FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 10 jan 2015, 23:13

ade43 je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:Nebih zaista da se petljam ili prepucavam oko bilo cega, kada vec pominjete "zavrzlame" oko malog Radovca, njegov menadzer je Hasan Tiric, covjek kojeg odlicno poznajem, kako njega tako i njegov "rad", taj covjek zna "kupovati" roditelje, djeci telefone od hiljadu maraka, skupocjene kopacke i sve ostalo, vjerovatno je dosta ulozio u Radovca kao sticenika No.1, i sada bi po njega najbolje bilo da mali Radovac promijeni klub da bi uzeo procenat, samim tim vjerovatno sva ta saga oko Radovca, jer mali je pravi pitar potpisao bi on davno ugovor, ali nije do njega vec do menadzera ...
Ja kada sam jucer nesto slicno pomenuo,jedan "tvoj" me nazva papkom i da trebam na noge ustati kada se pomene ime covjeka koji je djeci toliko isprao mozgove da po sebi tetoviraju ime njegove scout agencije
E brao kad vidim one tetovaze HT SOCUT hahahahaha pa jeo te zivot nije ti stari :lol: :cry: :o
O tome govorim kako je on mozak isprao toj djeci i kakav uticaj ima na njih
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jan 2015, 23:13

ade43 je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:Nebih zaista da se petljam ili prepucavam oko bilo cega, kada vec pominjete "zavrzlame" oko malog Radovca, njegov menadzer je Hasan Tiric, covjek kojeg odlicno poznajem, kako njega tako i njegov "rad", taj covjek zna "kupovati" roditelje, djeci telefone od hiljadu maraka, skupocjene kopacke i sve ostalo, vjerovatno je dosta ulozio u Radovca kao sticenika No.1, i sada bi po njega najbolje bilo da mali Radovac promijeni klub da bi uzeo procenat, samim tim vjerovatno sva ta saga oko Radovca, jer mali je pravi pitar potpisao bi on davno ugovor, ali nije do njega vec do menadzera ...
Ja kada sam jucer nesto slicno pomenuo,jedan "tvoj" me nazva papkom i da trebam na noge ustati kada se pomene ime covjeka koji je djeci toliko isprao mozgove da po sebi tetoviraju ime njegove scout agencije
E brao kad vidim one tetovaze HT SOCUT hahahahaha pa jeo te zivot nije ti stari :lol: :cry: :o
A možda je iz straha sve to i pod prisilom šta znaš?! :silent:

Ugl. mnogo sreće samketu kakav god epilog bude i nadam se da će se riješiti tog menadžera što prije! :think:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jan 2015, 23:23

Mislim da je sada najveca briga ljudi koji su zaduzeni za igrace ,kako prekobrojne poslati na eventualne posudbe,odnosno doci do novih raskida ugovora...velikom broju se mora traziti novi klub u najvecem broju ce to biti posudbe...koliko znam da su najblizi Kostic i Mitrevski koji ce u Travnik da odigraju pola godine,za ostale nisam upratio mozda jos neki dole ode posto se sad paze malo sa njima kako je i dole Selimovic glavni postao :P

U sustini ako je tacno za ova 2 igraca od mene :thumbup: ,ali iskreno ne ocekujem da npr sad Alispahic uleti u prvih 11 odma,ali kad skontam ono Alispahic pa nije siguran i neznam kako ga ubaciti u prvih 11,ono postavim pitanje samim sebi i dolazim do zakljucka pa zar je to toliko dobro da nevidim kako tako dobar igrac moze da nema sigurno mjesto,realno do jucer bi takve potpisivali na jednoj nozi da su,bukvalno preko noci se ovo sve promjenilo,i do "jucer" smo se radovali bilo kome novome,danas smo vec u dilemi oko ovako dobrih igraca...veliki pomak pa taman bili najveci promasaji,da su imena za ovu ligu apsolutno,za ovo sto je sada dovedeno u ligu,ova dva imena su neka klasa vise tu nema puno dileme,ali eto da sacekamo jos malo pa da zvanicno to bude,da nebude da se raspravljamo oko nicega

Na onakvu ekipu kakva je zavrsila polusezonu ,bez odlazaka sada ako budemo imali Benku,Alispahica,Kelavu..veliki napredak bez po muke...niko vise ne treba apsolutno,50% jace Sarajevo na onu snagu kakva je bila do sada
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 10 jan 2015, 23:33

Definitivno Meho je na slatkim mukama :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 jan 2015, 23:38

Mehmed Alispahic je strasan igrac ako ga pripremite kako treba i ako je vec ocistio glavu. Dok je igrao u Sibeniku njegov suhi list je bio nevidjen sut u HNLu. Poslije povrede je nekako usporio i mislim da bi njemu mogao pomoci vise psihijatar nego trener. Valjda ce ga Meho otrijezniti.

Kelava je za mene u HNLu bio sve osim dobar golman. Prodo ga je Mamic ali on bi valjda i invalida prodao u ligu 5. Nije znao ispucati loptu preko 50 metara i nerijetko je primao pacerske golove. Dolaskom u Udinese je branio. Osramotio se par puta i zasjeo na klupu. Ipak bio je i mlad golman a njima treba vrijeme za sazrijevanje. Mozda je i popravio ove segmente svog posla.

Sve u svemu dobri potpisi za BIH Premier ligu.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 10 jan 2015, 23:43

BordoArmy88 je napisao/la:Nebih zaista da se petljam ili prepucavam oko bilo cega, kada vec pominjete "zavrzlame" oko malog Radovca, njegov menadzer je Hasan Tiric, covjek kojeg odlicno poznajem, kako njega tako i njegov "rad", taj covjek zna "kupovati" roditelje, djeci telefone od hiljadu maraka, skupocjene kopacke i sve ostalo, vjerovatno je dosta ulozio u Radovca kao sticenika No.1, i sada bi po njega najbolje bilo da mali Radovac promijeni klub da bi uzeo procenat, samim tim vjerovatno sva ta saga oko Radovca, jer mali je pravi pitar potpisao bi on davno ugovor, ali nije do njega vec do menadzera ...
Onda ga ne znaš dovoljno, ni on nije sretan što maloumnici tetoviraju ''HT'', čovjek je sasvim normalan i on je za to da se potpiše novi ugovor, napisao sam već jedan post ranije, ali vidim da sam uzalud išta rekao, jer je bitno da se po Tiriću pljuje. Samirov otac nije bio zadovoljan uvjetima koji su bili ranije ponuđeni (i imao je pravo i razlog da ne bude zadovoljan), sad je već druga priča i Samir će u narednih nekoliko dana potpisati novi ugovor.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 10 jan 2015, 23:46

slika

Sanjam nesto ovako da napravimo na Otoci!!!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 10 jan 2015, 23:52

Ja sanjam da se napravi nešto takvo na Koševu.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 10 jan 2015, 23:58

UltraSA je napisao/la:Ja sanjam da se napravi nešto takvo na Koševu.

Renovirati i napraviti nesto ok, iako sam skeptican da to moze liciti onako kako bi svi voljeli, a da se rusi i pravi novi to je investicija koja nikada nece doci u opticaj nazalost!!!

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 10 jan 2015, 23:59

UltraSA je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:Nebih zaista da se petljam ili prepucavam oko bilo cega, kada vec pominjete "zavrzlame" oko malog Radovca, njegov menadzer je Hasan Tiric, covjek kojeg odlicno poznajem, kako njega tako i njegov "rad", taj covjek zna "kupovati" roditelje, djeci telefone od hiljadu maraka, skupocjene kopacke i sve ostalo, vjerovatno je dosta ulozio u Radovca kao sticenika No.1, i sada bi po njega najbolje bilo da mali Radovac promijeni klub da bi uzeo procenat, samim tim vjerovatno sva ta saga oko Radovca, jer mali je pravi pitar potpisao bi on davno ugovor, ali nije do njega vec do menadzera ...
Onda ga ne znaš dovoljno, ni on nije sretan što maloumnici tetoviraju ''HT'', čovjek je sasvim normalan i on je za to da se potpiše novi ugovor, napisao sam već jedan post ranije, ali vidim da sam uzalud išta rekao, jer je bitno da se po Tiriću pljuje. Samirov otac nije bio zadovoljan uvjetima koji su bili ranije ponuđeni (i imao je pravo i razlog da ne bude zadovoljan), sad je već druga priča i Samir će u narednih nekoliko dana potpisati novi ugovor.
Prvo ne pljujem covjeka, nisam nista lose rekao za njega, nego kazem kako radi i na koji nacin, to jeli nekome lose ili dobro, to je vec druga prica, covjek je vrata nasoj djeci za vece i poznatije klubove u Evropi, cime se nijedan bh. menadzer nemoze pohvaliti ...
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 11 jan 2015, 00:03

UltraSA je napisao/la:Ja sanjam da se napravi nešto takvo na Koševu.
Ja sanjam da se napravi :D
4.10.2009.

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 11 jan 2015, 00:09

zamisli zatvoren ovako i onda zapjevamo mi smo DIVOI :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
slika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jan 2015, 00:10

meni se Kelava nesvidja i gotovo :facepalm: volio bi da grijesim da brani ko Bufon al nesto sam skeptican

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 11 jan 2015, 00:19

bordobijeli je napisao/la:meni se Kelava nesvidja i gotovo :facepalm: volio bi da grijesim da brani ko Bufon al nesto sam skeptican

Sama cinjenica da je spreman iz Italije da dodje u BiH znaci i to da hoce svoju karijeru da vrati na pravi put, a ko bolje u tome moze pomoci nego FK Sarajevo sa svojim evropskim ambicijama, a on je golman sa velikim iskustvom i sa samo 26 godina, sto je za golmana smijesno ili idealno. I vjeruj mi nema potrebe da sumnjas u taj potez nego moli boga da ga sto prije vidimo u bordo dresu!!!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 11 jan 2015, 00:37

Ja sam presretan kako klub napreduje. Ovo sto se trenutno desava, nikad nisam ni pomislio da cemo biti ni blizu, ali sam uvijek sanjao. Kodro je ćaba i on ce osvojit duplu krunu ove godine i igrati grupnu fazu EL.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 11 jan 2015, 00:42

pepgvardiola je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:meni se Kelava nesvidja i gotovo :facepalm: volio bi da grijesim da brani ko Bufon al nesto sam skeptican

Sama cinjenica da je spreman iz Italije da dodje u BiH znaci i to da hoce svoju karijeru da vrati na pravi put, a ko bolje u tome moze pomoci nego FK Sarajevo sa svojim evropskim ambicijama, a on je golman sa velikim iskustvom i sa samo 26 godina, sto je za golmana smijesno ili idealno. I vjeruj mi nema potrebe da sumnjas u taj potez nego moli boga da ga sto prije vidimo u bordo dresu!!!
Ja cu molit Boga da nam se isplati ovaj transfer. :pray:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 11 jan 2015, 00:48

Uuuhhhh al se nacitah
u pola jedanest doso s posla
Veliki su ovo igraci za nas a i za bh ligu ma u kakvoj formi da su (dokaz su vam Said i Jajalo).Radovac ce produzit 100%.
I da priupitam onog kospu sto tvrdi da zeljo je veci brend od Sarajeva jer ima titule
Karko onda Sarajevo ima skoro pa duplo vise sponzora.
A ovi francuzi ja se nadam da nije niti jedan od njih beze igraci, a stari bolja su djeca.
U kosvo se, ja mislim, ne isplati ulagati.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 11 jan 2015, 01:06

Zašto ti je skeptičan golman koji dolazi iz lige koja je za 3 ranga ispred naše ? To isto kada bi neko iz kantonalne lige bio skeptičan kada bi mu došao treći golman Sarajeva ili neki tamo 20 igrač kod nas.Shvati da je naša liga rupa,36 u Evropi a KELAVA JE BRANIO GRUPNU FAZU LIGE PRVAKA I ZA REPREZENTACIJU HRVATSKE !!

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 11 jan 2015, 01:08

Ma naravno da se ne isplati ulaganje u AFH. Ima dosta razloga za to.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 jan 2015, 01:13

Buzdovan je napisao/la:Ma naravno da se ne isplati ulaganje u AFH. Ima dosta razloga za to.
Ulagati ce se samo onoliko koliko je potrebo da stadion zadovolji osnovne kriterije UEFE. Nikakva veca rekonstrukcija se nece desiti u skorijoj buducnosti, a da ne govorimo o gradnji novog vlastitog stadiona.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []