Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Jukin ovaj drugi promasaj ja i ne racunam, iscurila iz kosa
Onaj prvi nisam ni vidio, vidjo na statistici 3/4 kad je bilo, ne znam kad mi je to promaklo 
Izdržati, to je temelj vrline!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Kakva treća, ma bravoooo majstoreeee 
- akisarajevo92
- Kontakt:
fantastican procenat suta do sada
kako mekana ruka
tacno se vidi da je bolji kad ga nesto nabrije,kao sto je bila sudisjka nepravda
ponovo napunio sve pozitivne statistike, blokade, ukradena
kako mekana ruka
ponovo napunio sve pozitivne statistike, blokade, ukradena
lijepo vidjet frustriranog cousinsa

Uglavnom pravi potrez Nuggetsa sto su se rijesili Mozgova, a dali prostora nasem Juki 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Forget the Rising Stars Challenge. Let Nurkic play in the actual All Star game

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ferid naucio od Juke kako se blokira 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Drug jel ides na tekme Denvera vidim na forumu si pratis, pa me interesuje jesi gledao ikako ove sezone ipak i Jusuf igra a zivis tamo, i kakve su cijene karata otprilikesoccerfan je napisao/la:Ma trash talkeru nas lijepiiii. Udriii![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
nek jos udje 5 min postavi licni rekord i kuci
Cousins u odbrani truba, u tom pogledu nas Juka je dosta bolji 
dirkules je napisao/la:Cousins u odbrani truba, u tom pogledu nas Juka je dosta bolji
Jusuf Nurkic, C 18 7-9 0-0 0-0 2 5 7 0 1 2 1 3 +24 14
"Jusuf Nurkic, how long will you keep him out ? "
Recese komentatori

Recese komentatori
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jos ga i Hickson trpaLloriS je napisao/la:dirkules je napisao/la:Cousins u odbrani truba, u tom pogledu nas Juka je dosta bolji
Isao na jedno 6-7. Trudim se da idem sto vise ali djeca mala pa im ne bude uvijek zanimljivo.LloriS je napisao/la:Drug jel ides na tekme Denvera vidim na forumu si pratis, pa me interesuje jesi gledao ikako ove sezone ipak i Jusuf igra a zivis tamo, i kakve su cijene karata otprilikesoccerfan je napisao/la:Ma trash talkeru nas lijepiiii. Udriii![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Znaci skupe su karte bas, bar za nase standarde ovdjesoccerfan je napisao/la:Isao na jedno 6-7. Trudim se da idem sto vise ali djeca mala pa im ne bude uvijek zanimljivo.LloriS je napisao/la:Drug jel ides na tekme Denvera vidim na forumu si pratis, pa me interesuje jesi gledao ikako ove sezone ipak i Jusuf igra a zivis tamo, i kakve su cijene karata otprilikesoccerfan je napisao/la:Ma trash talkeru nas lijepiiii. Udriii![]()
Cijene karata pa zavisi kako potrefis. Ja kupujem preko Nuggets stranice i to karte od ljudi kojima iskrsne nesto pa nemogu ici. Zadnji put protiv Memfisa sam bio na parketu, drugi red, da sam htjeo mogo sam vala i sa trenerom koju prozboriti. A karta $60.
![]()
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sto se ne cujes sa Jukom,vidim po fb da dijeli karte.soccerfan je napisao/la:Isao na jedno 6-7. Trudim se da idem sto vise ali djeca mala pa im ne bude uvijek zanimljivo.LloriS je napisao/la:Drug jel ides na tekme Denvera vidim na forumu si pratis, pa me interesuje jesi gledao ikako ove sezone ipak i Jusuf igra a zivis tamo, i kakve su cijene karata otprilikesoccerfan je napisao/la:Ma trash talkeru nas lijepiiii. Udriii![]()
Cijene karata pa zavisi kako potrefis. Ja kupujem preko Nuggets stranice i to karte od ljudi kojima iskrsne nesto pa nemogu ici. Zadnji put protiv Memfisa sam bio na parketu, drugi red, da sam htjeo mogo sam vala i sa trenerom koju prozboriti. A karta $60.
![]()