glasajmo za Andriju!
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
http://www.tbl.org.tr/news_detail/9646" onclick="window.open(this.href);return false;
glasajmo za Andriju!

glasajmo za Andriju!
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
glasao
tesko ce biti ali ne i nemoguce.
Prije ce bosnjo glasati za ove sto odbijaju igrati za reprezentaciju nego za ove sto se srcem bore za nju, tuzno ali istinito
Prije ce bosnjo glasati za ove sto odbijaju igrati za reprezentaciju nego za ove sto se srcem bore za nju, tuzno ali istinito
ja izvrsio gradjansku duznost moj najdrazi sportista
Samo Sarajevo
Tako je bolje je glasati za Andriju koji se sjetio reprezentacije sa 25 godina i prije toga uredno igrao za hrvatsku, nego momka koji je za istu zaigrao sa 17 i imao problema sa klubom mada su ga prije toga svi proglasili kao netalentovanogUnSub je napisao/la:glasaotesko ce biti ali ne i nemoguce.
Da odmah razjasnimi nešto meni je stipanovic radi svog zalaganja drag ali mi je juka u srcu
E sada ako juka ne dođe onda je to druga stvar
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Tako je bolje je glasati za Andriju koji se sjetio reprezentacije sa 25 godina i prije toga uredno igrao za hrvatsku, nego momka koji je za istu zaigrao sa 17 i imao problema sa klubom mada su ga prije toga svi proglasili kao netalentovanogUnSub je napisao/la:glasaotesko ce biti ali ne i nemoguce.
Da odmah razjasnimi nešto meni je stipanovic radi svog zalaganja drag ali mi je juka u srcu
E sada ako juka ne dođe onda je to druga stvar
nazalost, mnogima je i zack "zeko wrightić" wright drazi od nurkica... 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Stipanovic je legenda najborbeniji igrac, slicno kao Karacic u rukometu

I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
EMIR u rosteru BARCELONE u mecu sa albom

Valjda dobije koji minut pred kraj tekme
Valjda dobije koji minut pred kraj tekme
Akutelni reprezentativac Bosne i Hercegovine te krilni igrač Ante Mašić pronašao je novi angažman, drugi u ovoj sezoni.
Mašić je godinu počeo u prvoj hrvatskoj ligi, a branio je boje Kaštela. Njegov novi klub biti će makedonski prvoligaš – Feni Industrija iz Kavadaraca. Feni Industrija trenutno se nalazi na drugom mjestu u nacionalnom prvenstvu.
Mašić je poznat kao iznimno borben igrač, dobar u defenzivnim zadatcima, ali isto tako i u šutu za tri poena. Do sada je nastupao za: Brotnjo, Posušje, Zrinjski, Zlatorog, Zagreb, Cedevitu i Cibonu.
Mašić je godinu počeo u prvoj hrvatskoj ligi, a branio je boje Kaštela. Njegov novi klub biti će makedonski prvoligaš – Feni Industrija iz Kavadaraca. Feni Industrija trenutno se nalazi na drugom mjestu u nacionalnom prvenstvu.
Mašić je poznat kao iznimno borben igrač, dobar u defenzivnim zadatcima, ali isto tako i u šutu za tri poena. Do sada je nastupao za: Brotnjo, Posušje, Zrinjski, Zlatorog, Zagreb, Cedevitu i Cibonu.
- storm_raider
- Kontakt:
Nece taj vise igrati za nas. Sretno mu u ostatku karijere.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nemanja Mitrović potpisuje za Panelefsiniakos
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Aferiiiim.Sramota je da do sad nije imo kluba.Kakav mu je to menadzer cccEthel je napisao/la:Nemanja Mitrović potpisuje za Panelefsiniakos
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sta je sa selektorom?
i sta je sa ovim crncima, koji od njih ostaje Zeko il' onaj novi ?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sta je sa selektorom?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Koliko para toliko muzike..
Nece dusko do pola nista da radi hoce covjek 10,15 pripremnih utakmica hoce da budemo ful.Sad je pitanje hocemo li imati sredstava da se to sve uradi
Nece dusko do pola nista da radi hoce covjek 10,15 pripremnih utakmica hoce da budemo ful.Sad je pitanje hocemo li imati sredstava da se to sve uradi
Da li je moguce da KSBIH ponovo razgovara sa Dejanom Todorovicem.Znam da je bila prica o razmjeni igraca sa Srbijom,ali momak nikad nece dobiti priliku tamo.Kod nas bi bio u prvoj petorci sigurno.
Kakve su nam sanse da se rijesimo oba ova stranca i D. J. Cooper i Zack Wright ? pa da nam na poziciji plejmejkera zaigra Marcus Williams, da li je ovo izvodljivo ?
Zadnja izmjena: fukarezv, dana/u 10 jan 2015, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
jako loš odbrambeni igrač, a uz to ciglar. no thanksfukarezv je napisao/la:Kakve su nam sanse da se rijesimo oba ova stranca i D. J. Cooper i Zack Wright ? pa da nam na poziciji Plejmejkera zaigra Marcus Williams, da li je ovo izvodljivo ?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
onako prateci euroleague primjeti da on pruza bas dobre partije u Zvezdi, nisam neki vrsni poznavalac kosarke al ono sto sam vidio cini mi skroz OK igracClutch je napisao/la:jako loš odbrambeni igrač, a uz to ciglaš. no thanksfukarezv je napisao/la:Kakve su nam sanse da se rijesimo oba ova stranca i D. J. Cooper i Zack Wright ? pa da nam na poziciji Plejmejkera zaigra Marcus Williams, da li je ovo izvodljivo ?
dobar igrač, daleko do toga da nije, ali iz navedenih razloga ne bih volio da on bude taj naturalizovani igrač.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT