AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako je bilo neke dvojbe oko De Jonga mislim da je sad ne bi trebalo biti.Kupi se čovječe i bježi iz propasti.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Re: Odg: AC Milan
Kao slag na tortu ovi debili sa Arene po hiljaditi put prikazuju inserte sa finalne utakmice LP iz Istanbula 

Il Club più titolato al mondo!
A ja kretena
daj boze da kako bodove sacuvamo.

daj boze da kako bodove sacuvamo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa ubise ljudi pitu u nama , trebali su voditi 3-1... Pa nismo akcije napravili kako treba
- muha milanez
- Kontakt:
Ma kakvi, nema sanse da sacuvamo ovaj rezultat, prelose je ovo sve. Da nam nije Lopeza, do sad bi bilo 3-1 realno. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Panj izašao a panj ušao
Panj izašao a panj ušao
-
- Kontakt:
SRAMOTA, nisam se nadao ovome od pipa, od formacije do naravno smece igraca koji igraju.
Gdje ovaj lopez dosao braniti zao mi cojka
Pippo još jednom pokazao da ima vaginu među nogama.
@francobaresi
Bilo je samo pitanje vremena
- muha milanez
- Kontakt:
Napokon 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bravo, bilo je pitanje remena samo kad ce pasti, ajmo jos jedan majku im yebem
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Hajmoo joooš,puni bagru!! Već dvije sezone smo prisilijeni navijati protiv Milana,samo punii dok klub ne bude skroz na dnu,ako već nije!!!
@francobaresi
Pipo levatu mrs sa klupe yebem te u oci glupe, gdje su ti muda yebo ga led, vadis jedinog napadaca a ubacujes jos jednog stopera, branis se cijelu utakmicu, kako te bolan nije sramota, pa treniras jedan Milan a ne slaven iz zivinica, ma nek se gone svi u sto pizdi materini, jedini izuzetak je Lopez, covjek je zalutao u ovu ekipu. Pa Seedorf je bio Anceloti z ovog ublehasa na klupi, yebo mu berluskoni i Galijani mater.
dovidjenja.
dovidjenja.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Zalosno reci,ali postali smo smijesan klub.
-
- Kontakt:
Smjesnih tipova i izjava.
Pippo je bas hajvan izbaci napadaca za halfa, a Menez kakav takav pritisak je pravio, umjesto da je to uradio u 85 minuti...strasno los trener
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prije dvije godine smo postali to,sad više nije ni smješno već jadno da jadnije biti ne može.UrbyEmanuelson je napisao/la:Zalosno reci,ali postali smo smijesan klub.
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.