FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://www.skp.org.tr/HaberDetails.aspx?HaberID=146" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka neko proba ovo prevesti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Neka neko proba ovo prevesti.
Re: Odg: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:E najviše volim kad mahalske ne budu tačne.amypitar je napisao/la:Toliko o Turskom avio prevozniku.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li više detalja o ovom?
Boze sacuvaj sta sve ovde, covjek nece procitati :facepalm:Djeca nam se smiju moj Hilmo.![]()
Nemam samo ovo.
Ma dobri su samo neka daju neku lovu za kamp 
Ma znam,ali ne treba lupati, ako nisi siguran za informaciju.Naravno da su dobri, ali daleko od onog sto smo jucer mogli citati.
pa ako su dole bili dva-tri dana ne znaci da su samo se sa ovima slikali (to su likovi koji su bili zainteresovani također za ulaganje u FKS i cini se da su sponzori galatasaraja), nego su mogli jedaan-dva-tri posla zavrsiti... jel se mora sve odmah objaviti?amypitar je napisao/la:Ma znam,ali ne treba lupati, ako nisi siguran za informaciju.Naravno da su dobri, ali daleko od onog sto smo jucer mogli citati.
dzaba objasnjavas vidis da odmah sve znajuHead je napisao/la:Ovo je fondacija koju cini par jakih turskih korporacija.
Malo sam googlao, imali smo mi prije kontakata sa njima. Sari Kirmizi je, koliko sam mogao skontati, nešto tipa naših "Bordo prijatelja" valjda.
Grupa uspješnih biznismena, oni su Galatu izvukli iz dugova. Bili su u posjeti Sarajevu 2013. Godine.
@benko
Priznaj da ni ti za ovo nisi znao!!!
Grupa uspješnih biznismena, oni su Galatu izvukli iz dugova. Bili su u posjeti Sarajevu 2013. Godine.
@benko
Al fakat, a svako malo salju pp da pitaju ima li sta.Benko je napisao/la:dzaba objasnjavas vidis da odmah sve znajuHead je napisao/la:Ovo je fondacija koju cini par jakih turskih korporacija.
1946
kako nisam ?hilmo je napisao/la:Malo sam googlao, imali smo mi prije kontakata sa njima. Sari Kirmizi je, koliko sam mogao skontati, nešto tipa naših "Bordo prijatelja" valjda.
@benko
sta sam napisao gore?
"pa ako su dole bili dva-tri dana ne znaci da su samo se sa ovima slikali (to su likovi koji su bili zainteresovani također za ulaganje u FKS i cini se da su sponzori galatasaraja), nego su mogli jedaan-dva-tri posla zavrsiti... jel se mora sve odmah objaviti?"
-
Sarajevo22
- Kontakt:
ja vam fino rekoh da je u pitanj airlines ne bi isli u tursku vec ovdje u Sarajevo u njihovo prestavnistvo, pa ja.
A nisam u toku za koje transfere je rok 10 jan
A nisam u toku za koje transfere je rok 10 jan
Na sastanku za razvoj poslakoji je organizovan sa Fudbalskim klubom Sarajevo i Udruzenjem Zuto-Crvenih, ucestvovali su iiz Kluba Ceo Dino Selimovic i clan odbora za upravljanje Damir Puzic. Ovaj sastanak koji se tradicionalno odrzava svake godine je organizovan u Halic kongres centru. Slijedeci sastanak ce biti u Sarajevu. Uvijek smo uz sve Bosance koji poticu od nas.
Nadam se da je ova zadnja recenica samo los prevod gugletovog translejtora 
sarajlija je napisao/la:Samo da pozdravim bordo bracu ne bi nikoga da izostavim.
Sarajevo ljubavi moja!
- moustapha
- Kontakt:
Produzenje ugovora sa Radovcem bi za mene bilo najvece pojacanje u ovom prelaznom roku.
#divovi
Tako je.moustapha je napisao/la:Produzenje ugovora sa Radovcem bi za mene bilo najvece pojacanje u ovom prelaznom roku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja mislim da uopste necete imati problema sa mladim Radovcem, jer iskreno gdje on to drugo moze igrati bitnu ulogu u timu osim u Sarajevu, trenutno.
Druga stvar, imao je prilika prije da ode, pa je opet presudila, mladost, ludost i glupo razmisljanje prvenstveno roditelja. Tako, kako god da se okrene, njemu je trenutno tu najbolje, iako ce sam opet morati dobro razdvojiti mnoge stvari, tj zelje i stvarnosti.
Nego, kako saznajem, postoji velika mogucnost da se tribina ISTOK stvarno natkrije i sanira upotpunosti.
Napominjem, NAVODNO. Nadam se da nije mahalska.
Govorilo se jos, da se zapravo ceka grad Sarajevo, jer je Sarajevo spremno uloziti pola, a grad bi trebao drugo pola.
E sada, koliko je to tacno, pitam Vas?
Vi imate sada velike apetite i ulazete mnogo. Dogurati opet na prag pred ulazak i biti u nemogucnosti neodigrati tu utakmicu koja ti donese veliku zaradu na svom stadionu je ravno samoubistvu.
Druga stvar, imao je prilika prije da ode, pa je opet presudila, mladost, ludost i glupo razmisljanje prvenstveno roditelja. Tako, kako god da se okrene, njemu je trenutno tu najbolje, iako ce sam opet morati dobro razdvojiti mnoge stvari, tj zelje i stvarnosti.
Nego, kako saznajem, postoji velika mogucnost da se tribina ISTOK stvarno natkrije i sanira upotpunosti.
Govorilo se jos, da se zapravo ceka grad Sarajevo, jer je Sarajevo spremno uloziti pola, a grad bi trebao drugo pola.
Vi imate sada velike apetite i ulazete mnogo. Dogurati opet na prag pred ulazak i biti u nemogucnosti neodigrati tu utakmicu koja ti donese veliku zaradu na svom stadionu je ravno samoubistvu.
Grad sumnjam, doslovno je pred bankrotom jer ga ni kanton vise ne finansira. Eventualno opcina ili kanton, i to u slucaju da to ne kosta previse, u svim ostalim ja ne vidim mogucnosti da bilo koji nivo ulozi, bio to drzavni, entitetski, kantonali ili opcinski.
Nadam se da i on shvata to da ako ode sad negdje nece ni blizu dobiti prilike kao u Sarajevu.. 18 god a odigrao toliko utakmica, standardan, razvija se odlicno i igra Evropske utakmice. Za 2-3 god da se proda onda vec moze ocekivati nesto. Al eto taj menadzer je navodno problem. A ako ovo oko stadiona budemo cekali da grad nesto ulozi onda od tog nema nista opet..DzoleZeljo je napisao/la:Ja mislim da uopste necete imati problema sa mladim Radovcem, jer iskreno gdje on to drugo moze igrati bitnu ulogu u timu osim u Sarajevu, trenutno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Znači ništa od Koševa jer znamo svi koliko je briga našu vlast za sport a to uključuje i objekte... Jedino da nam prepuste Koševo na idućih 25-30 god. pa da Adžo sam uloži u renoviranje pa makar samo za taj krov na istoku... Mada bi tim potezom faktički ukinuli i onaj faking CSR koji upravlja stadionom trenutno i otpustili sve neradnike iz istoga... A sumnjam da imaju damu za tako nešto... Stoka budžetska!!
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Proximic, Vanja8 i 30 gostiju.