Posto ja ne mogu dati misljenje i Delijama to ostavljam drugima,bas kao sto ni vi ne biste trebali davati misljenja o svojim grupama.Sto se tice scene u Srbiji ona je veoma raznovrsna,tu su Delije i Grobari kao dvije najvece srpske navijacke grupe,zatim su tu grupe koje ja izuzetno cenim Taurunum Boys od Zemuna koji mene neodoljivo podsecaju na Lesinare u BIh je uvek imaju mnostvo pirotehnike na svojim utakmicama a i broj im je solidan,zatim je tu UF od Rada koji nemaju bas neku brojnost ali su veoma dobra ekipa,tu je Firma koja ima brojnost ali nema tu neku usaglasenost navijanja,zatim je tu Blue Union od OFK-a koji su takodje imaju manju brojnost u odnosu na ostale al isu veoma dobra ekipa nesta slicno kao UF samo sto se ovi drugi vise isticu medju tucama i ostalim.Ono sto mi se svidja u Srbiji je velika popracenost u nizim ligama.Imamo tu Meraklije Nis koji su veoma dobri,zatim Torcida znate kako je ona orijentisana ali opet su sasvim solidni,Korida Banat...te jos neke navijacke skupine iz onih sto bi rekli beton liga kao na primer Bulke,Nomadi....
Sto se tice navijacke scene BIH ona je po meni za nijansu slabija od Srbije,dobra sto se tice toga da ima nekoliko ekipa sa lepom brojnoscu kao HZ,TM,Lesinari,zatim ima nekoliko solidnih navijackih grupa koja odradjuju i gostovanja kao npr.Zrinjskog ne znam kako se zovu,Sirokog(takodje),Sokolovi,Red Army,Robijasi,Fukare...
Mane je koliko se meni cini sto nema tolikog navijanja po nizim ligama kao u Srbiji.Od ovih sto znam tu su Leadersi Teslic,Vojvode Doboj,Vandali Bugojno i jos neke grupe da ih sada ne nabrajam.
I jos nesta.Malo mi je glupo sto neki ovde ismijavaju ove manje navijacke grupe kao.npr Sokolovi koji su relativno mlada navijacka grupa i koliko god im mala brojnost bila oni se veoma trude da pruze podrsku svome timu i mislim da se zbog toga ne trebaju ismejavati.Koliko sam video kod njih na tribina nema puno starijih likova vecina su jos srednjoskolci ali mislim da za par godina oni mogu postati veoma stabilna grupa.
p.s.Ako treba neka slika od ovih manjih grupa iz Srbije recite pa cu vam ih naci imam ih ja gomilu na kompu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))