pa njima je više gotivnije kad su tribine zamračene, da tako kažemJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ubi u oci. Ja nekako navik'o na sivoJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center
Jedan grad, jedna ljubav!
Vozdra ljudi
Idemo kapitenu!!!
Idemo kapitenu!!!
25min+ na terenu
da zavrsi bez povrede
ostatak sta bude bude
go captain
da zavrsi bez povrede
ostatak sta bude bude
go captain
@Chinaglia
Znam da je to sad fora i in da su tribine u mraku, a teren samo kao fazon kina, ali mi je ovo nekako fina promjena.
Znam da je to sad fora i in da su tribine u mraku, a teren samo kao fazon kina, ali mi je ovo nekako fina promjena.
Ima li ko link za sopcast
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ali zato kad izadjes iz ove dvorane napolje, tamo te ceka sivilo.Janez je napisao/la:@Chinaglia
Don't believe the hype.
izgleda da je Mirza na hladjenju veceras 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Mislim da nema sopcasta za ovu tekmu. Rijetko kad i ima za Netse.Hosa85 je napisao/la:Ima li ko link za sopcast
Ima li ko link za sopcast ili ce biti problema na forumu
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
KOntrast od NY .... U Detroitu dvorana vesela ziva a napolju crnilo nisam bio u gorem gradu .... a u NY obrnutoJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center
Anti Nakarada
Ova dvorana nije u Detroitu ......Eagles_OldSchool je napisao/la:KOntrast od NY .... U Detroitu dvorana vesela ziva a napolju crnilo nisam bio u gorem gradu .... a u NY obrnutoJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center
http://en.wikipedia.org/wiki/Ann_Arbor,_Michigan" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: JoeCelt, dana/u 11 jan 2015, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
@Eagles_OldSchool
Nažalost to si upravu, grad duhova nakon propasti autoindustrije
Kako kaže jedan članak sada tamo vladaju bande i lutalice 
Nažalost to si upravu, grad duhova nakon propasti autoindustrije
Ima li il nema?
- akisarajevo92
- Kontakt:
U predgradju Detroita, uglavnom isto, kad izadjes iz nje, ceka te sivilo.JoeCelt je napisao/la:Ova dvorana nije u Detroitu ......Eagles_OldSchool je napisao/la:KOntrast od NY .... U Detroitu dvorana vesela ziva a napolju crnilo nisam bio u gorem gradu .... a u NY obrnutoJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center
Don't believe the hype.
Halo ba jarane ima li ko link za sopcast
Sinoc KG odmaro cuvali ga za ovaj mec da ne bi imao back2back nocas i izgube sinoc, kontali lako ce dobiti Philu 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Mirzaa je tu 
- akisarajevo92
- Kontakt: