Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Vlarayan110
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Random pitanje i od mene.
Možda se ko sjeća da sam se ranije žalio na telefon svoj (Samsung Duos 2) i hajd odavno ga ne koristim, al' gledam ga stoji niko ga ne koristi pa kontam.
Kolko bi ja para mogo dobit za njega ko polovnog na piku il u nekoj radnji ?
Ne krećem se toliko u tim vodama pa i ne znam.
Samo ga da se riješim
Možda se ko sjeća da sam se ranije žalio na telefon svoj (Samsung Duos 2) i hajd odavno ga ne koristim, al' gledam ga stoji niko ga ne koristi pa kontam.
Samo ga da se riješim
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
Mogu jasta, mislim da imas 10 puta tu promjenu besplatnu, mada nisam opet siguran i da se kasnije nesto malo placa. za sp1 imas 3 naj broja, a za sp2 imas 5 najbrojeva.thekoplegend je napisao/la:A mogu li se naj brojevi mijenjati ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da ti je 5 najbrojeva sasvim dovoljno za one potrebne, meni je bas poklopilo 5 osoba.
Mia San Mia
- thekoplegend
- Kontakt:
Hvala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
2007. Stevo predstavio iPhone, na prvu i nije tako daleko, a kad cujes da je proslo 8 godina, bome, puno zvuci
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ako 150 KM dobiješ, budi sretan...Vlarayan110 je napisao/la:Random pitanje i od mene.
Samo ga da se riješim
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan_kardec
- Kontakt:
kad smo kod toga, koliko bih ja mogao dobiti za xperiu u20i? 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Imam problem, pa ako bi neko mogao da pomogne...
Naime, kada zelim da promjenim pozadinu na svom mobitelu (samsung galaxy s3 mini) i izrezem sliku, kliknem "Gotovo" pozadina se uopste ne promijeni vec ostane ona ista koja je prije bila.
Naime, kada zelim da promjenim pozadinu na svom mobitelu (samsung galaxy s3 mini) i izrezem sliku, kliknem "Gotovo" pozadina se uopste ne promijeni vec ostane ona ista koja je prije bila.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Vlarayan110
- Kontakt:
Ma da je 100 odgovara mi, samo da ga ne gledam višeanonimni je napisao/la:Ako 150 KM dobiješ, budi sretan...Vlarayan110 je napisao/la:Random pitanje i od mene.
Samo ga da se riješim
Hvala
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kakav je Samsung Galaxy S2? Kontam kupit pa da čujem vaša mišljenja. Cijene polovnih telefona kreću se do nekih 200KM, vrijedi li te pare?
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Dobar fon, tanak, lagan, kamera grmi, milion raznih romova i prejak comunity, ima čak i lolipop custom rom za njega.SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Samsung Galaxy S2? Kontam kupit pa da čujem vaša mišljenja. Cijene polovnih telefona kreću se do nekih 200KM, vrijedi li te pare?
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hvala druže.BordoArmy88 je napisao/la:Dobar fon, tanak, lagan, kamera grmi, milion raznih romova i prejak comunity, ima čak i lolipop custom rom za njega.SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Samsung Galaxy S2? Kontam kupit pa da čujem vaša mišljenja. Cijene polovnih telefona kreću se do nekih 200KM, vrijedi li te pare?
" onclick="window.open(this.href);return false;
- samo_lijevo
- Kontakt:
Lumia 620? je li neko koristio?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jel ima neko preporuku za app nekog tehnoloskog info portala, imam zasad benchmark.rs i balkan android al ne izbacuju nesto puno vijesti
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Domaće i regionalne zaboravi;treci je napisao/la:Jel ima neko preporuku za app nekog tehnoloskog info portala, imam zasad benchmark.rs i balkan android al ne izbacuju nesto puno vijesti
https://play.google.com/store/apps/deta ... .app&hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;
https://play.google.com/store/apps/deta ... rity&hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;
https://play.google.com/store/apps/deta ... ates&hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;
https://play.google.com/store/apps/deta ... dget&hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;
https://play.google.com/store/apps/deta ... cnet&hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala drug, poskidao sam pa cu cekirat
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
skines sebi neki rss reader, recimo flipboard, ja na wp koristim next gen reader, i postavio sebi par stranica koje redovno pratim, i kad god udjem u aplimaciju vidim zadnje vijesti koje su obavljene.
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ne znam kako je na wp i ios ali flipboard na androidu zauzme poprilično interne, valjda kako dodaješ onih izvora tako i on skida neke vijesti i slike unaprijed i sve čuva u internoj radi lakšeg i bržeg prikaza kasnije kada opet budeš ulazio... ugl nije mi se svidjelo pa ga i ne koristim nešto.QUARESMA 18<<< je napisao/la:skines sebi neki rss reader, recimo flipboard, ja na wp koristim next gen reader, i postavio sebi par stranica koje redovno pratim, i kad god udjem u aplimaciju vidim zadnje vijesti koje su obavljene.
Sent from my Nokia 909
Rekli da cu dobiti zamjenu Acer liquid z500, nisu mi rekli koji je belaj s onim bio :s valjda mi sad ovaj "novi" acer nece zajebavat s wifijem
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja ga ne koristim, bilo je prije tolika huka kad je trebao doci na wp, toliki hype, a kad je dosao app nista posebno, bar ne meni, a uvjek ima boljih rijesenja, kako za android i tako za wp, ja koristim nex gen readerBordoArmy88 je napisao/la:Ne znam kako je na wp i ios ali flipboard na androidu zauzme poprilično interne, valjda kako dodaješ onih izvora tako i on skida neke vijesti i slike unaprijed i sve čuva u internoj radi lakšeg i bržeg prikaza kasnije kada opet budeš ulazio... ugl nije mi se svidjelo pa ga i ne koristim nešto.QUARESMA 18<<< je napisao/la:skines sebi neki rss reader, recimo flipboard, ja na wp koristim next gen reader, i postavio sebi par stranica koje redovno pratim, i kad god udjem u aplimaciju vidim zadnje vijesti koje su obavljene.
Sent from my Nokia 909
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.