Do ždrijeba. To je ponedjeljak navečer.AsharaK je napisao/la:Jos koliko imaju fore da otkazu?Virtu4l je napisao/la:Najgore bi bilo to da Monfils, Almagro ili neko treći sredinom sedmice ipak skontaju da nisu spremni.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Valjda Montanes nece na AO, inace 2 otkaza trebaju, sto ce biti veoma tesko
OFF: Ima neko zeljan da na MTF igra Tennis Tipping igru. Pogađanje pobjednika mečeva po turnirima za koji odlucite da nastupite, singl i dubl. Najvise pitam zbog Davis Cupa, da pokorimo tamo kad Dzumi ne moze ovamo
OFF: Ima neko zeljan da na MTF igra Tennis Tipping igru. Pogađanje pobjednika mečeva po turnirima za koji odlucite da nastupite, singl i dubl. Najvise pitam zbog Davis Cupa, da pokorimo tamo kad Dzumi ne moze ovamo
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@Forster odkud sad dva? odustali: Rosol, Sock, Tipsa, Tsonga, Čilić, Stepanek, Haas. Ne prepadaj. 
Imam ja želju? Kako da igram?
EDIT: Mathieu i Kavčić predali svoje mečeve u kvalama za ATP Sydney.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:@Forster odkud sad dva? odustali: Rosol, Sock, Tipsa, Tsonga, Čilić, Stepanek, Haas. Ne prepadaj.
Nećel bit šta od njih dvojice
Bašić protiv Machada u prvom kolu. Montanes je u žrijebu, prvi nosilac.
http://www.atpworldtour.com/posting/2015/7184/mds.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.atpworldtour.com/posting/2015/7184/mds.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Bašić protiv Machada u prvom kolu. Montanes je u žrijebu, prvi nosilac.
znači ništa od Montanesa
-
thelightblue
- Kontakt:
Montanes nece igrati kvale AO, ali ce igrati glavni turnir, ako moze (znaci Rosol oficjalno OUT = Montanes IN)
"Albert Montañés no participará en la previa del primer Gran Slam de la temporada, el Open de Australia, si tiene que disputar esa fase como le corresponde por ranking, donde en la actualidad ocupa la posición 108. El rapitense ha confirmado que solo viajará a Melbourne si las bajas de otros tenistas le permiten acceder al cuadro principal."
http://www.diaridetarragona.com/deporte ... -australia" onclick="window.open(this.href);return false;
"Albert Montañés no participará en la previa del primer Gran Slam de la temporada, el Open de Australia, si tiene que disputar esa fase como le corresponde por ranking, donde en la actualidad ocupa la posición 108. El rapitense ha confirmado que solo viajará a Melbourne si las bajas de otros tenistas le permiten acceder al cuadro principal."
http://www.diaridetarragona.com/deporte ... -australia" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: thelightblue, dana/u 10 jan 2015, 17:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne znamo ništa drugovi, ne znamo. Samo znamo da smo blizu i bićemo 100% sigurni kad izađe žrijeb za kvale.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ne moze se on tako poigravati sa ljudima u Casablanci, barem ja mislim da nije dopusteno. Zrijeb je obavljen i ne mogu samo tako gubiti ljudi glavnog nositelja, odnosno glavnu zvijezdu turnira. Ne znam, ako neko zna vise nek kaze.
SAMO ČELIK !
Možda čovjek zna da je u MD na AO. Odigra Casablancu i ide u Australiju 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Auu da, nisam ni obracao paznju na termin Casablance, mislio sam da se poklapa sa MD. Nista, mislim da od Montanesa nema nista 
SAMO ČELIK !
Baš moraš biti maler da budeš 1. nosioc kvalifikacija dva put zaredom. Sreću treba zaslužili ali Damir je prošle godine redovno gubio od levata tako da je nije zaslužio.
A ovaj kreten Hasse? Evo preda mec kvala u Aucklanda Marie-u.
Nema više vremena, ako sutra još neko otkaže, to je to, ako ne otkaže biće prvi nosilac u kvalama.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
risingforce
- Kontakt:
i Kavcic i Mathieu su se jucer povrijedili i zbog toga predali svoje meceve u Sydneyu...
Monfils je u Melburnu, trenira sa Simonom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bio sam ubjeđen da će ući u MD bez kvala ali više nisam. Almagro je zezno stvar. Valjda će kao prvi nositelj imati lakše protivnike.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma opet ima sansu kao LL da upadne :pUnofficialpage je napisao/la:Bio sam ubjeđen da će ući u MD bez kvala ali više nisam. Almagro je zezno stvar. Valjda će kao prvi nositelj imati lakše protivnike.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
prva dva kola da prodje 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.