompjuter posto sad imam vindovs sedam prije sam na ikspeu gasio ono start i crveno dugme sad mi nema ni starta ni crvenog dugmeta . kompjuter mi je upaljen vec 2 dana
kultni dio posta je zavrsio u necijem potpisu da se ne zaboravi!DANTES je napisao/la:zar ovo sa Barbarezom nije nečiji potpis? nekog blankosa?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Imperator98 je napisao/la:Hajmo ljudi organizovat akciju da prikupimo tih milion eura za Inter..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.