I to katalonskibarca_87 je napisao/la:novinari![]()
![]()
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... or-3839977" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
I to katalonskibarca_87 je napisao/la:novinari![]()
![]()
jup ce se vratiti iz penzije jedino ako je lud ,otisao je u penziju ,kao rijetko koji trener osvojvsi sve sto se moglo osvojiti u sezoni ,ostisoa je medju legende.Rajaz je napisao/la:Sada se i Jupp Heynckes spominje

Kad smo mi to saznalilet3 je napisao/la: ali je kao covjek nula

nemam se sta nervirat kad nemam ni neka ocekivanja veceras ,mogu me samo iznenadit slucajnomessilla je napisao/la:Moglo bi večeras biti nerviranja ko u priči.
Atletiko, za mene, ne igra bas lijepo ali stvarno ce biti tesko njih proci u LP ili osvojiti Primeru pored njih. Ne vidim ekipu na svijetu kojoj bi u dva duela dali prednost u odnosu na Atletiko.barca_87 je napisao/la:nemam se sta nervirat kad nemam ni neka ocekivanja veceras ,mogu me samo iznenadit slucajnomessilla je napisao/la:Moglo bi večeras biti nerviranja ko u priči.
Torres nece sigurno igrat,i protiv reala je samo igrao kako bi se odmorio Mandzo koi je prvenstveno prva linija odbrane ili bolje reci presinga,a i prekidi su njegovi.muamerc je napisao/la:Atletiko, za mene, ne igra bas lijepo ali stvarno ce biti tesko njih proci u LP ili osvojiti Primeru pored njih. Ne vidim ekipu na svijetu kojoj bi u dva duela dali prednost u odnosu na Atletiko.barca_87 je napisao/la:nemam se sta nervirat kad nemam ni neka ocekivanja veceras ,mogu me samo iznenadit slucajnomessilla je napisao/la:Moglo bi večeras biti nerviranja ko u priči.
Jedinu manu kod njih vidim Toresa, ukoliko bude igrao ovu igu i ako bude standardan. Proslu tekmu protiv Reala je upropastio 90% akcija u napadu. Njegovi saigraci propisaju krv da uzmu loptu i dodju do 20m od gola, a on se zabije u igraca ili bude u ofsajdu. Veceras ako bude igrao od prve Barsa dobija. Opet mislim da ce Cholo od njega napravit masinu.
Ja previđam dvicu.Rajaz je napisao/la:Samo se nadam da ce izvesti neku brzu, pokretljiviju i agresivniju vezu, bez Rakitica za pocetak
Recimo
----------Busquets----------
----Rafinha----Iniesta------
Ili Masche umjesto Busquetsa
Predvidjam X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.