Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Meni ništa nije jasno, de neka mi neko potvrdi, jesmo li mi na sedmom mjestu Serie A i nismo u osmini finala LP?
Niko nije savršen.
Niko nije savršen.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Mozda neki drugi konacno shvate zasto autora teksta sirom svijeta zovu Carlo Retardese...Marchisio je napisao/la:Sneijder-Shaqiri saga shows Juventus may have hit their limit under Marotta
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_FT_2
Možda konačno shvatite...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Tielemans ili Praet, to bi bilo fantastično, mladi igrači, a premoćni već.
Ali Marotta ne zna za takve transfere, draži su mu Gabbiadiniji i Zaze.
Ali Marotta ne zna za takve transfere, draži su mu Gabbiadiniji i Zaze.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne zna, ali nekako imamo Pogbu, Comana, Ruganija, Berardija u ekipi...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Fabio Paratici!
I imamo te igrače, ali smo imali i imamo više ovih drugih, ako ćemo pošteno.
Došao je na level preko kojeg ne može, objektivno, ali dajem mu šansu, ovaj rok najvjerovatnije neće biti promjena, ali Juli je njegov konačni ispit.
Propustio je mnoge dobre igrače, od Radje, Manolasa do Shaqiria, znam da nije do njega sve, uprava, predsjednik, trener, ali alibiji mu više ne mogu prolaziti.
Došao je na level preko kojeg ne može, objektivno, ali dajem mu šansu, ovaj rok najvjerovatnije neće biti promjena, ali Juli je njegov konačni ispit.
Propustio je mnoge dobre igrače, od Radje, Manolasa do Shaqiria, znam da nije do njega sve, uprava, predsjednik, trener, ali alibiji mu više ne mogu prolaziti.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 10 jan 2015, 12:37, ukupno mijenjano 2 puta.
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da po ovim navodima na ljeto zele Zazu, a ne Berardija. Zaza nije u vlasnistvu Juveta ni 50% znaci treba otkupiti puni ugovor, a Berardija mozda ubace u taj posao..
- IlCapitano
- Kontakt:
Zašto onda Paraticija ne kriviš za nedolazak Tielemansa i Praeta?Pogba je napisao/la:Fabio Paratici!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Definicija :
Sve sto ne valja = Marota
Sve sto valja = nije Marota.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve sto ne valja = Marota
Sve sto valja = nije Marota.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Radja? Niko normalan ne bi dao 20 miliona Cagliariu u trenutku kad bi taj igrac bio 6 vezni a 4 CM u ekipi.Pogba je napisao/la:
od Radje, Manolasa do Shaqiria
Manolas?
Shaqiri? Da igramo 4-3-3 onda bi njegova kupovina bila pozeljna, ovako...
Marotta nije ni crn ni bijel, siv je.
Hm, zato što će svako uprijeti prstom u veće ribe, bez obzira bilo to zbog dobrog ili lošeg.
Siguran sam da u Paraticiu imamo ponajboljeg skauta u Evropi, čovjeka o kojem se malo priča, a koji je najzaslužniji za transfere Pogbe, Comana itd. Marotta mi djeluje kao neko ko je fokusiran na italijansko tržište, to se najbolje primijećuje u očitoj, za moj ukus i prevelikoj suradnji sa Atalantom, Sampom i Udineseom, preveliki fokus na domaće igrače u momentu kada oni nisu ni približne kvalitete kao nekada.
Naravno da ne mogu kriviti nekoga za nešto kada nikada nisu postojale indicije o pregovorima sa datim igračima, ali sam isto tako siguran da su njihovi kvaliteti poznati svima, Marotti prvenstveno, pa se opet okreće suvlasništvima igračima upitnog kvaliteta pri tome plaćajući ih koliko su mogli platiti ukupne klauzule ovih momaka, na vrijeme.
Naravno da ću prstom pokazati na njega koji ipak donosi odluke.
Gabbiadini je banalan primjer, svakako nije imao niti će ikada imati kvalitet da igra za Juve, ali platiti njegovu polovicu 5.5M, pa ga vrtiti 1,5 godinu ili dvije pa prodati za 6.25M tu istu polovicu je baš genijalno.
Znam da tu ima neki miliončić na računu, ali to je mizerija. Zaza je drugi primjer, kupi pola, vrati pola, pa sada se spekuliše da će doći.
Ogromna energija utrošena na budalaštine dok nam prolaze strašni talenti u Evropi, previše fokusa apsolutno na Seriu A i to je razlog što ne napredujemo, dosta nam je svima Giacherinnia i Padoina, bilo je dobrih transfera, ali ključna stvar je iskorak.
Kao što na rezultatskom planu se od ekipe to očekuje, on mora biti ispraćen sa iskorakom u menadžmentu.
To ne znači da mogu kriviti Marottu za sve, neke stvari mi nikada nećemo znati, finansijske, ali ubiše pričom o minusima, plusevima, stadionu, dok Sampa ili inter troše 20-30M, a zaduženiji su od Grčke.
@Sissoko
Zašto ne bi dao 18-20M za Radju, a dao bi za Islu i Asamoaha?
Manolas će biti strašan stoper.
Shaqir, ok, to je do trenera, ali onda se ni Coman ne bi nikada doveo da je samo to, identičan profil igrača.
Siguran sam da u Paraticiu imamo ponajboljeg skauta u Evropi, čovjeka o kojem se malo priča, a koji je najzaslužniji za transfere Pogbe, Comana itd. Marotta mi djeluje kao neko ko je fokusiran na italijansko tržište, to se najbolje primijećuje u očitoj, za moj ukus i prevelikoj suradnji sa Atalantom, Sampom i Udineseom, preveliki fokus na domaće igrače u momentu kada oni nisu ni približne kvalitete kao nekada.
Naravno da ne mogu kriviti nekoga za nešto kada nikada nisu postojale indicije o pregovorima sa datim igračima, ali sam isto tako siguran da su njihovi kvaliteti poznati svima, Marotti prvenstveno, pa se opet okreće suvlasništvima igračima upitnog kvaliteta pri tome plaćajući ih koliko su mogli platiti ukupne klauzule ovih momaka, na vrijeme.
Naravno da ću prstom pokazati na njega koji ipak donosi odluke.
Gabbiadini je banalan primjer, svakako nije imao niti će ikada imati kvalitet da igra za Juve, ali platiti njegovu polovicu 5.5M, pa ga vrtiti 1,5 godinu ili dvije pa prodati za 6.25M tu istu polovicu je baš genijalno.
Znam da tu ima neki miliončić na računu, ali to je mizerija. Zaza je drugi primjer, kupi pola, vrati pola, pa sada se spekuliše da će doći.
Ogromna energija utrošena na budalaštine dok nam prolaze strašni talenti u Evropi, previše fokusa apsolutno na Seriu A i to je razlog što ne napredujemo, dosta nam je svima Giacherinnia i Padoina, bilo je dobrih transfera, ali ključna stvar je iskorak.
Kao što na rezultatskom planu se od ekipe to očekuje, on mora biti ispraćen sa iskorakom u menadžmentu.
To ne znači da mogu kriviti Marottu za sve, neke stvari mi nikada nećemo znati, finansijske, ali ubiše pričom o minusima, plusevima, stadionu, dok Sampa ili inter troše 20-30M, a zaduženiji su od Grčke.
@Sissoko
Zašto ne bi dao 18-20M za Radju, a dao bi za Islu i Asamoaha?
Manolas će biti strašan stoper.
Shaqir, ok, to je do trenera, ali onda se ni Coman ne bi nikada doveo da je samo to, identičan profil igrača.
#MaxOUT
#MaxOUT
Asamoah je dosao ranije i popunio je potrebu za CM igracima a silom prilika je igrao lijevo, Isla je dosao kao bek prvenstveno, za onu retardiranu 3-5-2 koju je Conte forsirao a prednost mu je bila sto je mogao igrat i lijevog beka a i CM-a pa je i toliko placen. Nainggolan moze igrat samo jednu poziciju.
- IlCapitano
- Kontakt:
Coman je prvenstveno AMC koji može igrati i lijevo i u napadu, nešto kao Gotze. Shaqiri je krilo i samo krilo.
Pola-pola, njegove karakteristike su takve da je na krilu najubojitiji, to igra i u mladoj repki, to je igrao i kod nas ono malo što je igrao, većinom uz lijevu stranu izuzev protiv Parme kada je i asistirao sa 3/4tiste recimo. U našoj formaciji, opet, realnije je da je druga špica.
Još je mlad i može se adaptirati gdje god, ja bih njega forsirao umjesto što se forsira Pereyra na 3/4.
Ali iluzorno je sada bilo što govoriti kada on i Morata griju klupu kao u priči.
Još je mlad i može se adaptirati gdje god, ja bih njega forsirao umjesto što se forsira Pereyra na 3/4.
Ali iluzorno je sada bilo što govoriti kada on i Morata griju klupu kao u priči.
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah polako ba, opet cemo doci do zakljucka kako smo svemocni i premocni te kako nam pojacanja u sustini nisu ni potrebna
neki ne vide "od nosa do usta" sto se kaze, i tipicno slijepo navijacki gledaju da sve sto je dio njihovog kluba mora biti najbolje..svako ko kritikuje je neznalica, rusilac kluba ili senilna budala
..tipicni kompleksi kad na silu branis nesto sto si i ti sam svjestan da ne valja
ali eto glorificira se uspjeh u mediokritetnoj ligi kao da je to nesto sad vanzemaljsko umjesto da se gleda kako je recimo Morati postupio nakon 3 godine uspjeha u mediokritetnoj ligi...nije ga glorificirao nego je povukao jos radikalnije promjene i jos vise potrosio da bi ostvario uspjeh negdje gdje je to mjerodavno (evropa)..to je mentalitet uspjeha, a ne ovo sto se ovdje prodaje mentalitet Dinamo Zagreba..
za 5 godina ovim tempom cemo glorificirati kup i super kup Italije kao lacijali i napolitanci
neki ne vide "od nosa do usta" sto se kaze, i tipicno slijepo navijacki gledaju da sve sto je dio njihovog kluba mora biti najbolje..svako ko kritikuje je neznalica, rusilac kluba ili senilna budala
ali eto glorificira se uspjeh u mediokritetnoj ligi kao da je to nesto sad vanzemaljsko umjesto da se gleda kako je recimo Morati postupio nakon 3 godine uspjeha u mediokritetnoj ligi...nije ga glorificirao nego je povukao jos radikalnije promjene i jos vise potrosio da bi ostvario uspjeh negdje gdje je to mjerodavno (evropa)..to je mentalitet uspjeha, a ne ovo sto se ovdje prodaje mentalitet Dinamo Zagreba..
za 5 godina ovim tempom cemo glorificirati kup i super kup Italije kao lacijali i napolitanci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Jarane, brukaš se Boga mi svakim postom. Iznova pokazuješ da pojma o Juventusu nemaš i da ga nisi ni pratio prije Contea.
Morattiju je inače trebao razlog da troši i kad je osvajao i kad nije.
Morattiju je inače trebao razlog da troši i kad je osvajao i kad nije.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svoj ti pos'o
a to sto bacas drkice na ovakav prelazni rok jednog JUVENTUSA
, pokazuje da bas ti nisi gledao i zapamtio Juve u boljim danima pa ti je i ovo vrh
Djani se u grobu okrece na tipove sa ove slike
a to sto bacas drkice na ovakav prelazni rok jednog JUVENTUSA
, pokazuje da bas ti nisi gledao i zapamtio Juve u boljim danima pa ti je i ovo vrhDjani se u grobu okrece na tipove sa ove slike
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma nema šta, borba za opstanak.
"Mentalitet Dinamo Zagreba"

"Mentalitet Dinamo Zagreba"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jesil isprintao sliku i zalijepio je da mogu maknut, mene sramota a kamo li kluba
sto se marotta bruka sto trazi ermenac sad

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Poslovi sa Udinama su nam doveli Asamou koji je fenomenalna pojacanja, samo steta sto se citav njegov talenat trosi na beku, na kojem je takodjer odlican. Isla je promasen slucaj, ali nije dugo trajao i vracen je dio para. Pereyra se odlicno pokazao u 1. dijelu sezone i definitivno je igrac pred kojim je buducnost u klubu. I to su kao losi odnosi sa jednim klubom ?
A kad spominjete polovnjake iz italije, narocito one iz Atalante, prvo se sjetite ko ih je trenirao i u cije su vrijeme dovedeni, pa onda pljujte Marottu, a ne onog ko ih je trazio.
Ultrase, kad cemo Marchisija prodavat za 20 miliona ? Odavno nismo.
A kad spominjete polovnjake iz italije, narocito one iz Atalante, prvo se sjetite ko ih je trenirao i u cije su vrijeme dovedeni, pa onda pljujte Marottu, a ne onog ko ih je trazio.
Ultrase, kad cemo Marchisija prodavat za 20 miliona ? Odavno nismo.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.