jel' bar bio penal? dobro je ovo rano vodstvo, makar ce se poslije opustenije igrati.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
jel' bar bio penal? dobro je ovo rano vodstvo, makar ce se poslije opustenije igrati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vidi ti niang odlicno odigrase on jack i niang asist menezu 
Re: Odg: AC Milan
Menez povucen za dres i po pravilima je to penal. Druga je stvar sto Menez koristi i najmanju priliku da padne i sto mnogi igraci nebi pali nakon ovakvog povlačenjarope11 je napisao/la:![]()
![]()
Il Club più titolato al mondo!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja sam mislio da je Pippo trener, da ne igra više. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Gledam neki stream, Arenasport4 sa hrvatskim komentatorom, http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-24" onclick="window.open(this.href);return false;
covjek od samog pocetka prica kako ce Milan 100% uzeti bodove.
Kad je pao gol, kaze ''rekao sam vam da Milan ne moze izgubiti 2 puta u 5 dana''. A proslo 2 minute utakmice
Kad je pao gol, kaze ''rekao sam vam da Milan ne moze izgubiti 2 puta u 5 dana''. A proslo 2 minute utakmice
D.Lopez

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Re: Odg: AC Milan
Ne moj da te to cudi, tako komentarise svaku utakmicu. Lik veze nema.Razbojnik je napisao/la:Gledam neki stream, Arenasport4 sa hrvatskim komentatorom, http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-24" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji amaterizam u odbrani, al nije da nismo navikli
Il Club più titolato al mondo!
Tačno deset minuta je trebalo našoj sredini da nestane sa terena.
Diego Lopez nas opet spašava.
Diego Lopez nas opet spašava.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I dalje ne mogu da vjerujem da jedna ekipa moze ovako "pasti" nakon sto povede. Pa mi se izgubimo totalno kad zabijemo gol. I tako svaki put 
Jooj ja nam bekova i k*rca u pm
Jooj ja nam bekova i k*rca u pm
Dajte nam Safeta za trenera i trampite De Sciglia i pola ekipe za Darmiana.Koliko jadno izgleda psihički,fizički i tehnički ova ekipa pa to je čudesno.Svaka čast ovim momcima koji su izuzetak ali koji nemaju s kim igrati.
@francobaresi
Nas neke vile nosaju ovu utakmicu
- muha milanez
- Kontakt:
Ovo je nevjerovatno, pa da se skupimo mi sa foruma bolje bi odigrali. Za mene je ovo vec poraz, nebitno sto je 0-1 ali ova igra je porazavajuca.
Formacija, taktika, odabir igraca

de siljo
biseru nas
Formacija, taktika, odabir igraca
de siljo
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 10 jan 2015, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Al je glup ovaj siljo
I onda procitas Real Madrid zainteresovan za DeScigla lol kakav panj od igraca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Kakav idiot je ovaj De Sciglio a svojevremeno govorili novi Maldini nauzubillah 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
E moj Pippo oplodimo ti staru svi zajedno sa De Scigliom.Koliko god da je Mattia grohnuo i kolika god da je prevara, ti si veća neznalica i prevara od njega.
Zadnja izmjena: AgentttB, dana/u 10 jan 2015, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
@francobaresi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Eto price o nasim bekovima,glupane jedan,gluplji je onaj koji te forsira u prvih 11. Ne mogu vjerovat da ovo gledam u Milanu u pm. Ja talenta,bolji sam ja igrac i od njega i od Armera. Sramote jedne.
Znaci ja ne vjerujem sta su ljudi sve promasili znaci razbili su nas posteno pa mi akcije nismo napravili isto kao prosla tekma poveli na pocetku i vise kao da ne postojimo na terenu
e yebem ti mater konju jedan glupi, ti i talenat, jes al vodu da nosas samo yebo ti seb mater, Mrrrrrrrssssss
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 4 gosta.