Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Sad i Hickson odjednom zna igrat kosarku 

Koristi i Jukaxinxee je napisao/la:Hickson koristi svoje minute;jos kad McGee dodje![]()

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
BosnaSTL je napisao/la:Sad i Hickson odjednom zna igrat kosarku

kad to nije znao ? pogledaj statistiku zadnjih 5 meceva,ubija brasno covjekBosnaSTL je napisao/la:Sad i Hickson odjednom zna igrat kosarku

-
- Kontakt:
Juka ima 20 godina, zar je potrebno nešto više dodati. Prošle godine igrao protiv KK Alkara, Kvarnera, Zaboka.
Treba malo smanjiti očekivanja. Nadamo se da će biti bolje u drugom poluvremenu
Treba malo smanjiti očekivanja. Nadamo se da će biti bolje u drugom poluvremenu

Dobro ako je PET ONDA je strasan kosarkasxinxee je napisao/la:kad to nije znao ? pogledaj statistiku zadnjih 5 meceva,ubija brasno covjekBosnaSTL je napisao/la:Sad i Hickson odjednom zna igrat kosarku

pa dobro,bitna je trenutna forma ako zanemarimo proslostBosnaSTL je napisao/la:Dobro ako je PET ONDA je strasan kosarkasxinxee je napisao/la:kad to nije znao ? pogledaj statistiku zadnjih 5 meceva,ubija brasno covjekBosnaSTL je napisao/la:Sad i Hickson odjednom zna igrat kosarku

Duhovit si momakBosnaSTL je napisao/la:Dobro ako je PET ONDA je strasan kosarkasxinxee je napisao/la:kad to nije znao ? pogledaj statistiku zadnjih 5 meceva,ubija brasno covjekBosnaSTL je napisao/la:Sad i Hickson odjednom zna igrat kosarku

svaka cast

OVA kosarka je uzivancija za gledat nakon one patnje .Boze vrati mi 2 sata zivota sto sam izgubio gledajuci ono .
Dosta solidno sto se tice juke
i mog listica igro sam rodjaka i afflaloa over
i mog listica igro sam rodjaka i afflaloa over
podsjetnik, Cousinsu je trebalo 5 godina da izliječi ove dječiej bolesti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Mislim da je najteze biti centar sto se tice faula.VanBasten je napisao/la:podsjetnik, Cousinsu je trebalo 5 godina da izliječi ove dječiej bolesti.
samokontrola+reputacija+iskustvo = faulovi nisu prevelik zalogajBosnaSTL je napisao/la:Mislim da je najteze biti centar sto se tice faula.VanBasten je napisao/la:podsjetnik, Cousinsu je trebalo 5 godina da izliječi ove dječiej bolesti.
Ma rijesit ce to Juka vremenom.xinxee je napisao/la:samokontrola+reputacija+iskustvo = faulovi nisu prevelik zalogajBosnaSTL je napisao/la:Mislim da je najteze biti centar sto se tice faula.VanBasten je napisao/la:podsjetnik, Cousinsu je trebalo 5 godina da izliječi ove dječiej bolesti.
Sude mu se nikakvi faulovi a i mlad je. Fali iskustva.
Sad ce poceti 3/4 i kad dobije 4. faul zavrsava danasnju tekmu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
otprilike.xinxee je napisao/la:samokontrola+reputacija+iskustvo = faulovi nisu prevelik zalogajBosnaSTL je napisao/la:Mislim da je najteze biti centar sto se tice faula.VanBasten je napisao/la:podsjetnik, Cousinsu je trebalo 5 godina da izliječi ove dječiej bolesti.
Mislim da je Juku iznerviralo konstatno laktanje koje nije suđeno Cousinsu. A njemu 2 sviraše, od kojih jedan baš niđe veze. Jbg., tako je. Danas tebi sviraju, sutra će protiv tvojih protivnika. Mora biti strpljiv, naučiće. Ne sekiram se.
glupost za hrabre je sebičan lijek
nek zabije u drugom 4 p, i to je ekstra posao...trebaju mu spustat dok je blize kosu
licne su bile ocekivane
licne su bile ocekivane
Jesu bile ocekivane al su bile u napadu !!!!baglama je napisao/la:nek zabije u drugom 4 p, i to je ekstra posao...trebaju mu spustat dok je blize kosu
licne su bile ocekivane
8p 
10p

10p

Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 10 jan 2015, 05:21, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
10 bravo Jula
Op op to juka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.