FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 10 jan 2015, 19:16

slika

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 10 jan 2015, 19:21

Mislim da nekad ni u snu ovo ne bih reko al sad hocu,samo radi ovih profitera sto tuze Slobodu i hoce ko fol neke pare ,napumpane 1000% cijene i raznorazne pozajmnice ,basnoslovne cifre.Ja bih uradio sledece ,ukino pomenuti klub ,A REGISTROVAO NOVI ,ionako se grb vratio ,dao joj neko ime Sloboda i jos neki prefiks,pa nek arkade i zade traze pare od te mrtve Slobode ,koju su oni i slicni njima i sahranili,i to bi i napravio dzenazu,sahranu,pokop i stavio osmrtnicu FK slobodi ,A KAO OZALOSCENE stavi ove sto potrazuju ,pa nek potrazuju od svog oca...pa kad se stane na noge onda razmisljati o tome .Moglo bi se izvesti udruziti se sa nekim klubom ,npr Sloga i vec sledece godine bi bili u federalnoj.To bi po meni bilo najpametnije ...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 jan 2015, 19:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Procitao sam ali sam siguran da Azmir i vodstvo nece koristiti te nacine pa sam naveo ovog kao primjer. Na ovaj nacin se radi bez da se to koristi..a na ovaj posten nacin npr navedeni privatnik nece dati novac.

Uglavnom to nije sada ni poenta. Poenta je da se Azmir spremio maksimalno za skupstinu a ostali nikako. Opet su ostali zakazali i sve je u rukama Jasmina, cemo da vidimo koji mu je potez u narednih par dana
ali i njegove ruke su svezane..

prvo budzet je vec usvojen, drugo ko ima pravo na ovom vaktu dati 2% gradskog budzeta u situaciji kada recimo TTU trazi 300+200.000 pozajmice da 300 porodica ne ostane bez ikakvih primanja, pa klizista, poplave...pa razapeli bi ga svi da u ovom stanju baci milion godisnje na Slobodu...

ne moze tu ni Jasmin nesto puno, a realno samo u njega gledamo jer PRIVATNE firme su davno ispricana prica..ove koje do sad nisu ucestovale u radu, nece ni od sad
Jesi li kad čuo za budžetsku rezervu ili rebalans.
Ja volim FK Tuzla City

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 10 jan 2015, 19:26

Kakvih ovdje bolida ima, to je za ne povjerovati !!! Ideja, kao da su maloljetnici pisali koji nemaju pojma kako što funkcioniše !!!! Ne lupajte gluposti, tako vam Boga . . .

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 jan 2015, 19:29

Tuzlak04 je napisao/la:Kakvih ovdje bolida ima, to je za ne povjerovati !!! Ideja, kao da su maloljetnici pisali koji nemaju pojma kako što funkcioniše !!!! Ne lupajte gluposti, tako vam Boga . . .
Dobar si, sve socijalni radnici. Ili su na Budjetu.
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jan 2015, 19:45

sloboda72 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Procitao sam ali sam siguran da Azmir i vodstvo nece koristiti te nacine pa sam naveo ovog kao primjer. Na ovaj nacin se radi bez da se to koristi..a na ovaj posten nacin npr navedeni privatnik nece dati novac.

Uglavnom to nije sada ni poenta. Poenta je da se Azmir spremio maksimalno za skupstinu a ostali nikako. Opet su ostali zakazali i sve je u rukama Jasmina, cemo da vidimo koji mu je potez u narednih par dana
ali i njegove ruke su svezane..

prvo budzet je vec usvojen, drugo ko ima pravo na ovom vaktu dati 2% gradskog budzeta u situaciji kada recimo TTU trazi 300+200.000 pozajmice da 300 porodica ne ostane bez ikakvih primanja, pa klizista, poplave...pa razapeli bi ga svi da u ovom stanju baci milion godisnje na Slobodu...

ne moze tu ni Jasmin nesto puno, a realno samo u njega gledamo jer PRIVATNE firme su davno ispricana prica..ove koje do sad nisu ucestovale u radu, nece ni od sad
Jesi li kad čuo za budžetsku rezervu ili rebalans.
pravno je moguce naravno, ali je li moralno i posteno u ovoj situaciji dati milion za zabavu 2-3000 gradjana
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 jan 2015, 20:55

Nabavit strucnog covjeka i nek pregovara s firmama,dat mu bonuse za svaki predjeni prag sto se tice cifre od sponzora :D
Grad daje i vise sto moze,nema smisla davat vise kad ima masa ljudi u kantonu sto nemaju sta jest.Svjestan je toga i Azmir al dosta mu vise,naviko je ici na najvise ciljeve sta god radi u zivotu,nece da vodi klub tek onako da ga drzi na sredini tabele.Sudeci po klipu nije ga iznerviralo to sto za sad nema taj milion sto treba doci na njegov,nego sto se niko nije potrudio i napravio listu nekih prijedloga kako doci do tog.
Nad tobom sunce najljepše sja

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Nantess » 10 jan 2015, 20:59

Chinaglia je napisao/la:
slika
Mjera dobar ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jan 2015, 21:07

Probisvjet je napisao/la:
Alibasa je napisao/la:Previše je ovo što Husić traži. Izgleda da nije upoznat sa našim standardom, nije upoznat sa brojem nezaposlenih na kantonu, ljudi nemaju pare za liječenje. Ako se izdvoje ove pare, vjerujte da će to naić na revolt kod građana koji muku muče da spoje kraj s krajem u ovoj državi punoj lopova. I eto ti opet novih protesta...ako se u naredne tri godine bude izdvajala ova svota novca, propadoše ionako već slabi ostali klubovi, košarkaški, rukometni, atletski...
Obratno. Prije ce naici na revolt stanovnistva kradja ljudi iz vladajucih oligarhija, nego ulaganje u sport.

ma najgore sto covjeek ovo sto je govorio, govorio je iskljucivo zbog d rugih ljudi da se ukljuce...manje vise grad, ali da se obezbjede neki sponzori koji ce namiriti novssc dok se dugoovi ne vrate ... covjek moze sad potpisat reprogram i onda nas uvalit da 18 hiljada moramo placati svaki mjesec ...cisto sumnjam da bi se ti ljudi koji se bore za mjesto u upravi i dalje interesovali..jer niko neda dinara ...Azmir zna da kad to potpise da ce sve manje biti zainteresovanih da ga otjeraju, jer niko od njih nije ustanju to placati , a takodjer AZMIR i nece d aostavi probleme iza sebe drugima, kao sto su svi ostavili njemu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 jan 2015, 21:26

Da bi namaknuli ove pare koje se traže treba nam još jedan Azmir, drugačije ne može. Niko nije lud da baci više od 10 000 KM na reklamu kluba koji se bori za opstanak. Jedini put/pravac je ovo upravljačka prava što je uradilo Sar. i nek ga dudlaju svi, ne znam kako da ih nazovem, svi ovi što misle da su oni Sloboda, isto tako nek ga izdudlaju miševi i svi koji su ojadili Slobodu.
Razumijem Azmira ali mislim da nas ne treba sad napuštati, već sačekati ljeto i svesti račune. Nećemo sigurno ispasti, pogotovo sa povećanom tranšom, tako da bi otišao čistog obraza. A imao bi dosta vremena da se okrenemo ovom pravcu promjene statuta jer drugačije ne može, barem ne u našem podneblju i našem slučaju.
I nije mi jasno zašto se nisu pokrenule tužbe protiv ovih lopova koji su bili na čelu Slobode kad su napravljeni ovi dugovi, valjda po zakonu moraju odgovarati.
PS. kad smo već kod sponzora, meni stvarno nije jasno zašto nama Elektroprivreda nije sponzor hljebe dragi pa za pola Bosne se proizvodi struja u Tuzli.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 10 jan 2015, 21:49

Nakon slušanja nešeg uvaženog predsjednika,želim mu nešto poručiti.

Vi ste naš heroj,naš ponos.Ovo što ste uradili,je samo dokaz toga koliko vi volite Slobodu,a niste tu odrasli -u našem gradu.Mi koji ovdje volimo našu svetinju, mi nemamo toliki novac,ali imamo dušu ,i znamo cijeniti onoga ko uradi za našu Slobodu tako veliku stvar.Dokaz tome je naše skandiranje vama,Ja znam da mi samo možemo vama pomoći.Nemojte dozvoliti predsjedniče,da pojedinci likuju što ste digli ruke.To ne dolikuje jednom hrabrom borcu ,predsjednićče kakav ste vi.
Molim vas budite strpljivi,pokažite nam put ,šta mi trebamo uraditi mi smo to spremni,i zajedno samo možemo ove kriminalce pobijediti,i zajedno uživati u onome što smo postigli.
Ne tako davno Sarajevo je prolazilo istu golgotu.Vidite gdje su danas.Oni imaju Tana.
Mi imamo VAAAAAAAS PREDSJEDNIČE______AZMIRA HUSIĆA.

Pokažite nam put molim vas!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 10 jan 2015, 22:00

Clanovi skupstine su ga pitali da li zeli da se napravi kao u F.K.Sarajevo model...odbio je tu mogucnost.
I u narednom mjesecu rekao je da novih 700 000 KM skida sa duga Slobode.10-rica starih igraca tuze Slobodu za 300 000 KM i nije htio otkrit imena igraca.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 10 jan 2015, 22:12

dosada je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Eto i da nije njegovo kako ti tvrdiš on radi za dnevnicu od 20 KM tu. Jadni Džambić sve ide preko njegovih ledja, a nigdje ga nema u firmi koja godišnje napravi pola milijarde KM :roll:
drug nije da njega nema tu ,ima njega,sve ide preko njega .isto ko kad gazda ima stado ovaca od recimo 500 kom i to cuva coban ,smije ti on dati jednu ovcicu ,ono pojeo je vuk ,ali ako trazis npr 20 ovaca ,to vec coban mora pitati gazdu ,jer je gazda vec prije nahranio vukove.nadam se da me razumijes. :D
Pita te coban jel bi mogao malo da seku u stado ubacis radi interesa Slobode???Cisto radi brojnog stanja.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jan 2015, 22:23

emirzlaTu je napisao/la:Clanovi skupstine su ga pitali da li zeli da se napravi kao u F.K.Sarajevo model...odbio je tu mogucnost.
I u narednom mjesecu rekao je da novih 700 000 KM skida sa duga Slobode.10-rica starih igraca tuze Slobodu za 300 000 KM i nije htio otkrit imena igraca.

iznenadio sam se sto se tice Joguncica kad covjek progovori da Joge ne zeli razgovarat...a Joge je mogao ljepo i igrat za nas i imat platu kao neki drugi sto su prihvatili..ali dobro ebiga ipak imao je tu tesku povredu ma porodicu sta se tu moze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 10 jan 2015, 22:50

SaltCityAttack je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Clanovi skupstine su ga pitali da li zeli da se napravi kao u F.K.Sarajevo model...odbio je tu mogucnost.

iznenadio sam se sto se tice Joguncica kad covjek progovori da Joge ne zeli razgovarat...a Joge je mogao ljepo i igrat za nas i imat platu kao neki drugi sto su prihvatili..ali dobro ebiga ipak imao je tu tesku povredu ma porodicu sta se tu moze
Sta ces tako je kako je,svi su oni svijesni sto potrazuju dugovanja...da su u mogucnosti naplatit dok je Azmir ovde,on ako ode,nema nista od naplate.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 10 jan 2015, 23:26

HerLutwoII je napisao/la:
dosada je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Eto i da nije njegovo kako ti tvrdiš on radi za dnevnicu od 20 KM tu. Jadni Džambić sve ide preko njegovih ledja, a nigdje ga nema u firmi koja godišnje napravi pola milijarde KM :roll:
drug nije da njega nema tu ,ima njega,sve ide preko njega .isto ko kad gazda ima stado ovaca od recimo 500 kom i to cuva coban ,smije ti on dati jednu ovcicu ,ono pojeo je vuk ,ali ako trazis npr 20 ovaca ,to vec coban mora pitati gazdu ,jer je gazda vec prije nahranio vukove.nadam se da me razumijes. :D
Pita te coban jel bi mogao malo da seku u stado ubacis radi interesa Slobode???Cisto radi brojnog stanja.
ČOVO,NEMAM SESTRU :( IMAM NEKE BRACE AKO MOGU STA POMOCI OKO BROJNOG STANJA.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 jan 2015, 23:48

FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM

- Kako se licenca za sezonu 2016/2017. izdaje do marta 2016. godine, u ovoj godini moramo mnogo toga uraditi. Prije svega, napraviti reflektore i postaviti krov na tribinama. U ovom trenutku predračun radova za reflektore na stadionu u Vrapčićima iznosi 700.000 KM - kaže Adis Čevra, predsjednik mostarskog kluba.

Čelnik "Rođenih" pojašnjava kako postavljanje reflektora nije jednostavna stvar.

- To nisu samo stubovi. Morate imati adekvatan broj luksa u rasvjeti, što je mnogo više nego, recimo, rasvjeta za pomoćni teren. Zatim, potrebni su posebna trafostanica, pomoćni agregati... Također, predračun za pokrivanje tribina iznosi 200.000 KM - ističe Čevra.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 jan 2015, 00:00

sloboda72 je napisao/la:FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM

- Kako se licenca za sezonu 2016/2017. izdaje do marta 2016. godine, u ovoj godini moramo mnogo toga uraditi. Prije svega, napraviti reflektore i postaviti krov na tribinama. U ovom trenutku predračun radova za reflektore na stadionu u Vrapčićima iznosi 700.000 KM - kaže Adis Čevra, predsjednik mostarskog kluba.

Čelnik "Rođenih" pojašnjava kako postavljanje reflektora nije jednostavna stvar.

- To nisu samo stubovi. Morate imati adekvatan broj luksa u rasvjeti, što je mnogo više nego, recimo, rasvjeta za pomoćni teren. Zatim, potrebni su posebna trafostanica, pomoćni agregati... Također, predračun za pokrivanje tribina iznosi 200.000 KM - ističe Čevra.
KOD NERKE TRENERKE SVE MOŽE MOJ ULTRA STILE.
Ja volim FK Tuzla City

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 11 jan 2015, 00:25

Koliko ste vi sretni sto imate Azmira! Napravite mu statuu ispred stadiona. Do sad je zasluzio!
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 jan 2015, 00:44

sloboda72 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM

KOD NERKE TRENERKE SVE MOŽE MOJ ULTRA STILE.
Iako nisam imao namjeru pisati na vasoj temi u ovim za vas bitnim danima ,ali na tvoje ponovno prozivanje N.N moram napisati par rijeci.I fakat nemam namjeru provocirati ali ti drug vec nekoliko puta prozivas covjeka koji je clan uprave Veleza bio i prije svog premijerskog mandata ,a tu je i po isteku mandata.Za njegovog mandata na nasem prinudnom,skromnom stadionu nije uradjeno nista po pitanju infrastrukture.I ovo sto se planira ,radice se u doba kad je njegova pozicija u drzavi nebitna,minorna i gdje nema nikakvog politickog uticaja.A niti jednom se nisi sjetio pozvati tvoju raju da probate od sebe nesto dati za vas klub,kao sto su to nebrojeno puta uradili nasi navijaci za svoj klub.5-6 akcija gdje se skupila cifra od 30 000-120 000.Prije 20 dana su navijaci Veleza u Sarajvu napravili crvenu noc gdje je ulaz bio 300 km i gdje se okupilo stotinjak ljudi.I za te reflektore se priprema akcija.Nemoj drug ziv bio vise tako pausalno neargumentovano pisati o covjeku kojeg i ne poznajes.
Da nebudem totalno u off-u nadam se da ce te uspjeti u vasoj borbi za Slobodu i ja vam iskreno zelim srecu i da vam se ostvare vase zelje.Sloboda je bez obzira na situaciju veliki BH klub i ja sam siguran da ce prije ili posle biti tamo gdje i zasluzuje-u vrhu BH fudbala
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.