Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Bassha
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Bassha » 10 jan 2015, 11:59

http://www.sbnation.com/nba/2015/1/9/75 ... unt-anyone" onclick="window.open(this.href);return false;
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 jan 2015, 12:00

FairBet je napisao/la:Peres haveru
"pere" tebe svako ko ti ukaze na neznanje. Uzivaj oprani.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 12:01

JoeCelt je napisao/la: slika
JUKAAAAAAAAAAAAAAAAAA LEGENDO :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 10 jan 2015, 12:02

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

FairBet

Post Postao/la FairBet » 10 jan 2015, 12:05

Storm klekni :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 12:09

Najjaci su mu ovi forumski "strucnjaci" koji su pljuvali momka i govorili da svakako nije neki kvalitet i da ce se to vidjeti i u NBA i da nije patriota i sta sve ne a bilo ih je jako puno. A sada ili sute ili odjednom hvale Juku. Mada bila je i manjina koja je prepoznala odma o kakvom kvalitetu se radi. U svakom slucaju samo da momak zaigra za BiH ( i to vec na ovom EP ) jer se radi o MEGA talentu najvecem ikada. Isti ili potencijalno bolji igrac od Teletovica. U svakom slucaju ima mnogo veci potencijali ostaje da se vidi kako ce ga razviti do kraja. Trebao bi jos puno napredovati jer mu je sve potaman. Ekipa, trener, saigraci, konkurencija u timu sve. Samo da nebude imao problema sa povredama. A dobar mu je i broj na dresu 23 :lol: :lol: ( ko Jordan i LeBron ).

Najjace od svega mi je kada krenu narodnjaci po dvoranama. Covjek je lud :lol: :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 jan 2015, 12:16

Strasne predispozicije , strasan talenat.
Na vrijeme dosao najboljim strucnjacima svijeta koji ce ga upregnuti da trenira i napreduje.

Velika glava , jos veca ledja , trashtalkuje koga stigne(bosanac lociran) i ubrzo ce postati jedan od omiljenih igraca lige.

Apsurdno je sto bi u napadu mogao pored igre ledjima imati i legitimni sut s poludistance , uz pokretljive noge i brze ruke ce svakako biti ubitacan defanzivac :crazy:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jan 2015, 12:21

Ajax je napisao/la:Najjaci su mu ovi forumski "strucnjaci" koji su pljuvali momka i govorili da svakako nije neki kvalitet i da ce se to vidjeti i u NBA i da nije patriota i sta sve ne a bilo ih je jako puno. A sada ili sute ili odjednom hvale Juku. Mada bila je i manjina koja je prepoznala odma o kakvom kvalitetu se radi. U svakom slucaju samo da momak zaigra za BiH ( i to vec na ovom EP ) jer se radi o MEGA talentu najvecem ikada. Isti ili potencijalno bolji igrac od Teletovica. U svakom slucaju ima mnogo veci potencijali ostaje da se vidi kako ce ga razviti do kraja. Trebao bi jos puno napredovati jer mu je sve potaman. Ekipa, trener, saigraci, konkurencija u timu sve. Samo da nebude imao problema sa povredama. A dobar mu je i broj na dresu 23 :lol: :lol: ( ko Jordan i LeBron ).

Najjace od svega mi je kada krenu narodnjaci po dvoranama. Covjek je lud :lol: :lol:
ma nije bas tesko bilo vidjeti da je juka vrhunski igrac to se vidjelo prije 2 godine kad je dominirao u mladoj reprezentaciji .samo treba da se javi selektoru ivanovicu kad ga pozove a ostalo ce bit rutina :bih: :bih: ako juka dodje na EP imam neki osjecaj da bi se mogli boriti i za medalju ,prslo prvenstvo smo dobili litvaniju koja je igrala finale ,sad sa mirzom ,jukom ,nihadom ,gordicem,stipanovicem,kikanovicem s dobrim strancem i s duskom ivanovicem mislim da cemo biti hit prvenstva

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 jan 2015, 12:26

jusufov talenat je neupitan, potencijal ogroman, a napredak evidentan sto, uostalom, statistika i sav ovaj hype oko njega pokazuju. njegova pozicija u rosteru i trenutna situacija je premasila sva moja ocekivanja i siguran sam ocekivanja svih ili barem vecine vas jer trenutni skill mu je bezobrazno dobar za njegove godine, a minutaza i cinjenica da je starter je nesto o cemu sam samo mogao sanjati i nasmijati se u lice onome ko bi mi to rekao prije par mjeseci. medjutim, mi od toga nemamo pretjerano puno koristi ako se momak ne pojavi na prozivci za EP, a iskreno se nadam da hoce.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 12:33

bordobijeli je napisao/la: ma nije bas tesko bilo vidjeti da je juka vrhunski igrac to se vidjelo prije 2 godine kad je dominirao u mladoj reprezentaciji .samo treba da se javi selektoru ivanovicu kad ga pozove a ostalo ce bit rutina :bih: :bih: ako juka dodje na EP imam neki osjecaj da bi se mogli boriti i za medalju ,prslo prvenstvo smo dobili litvaniju koja je igrala finale ,sad sa mirzom ,jukom ,nihadom ,gordicem,stipanovicem,kikanovicem s dobrim strancem i s duskom ivanovicem mislim da cemo biti hit prvenstva
Dominiranje u nekoj mladoj B diviziji ne znaci nista a kamoli dali ce neki igrac uspjeti u NBA ili nece. Sto se tice medalje sa poslozenom reprezentacijom realno je drugi krug a poslje je sve moguce. Moguce je da odma ispadnemo ili da stvarno doguramo do medalje. Poslozena reprezentacija znaci sa Jukom sa kvalitetnim selektorom i sa kvalitetnim stranim playom. Ko je kriv za ovo sadasnje stanje mene ne interesuje i bilo je i vise nego previse ovdje o tome napisano od svih strana. Vrijeme je da se Juka nagovori da zaigra za reprezentaciju.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 10 jan 2015, 12:38

Sta da kazem, neka to rijese kako znaju i umiju. Ovakvog igraca izgubiti, radi necije nesposobnosti je za zatvora.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 10 jan 2015, 12:42

Svaka čast za Jusufa i svaka čast momcima koji ste ostali budni do 7h nešto :mrgreen: :tokralju: :tokralju:

Baš mi je drago da vas je ispoštovao dobrom partijom i sa 16 poena. :thumbup:

PS.

@vedator hvala za snimke :bow: :bih:

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 10 jan 2015, 12:45

Sabahajrula jestel se naspavali ? :)
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 10 jan 2015, 12:47

Harun93 je napisao/la:Sabahajrula jestel se naspavali ? :)

evo care ustao prije 15 minuta, ali Boga mi vrijedilo je..
opet ponavljam, nismo svjesni kakvog igrača imamo
#Ynwa

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 jan 2015, 12:50

Jedini bijelac u startnim petorkama? :)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 10 jan 2015, 12:54

raja imal gdje snimka tekme da jos jednom pogledam 3/4 sinoc mi se spavalo bruka imao sam osjecaj da pola onih pojena sanjam :lol:

vidi amera ba
Kelsey Nielson i LOVE Nurkic. My Bosnian badass

:rol: :rol: :rol: :rol:

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 10 jan 2015, 13:02

kamo srece da su obrnuti termini bruklina i denvera, vako dok jednog cekas, na drugom se iznerviras i uspavas
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 jan 2015, 13:02

FairBet je napisao/la:Storm klekni :D
Uz nogu.

@ontopic,

Pisao sam ovdje, Jusuf ce ako nastavi ovako da napreduje i ako ga povrede zaobidju biti ako ne najdominantniji NBA centar, onda sigurno u top 3 za 2-3 godine. Imajte na umu da centri najkasnije sazrijevaju i njihov zenit je oko 26te godine tek.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 10 jan 2015, 13:07

Joj sa ovim smijanjem u facu ce izazvati tucu vecu nego na mecu detroit-indiana :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Iniesta12 i 17 gostiju.