Ma ok, naravno da je bilo promasaja, ali to je nekako razumljivo, nerealno je ocekivati da mu bas svaki potez bude drito u sridu. Svakako da ponekad krivicu nose i sami igraci, koji su obecavali i mogli bolje a nisu.
Nije bozanstvo, daleko od toga, ali mu svaka cast za posao koji radi u zadnjih par godina, igraci se bukvalno dovode za saku klikera i to vrlo dobri igraci. Mozda je jedini kiks Eriksen, al' prije da je momak sam odbio Milan nego sto smo ga propustili potpisati.
De Jong ce ionako otici za sicu (osim ako ga ne nagovore na potpisivanje ugovora), tesko da ce ko platiti neku veliku sumu za 30-godisnjaka koji je u zadnjoj godini ugovora.
Saraviju je ionako 15-20 miliona maksimum, a krivnja za njegovu prodaju bi isla iskljucivo na dusu Berlusconija, nikome drugom. A njegova prodaja je neminovna nazalost, opet se konjina uvalila u minus (a boga pitaj koliko ce biti kad jos jednu godinu popusimo LS) tako da, samo je pitanje vremena kada ce dobit nogom u guzicu. Ne bi me cudilo da vec u januaru odleti.
I opet je na kraju ove price iskljucivi krivac Berlusconi, on je taj NE DA novac i cija rijec je presudna u bilo cijem transferu. Galliani je nebitan, nije on taj koji na svoju ruku dovodi/ ne dovodi igrace.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !