Za ove vase taj pomenuti je MaldiniHead je napisao/la:Ma ime tog stopera znaju samo Ibrakovic, Selimovic i Kusturica. Ne treba manipulisati imenima i dizati cijene kojekakvim propalitetima, tipa Cocalic i ostali.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nije @baja bgm. Ne shvatam na osnovu cega bi bio?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja razumijem i jedne i druge.
Kelava i Alispahic nisu u formi i moguce je da ce se mnogi razocarat koji ih jos nisu vidjeli na djelu kod nas a hvale ih na sve strane. I Bilbiju su mnogi falili pa nije bio ni blizu price o njemu.
Da se ne bih razocarao posmatram ova dva igraca kao dobru konkurenciju za igrace koji su na istim pozicijama.
Dok je tu bio Delac i Djeo se pravo trudio, tako da se nadam da ce to biti i sada i da ce i za jednog i za drugog biti motivacija. Tako isto mislim i za Alispahica kojem ce takodje biti motivacija da poslozi kockice u glavi i ufati zadnji voz za iskorak u svojoj karijeri, ali i za Stojceva pa i jos neke ofanzivnije igrace da imaju jednu kvalitetnu konkurenciju. Najbolje je da sacekamo kraj sezone pa da donesemo sud o njima.
Ono sto je pozitivno jeste da su oni pristali da dodju kod nas, da dodju u nasu ligu. I jeddan i drugi imaju ime za neku bolje pozicioniranu ligu od nase.
Kelava i Alispahic nisu u formi i moguce je da ce se mnogi razocarat koji ih jos nisu vidjeli na djelu kod nas a hvale ih na sve strane. I Bilbiju su mnogi falili pa nije bio ni blizu price o njemu.
Da se ne bih razocarao posmatram ova dva igraca kao dobru konkurenciju za igrace koji su na istim pozicijama.
Dok je tu bio Delac i Djeo se pravo trudio, tako da se nadam da ce to biti i sada i da ce i za jednog i za drugog biti motivacija. Tako isto mislim i za Alispahica kojem ce takodje biti motivacija da poslozi kockice u glavi i ufati zadnji voz za iskorak u svojoj karijeri, ali i za Stojceva pa i jos neke ofanzivnije igrace da imaju jednu kvalitetnu konkurenciju. Najbolje je da sacekamo kraj sezone pa da donesemo sud o njima.
Ono sto je pozitivno jeste da su oni pristali da dodju kod nas, da dodju u nasu ligu. I jeddan i drugi imaju ime za neku bolje pozicioniranu ligu od nase.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kelava je dosta dobro branio za Dinamo,gledao sam ga par puta,znao je imati fantasticnih odbrana,uostalom sama cinjenica da je branio za reprezentaciju Hrvatske i za Dinamo u Ligi prvaka,dovoljno govori. i onda transfer u Italiju od 1.5 miliona eura,sto nije mala stvar.... on je bez sumnje medju najboljim golmanima u regiji,kazem opet nije sad neko spektakularno ime,ali za prilike u regionu i vise nego dobar golman! Sto se Alispahica tice,suvisno je o njemu rpicati. zadnjih godina je bio medju 5 najboljih igraca Hrvatske lige,do juce smo mogli sanjati njegov dolazak! On kad odradi kompletne pripreme sa klubom,bice sigurno ogromno pojacanje za nas i bez problema prekucati ovu nasu ligu! U svakom slucaju odlican potez uprave,rade fenomenalan posao! jos dovesti jednog igraca u odbrani i to je to,nikad bolje odradjen posao! kapa do poda..
Na osnovu baje.Sabinho je napisao/la:Nije @baja bgm. Ne shvatam na osnovu cega bi bio?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izgleda.harishp je napisao/la:Na osnovu baje.Sabinho je napisao/la:Nije @baja bgm. Ne shvatam na osnovu cega bi bio?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
" onclick="window.open(this.href);return false;bordobijeli je napisao/la:meni se Kelava nesvidja i gotovovolio bi da grijesim da brani ko Bufon al nesto sam skeptican
Stvarno ako vama ovo nije dovoljno dobro onda morate ganjati Bufona ili Prtra Cecha....
nek se još neko javi od ovih sto prate Dinamo i hnl, pa da nam podijeli svoje mišljenje o Kelavi i Alispahiću.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Al sam se nacitao.... Ma ljudi ja sam zadovoljan! Svaka cast i hvala nasoj upravi! Dovesti golmana iz Serije A u ovu cirkus ligu, je sasvim predobro za nase prilike. Hvala bogu pa smo konacno dobili golmana sa iskustvom! To za jednog golmana znaci sve.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
al ste se vi umazili,jbt
...cuj,nije dobar Kelava
....a ko je to vama dobar,sviju vam....sta mislite da otvorite pregovore sa Juventusom oko Bufona....u stvari i ne morate...ovaj Kelava je svakako Bufon za onog kiksera Bandovica....nisu pare uvijek presudne....liga nam je odron..da bi se ovdje dovelo neko zvucnije ime treba ti NAJMANJE liga 12 i bar 4 dobro uredzena kluba....jer kad taj isti Kelava na proljece bude branio na onom kukuruzistu u bijeljini pred 63 gledaoca kunut ce svaki fening i ko ga z a j e b a sto dodze u bosansku ligu smrti......zato,da vam malo manje zine g u z i c a...ionako su ovi igraci koje trenutno sarajevo dovodi superstarovi s obzirom gdje ce igrat i sa cime ce se susretat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ljudi ba pa nemamo mi nojera na golu pa da nam keleva nebude pojacanje....Meni Samo smeta sto mi nismo od kraja rata izbacili nijednog dobrog golmana (Alaim je Jedini sto je bio prosjek )...jel I sad isti covjek trenira nam golmane u akademi i u AFH skoli..
I jedno pitanje Posto je Tan vlasnik 90%upravljanja koje vlasnik ONI 10% Dali moze recimo sad Husic doc da se utali za to 10%
I jedno pitanje Posto je Tan vlasnik 90%upravljanja koje vlasnik ONI 10% Dali moze recimo sad Husic doc da se utali za to 10%
Javlja se nas prokleti mentalitet... Cim nasvkrene nama nesta nije po volji. Dovedes bivseg golmana Dinama koji je bio aktuelni clan Udinesea i jednog od najboljih igraca HNL-a prije 2-3 godine... I nije dobro. Trebali smo onda dovesti Buffona iz Italije kad su vec bili dole...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
PA TO to je bošnjo.. dajjjjjjjjjjj... dajjjjjjjjjjj jarane da se moguku*rčit kako je došao misimovic, spahic, amogao bi vala i ibisevic i onako ne igra u njemackoj... 'ta ce benko...amstaff je napisao/la:Javlja se nas prokleti mentalitet... Cim nasvkrene nama nesta nije po volji. Dovedes bivseg golmana Dinama koji je bio aktuelni clan Udinesea i jednog od najboljih igraca HNL-a prije 2-3 godine... I nije dobro. Trebali smo onda dovesti Buffona iz Italije kad su vec bili dole...
malo sav svijet i sve bi oni mogli , samo onaj drugi ne zna...
sta kaze:" bilo je boljih igraca na trzistu"... kojih jarane, ajdedjeluj, napisi mail ibrakovicu.... reci ima taj igrac, bolji od alispahica koji je igrao u dinamu, rijeci, za repku... pa kad ti kaze da neki klinjo trazi 10 0000 eura mjesecno pplus na ruke, plus uslov da igra u prvih 11 onda skontas koliko je zajebano igrati se menadzer au danasnjem vaktu
meni da je prije godinu i pol neko rekao da cemo imati u ekipi duljevica, kelavu, alispahica, benku, vvelkoskog,ja bih mu rekao da se prestne drogirati....al jok, ne valja, DAJ JOŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
-
fininavijac
jel kupljen i dat stan ovom našem Joziću ?
- moustapha
- Kontakt:
Ako mislite da ovi igraci nisu pojacanja, ne bi bilo lose podsjetiti se sta smo imali ne tako davno.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
#divovi
Zinula nam je guzica. Ne znam samo sta ocekujete, nismo mi jos u mogucnosti da iskesiramo velike cifre za nekog igraca. Liga nam je odron, zaobilaze je igraci u sirokom luku. Ovo sto nasa uprava radi je maksimum. Tesko je nekog dobrog igraca privoliti da dodje u nasu ligu. Budite malo zahvalni, samo naglabate, lupate se imenima i ciframa, kao da nam je budjet 100 miliona. Ja sam sretan sto ce nam ostati ekipa na okupu, jos ako produzimo sa ovim mladjim igracima, a hocemo i dovedemo ove sto se spominju i stopera, za mene ekstra posao uradjen. Rijesit se viska, neke na posudbu, nekima raskid ugovora i to je to. Uzavijate ljudi, Bog vam dao, Sarajevo napreduje iz dana u dan.
Koga briga sta prica nekolicina bubuljicara 
To sto se vratio raspali vladavic koji je zadnju polusezonu u Velezu grijao klupu ne znaci da se ekipa podmladjuje :pBordoArmy88 je napisao/la:http://www.sarajevo365.com/to-sto-stizu ... i-sampion/
hahahahaha PUCAJU ČIREVI UVELIKO!!! CRKNITE OD MUKE DUŠMANI!!!![]()
![]()
Mi nikada odustati necemo...
Imaš veliš pajp...a eto naguzivaš se :-S 
Trenutno korisnika/ca: KarlMarx, muhamedhulk i 7 gostiju.