FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 10 jan 2015, 18:33

jandro je napisao/la:Hvala vam neizmjerno sto ste nas razrijesili alispahica. Sretno njemu i vama sa njime!
ja jos cekam da benko eksplodira u svlacionici :mrgreen:

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 10 jan 2015, 18:35

jandro je napisao/la:Hvala vam neizmjerno sto ste nas razrijesili alispahica. Sretno njemu i vama sa njime!
Objasni, keve ti.
2x pitam ima li neko da je upoznat sa tim igracem zadnje, recimo, dvije godine. A svi ga nesto fale. Ako mozes nesto i za Kelavu, ako pratis naravno. Momka(Alispahica) nema zadnje dvije godine nigdje, sta ga dizete u nebo toliko. Ko ga je gledo?. Daj Boze da se vrati u formu.. Ne ocekujem ni ja ni Kramarica, ni Sudanija, al malo realno, ako napadam duplu, ne mozes je napast u istoj polusezoni u kojoj ti se golman i desetka vracaju u formu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 10 jan 2015, 18:36

Benko je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:
E cuj mi razrijesili, decko sam otisao, taj Kek bas ne voli bosance hmm zec, pa alispahic, ko je sljedeci ?

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 10 jan 2015, 18:38

Ma nema potrebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mi smo bordo braca svakako nema ljutnje :thumbup: treba nam ljudi samo malo ha strpljenja ha sabura imamo temelje kakve nikad u istoriji nismo imali realno, ja ne mogu biti nezadovoljan ma koga god da dovedu kad se samo meluna mrtvog sjetim muka me ufati trenutno odoh sta popit haha

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 10 jan 2015, 18:38

http://m.sportsport.ba/vijest/bh_fudbal-150284.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ODLICNO !!!!

JOS SAMO HEBIBOVIC I TO JE EVROPSKA EKIPA KOJI MOZE DO 3 PRETKOLA LAGANO !!

KELAVA(bandovic)
PUZA(kallasi) DUPOVAC TATOMIROVIC (HEBIBOVIC)(baric)

CIMIROT.(berberovic) RADOVAC.(rustemovic

ALISPAHIC (stojcev)

OKIC(duljevic) VELKOSKI. (kouadio)

BENKO(bilbija)

Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 10 jan 2015, 18:39

Benko je napisao/la:
Doveli ste igraca koji nije mogao igrat ni u nasoj drugoj ekipi koja se natjece u trecoj ligi. A ti slobodno ocekuj da bude najbolji igrac vase lige. Ne branim ti.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jan 2015, 18:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
badboy je napisao/la: Bilbija i Alispahic su razlicit tip igraca I ne igraju na istoj poziciji. Alispahic je konkurencija Milosu. Ja ipak mislim da bi ovo mogla bi zamjena za Milosa ako ovaj slucajno ode a ako I obojica budu tu nece smetat. Milos ce konacno dobit konkurenciju sto ce ga natjerat da igra jos bolje I da pokaze dal ipak moze vise kako nas vecina misli..
Ako ništa radi toga mi je drago što će ga Ibrak aBd dovesti, pa makar Mehmed sjedio na klupi ali će tako natjerati stojčeva da svaku igra max. požrtvovano jer zna da ima alternativa na klupi a koja jedva čeka da mu preuzme poziciju u prvih 11! Meho zna šta radi, svaka mu čast! :kralj: :kralj:
Slucjano tebe citiram. Sta vi mislite bi li Stojcev guze dao da igra godinu dana u Dinamu. Igra, ne ne igra, pa i u Rijeci u krajnjem slucaju. Vidjet cemo, ali po mom skromnom misljenju, ako se njih dvojica budu borili za poziciju, Stojcev ce se dobrano nagrijati klupice.
Pazi, po meni stojčev svakako treba ostati u prvih 11 jer je i pored loše polusezone i dalje naš najveći "znalac" na terenu, to što je nekada lijen, nezainteresiran ili sebičan je druga stvar ali Alispahića ne smatram pojačanjem dok se ne dokaže a kako Ibrak reče jedne prilike "ti igrači su tu da pojačaju konkurenciju" tj. ne može niko garantovati da će ovaj eksplodirati i odmah se dokazati kao pojačanje, nego su svi prinove dok ne dokažu suprotno! Ovo možda jedino ne važi za Kelavu, jer je vrlo teško biti gori od deje, iskreno! :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 jan 2015, 18:40

jandro je napisao/la:Doveli ste igraca koji nije mogao igrat ni u nasoj drugoj ekipi koja se natjece u trecoj ligi. A ti slobodno ocekuj da bude najbolji igrac vase lige. Ne branim ti.
Valjda ga ovi nasi pritisnu sa nekim ultiamtumom, ili ces igrat/trcat ili na ljeto noga :?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 10 jan 2015, 18:42

HEJTERI TISINA ! ALISPAHIC CE SE DOKAZATI BUDITE JEDNOM ZADOVOJLNI KAKVI DEBILI CCCC KOD KONA VLADAVIC I NEKI IZ HRVATSKE 3 LIFE DOLAZE STA BI VI RONALDO DA VAM DODJE MOZDA ? KELAVA JE ZA KLASU BOLJI OD DEJE SJETITE SE BORUSSIJE I DEJINI IZLJETANJA !

Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 10 jan 2015, 18:43

Alispahic po meni promašaj , ali eto niste nista izgubili PROBAJTE.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 jan 2015, 18:44

Nord1987 je napisao/la:HEJTERI TISINA ! ALISPAHIC CE SE DOKAZATI BUDITE JEDNOM ZADOVOJLNI KAKVI DEBILI CCCC KOD KONA VLADAVIC I NEKI IZ HRVATSKE 3 LIFE DOLAZE STA BI VI RONALDO DA VAM DODJE MOZDA ? KELAVA JE ZA KLASU BOLJI OD DEJE SJETITE SE BORUSSIJE I DEJINI IZLJETANJA !

Hajde ziv bio iskljuci caps lock sve kontam neko obavjestenje ili neki buuum transfer.Isprepada me majke mi :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jan 2015, 18:44

aS_Roma je napisao/la:Kelava, Rustemovic, Alispahic (nadam se da ce ova dvojica potpisati) je dosta dobro ja sam prezadovoljan do sad.

Jos bi volio samo jednog stopera dobrog i da se produzi ugovor Radovcu, Cimirotu i ostalim i da lagano udjemo u nastavak sezone.
Vranješ bi nama legao ko budali šamar, ipak nemamo mi šta u Evropi tražiti dok ne dovedemo provjerenog štopera! :think:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 jan 2015, 18:46

Ja Alispahica vidim svakako kako nekog ko ce zaostriti konkurenciju te mozda dostici svoj vrhunac, svoju punu formu, nekad na ljeto.To kad i ako se desi bice super.Do tad ce biti dobar u rotaciji jer igramo i ligu i kup
Ne vidim kako ce on u narednom periodu upasti u prvu postavu bilo na poziciju Duljevica,Okica ili Stojceva bilo to desno krilo,ljevo krilo ili desetka.Ali kao sto rekoh natjerace ovu trojicu da više rade, on ce vise raditi među ovakvom ekipom i svi smo na dobitku.Ima kvalitet i ako ga uspije pokazati opet imacemo 4 strašna ofanzivna vezna igraca (ne mislim na napadače) na ljeto + sljedece sezone.

Sto se Kelave tiče...golmani lakse ulaze u formu, ako ima kvaliteta a mislimo da ima, ocekivati je da svoje najbolje pokaze vec poslje 2-3 kola, a uvijek imamo i Deju koji je za nasu ligu sasvim OK, jos kad je u formi kao u zadnje vrijeme neme zime

Sve je to super, još štoper i produzenja ugovora Radovcu i kompaniji.

@aco
Zasto mislis da ce Stojcev na klupu ako se bude borio sa Alispahicem za poziciju? Zato sto je Alispahic klasa iznad pa ako vrati formu Milos nema šanse ili...?
Ako je iz tog razloga onda super, uvjerili smo se kako Miloš moze kad je 100% na terenu, ako Alispahic moze više SUPER !!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 10 jan 2015, 18:47

BordoArmy88 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Kelava, Rustemovic, Alispahic (nadam se da ce ova dvojica potpisati) je dosta dobro ja sam prezadovoljan do sad.

Jos bi volio samo jednog stopera dobrog i da se produzi ugovor Radovcu, Cimirotu i ostalim i da lagano udjemo u nastavak sezone.
Vranješ bi nama legao ko budali šamar, ipak nemamo mi šta u Evropi tražiti dok ne dovedemo provjerenog štopera! :think:
Lego bi nam pravo al tesko da ce doci, valjda izvuku nekog iz naftalina :D
Ovo sad mozemo izgurati u prvenstvu, al za europu trebaju dva nova stopera

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 10 jan 2015, 18:50

Ado76 je napisao/la:
Nord1987 je napisao/la:HEJTERI TISINA ! ALISPAHIC CE SE DOKAZATI BUDITE JEDNOM ZADOVOJLNI KAKVI DEBILI CCCC KOD KONA VLADAVIC I NEKI IZ HRVATSKE 3 LIFE DOLAZE STA BI VI RONALDO DA VAM DODJE MOZDA ? KELAVA JE ZA KLASU BOLJI OD DEJE SJETITE SE BORUSSIJE I DEJINI IZLJETANJA !

Hajde ziv bio iskljuci caps lock sve kontam neko obavjestenje ili neki buuum transfer.Isprepada me majke mi :lol: :lol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: oplakah...

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 10 jan 2015, 18:53

aleksandar_veliki je napisao/la:
Doveli su ili dovode igraca koji je u tvom klubu imao ugovor od 180.000 eura godisnje i koji je sa istim imao jos dvije godine ugovora. Kojeg je Matjaz radi "svojih" igraca, necu da budem bzobrazan i kazem radi toga sto je Meho, bacio u bunar i pokusao mu unistiti karijeru. Doveli su igraca koji je za tvoj klub u godinu i pol odigrao 46 utakmice, sto znaci da je bio standardan. Doveli su igraca kojeg je Kek molio da igra povrijedjenog zgloba kako bi ga povalio kod vlasnika i kod navijaca. U krajnjem slucaju doveli su ili ce dovesti igraca kojeg je Hajduk prije par dana molio da dodje :).

Aco za ovaj tekst me mozes i banovati trajno nebi se sekunde naljutio :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 jan 2015, 18:54

aleksandar_veliki je napisao/la:samosarajvo, mislim da je Alispahic od prije godinu mnogo bolji igrač od Stojceva. Mislim da je Alispahic tip igraca koji ce se lako dopasti svakom treneru. Zna, a borac je, nije glumac. Moguce je da je ovo Kekovo i Rijekino izivljavanje ostavila traga na njemu, no tu su Kodro i struka da to vrate u normalu. Ono sto su njemu uradili pokusali su i Zecu, bas cudno zar ne, no ipak je ovaj vece ime pa je to rijesio na jedan drugaciji nacin.
hvala na objašnjenju

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 jan 2015, 18:55

jos taj stoper da sleti.,,,i dosta za januar :D :D :D :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jan 2015, 18:56

Samo da Kelava i zvanicno potpise, da ne bude neka zajebancija ko sa Borjanom i ja sam zadovoljan! Od Alispahica ako sta bude dobro i jest, ako ne bude svakako smo na tom dijelu ekipe dobro popunjeni. Jos jedan defanzivac i guraj Meho na pripreme. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 10 jan 2015, 18:59

aleksandar_veliki je napisao/la:samosarajvo, mislim da je Alispahic od prije godinu mnogo bolji igrač od Stojceva. Mislim da je Alispahic tip igraca koji ce se lako dopasti svakom treneru. Zna, a borac je, nije glumac. Moguce je da je ovo Kekovo i Rijekino izivljavanje ostavila traga na njemu, no tu su Kodro i struka da to vrate u normalu. Ono sto su njemu uradili pokusali su i Zecu, bas cudno zar ne, no ipak je ovaj vece ime pa je to rijesio na jedan drugaciji nacin.

Sto ti pricas? Volis citat zuti tisak vidim? Ako je itko vjerovao u alispahica onda je to bio kek. To sto je alispahic igrao kao da prvi put vidi loptu je kriv on sam. A i vidim da nekas pojma ni sto se dogodilo sa zecom

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.