Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2009, 12:07

Heh, polahko. Treba prvo dogurati da se oni vrate, pa da uđu u pravu forumu, eto kraj prvenstva :( Svi oni bi se trebali vratiti u martu, sada, koliko če ko biti sposoban igrati, kako če igrati, kako če ih šef forsirati, dali će Arshavin zaista doći ?! Sve su to bitne stavke. Ali dok se to ne dogodi mi moramo igrati kao protiv Hull-a, borbeno i srcem...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 jan 2009, 12:57

Tomas Rosicky # 7 je napisao/la:Tako je legendo strpicemo se jos malo a zaboravio si na Eduarda,a Wenger je jos reko da ce dovesti Xabi Alonsa!! UZIMAMO LIGU PRVAKA!!! :D :)

bogami kralju teško da će te uzeti ligu prvaka, malo budi realan
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2009, 14:02

Mirza_Hordas je napisao/la: bogami kralju teško da će te uzeti ligu prvaka, malo budi realan
Pusti ova lupanja.. Ja bih bio presretan kada bi prošli Romu.. A možemo, jer nisu nešto jaki a mi se popravljamo.

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 21 jan 2009, 14:22

bas su me razočarali.nisu osvajali ništa ni prošlih godina, ali ih je bilo lijepo gledati
ove godine nema ni toga
mes que un club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2009, 14:24

bubimir je napisao/la:bas su me razočarali.nisu osvajali ništa ni prošlih godina, ali ih je bilo lijepo gledati
ove godine nema ni toga
Jbg jarane, povrede svoje donose... Povređen Fabregas, Rosicky, Theo... Igrači koji su pokretali akcije.. Sada su tu mlađi, treba ih naučiti kako arsenal igra.. A za to treba vremena.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jan 2009, 00:43

bubimir je napisao/la:bas su me razočarali.nisu osvajali ništa ni prošlih godina, ali ih je bilo lijepo gledati
ove godine nema ni toga
Jedan od glavnih razloga su vjerovatno povrede kljucnih igraca...ali da se ne lazemo...Arsenal igra vec godinama najljepsi fudbal na otoku, a i sire.
Ali...jeli to u danasnjem fudbalu najbitnije...sumnjam. Trofeji izostaju...a samo se to pamti i pise. :ugeek:
Vom Jäger zum Gejagten

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 jan 2009, 01:16

Upravu si... Samo se to pamti i piše i vjeruj mi da mi to želimo, ali opet ja bih volio da se ovom igrom dođe do tih trofeja a šef je pokazao da se može.. I nastavit če dalje tako igrati i graditi ekipu, pa kome se ne sviđa slobodno nek navija za drugi klub..

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2009, 11:42

arsenal je veoma slab ove sezone nistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
FK Pjetlovi

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 22 jan 2009, 11:53

nazalost, jest.
mes que un club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 jan 2009, 12:13

Jest, upravu ste.. To niko ne spori, ali također niko ne gleda sve te povrede u Arsenalu. Teško da i jedna klub može izaći sa povredama 5 kljućnih igrača. A Arsenal tako igra, evo sad če skoro 6 mjeseci. U martu bi se trebali svi vratiti, vidjet čemo aBd kako če biti i kakav če onda Arsenal da bude.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 22 jan 2009, 12:45

Pogledajte drugi povratak Eduarda
slika

U drugom nastupu nakon povratka na terene Dudu je odigrao vrlo solidno. Zabio je gol iz zaleđa, prodao 'sombrero', ali i promašio dvije izgledne prilike. Arsenal je na kraju spasio Wilshere.
Nešto više od mjesec dana nakon povratničkog nastupa za rezerve Arsenala protiv Portsmoutha, Eduardo da Silva je na gostovanju kod Stoke Cityja odigrao svih 90 minuta i pokazao da je na tragu nekadašnje forme.

Napadač hrvatske reprezentacije odigrao je vrlo solidno, no rijetko je dobivao upotrebljive lopte jer su ga domaći braniči vrlo dobro čuvali.

Ipak, Wengerov napadač je pokazao dio svog bogatog repertoara, prodao sombrero kod aut-linije, zabio gol iz ofsajda, ali i upisao dva, za njega netipična promašaja.

Nakon brzog kontranapada Topnika u 41. minuti, Merida je idealno poslužio Bilićevog izabranika, no Dudu je s desetak metara pogodio domaćeg čuvara mreže.

Odličnu priliku je imao i u 63. minuti kada je prekrasno 'okrenuo' svog čuvara i nakon duplog pasa sa suigračem s nekih osam metara lijevom nogom bubamaru poslao pokraj gola.

Tri minute prije kraja dobio je nisku dubinsku loptu koju je vrhom desne kopačke poslao ispod domaćeg vratara, no gol nije priznat jer je navodno bio u nedozvoljenoj poziciji.

Momče Hercegovče

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 22 jan 2009, 14:17

GunnerS je napisao/la:Jest, upravu ste.. To niko ne spori, ali također niko ne gleda sve te povrede u Arsenalu. Teško da i jedna klub može izaći sa povredama 5 kljućnih igrača. A Arsenal tako igra, evo sad če skoro 6 mjeseci. U martu bi se trebali svi vratiti, vidjet čemo aBd kako če biti i kakav če onda Arsenal da bude.
kojih 5 ključnih igraca?
fabregas i dok je igrao arsenal je bio slab
volkot i nije u prvom planu bio, mozda bi bio sad al to su nagađanja
rosicki, njega mozes zaboraviti jer ne vjerujem da ce on jos dugo biti u arsenalu, jer ne igra dugo

greska arsenala je sto su prodali hleba i pustili flaminia(iako po meni nije neki igrac ali mnogo je znacio za igru arsenala)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 jan 2009, 16:02

YNWA je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Jest, upravu ste.. To niko ne spori, ali također niko ne gleda sve te povrede u Arsenalu. Teško da i jedna klub može izaći sa povredama 5 kljućnih igrača. A Arsenal tako igra, evo sad če skoro 6 mjeseci. U martu bi se trebali svi vratiti, vidjet čemo aBd kako če biti i kakav če onda Arsenal da bude.
kojih 5 ključnih igraca?
rosicki, njega mozes zaboraviti jer ne vjerujem da ce on jos dugo biti u arsenalu, jer ne igra dugo

greska arsenala je sto su prodali hleba i pustili flaminia(iako po meni nije neki igrac ali mnogo je znacio za igru arsenala)

Arsenal je igrao slabo sa Fabregasom jer je on igrao sa Diabijem,Songom i slicnim a da je igrao sa Rosickim,Walcottom i ostalim prvotimcima bilo bi mnogo drugacije.Po meni Arsenal nema dugu klupu i zato je veoma vazno da su svi zdravi.Nisu tu samo Eduardo i Rosicky koji su dugo povrijedeni vec i Van Persie,Nasri,Adebayor su propustili dosta meceva.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jan 2009, 11:34

YNWA je napisao/la:
kojih 5 ključnih igraca?

Fabregas je bio ključni igrač Arsenala, i sada je, bez toga jel oni bio u top formi ili ne. Wallcot je igrač koji je unio svježinu, bilo da je igrao sa klube ili ga šef stavi u prvih 11. Rosicky prema najavama već trenira a vratit će se na teren zajedno sa Cess-om, Theom i Dudu-om. Dudu, je prekjučer igrao svih 90 minuta u rezervama protiv Stoke-a. Igrao je fenomenalno i to je super vijest.
Svaki navijač Arsenala je navijao da ode Hleb, zato što mi ne držimo igrače protiv svoje volje, on je javno izrazio želju da ide vani i naravno da čemo ga pustiti. Flamini, tu je svašta bilo, šef mu nije htjeo dati prevelike pare, jer je bukno jednu sezonu. Nije bio dobar ?! Pa on je prošle sezone bio nama ko vama sve sezone Xavi. Radilica na terenu.
Data je zadnja ponuda Zenit-u za Arshavina, 15 miliona funti, izjava na arsenal.com. I jedini klub koji se za njega interesuje je Arsenal ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jan 2009, 08:51

Cardiff - Arsenal 0:0
Veoma slaba utakmica od strane Arsenalovih pulena.
Sastav :
Golman: Fabianski
Odbrana (s desna na lijevo): Sanga Toure Djouru Gibbs
Sredina (s desna na lijevo): Eboue Song Ramsy Nasri
Napad : Van Persie Bendtner

Najbolji pojedinac u sastavu, heh, ne može se izabrati, kada su svi loše igrali, doduše mladi Gibbs je se trudio i pokazivao jednu dozu više želje i truda od ostalih igrača.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2009, 10:51

Wenger zabrinut zbog prevelikog ulaganja

Menadžer Arsenala Arsene Wenger poznat je kao stručnjak koji ne voli pretjerana ulaganja u pojačanja, iako je i on znao zavući ruku duboko u blagajnu Topnika.
Francuz kaže da je sretan što Kaka nije prihvatio ponudu Manchester Cityja, ali dodaje da je zabrinut za budućnost nogometa.

Kaka nije razmišljao samo o novcu, ali nažalost Kaka je izoliran slučaj. Manchester City nema namjeru štedjeti, ali nogomet ne smije ići tim putem, izjavio je Wenger.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jan 2009, 03:10

Dogovorena cijana za Arshavina
Svaka čast, veliko pojačanje

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jan 2009, 11:31

Mirza_Hordas je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Dogovorena cijana za Arshavina

http://sportin.ba/tekst.aspx?id=15786 arshavin traži više

Ja da sam na mjestu arsenalovih ljudi ja bi odustao od arsavina jer on nije zidane vec decko koji tek treba da se dokaze u jacoj ligi.Zna li neko koliku platu ima trenutno fabregas jer arsavin ne bi smio imati vecu platu od njega-to bi bilo nepravedno i nerealno jer fabregas je klasa za njega.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jan 2009, 12:42

Iskreno, nemoj čitati vijesti sa sportin-a. Samo kopiraju od sun-a, engleskih žutih novina i tako to.
Dao sam ti link od priznate arsenalove stranice u BiH-a, a tamo pište da na stranici Zenita, prihvaćena cijana.
Uskoro, danas, sutra, očekuje se na arsenal.com, službeni prijem arshavina.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jan 2009, 12:48

GunnerS je napisao/la:

Iskreno, nemoj čitati vijesti sa sportin-a. Samo kopiraju od sun-a, engleskih žutih novina i tako to.
Dao sam ti link od priznate arsenalove stranice u BiH-a, a tamo pište da na stranici Zenita, prihvaćena cijana.
Uskoro, danas, sutra, očekuje se na arsenal.com, službeni prijem arshavina.

Ovaj tekst sportin-a je tacan-zenit jeste prihvatio ponudu arsenala ali sada klub i arsavin treba da se dogovore oko plate a koliko je arsavin umisljen to ce ici pravo tesko

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.