Prije dvije godine smo postali to,sad više nije ni smješno već jadno da jadnije biti ne može.UrbyEmanuelson je napisao/la:Zalosno reci,ali postali smo smijesan klub.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Igraci koji su dosli u Milan ponijeli su taj mentalitet osrednjih ekipa iz kojih su dosli pa povedes protiv Sassoula na San Siru i ljudi te uniste do kraja, povedes u Torinu pa se branis ostatak utakmice. Smijesno i zalosno, pa sta je vise problem dovest normalnog igraca, cujem komentator govori zvanicna ponuda Milana za Destra iznosi 1 mil. za posudbu i 20 mil. za otkup

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lopez,Abate,Rami,Monto,De Jong,Jack,Cerci,Menez..Pa majku mu staru zar se od toga ne može sastaviti fina ekipa?! Pogotovo u ligi u kojoj je dosta slabih timova i gdje fudbal stoji u mjestu vec 5 godina!
@francobaresi
tacno da je drugi trener do sada bi bili ubjedljivo na tom famoznom trecem mjestu...**** me svak da das mourinho ovu ekipu u ovoj ligi sto se frajer ne bi borio sa romom i juventusom mozda pretjerujm ali nekako sam ubjedjen da bi tako bilo
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma tonemo uglavnom,nema nama fine buducnosti. Nema boljeg za nas sa konjinama koji vode ovaj klub.Nema se vise sta reci.AgentttB je napisao/la:Prije dvije godine smo postali to,sad više nije ni smješno već jadno da jadnije biti ne može.
J*bo im Destro sve, sredine i odbrane nidje oni traze napadaca. Pipo hoce 4-3-3 a na sredini mu igraju mesari a po krilima igraci kojima to nije primarna pozicija
Il Club più titolato al mondo!
Kad ce biti ta vijest o kojoj je izvijestio Milan channel?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- nextterrain
- Kontakt:
a postali smo dno dna 
Dno dna, povedes 2 utakmice za redom iz nicega na samom pocetku i onda se branis ko ckapi cijelu utakmicu, kao da je Velez poveo protiv Reala hebenog Madrida, a ne da Milan igra protiv Torina. Darmian je Maldini za ove nase bekove, veze nemaju.
Pippo je definitivno izgubio konce, ovo izgleda sve gore i gore
Kao sto neko napisa iznad, Seedorf je Mourinho za Pippa. Izmjena Menez-Alex je rekla sve, iako smo igrali sa 10 igraca postoje druge logicnije opcije. Ovo je bio biser u stilu Papeta, nidje veze s vezom.
Kao sto sam napisao prije 10ak dana, Milan je realno ekipa za 4-7 mjesta u nikad losijoj Serie A. Neka dovedu Destra, kao slag na tortu, polovni igrac.
Pippo je definitivno izgubio konce, ovo izgleda sve gore i gore
Kao sto sam napisao prije 10ak dana, Milan je realno ekipa za 4-7 mjesta u nikad losijoj Serie A. Neka dovedu Destra, kao slag na tortu, polovni igrac.
Sad sačekajmo tu famoznu vijest i unaprijed smisljene izgovore nasih vrlih celnika.
@francobaresi
mario suarez i atl madrida se spominje
Nesto je truhlo u ovom Milanu, to je definitivno. Losa igra, losa forma, losa atmosfera, mislim da je vrijeme da se razmisli da se Pippu uruci otkaz jer se sa ovakvom ekipom moze i mora boriti za trece mjesto, ali on to jednostavno nije u stanju.
Preveliko je ovo breme za njegova ledja, ali cak ga ni ne krivim.
Potez ebolasa yebo ti mater onu
Siljo
yebem i tebe saravi, otkad se osisao pocelo je sve nizbrdo ici
Sve u svemu, ovaj bod je jos i odlican kako je moglo biti, pa covjece kad god pogledam komentare vidim suteve torina i odbrane lopeza.
Cujem par komentara da je Darmian bio dobar, pa ja ne mogu vjerovati da je taj decko bio citavih deset godina u Milanu, pa je li moguce da niko nije ptepoznao njegov kvalitet?
I yebo ih destro u prkno jos jednom, ako mi dovedu napadaca (koji klincu ne valja) umjesto veznjaka, treba kalasnjikovom prosvirat po njima, bem vas kreteni jedni.
Preveliko je ovo breme za njegova ledja, ali cak ga ni ne krivim.
Potez ebolasa yebo ti mater onu
Siljo
yebem i tebe saravi, otkad se osisao pocelo je sve nizbrdo ici
Sve u svemu, ovaj bod je jos i odlican kako je moglo biti, pa covjece kad god pogledam komentare vidim suteve torina i odbrane lopeza.
Cujem par komentara da je Darmian bio dobar, pa ja ne mogu vjerovati da je taj decko bio citavih deset godina u Milanu, pa je li moguce da niko nije ptepoznao njegov kvalitet?
I yebo ih destro u prkno jos jednom, ako mi dovedu napadaca (koji klincu ne valja) umjesto veznjaka, treba kalasnjikovom prosvirat po njima, bem vas kreteni jedni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ali nije mi jasno kako nisu sposobni zadrzati loptu u svom posjedu, pa normalno da ces primiti gol kad svaku loptu bezglavo izbijes i vratis protivniku da zapocne novi napad. Zao mi je gledati ovakav Milan a mogu tek mislit kako je vama 
Alessandro Del Piero !
Imam tvrdu stolicu,ali gledanje ovog Milana mi dođe kao sok od šljiva.
@francobaresi
- bianconeros
- Kontakt:
Vama je potrebna jedna velika EVOLUCIJA...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
ne nama treba REvolucijabianconeros je napisao/la:Vama je potrebna jedna velika EVOLUCIJA...
Ne navijam za Milan al mi je najdrazi talijanski klub, ali ovo fakat sto Milan pokazuje ove sezone nije nizasta.
Potrebne su ogromne promjene ako se misli u buducnosti igrati LP.
Prije svega Pippu uruciti otkaz, onda uruciti takodje jedno 7-8 ispisnica ovim polovnjacama od igraca, koji su dosli iz prosjecnih talijanskih ekipa pa su i tu okolinu prenijeli ovamo, ljudi vode i jedina misao u glavi im je da izbiju sto vise iz svog 16erca, zalost.
Onda kad prodamo tih 7-8 igraca, uzeti nekih 30-40 miliona za njih, nadodati jos 20, i kupiti za 60 milkija 3-4 igracine, zvijezde drugim rijecima, koje su vec dokazane a ne kupovati neke Bonaventura,Saponaru i slicnu buraniju.
Uzeti fino neke kvalitetne vec dokazane fudbalere, kao sto npr sad Inter uze Shacirija, pa Milner takodje ide iz Citya, itd itd, ima tih mnogo kvalitetnih fudbalera bruka, a nisu puno ni skupi.
Tek onda ce ovaj Milan licit na ekipu koja moze igrati ponovo LP, do tada lijep pozdrav
Potrebne su ogromne promjene ako se misli u buducnosti igrati LP.
Prije svega Pippu uruciti otkaz, onda uruciti takodje jedno 7-8 ispisnica ovim polovnjacama od igraca, koji su dosli iz prosjecnih talijanskih ekipa pa su i tu okolinu prenijeli ovamo, ljudi vode i jedina misao u glavi im je da izbiju sto vise iz svog 16erca, zalost.
Onda kad prodamo tih 7-8 igraca, uzeti nekih 30-40 miliona za njih, nadodati jos 20, i kupiti za 60 milkija 3-4 igracine, zvijezde drugim rijecima, koje su vec dokazane a ne kupovati neke Bonaventura,Saponaru i slicnu buraniju.
Uzeti fino neke kvalitetne vec dokazane fudbalere, kao sto npr sad Inter uze Shacirija, pa Milner takodje ide iz Citya, itd itd, ima tih mnogo kvalitetnih fudbalera bruka, a nisu puno ni skupi.
Tek onda ce ovaj Milan licit na ekipu koja moze igrati ponovo LP, do tada lijep pozdrav
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Problem je sto se nema para, problem je sto se dobri igraci ne mogu namamiti u Milan, sve je problem. Pa mi da bi uzeli mrtvog Destra moramo prodati Saravija, a to bi bilo, pa ne znam, u najmanju ruku kretenski.
Ma u sustini mi skoro vise svejedno postalo. Uvijek cu pratiti i voljeti Milan, al' otupi covjek vremenom pa se ni ne trzam ovakve stvari.
Zivo me zanima koja je to vijest, ubrzo bi trebalo biti objavljeno. E sad bi nam poslije ove fantasticne dobro pala necija prodaja, ma ima da skacemo od srece.
U zadnjih 11 utakmica samo 2 pobjede, bas divno. Pa svakom na svijetu bi utakmice protiv Napolija i Rome, pa zatim Reala dale poticaj i motiv, samo je nama od tad sve nizbrdo krenulo. Bukvalno je trula atmosfera, njihov odnos prema klubu i divljacki potez Muntarija sve govori.
Treba naci te crve koji smetaju, postoji neko ko unosi nemir i kojim ni Seedorf nije mogao nista, a kamo li Pippo i Allegri.
Ma u sustini mi skoro vise svejedno postalo. Uvijek cu pratiti i voljeti Milan, al' otupi covjek vremenom pa se ni ne trzam ovakve stvari.
Zivo me zanima koja je to vijest, ubrzo bi trebalo biti objavljeno. E sad bi nam poslije ove fantasticne dobro pala necija prodaja, ma ima da skacemo od srece.
U zadnjih 11 utakmica samo 2 pobjede, bas divno. Pa svakom na svijetu bi utakmice protiv Napolija i Rome, pa zatim Reala dale poticaj i motiv, samo je nama od tad sve nizbrdo krenulo. Bukvalno je trula atmosfera, njihov odnos prema klubu i divljacki potez Muntarija sve govori.
Treba naci te crve koji smetaju, postoji neko ko unosi nemir i kojim ni Seedorf nije mogao nista, a kamo li Pippo i Allegri.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Vjeruj da ni to nece rijesiti problem,korijen ovog sivila Milana lezi u njegovoj upravi. Dok se klub ne proda nekome drugom,bolje sutra Milan sa Berluskonijem vidjeti nece,ma koga nam doveli,meni licno su vec par puta prodali suplju i zamazali mi oci nekim kvazi pojacanjima,ali vise nece. Nezdrava uprava djeluje na sve u ovom klubu.bodi123 je napisao/la:...
[youtube][/youtube]
tacno ne znas jal' smijat se jal' plakat od muke... mogu razumijet frustraciju, al' ovaj lik je imao toliko divljackih ispada u ovih par godina da ga se mora rijesiti kako znaju i umiju, pa dobro je vise bilo, dao bih ruku u vatru da je on jedan od tih koji siju negativnu atmosferu.
idi dole u afriku ganjaj zebre, mani se bolan fudbala.
al' vidi cercija sto se istrzao, e jadan ne bio dje i ti dodje...
tacno ne znas jal' smijat se jal' plakat od muke... mogu razumijet frustraciju, al' ovaj lik je imao toliko divljackih ispada u ovih par godina da ga se mora rijesiti kako znaju i umiju, pa dobro je vise bilo, dao bih ruku u vatru da je on jedan od tih koji siju negativnu atmosferu.
idi dole u afriku ganjaj zebre, mani se bolan fudbala.
al' vidi cercija sto se istrzao, e jadan ne bio dje i ti dodje...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.