Nije tacno..cuj glavni baja ..vidis da je rekao da pave Slobodu ..on ne zeli Slobodu za sebe nego svih nas...zeli ljude koji ce biti sa njim..sad kako je on treba da bude baja kad daje sam on pare..vraca dugove za igrace tuzbe I td..normalno da u tim uslivima da..ali ovako kad da milion I ostali milion neko od nasih ljudi I odlucuju svi koji nece naskiditi klubu..a vaka I covjek se boji svakog I primit..koliko ima njih kao Devud sto trazi svoje sto je ulozio..ovom covjeku spomenik dignut ..hvala mu za sve I ako odeHead je napisao/la:Ne znam, al ovo za mene sa strane je glupa prica ovog Husica, hoce da bude glavni baja ali da 50% love daje on 50% opstina, po tom iste ovlasti ima i opstina Tuzla kao i on sam, ne moze klub tako funkcionirati. Nema tog kluba na svijetu kojem 50% budjeta daje vlast a da nema nikakvo pravo glasa.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
E, moj Head...
Da nije Azmira, koji je iskeširao para u klub koliko ja i ti za život anećemo zaraditi, Sloboda bi igrala u 2. federalnoj. Doduše, bila bi u vrhu te lige...
Dosta čovjeku više da daje u praznu vreću, rupu bez dna, biti na čelu kluba koji opstaje uglavnom zahvaljujući njemu. Ja ne bih. Neka propadne - ko je J*** kad smo nesposobni. Promijenilo se uprava i skupština ali niko k**** da mrdne. I, onda, dođe neki anonimus, poput tebe - HEAD-e, i da tako besmislen komentar dovodeću u sumnju njegove namjere, a i potpuni idiot vidi da Sloboda živi od njegovih para.
Ja bih lagano novac ulagao u Slogu iz Simin Hana, a i tamo ih je uložio polijepo, i polako gradio federalnog ligaša. A Slobodu ostavio 'pravi' tuzlacima, pa neka se i dalje glođu struje čim namirišu 5 maraka u kasi koje bi mogli u džep mahnut'.
Da nije Azmira, koji je iskeširao para u klub koliko ja i ti za život anećemo zaraditi, Sloboda bi igrala u 2. federalnoj. Doduše, bila bi u vrhu te lige...
Dosta čovjeku više da daje u praznu vreću, rupu bez dna, biti na čelu kluba koji opstaje uglavnom zahvaljujući njemu. Ja ne bih. Neka propadne - ko je J*** kad smo nesposobni. Promijenilo se uprava i skupština ali niko k**** da mrdne. I, onda, dođe neki anonimus, poput tebe - HEAD-e, i da tako besmislen komentar dovodeću u sumnju njegove namjere, a i potpuni idiot vidi da Sloboda živi od njegovih para.
Ja bih lagano novac ulagao u Slogu iz Simin Hana, a i tamo ih je uložio polijepo, i polako gradio federalnog ligaša. A Slobodu ostavio 'pravi' tuzlacima, pa neka se i dalje glođu struje čim namirišu 5 maraka u kasi koje bi mogli u džep mahnut'.
Gledam ove slike sa skupštine i hebo sve ako bilo ko ko sjedi tamo može mjesečno 10 KM ubacit u slobodu dzaba sjede tamo ne znam u stvari ni ko ih izabra da budu clanovi skupstine. Nema od nas ništa.
A Husicu je bolje da razvija slogu, prije ce ona u evropu i nece ga niko zahebavat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A Husicu je bolje da razvija slogu, prije ce ona u evropu i nece ga niko zahebavat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ee,Tuzlaci,,ne može se piti Karlovačko pivo u sred Tuzle a tražit od Tuzlanske pivare velike novce,ili kupovati toalet papir i maramice PALOMA a i ne znate da imate EXTRA u Tuzli.
Pa tokom govora kad je govorio kako smo preskupo platili stolice na tribini rekao je da je daleko jeftinije platio i opremio svlacionice na stadionu Sloge i da bolje, savremenije, mocnije izgleda od onih sto reprezentacija BiH koristi na Bilinom Polju.Amenhotep je napisao/la:
Jos samo jedan od dokaza malverzacije i bogacenja pojedinaca na racun Slobode.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Najace je bilo kad Ikina ustade i otpisa milju duga sto mu je Sloboda duzna,kaze eto mogul ja sad bit clan skupstine

Zlatan Nalić sin tuzlanski
King je. I kao sredit ce sa jos nekim igracem (igracima) da oprosti Slobodi dug.emirzlaTu je napisao/la:Najace je bilo kad Ikina ustade i otpisa milju duga sto mu je Sloboda duzna,kaze eto mogul ja sad bit clan skupstine![]()
![]()

Ko je covjek sa francuskom kapom na skupstini sto je dao predlog da se placa clanstvo u skupstini i da se oni svi povuku iz skupstine.
imao je covjek pametnih veceras

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Tuzlaci evo pregledam ovaj klip od pola sata i sve sto mogu reci je drzte ovog covjeka kako znate i umijete u klubu
Jos prosle godine svasta se imalo na umu, ideje frcale, a onda **** izvjestaj i dug od preko 7mil. sve baci u zaborav. Haram im bilo svima koji su ucestvovali u tom dugu, matere im se najebem svima. Samo se iskreno nadam da ce nas pravni tim napokon pozabiviti se i ovime pa napasti svim sredstvima i slati tuzbe svim grobarima koji su nas u crno zavili.Novo rukovodstvo FK Sloboda odlučno je i u namjeri da se kroz studiozan i profesionalan rad ojača i naš Omladinski pogon. Stoga je postavljen novi Model rada (trogodišnji plan), a vrlo brzo u našem Omladinskom pogonu osnovaće se i "Talent tim" sastavljen od naših najperspektivnijih mladih igrača. Onih koji će vrlo brzo postati udarna snaga našeg seniorskog tima!
-
- Kontakt:
Ti bi malo i reketas bio,ha? Ide ti to haman od tastature?staragarda je napisao/la:nije Husic bio striktan da grad treba da dadne jos tih 600.000 maraka...ali moze da nadze ulagace...tipa dodzes Senadu bingu i kazes pogurat ces nas sa 300.000 jer je to za njega p i c k i n dim....ako ne das,imas fino opstinsku inspekciju pa ti se malo natovarino na dzale i tako to ide...senad iz tom cat je to fino objasnio kako te grad elegantno pritisne ako hoceultrasstyle_tz je napisao/la:ma nema sanse da grad da milion maraka godisnje, to je 2% budzeta....a od privatnih i javnih firmi i toga se moze namaknut jednom- jedne godine, kontinuirano iz godine u godinu nece moci jer ne da niko pare
mislim da je to-to, ali daj boze da grijesim...Azmir ima najbolje namjere ali ovaj grad to trenutno nije u stanju da prati i mislim da je tu kraj price
Evo da i ja koju napisem
Prvo, ako pustimo Azmira tek tako da ode i ne zasluzujemo nista bolje nego da se ugasimo.
Moramo biti svjesni da ovakav covjek kao Azmir vise nece doci na Tusanj da nas vodi, zato trebamo svi ustati u ovih par dana da zadrzimo covjeka jer ako on ostane imat cemo JAKU EVROPSKU SLOBODU U NAREDNIM GODINAMA, a svima nam je u cilju da gledamo pravi fudbal na Tusnju.Svi se trebamo ukljuciti u ovu akciju slobodno je mogu nazvati ''SPASAVANJE SLOBODE''.
Vidim ovdje su neki napisali imena mnogih jakih ljudi sa TK i njihove firme, to je odlicno, al' moramo znati da nece oni sami doci u klub i ponuditi se da daju odredjenu svotu zato se trebamo koliko ko moze ukljuciti u ovo.Culi smo danas da je Azmir rekao da ce pricati sa svakom osobom koja ima zelju da razgovara pa evo predloga za UG oni to mogu najdirektnije sa njim da razgovaraju, nek' naprave spisak tih firmi i predati ga Azmiru nek on nadje nekog ko bi porazgovarao sa tim firmama, i jos mislim da bih bilo odlicno da mu se kaze jos neki predlog, kao npr. da se nadje par hiljada nas ''obicnih'' ljudi sa ovog kantona koji bih pristali da daju po 50km(ovo je samo primjer, zamislite 5000x50=250000km).Trebamo se ukljuciti u ovo sto nas vise moze, da i Azmir vidi da nam je stalo da on ostane jos tu gdje jeste.
OVO JE NEKI MOJ PRIJEDLOG ZA UDRUZENJE MISLIM DA NIJE LOSE NESTO OVAKO URADITI, MORAMO ZNATI DA JE OVA SEDMICA KLJUCNA ZA KLUB KAO STO JE NEKO RANIJE PISAO IL' PETA LIGA, IL' EVROPSKA SLOBODA NA NAMA JE SVE.

Prvo, ako pustimo Azmira tek tako da ode i ne zasluzujemo nista bolje nego da se ugasimo.
Moramo biti svjesni da ovakav covjek kao Azmir vise nece doci na Tusanj da nas vodi, zato trebamo svi ustati u ovih par dana da zadrzimo covjeka jer ako on ostane imat cemo JAKU EVROPSKU SLOBODU U NAREDNIM GODINAMA, a svima nam je u cilju da gledamo pravi fudbal na Tusnju.Svi se trebamo ukljuciti u ovu akciju slobodno je mogu nazvati ''SPASAVANJE SLOBODE''.
Vidim ovdje su neki napisali imena mnogih jakih ljudi sa TK i njihove firme, to je odlicno, al' moramo znati da nece oni sami doci u klub i ponuditi se da daju odredjenu svotu zato se trebamo koliko ko moze ukljuciti u ovo.Culi smo danas da je Azmir rekao da ce pricati sa svakom osobom koja ima zelju da razgovara pa evo predloga za UG oni to mogu najdirektnije sa njim da razgovaraju, nek' naprave spisak tih firmi i predati ga Azmiru nek on nadje nekog ko bi porazgovarao sa tim firmama, i jos mislim da bih bilo odlicno da mu se kaze jos neki predlog, kao npr. da se nadje par hiljada nas ''obicnih'' ljudi sa ovog kantona koji bih pristali da daju po 50km(ovo je samo primjer, zamislite 5000x50=250000km).Trebamo se ukljuciti u ovo sto nas vise moze, da i Azmir vidi da nam je stalo da on ostane jos tu gdje jeste.
OVO JE NEKI MOJ PRIJEDLOG ZA UDRUZENJE MISLIM DA NIJE LOSE NESTO OVAKO URADITI, MORAMO ZNATI DA JE OVA SEDMICA KLJUCNA ZA KLUB KAO STO JE NEKO RANIJE PISAO IL' PETA LIGA, IL' EVROPSKA SLOBODA NA NAMA JE SVE.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Pa jednostavno 50 KM bod...Do kraja januara kupuju se bodovi koji se registruju na ime...Prvi deset ima pravo na stolicu(prvih deset po broju bodova)...Nikakva zastupnistva i udruzivanja bodova...Ostalim zahvalnica...Ako se skupi 600 700 i gradskih 300 imamo i azmirovih 1000 i to je to...U suprotnom nam i ne treba i nije do opstine nego nas ostalih...I ako ja, uposlenik kod tuzlanskog privatnika sa nezaposlenom suprugom mogu ustediti 2 boda citaj 100 de mi objasnite kako nije moguce skupiti par hiljada ljudi koji ce sudjelovati na ovaj nacin sljedece dvije godine ukoliko ljudi zele Slobodu u gradu od 120000 stanovnika, ko zna koliko privatnih firmi i uvijek spremnih da pomognu internet heroja iz dijasporeemirzlaTu je napisao/la:Ko je covjek sa francuskom kapom na skupstini sto je dao predlog da se placa clanstvo u skupstini i da se oni svi povuku iz skupstine.![]()
![]()
& $ ?
Situacija jasna rješenje također. Oko kluba okupiti osobe koje vole Slobodu i koje su spremne raditi i dati 120% sebe. One koji gledaju sebe i misle sa guza na guz po foteljama, promptno nogom u pozadinu, pa s' noge na nogu napolje.
Kako napisa kolega, opština može pomoći sa 300.000 KM i okupiti firme koje su spremne da ulože ostatak, a firmi pun q. Može se, samo je pitanje koliko su spremni oni od kojih predsjednik toliko traži pomoć.

Kako napisa kolega, opština može pomoći sa 300.000 KM i okupiti firme koje su spremne da ulože ostatak, a firmi pun q. Može se, samo je pitanje koliko su spremni oni od kojih predsjednik toliko traži pomoć.
fukaratz je napisao/la:Bingo, Pijemonte, Menprom, Sezam, Deling, Remex, Rudar, Dramar, Alpamm, Tehnograd Comp, Tehnograd Inzinjering, Dzenex, Luciana, Pivara, Solana, Himmel, Ytong, Ibn Sina, Adonis, OS farm, Nipex, Bony, Pavic, Genelec, Termoelektrana, DIstribucija, Rudnici, ugostiteljski objekti, moteli, p.i.c.k.e materine......... ne mozes ih ni nabrojati a svi mogu pogurati, bez problema uloziti po 10, 20, 50 hiljada![]()
Kao prvo pozdrav TZ i Fukare mislio sam da cete danas doci do rjesenja i ozdravljenja konacno Slobode, ali mnogo je ljudi kojima nije u cilju da sloboda krene prema naprijed. Husicu Azmire gospodine i veliko postovanje od navijaca sirom Bosne i Hercegovine a posebno od mene iz Gradacca. Husic je uradio mnogo za Slobodu i na tome mu svaka cast i mislim da ce i dalje ostati tu, ali covjek trazi jasno da ga Opstina zastiti od tih ljudi koji sada pokusavaju da naplate neke prije dugove, i ugovore koji su pravljeni na abnormalne iznose i tako sada u njemu vide zrtveno janje i hajmo ga klati ko god stigne. Covjeku je dosadilo vise a placa tudje cehove, dao bih on mnogo vise Slobodi da nema dugova i ovih hinja koji lafo vole Slobodu a uzimaju joj dusu. S obzirom kolika je Tuzla upravu je sto trazi ja 1milion - tuzla milion, jer recemo kad uzmete velike firme po Tuzli sto su uradili u Gradaccu recemo da svaki clan uprave daje mjesecno od 1000-20 000 KM kad se uzme da upravi sjedi 10-15ljudi to su velike pare i samo tako klub moze da opstane. Tako recemo da Bingo godisnje moze da donira najmanje 300 000km, Panonika 100 000, opcina 300 000, Nipex 50 000, pavic 50 000 to je vec dobra cifra a da ne ubrajam ove privrenike koji mogu da pomognu sa 10 000, 5 000 godisnje dignite se svi na noge napravite komisiju koja ce ici traziti ulagace i ozivite SLOBODU kakvu zasluzujete sretno vam iz Gradacca, drag ste mi klub oprostite na velikom postu.
Pozdrav tebi i Gradaccu !Talenat je napisao/la:Kao prvo pozdrav TZ i Fukare mislio sam da cete danas doci do rjesenja i ozdravljenja konacno Slobode, ali mnogo je ljudi kojima nije u cilju da sloboda krene prema naprijed. Husicu Azmire gospodine i veliko postovanje od navijaca sirom Bosne i Hercegovine a posebno od mene iz Gradacca. Husic je uradio mnogo za Slobodu i na tome mu svaka cast i mislim da ce i dalje ostati tu, ali covjek trazi jasno da ga Opstina zastiti od tih ljudi koji sada pokusavaju da naplate neke prije dugove, i ugovore koji su pravljeni na abnormalne iznose i tako sada u njemu vide zrtveno janje i hajmo ga klati ko god stigne. Covjeku je dosadilo vise a placa tudje cehove, dao bih on mnogo vise Slobodi da nema dugova i ovih hinja koji lafo vole Slobodu a uzimaju joj dusu. S obzirom kolika je Tuzla upravu je sto trazi ja 1milion - tuzla milion, jer recemo kad uzmete velike firme po Tuzli sto su uradili u Gradaccu recemo da svaki clan uprave daje mjesecno od 1000-20 000 KM kad se uzme da upravi sjedi 10-15ljudi to su velike pare i samo tako klub moze da opstane. Tako recemo da Bingo godisnje moze da donira najmanje 300 000km, Panonika 100 000, opcina 300 000, Nipex 50 000, pavic 50 000 to je vec dobra cifra a da ne ubrajam ove privrenike koji mogu da pomognu sa 10 000, 5 000 godisnje dignite se svi na noge napravite komisiju koja ce ici traziti ulagace i ozivite SLOBODU kakvu zasluzujete sretno vam iz Gradacca, drag ste mi klub oprostite na velikom postu.
Jako bitna sedmica je pred Slobodom, svi se nadamo ostanku Azmira i onom najboljem, nije mala stvar da neko na danasnjem vremenu obeca milion km tek onako.
Mislim da cemo se svi sad ukljuciti da ovo sve izadje na dobro.
Najvaznije je da se prikupi sto vise ovih jakih ljudi koji su spremni sa Azmirom i gradom da stvore jaku evropsku Slobodu.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- TzBulevar87
- Kontakt:
HadžihrustićemirzlaTu je napisao/la:Ko je covjek sa francuskom kapom na skupstini sto je dao predlog da se placa clanstvo u skupstini i da se oni svi povuku iz skupstine.![]()
![]()
imao je covjek pametnih veceras

075
- Slatinash_7
- Kontakt:
Da li je prilozen finansijski izvjestaj na skupstini?Bez njega niti jedna ozbiljna privatna firma nece uloziti niti jednu marku..I ko kaze da nama treba izlaz u Evropu u sljedece dvije godine pa da Azmir trazi toliko novca,nek kaze sta se moze sa 600k godisnje,marka na marku njegova i opstinska a ne ovako,znamo svi sta se moze sa 2 miliona ali to po meni nije poenta,poenta je sa sto manje para dovesti sto bolje igrace i osigurati sto bolju poziciju na tabeli..Iskreno bi volio da se ovaj put sve uradilo trasnaprentije nego inace,sve je ostalo na rijecima ipak..I da mi je znati koliki su to budzeti ekipa koje su ispred nas na tabeli,cisto da uporedim..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ako si slušao onda si mogao i čuti Azmira koji kaže da je ovo OK cifra da nema dugovanja. Ovako računaj +200 000 državi godišnje narednih 10 godina, računaj 150 000 na tužbe igrača + računaj sad Davuda i Arkadu ~ 700 000KM, + još ovih dugovanja što ima brdo i što nonstop pristižu nova. To su nam prošle uprave,skupštine,ljubitelji i legende Slobode ostavile.Slatinash_7 je napisao/la:Da li je prilozen finansijski izvjestaj na skupstini?Bez njega niti jedna ozbiljna privatna firma nece uloziti niti jednu marku..I ko kaze da nama treba izlaz u Evropu u sljedece dvije godine pa da Azmir trazi toliko novca,nek kaze sta se moze sa 600k godisnje,marka na marku njegova i opstinska a ne ovako,znamo svi sta se moze sa 2 miliona ali to po meni nije poenta,poenta je sa sto manje para dovesti sto bolje igrace i osigurati sto bolju poziciju na tabeli..Iskreno bi volio da se ovaj put sve uradilo trasnaprentije nego inace,sve je ostalo na rijecima ipak..I da mi je znati koliki su to budzeti ekipa koje su ispred nas na tabeli,cisto da uporedim..
Bilo šta da ne uplatiš ne možeš igrati narednu utakmicu,ako ne odigraš dvije utakmice isključuješ se iz takmičenja.
Gdje su tu plate igrača, stručnog štaba, organizovanje utakmica,kazne, plate uposlenicima, pripreme...
Eto skontaj šta u narednoj godini možeš sa 600 000KM?!
Ja shavatam da grad ne može izdvojiti više, kakva je situacija i ovo je previše za profesionalni klub.
(ja sam za to da se u skoroj budućnosti sport privatizuje ili ode u amaterizam, ovoj model jednostavno ne funkcioniše i ne može opstati).Razumijem i Azmira u potpunosti. Ovaj čovjek je zadužio mene da kad god ga sretne u životu skinem kapu s glave,naklonim mu se i pozdravim gospodina. On je nešto najbolje što se moglo desiti Slobodi i nadam se da će se naći način da ovaj čovjek ostane na vrhu Slobode ali ne samo do naredne skupšitne ili sl. nego na stalnoj bazi.
Mora se naći treća strana koja će pribaviti neophodan novac, vjerujem da postoji treća strana jer to kad se gleda malo šire i nije neki veliki novac 10 privatnih lica sa po 70 000KM godišnje. Imamo problem nesposobnih ljudi i ljudi koji ne žele napredak Slobode "jer njih tu nema" a nalaze se u klubu i oko kluba. Velika većina je takvih.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Slatinash_7 je napisao/la:Da li je prilozen finansijski izvjestaj na skupstini?Bez njega niti jedna ozbiljna privatna firma nece uloziti niti jednu marku..I ko kaze da nama treba izlaz u Evropu u sljedece dvije godine pa da Azmir trazi toliko novca,nek kaze sta se moze sa 600k godisnje,marka na marku njegova i opstinska a ne ovako,znamo svi sta se moze sa 2 miliona ali to po meni nije poenta,poenta je sa sto manje para dovesti sto bolje igrace i osigurati sto bolju poziciju na tabeli..Iskreno bi volio da se ovaj put sve uradilo trasnaprentije nego inace,sve je ostalo na rijecima ipak..I da mi je znati koliki su to budzeti ekipa koje su ispred nas na tabeli,cisto da uporedim..
treba imat a umu da mi trebamo vracati dugovanja..to sve sto budmeo imali od njega i od opstine treba 18 hiljada mjesecno davat za to, a plus plate, ugovori, kao sto kaze covjek dovest placat sportskog direktora , imati i scauta ...da se zna koga dovodimo, a ne ovako mi nama ponudi onaj iz srebrenika sta hoke koga hoce i mi ga uzmemo... ,...sta vam to treba azmir pokazat na pismeno? pokazao je ba dug koliki je ...mislis koliko para je on dao ?..dao je dovoljno da mu zena i djeca zele da nas ostavi...dovoljno je da je rekao da smo potrosili 1 milion da udjemo u pl..za ciru, za kupit neku tekmu, za oe igrace sto smo imali, za pripreme, bus i td ...ne znam sta vi hocete...covjek ljepo kaze nemozemo igrat utakmicu nedjau dok ne platis pa izvadis i platis ..malo malo neko nesto trazi..sad kad su vidjeli pare...umjesto da se razumni vidite koliko se vratilo i koliko se igraca isplatilo vi i dalje nesto trazite sto nikad niste trazili od predhodnih uprava...idite brate onim koji su napravili dug pitajte njih neka vam sve transparentno pokazu...dovoljno ti je da kad je covjek otisao da niko nije dao plate igracima, ..dovoljno je sto je covjek spomeno eto pred njima javno da imon licno daje plate i da oni opet uz pivu laju tamo da bi i vi mogli lajat jer im vjerujete... ..sto se prije rijesimo takvih ljudi u klubu kao oni, a bogami i navijaca koji brane gamad koja je unistila Slobodu svima ce biti dobro
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.