Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma mogu ja sve shvatiti, i da je neko zadovoljan pojačanjima, i da ima onih koji nisu, koji bi nešto mijenjali, dovodili vrhunska pojačanja ... ma sve. Ali da neko krivi Marottu za to je naivnost teenage levela. Pa ne vadi frajko pare iz svog džepa već se pokriva koliko je dug. Al' hajde...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ja ne znam zašto konstantno napadate i vrijeđate @ultrasstyle_tz
Momak je realniji od 50% vas..(možda sam nešto propustio, ali ja u njegovim postovima ne vidim nikakvu provokaciju)
Ko može biti zadovoljan trasnferima tipa raspalog Evre, Snajdera kojeg silno žele itd?!
Ali ništa od Snajdera, alternativa je Dijamanti!
Samo navijači koji su toliko zaljubljeni u "upravu i trasfer politiku kluba" a ne u klub kao klub i njegov povratak među velikane mogu biti zadovoljni sa ovim..
I nije samo u pitanju potreba za AMC-om, da su Peroti ili Ibarbo bili dostupni za milion-dva bili bi dovedeni, vjerovatno
..
Da je Udine ponudio Widmera za 15-ak mil, ovi bi lagano prihvatili.. Navikli smo na to, ili ne?
I ne bi nam trebala još 2 krila pored Shaqirija, Gio i Coman bi mogli igrati lijevo, Shaqiri desno..
Jedini igrači koji bi podigli kvalitet na "malo" viši nivo, na toj poziciji AMC-a su Isco i Pastore..
Stvarno ne vidim potrebu za dovođenjem Snajdera koji će vjerovatno biti u prvih 11, a nema pravo nastupa u CL, dok će Asa, Coman pa i Pereyra propadati na klupi..
Momak je realniji od 50% vas..(možda sam nešto propustio, ali ja u njegovim postovima ne vidim nikakvu provokaciju)
Ko može biti zadovoljan trasnferima tipa raspalog Evre, Snajdera kojeg silno žele itd?!
Ali ništa od Snajdera, alternativa je Dijamanti!
Samo navijači koji su toliko zaljubljeni u "upravu i trasfer politiku kluba" a ne u klub kao klub i njegov povratak među velikane mogu biti zadovoljni sa ovim..
I nije samo u pitanju potreba za AMC-om, da su Peroti ili Ibarbo bili dostupni za milion-dva bili bi dovedeni, vjerovatno
Da je Udine ponudio Widmera za 15-ak mil, ovi bi lagano prihvatili.. Navikli smo na to, ili ne?
I ne bi nam trebala još 2 krila pored Shaqirija, Gio i Coman bi mogli igrati lijevo, Shaqiri desno..
Jedini igrači koji bi podigli kvalitet na "malo" viši nivo, na toj poziciji AMC-a su Isco i Pastore..
Stvarno ne vidim potrebu za dovođenjem Snajdera koji će vjerovatno biti u prvih 11, a nema pravo nastupa u CL, dok će Asa, Coman pa i Pereyra propadati na klupi..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Pa vjerovatno zato sto nije isto pratiti klub preko livescore-a i gledat isti taj svaku utakmicu ispred tv ekrana. Razlika je kada nemas pojma sta je i gdje je Juventus od 2006. pa nadalje i onda jednog dana kada vidis da su 1. na tabeli odlucis se vratiti u navijace Juventusa i predstavljati se kao najvjerniji navijac. Vrlo lahko je prepoznati takve, a jedan od njih je ultras (a ima ih dosta i ovdje, sigurno). Ko god misli da je moguce vratiti se na PRIBLIZNE staze onog sto smo nekada bili taj il nije normalan, il nije pratio Juve pa ne zna kakva je situacija ili ne prati fudbal uopste. Kako ces se nositi sa timovima koji za je*enog Markovica dadne 20 miliona ? Ljudi nerealno prate stvari, neki dan sam citao "cijena Sancheza je bila 22 miliona prije SP-a". Pa zar stvarno mislis da je u pregovorima zapelo oko 2-3 miliona ? I zar stvarno mislis da NIJEDAN drugi tim ne bi ga tad uzeo za 22 miliona ? Pa nisu ljudi iz Barce glupi, i ptice na grani znaju da nakon SP-a cijena svih igraca enormno raste. Pljuje se jadni Allgeri, a skoro sva pojacanja koja su dosla su dosla po zelji pizd*ce. Koji je VAS razlog zbog cega danas u klubu nisu Bera, Zaza il Manolo ? Kada je to Conte davao prilike mladjim igracima ? Konstantno se vrijedja uprava zbog te politike "nigdje mladih igraca", a jedino je kriv onaj ko nije davao priliku. Kako to mi nemamo mladih igraca ? Jebte jedan Canales je dao 2 gola Real Madridu i nakon toga ga je trazio citav svijet i zavrsio je u Realu. Nas Mimo zabije 4 gola na San Siru i opet ga pizd*ica nije htjela u ekipi. Mislite da bi Coman ostao u ekipi da je bio Conte ? Odma bi isla posudba, nekad kasnije mozda i suvlasnistvo i to je to. Koliko je decko mogao nauciti na treningu od Pirla, Teveza i ostalih ? Da je Pogba odma otisao na posudbu nikad ne bi uspio, ali je sjedio, vrijedno trenirao i pomalo ulazio. Ali Pogba je Pogba, jednom se to rodi. Kako god okrenete, razlog zasto se dovodi Rolando, a ne neki "malo bolji polovnjak" je nasa sreca jer Allgeri ocito gleda Ruganija. Da ga ne gleda (kao sto Conte nije gledao nikoga) doveli bi sigurno nekoga tipa Astori (koji nije ni blizu nivoa Bonija, a kamoli Giorgija) i tako bi taj polovnjak zauzimao mjesto Ruganiju jer ima jacu platu i skupo je placen. Isto tako vjerujem da ne zele nikog u vezu jer se cuva mjesto Sturaru, a da ne pricam o napadu u kojem vec imamo Teveza i Moratu, a na ljeto ce 100% doci i Mimo. Zasto ? Zato sto se radi planski i prema novom treneru koji ima m*da dati priliku mladom igracu, a ne samo uzdati se u polovnjake.BlueBosnian je napisao/la:Ja ne znam zašto konstantno napadate i vrijeđate @ultrasstyle_tz![]()
Ali ništa od Snajdera, alternativa je Dijamanti!![]()
I nije samo u pitanju potreba za AMC-om, da su Peroti ili Ibarbo bili dostupni za milion-dva bili bi dovedeni, vjerovatno..
Ali opet prijatelju, kako da ja tebi, ultrasu i slicnim dokazem i objasnim da Juventus i Italija nema TIH para ? To je vise stvar inteligencije nego li "realnosti Juventusa". Onaj ko je zivio u vremenu post Calciopolija svjestan je koliko je nezgodno zalijetat se sa skupim igracima i njihovim platama i sta sve nosi njihov eventualni krah. Svjestan je da Juventus prije 5 godina nije bio atraktivan klub za igrati. Svjestan je svih poraza od nebitnih klubova. Svjestan je snage intera i njihove dominacije koja je ubijala u glavu jer je isti taj inter kriv za Calciopoli. Svjestan je da su brojni igraci dolazili, ali jedini koji su nosili klub su bili Del Piero, Trezeguet, Nedved i Camoranesi. Nijedan drugi igrac nije bio zadovoljavajuceg kvaliteta. Nije ovo period dominacije Kalca. Italijanski klubovi jedva prezivljavaju. Pogledaj samo bruku milansku, pa meni je zao sta se desava njihovim klubovima, a zamisli kako je njima. Nedavno su igrali finala lige prvaka, a danas kubure ispod 10. mjesta, sta mislis zbog cega(koga) ? Roma dobije pare i napravi ekipu i sta im se desi ? Izuzev odlicne partije protiv CSKA-a i remija protiv Citija, sta su to uradili ? A pricalo se o tripletama jebte. I onda skontas da imas jedan Juventus koji je 3 puta zaredom prvak, koji igra dalje u ligi prvaka i koji ima fantasticnu ekipu i pored tog nedostatka novca. Pogledas ekipu i vidis klase kao sto su Gigi, Pirlo, Vidal, Pogba i Tevez, kao i igrace koji bi u skoro svakom drugom klubu bili bitni igraci tipa Bonucci, Licht i Marchisio. A da ne spominjem opet Mimu, Comana, Zazu, Sturara, Lealija. Al da bi sve to shvatio odes na youtube i ukucas film o Del Pieru kojeg je napravio skysport. Pa ukoliko ga jako dobro posmatras shvatit ces sta znaci biti najveci, najbolji, a onda sutra ujutru si nebitan, posrno, mali, predmet sprdancije, ma niko i nista.
Ne znam za vas, ali Calciopoli me je naucio da za ovaj klub ne navijam zbog uspjeha, trofeja ili cega vec. Navijam sto ga volim i uvijek cu navijati, rezultati mi nikad nece biti najbitniji. Forza Juve !
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Kapa do poda.Italia je napisao/la:Pa vjerovatno zato sto nije isto pratiti klub preko livescore-a i gledat isti taj svaku utakmicu ispred tv ekrana. Razlika je kada nemas pojma sta je i gdje je Juventus od 2006. pa nadalje i onda jednog dana kada vidis da su 1. na tabeli odlucis se vratiti u navijace Juventusa i predstavljati se kao najvjerniji navijac. Vrlo lahko je prepoznati takve, a jedan od njih je ultras (a ima ih dosta i ovdje, sigurno). Ko god misli da je moguce vratiti se na PRIBLIZNE staze onog sto smo nekada bili taj il nije normalan, il nije pratio Juve pa ne zna kakva je situacija ili ne prati fudbal uopste. Kako ces se nositi sa timovima koji za je*enog Markovica dadne 20 miliona ? Ljudi nerealno prate stvari, neki dan sam citao "cijena Sancheza je bila 22 miliona prije SP-a". Pa zar stvarno mislis da je u pregovorima zapelo oko 2-3 miliona ? I zar stvarno mislis da NIJEDAN drugi tim ne bi ga tad uzeo za 22 miliona ? Pa nisu ljudi iz Barce glupi, i ptice na grani znaju da nakon SP-a cijena svih igraca enormno raste. Pljuje se jadni Allgeri, a skoro sva pojacanja koja su dosla su dosla po zelji pizd*ce. Koji je VAS razlog zbog cega danas u klubu nisu Bera, Zaza il Manolo ? Kada je to Conte davao prilike mladjim igracima ? Konstantno se vrijedja uprava zbog te politike "nigdje mladih igraca", a jedino je kriv onaj ko nije davao priliku. Kako to mi nemamo mladih igraca ? Jebte jedan Canales je dao 2 gola Real Madridu i nakon toga ga je trazio citav svijet i zavrsio je u Realu. Nas Mimo zabije 4 gola na San Siru i opet ga pizd*ica nije htjela u ekipi. Mislite da bi Coman ostao u ekipi da je bio Conte ? Odma bi isla posudba, nekad kasnije mozda i suvlasnistvo i to je to. Koliko je decko mogao nauciti na treningu od Pirla, Teveza i ostalih ? Da je Pogba odma otisao na posudbu nikad ne bi uspio, ali je sjedio, vrijedno trenirao i pomalo ulazio. Ali Pogba je Pogba, jednom se to rodi. Kako god okrenete, razlog zasto se dovodi Rolando, a ne neki "malo bolji polovnjak" je nasa sreca jer Allgeri ocito gleda Ruganija. Da ga ne gleda (kao sto Conte nije gledao nikoga) doveli bi sigurno nekoga tipa Astori (koji nije ni blizu nivoa Bonija, a kamoli Giorgija) i tako bi taj polovnjak zauzimao mjesto Ruganiju jer ima jacu platu i skupo je placen. Isto tako vjerujem da ne zele nikog u vezu jer se cuva mjesto Sturaru, a da ne pricam o napadu u kojem vec imamo Teveza i Moratu, a na ljeto ce 100% doci i Mimo. Zasto ? Zato sto se radi planski i prema novom treneru koji ima m*da dati priliku mladom igracu, a ne samo uzdati se u polovnjake.BlueBosnian je napisao/la:Ja ne znam zašto konstantno napadate i vrijeđate @ultrasstyle_tz![]()
Ali ništa od Snajdera, alternativa je Dijamanti!![]()
I nije samo u pitanju potreba za AMC-om, da su Peroti ili Ibarbo bili dostupni za milion-dva bili bi dovedeni, vjerovatno..
Ali opet prijatelju, kako da ja tebi, ultrasu i slicnim dokazem i objasnim da Juventus i Italija nema TIH para ? To je vise stvar inteligencije nego li "realnosti Juventusa". Onaj ko je zivio u vremenu post Calciopolija svjestan je koliko je nezgodno zalijetat se sa skupim igracima i njihovim platama i sta sve nosi njihov eventualni krah. Svjestan je da Juventus prije 5 godina nije bio atraktivan klub za igrati. Svjestan je svih poraza od nebitnih klubova. Svjestan je snage intera i njihove dominacije koja je ubijala u glavu jer je isti taj inter kriv za Calciopoli. Svjestan je da su brojni igraci dolazili, ali jedini koji su nosili klub su bili Del Piero, Trezeguet, Nedved i Camoranesi. Nijedan drugi igrac nije bio zadovoljavajuceg kvaliteta. Nije ovo period dominacije Kalca. Italijanski klubovi jedva prezivljavaju. Pogledaj samo bruku milansku, pa meni je zao sta se desava njihovim klubovima, a zamisli kako je njima. Nedavno su igrali finala lige prvaka, a danas kubure ispod 10. mjesta, sta mislis zbog cega(koga) ? Roma dobije pare i napravi ekipu i sta im se desi ? Izuzev odlicne partije protiv CSKA-a i remija protiv Citija, sta su to uradili ? A pricalo se o tripletama jebte. I onda skontas da imas jedan Juventus koji je 3 puta zaredom prvak, koji igra dalje u ligi prvaka i koji ima fantasticnu ekipu i pored tog nedostatka novca. Pogledas ekipu i vidis klase kao sto su Gigi, Pirlo, Vidal, Pogba i Tevez, kao i igrace koji bi u skoro svakom drugom klubu bili bitni igraci tipa Bonucci, Licht i Marchisio. A da ne spominjem opet Mimu, Comana, Zazu, Sturara, Lealija. Al da bi sve to shvatio odes na youtube i ukucas film o Del Pieru kojeg je napravio skysport. Pa ukoliko ga jako dobro posmatras shvatit ces sta znaci biti najveci, najbolji, a onda sutra ujutru si nebitan, posrno, mali, predmet sprdancije, ma niko i nista.
Ne znam za vas, ali Calciopoli me je naucio da za ovaj klub ne navijam zbog uspjeha, trofeja ili cega vec. Navijam sto ga volim i uvijek cu navijati, rezultati mi nikad nece biti najbitniji. Forza Juve !
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
ultrasstyle, ne daj da te prozivaju, ja bih ovo banovao 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma lupa Daffy ko obicno ba..
prica o tome ko je pratio klub ovdje na forumu u vrijeme Ranijerija i kompanija itd itd...a ja bgm svoje postove mogu naci tu vrlo lako, i od sadasnjih forumasa samo L'Aavocato i ja smo tu kako se tema otvorila (mozda je jos neko , ne mogu grijesit dusu), a nikakvih Dafija, Italija i ovih nickova se ja ne sjecam ...dovoljno je otvoriti prvih 10-ak stranica teme i sve se vidi, tako da ko sto rekoh lupa malac opet...
mada opet koliko su nickova izmijenjali ko ce ti znati, mozda i ima jos neko tu
i sta imas banovat, kad je slabo ko da ima bez bana do sad
..ja sam davno predlagao automatski ban nakon 2 "trajna" ali eto ne zazivi 
prica o tome ko je pratio klub ovdje na forumu u vrijeme Ranijerija i kompanija itd itd...a ja bgm svoje postove mogu naci tu vrlo lako, i od sadasnjih forumasa samo L'Aavocato i ja smo tu kako se tema otvorila (mozda je jos neko , ne mogu grijesit dusu), a nikakvih Dafija, Italija i ovih nickova se ja ne sjecam ...dovoljno je otvoriti prvih 10-ak stranica teme i sve se vidi, tako da ko sto rekoh lupa malac opet...
mada opet koliko su nickova izmijenjali ko ce ti znati, mozda i ima jos neko tu
i sta imas banovat, kad je slabo ko da ima bez bana do sad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ko je Daffy? .. i gdje je Trequartista? 
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
Evo sad sam malo razgledao i u pravu je. FM odgoj i džaba je. Nije ni čudo danas ovih komentara kad bi on svaki rok prodavao i kupovao pola ekipe.ultrasstyle_tz je napisao/la:povrede igraca i to posebno pojacanja Poulsena,Knezevica,Andradea koji ni jedne tekme nije odigrao kak treba,dovodjenje Melberga,Molinara i slicnih igraca koji nemaju kalibar i kvalitet igraca za igranje u Juventusu,pokazuju los rad sadasnje uprave Giglia Blanca i ostalih prilikom dovodjenja igraca...stara uprava je bila nepogrijesiva,a ovi su doveli jedino Amaurija i Sisoka koji je po meni kalibar da se zove pojacanje za Juve..i ovo sad potpisivanje Olica mi se ne svidja,ja sam sve vise za prodaju Buffona City-u iako mi je to najdrazi igrac,takodjer ni dovodjenje Joaquina nebi bio toliko dobar potez...prodaja Buffona i dovodjenje Amelie,Mate,Schweinsteigera,Diega,Benzeme,Seitaridisa i Skilacija iz Valenicije koja ce morati krenut u rasprodaju igraca..i nac jos jednog stopera i pokusat svim silama dovest Klisija,Evru,Grosa ili nekog lijevog beka
"Prodaja Buffona i zamjena da mu bude Amelia"
Daffy je Italia. Trequartista je banovan trajno.Chinaglia je napisao/la:ko je Daffy? .. i gdje je Trequartista?
- BlueBosnian
- Kontakt:
@Italia
1.Slažem se.
Nisam neki zaluđenik inostranog kluba koji nema, kako bih rekao, ni jednu dodirnu tačku sa mnom, bosancem.
Ali ga simpatišem iz više razloga, sve u granicama normale (dakle ne u smislu da u svakoj rečenici napišem "mi" igramo loše, doveli "smo" itd, jer kao što rekoh nemam nikakve veze sa gradom Torinom, niti sam ikad bio na utakmici, da bi se iz nekog od tih razloga smatrao velikim/istinskim navijačem)
A realno, to što juve "planski" radi ne donosi nikakve rezultate, bar ne još. I ne vjerujem ni da će donijeti u bliskoj budućnosti.
Zamisli ovu ekipu bez inostranih igrača, Teveza i Pogbe. Ili samo bez Teveza.
A već imaš jako ograničenu ekipu, igra "nam" je poprilično loša, te definitivno zavisi od 2-3 pojedinca..
Ništa se ne radi planski. A i ako se radi, onda to ne daje nikakve rezultate.
Conte je Conte, tvrdoglavi-zatupljeni-staromodni-egomanijak.
I kontam ja šta si ti htio reći, tu priču svi znamo. Ne treba je koristiti kao argument za nečije nezadovoljstvo, jer je izlizano. Par pojedinaca se uvijek uhvate toga kad pokušavaju nekom nešto objasniti, kako Juve nema para, na koji način se posluje i sl.
Pustite to, niko nije glup..
I upravo zbog toga što smo svjesni da je Juve oduvijek igrao neatraktivan fudbal "trubimo" o velikim promjenama, prije svega formacijskim..
Ako su Real, Bayern, Barsa i Chelsea trenutno najači na svijetu, i imaju atraktivne i brze igrače-koji im definitivno donose rezultate, zašto se onda Juve ne bi ugledao na njih?
A da, nema se para.. To su vaši argumenti. Previše se pravite pametni i potcjenjujete "nas" koji s vremena na vrijeme poželimo jak Juve, jak na evropskoj sceni.
Kao da mi ne znamo da Juve nema para..
A prećutite kad Juve dovede pedesetidevet polovnjaka, koji ih na kraju koštaju isto koliko bi i 2 kvalitetna igrača..(to su moji argumenti, gomilanje polovnjaka!)
A vaši argumenti su "Juve nikad nije igrao atraktivan fudbal, Juve nema para" ...
Dakle niđe veze dragi moji.. Juve ima para, odnosno vlasnici, ali "ne ulažu", ili sam ja definitivno isključen iz svega
..
Mogao sam i ja napisati roman, koji bi bio isti kao tvoj-ako bi želio prosvjetliti novorođenčad koja ni kriva ni dužna počnu navijati za Juve. Naveo si samo činjenice, i trenutno stanje. I svaka čast na tome, cijenim. Sve je to tako. Niko ne kaže da nije.. Samo, krajnje je iritantno doticati se jedne te iste priče koje smo svi svjesni..
Može biti da sam i ja "pravi navijač" a da toga nisam ni svjestan..
1.Slažem se.
Nisam neki zaluđenik inostranog kluba koji nema, kako bih rekao, ni jednu dodirnu tačku sa mnom, bosancem.
Ali ga simpatišem iz više razloga, sve u granicama normale (dakle ne u smislu da u svakoj rečenici napišem "mi" igramo loše, doveli "smo" itd, jer kao što rekoh nemam nikakve veze sa gradom Torinom, niti sam ikad bio na utakmici, da bi se iz nekog od tih razloga smatrao velikim/istinskim navijačem)
A realno, to što juve "planski" radi ne donosi nikakve rezultate, bar ne još. I ne vjerujem ni da će donijeti u bliskoj budućnosti.
Zamisli ovu ekipu bez inostranih igrača, Teveza i Pogbe. Ili samo bez Teveza.
A već imaš jako ograničenu ekipu, igra "nam" je poprilično loša, te definitivno zavisi od 2-3 pojedinca..
Ništa se ne radi planski. A i ako se radi, onda to ne daje nikakve rezultate.
Conte je Conte, tvrdoglavi-zatupljeni-staromodni-egomanijak.
I kontam ja šta si ti htio reći, tu priču svi znamo. Ne treba je koristiti kao argument za nečije nezadovoljstvo, jer je izlizano. Par pojedinaca se uvijek uhvate toga kad pokušavaju nekom nešto objasniti, kako Juve nema para, na koji način se posluje i sl.
Pustite to, niko nije glup..
I upravo zbog toga što smo svjesni da je Juve oduvijek igrao neatraktivan fudbal "trubimo" o velikim promjenama, prije svega formacijskim..
Ako su Real, Bayern, Barsa i Chelsea trenutno najači na svijetu, i imaju atraktivne i brze igrače-koji im definitivno donose rezultate, zašto se onda Juve ne bi ugledao na njih?
A da, nema se para.. To su vaši argumenti. Previše se pravite pametni i potcjenjujete "nas" koji s vremena na vrijeme poželimo jak Juve, jak na evropskoj sceni.
Kao da mi ne znamo da Juve nema para..
A prećutite kad Juve dovede pedesetidevet polovnjaka, koji ih na kraju koštaju isto koliko bi i 2 kvalitetna igrača..(to su moji argumenti, gomilanje polovnjaka!)
A vaši argumenti su "Juve nikad nije igrao atraktivan fudbal, Juve nema para" ...
Dakle niđe veze dragi moji.. Juve ima para, odnosno vlasnici, ali "ne ulažu", ili sam ja definitivno isključen iz svega
Mogao sam i ja napisati roman, koji bi bio isti kao tvoj-ako bi želio prosvjetliti novorođenčad koja ni kriva ni dužna počnu navijati za Juve. Naveo si samo činjenice, i trenutno stanje. I svaka čast na tome, cijenim. Sve je to tako. Niko ne kaže da nije.. Samo, krajnje je iritantno doticati se jedne te iste priče koje smo svi svjesni..
Svaka čast i na tome, isti sam po tom pitanju..Ne znam za vas, ali Calciopoli me je naucio da za ovaj klub ne navijam zbog uspjeha, trofeja ili cega vec. Navijam sto ga volim i uvijek cu navijati, rezultati mi nikad nece biti najbitniji. Forza Juve !
Može biti da sam i ja "pravi navijač" a da toga nisam ni svjestan..
Zadnja izmjena: BlueBosnian, dana/u 10 jan 2015, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- bianconeros
- Kontakt:
Nemoj da vas Marotta cita pa da bas krene po kvalitetne igrace
Dzaba se mi nerviramo i repliciramo jednom drugom kad opet ostaje to da necemo nikog dovesti osim mozda nekog za rezervu. A kao sto sam ranije reko i netreba nam ako nece bas dovesti neko pojacanje koji odma uleti u prvi 11 i da moze igrati LS ..
Na ljeto ce biti pravi test za Marottu. Eh tad ako se nebudemo pojacavali kvalitetno a ne dovoditi 2-3 igraca samo da se pokrije par mjesta ..
Kad bi nekako dogurali do pofinala u LS eh tad bi imali para za trositi
..
Dzaba se mi nerviramo i repliciramo jednom drugom kad opet ostaje to da necemo nikog dovesti osim mozda nekog za rezervu. A kao sto sam ranije reko i netreba nam ako nece bas dovesti neko pojacanje koji odma uleti u prvi 11 i da moze igrati LS ..
Na ljeto ce biti pravi test za Marottu. Eh tad ako se nebudemo pojacavali kvalitetno a ne dovoditi 2-3 igraca samo da se pokrije par mjesta ..
Kad bi nekako dogurali do pofinala u LS eh tad bi imali para za trositi
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
@IlCapitano
vrijeme kada je sam Gigi izjavio da nema nista protiv toga da ode iz kluba AKO ce to donijeti klubu dovoljno novca i omoguciti mu da se izvuce iz krize...
koliko ja volim Gigija ne moram nikome govoriti ,ali sad 6 godina nakon toga se desilo da je Juventus jos uvijek na istom mjestu globalno (posebno ako izgubi titulu ove god ), a cak je i situacija ista samo sto se Gigi sad zove Pogba i svako ima svoj stav da li je bolje zadrzati Pogbu ili ga prodati uzeti 100 miliona (mada tad je 100 za Gigija kao sad 150-180)..i oprecna su misljenja...s tim sto smo sad svi svjesni da ce Pogba da ide kad-tad, a tad smo neki mislili da Gigija treba teska srca pustiti za tolike pare i obnoviti cijeli tim..
a sto se tebe licno tice, takvi su najgori..generalni poslije bitke...ti NIKAD neces iznijeti SVOJE misljenje jer ga nemas..bubam slucaj Snajder, dok se prica treba li Snajder ili ne, ti ces naravno da sutis i kad se situacija rijesi: pod A)ako Snajder dodje- tvoj argument je "naravno da nam treba, bravo Marota, Marota dijeli pljuske" itd itd, pod B) ako Snajder ne dodje ti si "previse je Xy para za njega,nema se para, bravo Marota, hocete Secca itd itd)..
dakle koji god ishod ti si upravu, jer svoje misljenje dajes k'o pi.cka NAKON sto se situacija zavrsi..evo ja te sad pitam, a vec jednom sam pitao i nisi se usudio odg, koji je to pravac u kojem Juve treba da ide i koji su to igraci koje bi ti u svojim okvirima realnosti volio, zelio da vidis i koje bi eto ti pokusao dovesti da si na mjestu Morate? (osim Ruganija i Berardija jer su vec nasi).ili ako smatras da smo i ovako dobri i da nam ne trebaju pojacanja i to reci, ali barem jednom skupi hrabrosti pa iznesi svoje misljenje.
ja sam tu naveo 7-8 igraca, pola pogodio pola promasio, ali jbg bar imam hrabrosti da kazem sta mislim a ne cekam da bitka prodje pa da onda dajem svoj stav
ps slozio bih se donekle sa @L'Aavocato, najveci problem je glava familije koja vise ne voli Juventus, ali na to je tesko uticati
vrijeme kada je sam Gigi izjavio da nema nista protiv toga da ode iz kluba AKO ce to donijeti klubu dovoljno novca i omoguciti mu da se izvuce iz krize...
koliko ja volim Gigija ne moram nikome govoriti ,ali sad 6 godina nakon toga se desilo da je Juventus jos uvijek na istom mjestu globalno (posebno ako izgubi titulu ove god ), a cak je i situacija ista samo sto se Gigi sad zove Pogba i svako ima svoj stav da li je bolje zadrzati Pogbu ili ga prodati uzeti 100 miliona (mada tad je 100 za Gigija kao sad 150-180)..i oprecna su misljenja...s tim sto smo sad svi svjesni da ce Pogba da ide kad-tad, a tad smo neki mislili da Gigija treba teska srca pustiti za tolike pare i obnoviti cijeli tim..
a sto se tebe licno tice, takvi su najgori..generalni poslije bitke...ti NIKAD neces iznijeti SVOJE misljenje jer ga nemas..bubam slucaj Snajder, dok se prica treba li Snajder ili ne, ti ces naravno da sutis i kad se situacija rijesi: pod A)ako Snajder dodje- tvoj argument je "naravno da nam treba, bravo Marota, Marota dijeli pljuske" itd itd, pod B) ako Snajder ne dodje ti si "previse je Xy para za njega,nema se para, bravo Marota, hocete Secca itd itd)..
dakle koji god ishod ti si upravu, jer svoje misljenje dajes k'o pi.cka NAKON sto se situacija zavrsi..evo ja te sad pitam, a vec jednom sam pitao i nisi se usudio odg, koji je to pravac u kojem Juve treba da ide i koji su to igraci koje bi ti u svojim okvirima realnosti volio, zelio da vidis i koje bi eto ti pokusao dovesti da si na mjestu Morate? (osim Ruganija i Berardija jer su vec nasi).ili ako smatras da smo i ovako dobri i da nam ne trebaju pojacanja i to reci, ali barem jednom skupi hrabrosti pa iznesi svoje misljenje.
ja sam tu naveo 7-8 igraca, pola pogodio pola promasio, ali jbg bar imam hrabrosti da kazem sta mislim a ne cekam da bitka prodje pa da onda dajem svoj stav
ps slozio bih se donekle sa @L'Aavocato, najveci problem je glava familije koja vise ne voli Juventus, ali na to je tesko uticati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bianconeros
- Kontakt:
Tottenham have reportedly held talks with the agent of Juventus star Sebastian Giovinco over a move to White Hart Lane. 
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
znači, Trequartista se još nije vratio
kako se zvao Sissoko u prethodnom životu?
- bianconeros
- Kontakt:
@OfficialAllegri: "We won't bring players in just for the sake of it, there's no use in that. They have to be the right fit." #

Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- bianconeros
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:znači, Trequartista se još nije vratio![]()
sutra da ste barem bod uzeli
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
žedru, cigani će dobit' po 
- IlCapitano
- Kontakt:
Koji lik, ne vjerujem. Juventus sada u istoj situaciji kao prije 6 godina.ultrasstyle_tz je napisao/la:@IlCapitano
dakle koji god ishod ti si upravu, jer svoje misljenje dajes NAKON sto se situacija zavrsi..evo ja te sad pitam, a vec jednom sam pitao i nisi se usudio odg, koji je to pravac u kojem Juve treba da ide i koji su to igraci koje bi ti u svojim okvirima realnosti volio, zelio da vidis i koje bi eto ti pokusao dovesti da si na mjestu Morate? (osim Ruganija i Berardija jer su vec nasi).ili ako smatras da smo i ovako dobri i da nam ne trebaju pojacanja i to reci, ali barem jednom skupi hrabrosti pa iznesi svoje misljenje.
Ja sam davno ovdje rekao da nisam ni za Sneijdera ni za Shaqirija. Prvi nam ne treba, drugi mi se ne sviđa niti je potreban za ovo što se sad igra. Od početka govorim da treba dati šansu Comanu i Pereyri na 3/4 umjesto Vidala. Od početka govorim da je ova sezona za mene kao neki prelaz, jer ne vjerujem da će Allegri biti dugoročno rješenje osim nekog ludog uspjeha poput 1/2 finala LP i sl. Od početka nisam bio za Allegrija i to sam jasno rekao, samo ne treba ni meni, ni nekom drugom ovdje da čita moje postove u kojima kenjam po istom svaki dan kao što ti radiš. Od početka nisam za Evru da izigrava prvog lijevog beka, od početka nisam za Moratu da se daje 20 miliona za Higuaina vol.2 i sl. To što ne pičim po živcima svakom sa svojim iritantim podjebavanjem svaki dan, ne znači da nisam izrazio svoje mišljenje.
Ovo boldano sam također više puta pisao, samo ti ili ne čitaš ili ne želiš prihvatiti takvo nešto. Od početka sam za put koji je ova uprava izabrala. Od početka za lagano stvaranje ekipe, stvaranje igrača, a ne rasipanje basnoslovnim novcima, jer je to uvijek bio Juventusov način. Sve dok se ne dođe u situaciju da izađemo iz dugova i onda sebi možeš priuštiti jedno bombastično pojačanje u godini, a i više ako zatreba. Jedini igrač za kojeg sam ikad tako nešto poželio je Cavani jer mi je mokri san od prve utakmice u Napoliju, ali shvatam da te stvari ne idu tako. Ne ide pljuvanje 30-40 miliona na Sneijdera i Shaqirija kako ti želiš.
Što se tiče pojačanja u skorijoj budućnosti odavno govorim da nam treba lijevi bek kako bi se Asa mogao vratiti u sredinu (Kolarov, Rodriguez iz Wolfsburga, Darmian) i da se vrate Rugani, Leali, Sturaro i Berardi na ljeto.
Što se tiče tvog MO-a, to je jedno te isto. Dođi svaki dan i pljuni što više možeš i zalijepi se na svaki naslov na portalu i FB-u, a onda kasnije još više pljuj "mediokriteta" jer ga nije doveo. A kada i dovede nekog onda "nije imao nikakvu konkurenciju i lahko mu je bilo". Kad se sjetim pljuvanja po Marchisiju svaki **** dan prošle sezone i svakog posta koji započinje "Prodati Marchisija za 20 miliona", da bi zašutio k'o pi.cka kad se posrao po tome.
I da, ne smijem zaboraviti standardno (koje ti meni nikad nisi obrazložio iako sam te pitao više puta), jadikovanje kako treba dati 30-40 miliona na nekog igrača, a onda malo kasnije "Otkad ja ovdje govorim da nema para, a pojedinci mene ubjeđuju da ima novca". Kojim novcem da se dovedu ako ga nema?
Jao @daffya nekad drk** na Hamšika i društvo, a sad priča @ultrasstyle_tz koji je ovdje na forumu od kako sam i ja počeo pisati i uvijek je bio ovakav (čovjek je rođeni kritičar, morate se pomiriti s tim - a i dobro je imati za diskusiju takve ljude), iskreno i meni ponekad zna ići njegova priča na živce, nekad prije i više nego danas (Marchisio i ona priča koju je uporno vrtio samo što ga je previše hvalio pa zbog društva ispaštao
), ai jer sam vjerovao u riječi Agnellia kad je pričao da je došlo vrijeme za "plazmu"
, a poslije toga jedino se Tevez mogao nazvati "plazmom" , iako je to kraktotrajna "plazma" koji će brzo pregoriti (otići).
Ali ima još nade da ne doživimo sudbinu neki drugi klubova, i ako neko to smatra hejtom to je vaš problem, ja ne mogu biti slijep pored očiju, po 100ti put kažem nije sve tako crno (jer imamo rezultat u Seriji A) , ali ako se ovako nastavi slijede veliki problemi, jer imamo mnogo igrač koji su veoma blizo penzije ili trenutaka kad ne mogu biti od značaja za klub kao Juventus. Valja sve te igrače odjednom zamijeniti, a da se ne odrekneš 1-2 ključnog igrača i ponovo lovi u mutnom dok ne pronađeš novog Vidala, Pogbu itd... Zbog toga se mora reagovati mnogo prije, već je trebalo, ali ima još nade ako budu pametno radili na ljeto.
Ali ima još nade da ne doživimo sudbinu neki drugi klubova, i ako neko to smatra hejtom to je vaš problem, ja ne mogu biti slijep pored očiju, po 100ti put kažem nije sve tako crno (jer imamo rezultat u Seriji A) , ali ako se ovako nastavi slijede veliki problemi, jer imamo mnogo igrač koji su veoma blizo penzije ili trenutaka kad ne mogu biti od značaja za klub kao Juventus. Valja sve te igrače odjednom zamijeniti, a da se ne odrekneš 1-2 ključnog igrača i ponovo lovi u mutnom dok ne pronađeš novog Vidala, Pogbu itd... Zbog toga se mora reagovati mnogo prije, već je trebalo, ali ima još nade ako budu pametno radili na ljeto.
Evra placen 1.2 mil na rate. NA RATE. NA RATE Da,ocito je da Juventus gleda svaki milion,a to je vrlo pogresna filozofija kada je u pitanju dovodjenje mladjeg igraca koji je ktomu da prostis i dobar.Italia je napisao/la: Ljudi nerealno prate stvari, neki dan sam citao "cijena Sancheza je bila 22 miliona prije SP-a". Pa zar stvarno mislis da je u pregovorima zapelo oko 2-3 miliona ?
Kalcopoli je velikoj vecini nas ojacao ljubav prema klubu. A ta ljubav prema klubu je klica iz koje nice zelja da se dodje do trofeja. Da bi se doslo do trofeja treba napredovati. Da bi se napredovalo treba ukoniti neke greske koje sprecavaju klub kog volimo da to i ostvari. Nijedan istinski navijac nekog kluba nece prestati navijati za klub kada "propadne". To je valjda normalno. Isto kao sto je i normalno zeljeti da ti klub raste,jer ga volis. Ne razumijem sta pogresno vidis u tome? To neko ovde ima zelje da ulupamo 80 i kusur mil na jednog igraca pa pojedine prozivas da su djeca? Ne. Vrlo konstruktivne kritike se dijele uglavnom.
5 utakmica ne znamo za poobjedu. Jedan od glavnih razloga su dva lica jedne ekipe tokom utakmice,tj nerealan pad ekipe u drugom poluvremenu. Koji je tvoj komentar na to? "Ej mi smo nakon kalcopolija znali 10 utakmica ne pobijediti"? Ili "Suti mogli smo izgubiti svih 5"? Mozda jeste,mozda nije. Mozda si zadovoljan svime sto si vidio tokom tih 5 utakmica. Ima onih koji nisu i koji pricaju o tome,o razlozima i eventualnim rjesenjem. Ne vidim nista lose u tome.
https://PrivateLadyEscorts.com - [url=https://privateladyescorts.com/girl/anastasia-doll-12.html]Anastasia Doll[/url] [url=https://privateladyescorts.com/girl/anika-uwunikaa-112.html]Anika Uwunikaav[/url] [url=https://privateladyescorts.com/girl/vanessa-96.html]Vanessa[/url] [url=https://privateladyescorts.com/girl/luxury-girl-89.html]Luxury Girl[/url] [url=https://privateladyescorts.com/girl/kayla-72.html]Kayla[/url] - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://PrivateLadyEscorts.com] Where To Chat With Private Lady [/url]
- korisnikforuma
- Kontakt:
Vrsaljko odličan, Berardi kao i obično dobar za sada, Zaza trpa...
Vezni red i stoperi Sassuola
Vezni red i stoperi Sassuola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.